|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
21.4.2008 21:20:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Anitka, stol za dojenje je verjetno res super, ampak jaz imam kar en naslanjač iz Ikee, pa upam, da bo v redu. Sicer pa kavč in tista banana (blazina) za dojenje ne moreta zatajiti user posted image

Saj jaz drugače tudi tega stola in obenem počivalnika nisem iskala, sva ga slučajno vidla tam in oba postala navdušena, sploh moj dragi. Mi je bil kar hecen, ko je tam sedel in uživaluser posted image user posted image Škoda, da ne more dojitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.4.2008 21:21:04   
hijenca
JAZ PA SEM DOBILA DRUGO ZVEZDICO!!! user posted image user posted image user posted image  

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.4.2008 21:21:59   
aurora28
Mene tudi matra kako je z Jano?

Ampak vem, da če ni bila dovolj odprta so ji lahko dali gel, ki pospeši odpiranje MV in če se v 8 urah ne odpre dovolj za porod, ji namažejo ponovno gel in zopet čakajo... user posted image Joj to pa ni ravno dobro. Upam, da se čimprej reši. user posted image

Edinaos: Moji bivši sodelavki je voda odtekla in ko je prišla v P je bila odprta samo 1 prst user posted image , nato so ji dali gel in v osmih urah se je odprla na 3 prste in spet gel in spet čakanje in v nadaljnih 8 urah se je odprla še za 2 prsta, skupaj 5 prstov, kar pa še vedno ni dovolj za porod. Nato pa so ji preko žile dali umetne popadke in boga reva je odkar ji je voda odtekla rodila šele po dobrih 28 urah. Jao meni, to pa je trpljenje, ampak v končni fazi se vse preživi in na vse pozabi, ko držiš malo štručko v rokah. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.4.2008 21:22:39   
Anitka
Hijenca user posted image user posted image user posted image user posted image za drugo zvezdico.user posted image

Mi pa imamo danes 35 tednovuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.4.2008 21:29:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
JAZ PA SEM DOBILA DRUGO ZVEZDICO!!! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Mi je bil kar hecen, ko je tam sedel in uživaluser posted image user posted image Škoda, da ne more dojitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si pa tako dobro napisala, da si kar predstavljam user posted image user posted image

aurora28, jaz vseeno upam, da bo pri jani81 šlo hitreje. Navsezadnje je bila že 3 cm odprta user posted image  Če se odpre še malo in predrejo plodove ovoje (če ji ni voda že prej odtekla), se popadki ojačajo. Če k temu dodajo še oksitocin, mora "zalaufat" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mixi
Punce jaz mam za vas eno vprašanje mene že od včeri zjutraj full boli trebuh samo ne odspodaj ampak odzgoraj pri želodcu tako da spet nisem spala nič? A se je keri tudi že to dogajalo, bolečina je dokaj močna in zna bit tudi pekoča

Mene tako boli zdajle ene par dni, ampak zase vem, da zaradi pritiska otroka na želodec.
Če pri tebi ne gre za želodec, je najbolje, da vprašaš svojega G za nasvet.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Moje ščipanje je ponehalo, očitno se še dolgo ne bo kaj dogajalo. user posted image

V akcijo bo treba user posted image  Čep se ti je že odluščil, torej je MV lepo pripravljen, da začnejo prostaglandini delovat. Le-ti pa se nahajajo tudi v - kje že?? user posted image  Torej akcija: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.4.2008 21:31:02   
kasso
porod lahko traja dolgo, čeprav si odprt že 3 cm, si že brez čepa in imaš občasno popadke.
Sem bila pred prvim porodom na podobnem kot danes jana. čez vikend mi je odpadel čep iz sobote na nedeljo, v ponedeljek zjutraj sem ibla naročena na pregled oz. porod (G je rekla, da mi bo predrla mehur, ker sem bila na četrtek pri njej na kontroli in sem bila že malo odprta), Zaradi gužve v P pa me je poslala domov, kljub temu, da je CTG nakazal, da se nekaj dogaja, 3 cm sem bila odprta in brez čepa...... prišla sem zjutraj na sredo s svojimi popadki in rodila na hitrco. Če bi me obdržali na ponedeljek pa mogoče ne bi šlo tako na hitro.user posted image

Antika user posted image user posted image za 35T.

sky, ti imaš dve razgrajačici v trebuhu in najbrž veliko bolj intenzivno in boleče čustiš popadke kot me ostale, ki nosimo po enga otročka...tako da ne skrbi, stisni zobe še malo...potem bo toliko bolj lušno.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.4.2008 21:38:40   
Estrella*
Evo mene nazaj. Našopingirala sem se do eonemoglosti. Sem kupla regal za TV, tepih, stol, vrečo za sedet, vse to za sinka in še banjico s stojalom ter trdo previjalno poslogo za našo user posted image .  Dopoldan pa še kozmetiko zame in user posted image  ter pleničke. Skratka moj TRR je opustošen in žejen denarja kot Sahara vodeuser posted image

Špelin@: glede seznama je res bolje, da se ga pusti pri miru zaradi preglednosti. Sicer je itak vsak najavljen CR in odhod v P posebej zabeležen.

Sem upala, da bo kaj novega z Jano. Je pa res, da ni imela svojih popadkov, kljub odprtosti 3 cm, kar pa še zdaleč ni dovolj za akcijo. Odvisno na katerega Dr. je nabasala. Lahko ji bodo sprožili porod, če je plodovnica zrela, če pa ne, jo lahko pošljejo domov ali pa zadržijo par dni v P. Vse je mogoče, zato nam preostane le to zoprno čakanje user posted image in naš nepotešen babji firbecuser posted image

Danes sploh nisem bila pri G, ker ga še ni bilo in mi je sestra rekla, da ga nima smisla čakat. Tako nisem dočakala svojega 8 vaginalnega pregleda in ne vem, če se že kaj odpiram.

Vsem čestitke za današnje GP je!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.4.2008 21:44:22   
aurora28
Špelin@ upam, da je pri Jani zalaufal in da nam še ni uspela javit. I hope so user posted image

Estrella* pridna si bila in verjamem, da je tvoja denarnica željna vode kot sahara user posted image . Poznam ta občutek, ko veš da moraš nekaj kupiti in nič drugega ne preostane kot da nakupiš in magari greš v minus. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.4.2008 21:45:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Evo mene nazaj. Našopingirala sem se do eonemoglosti. Sem kupla regal za TV, tepih, stol, vrečo za sedet, vse to za sinka in še banjico s stojalom ter trdo previjalno poslogo za našo user posted image .  Dopoldan pa še kozmetiko zame in user posted image  ter pleničke. Skratka moj TRR je opustošen in žejen denarja kot Sahara vodeuser posted image  

Danes sploh nisem bila pri G, ker ga še ni bilo in mi je sestra rekla, da ga nima smisla čakat. Tako nisem dočakala svojega 8 vaginalnega pregleda in ne vem, če se že kaj odpiram.

Madonca, si nabavila user posted image user posted image user posted image

Škoda, da ni bilo G user posted image  Kdaj pa imaš zdaj pregled??

Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.4.2008 21:47:10   
Anonimen
Punce lahko noč vam želimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.4.2008 21:48:08   
aurora28
Rodila je, JANA JE OB 21.02  RODILA NEJČEKA TEŽKEGA 3250 G IN VELIKEGA 49 CM.

čESTITKE MAMICI IN OČIJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica je izmučena, ampak ok, očka pa veselo pestuje. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 21.4.2008 21:51:45 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.4.2008 21:51:21   
barbaw
Katina user posted image user posted image user posted image   za napisano magistrsko. Si pa res pridna. Te kar občudujem. Jaz razmišljam, da bi šla nazaj študirat, ampak samo razmišljam zaenkrat. user posted image  

Estrella user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Anitka ti bi res morala malo počivati. Saj vem, da jaz nisem ravno zgled, samo jaz ne hodim v službo in ne delam doma. Povrhu pa sem danes spala 1,5h popoldan s škratkom. Delo počaka, tvoje telo pa ne more.
Otroci so si ful različni in eni res ne pijejo naš pa je ful, pa se je ravno tako lepo dojil. Zato pa smo mame, da vidimo kaj našim user posted image  paše. user posted image
Glede počivalnika pa bodi pozorna v kakšnem položaju imaš roke, če imaš dojenčka na rokah. Da te ne bodo kasneje bolele. Mi smo v prejšnjem stanovanju imeli gugalnik, kar se je meni fino zdelo, ampak otroka pa nisem mogla imeti na rokah, ker so bili ročaji previsoko. user posted image
user posted image  za 35t.

Pepita user posted image user posted image user posted image  za pregled. Zatekanje pa bo tudi ponehalo ko boš držala svojo štručko v naročju. Še malo.

tally user posted image user posted image user posted image  za pregled. Naj te malo potolažim, da je moja znanka bila naročena na CR, ker je bila mala na ritki in so ji na dan, ko naj bi delali CR še enkrat delali UZ in se pikica obrnila. Še ima čas, da se obrne. Ne obupaj pa vztrajno delaj vaje. Navijam zate. user posted image

hijenca pravno nisem ravno podkovana, je pa tako, da če boš pisala vsepovsod partnerjeve prihodke verjento ni problema, ker niso v vseh družinah prijavljeni na istem naslovu. Tako bi bilo prav. Očetovstvo pa itak urejaš na občini, če ga že nista. Drugače pa morata dati vlogo na sodišče za preživnino in iti k sodniku in .... da uredita preživnino, ki jo pa rabiš za otroški dodatek, če ne pišeš njegovih prihodkov.

Še malo o BB. Mene pa vseeno čudi, da je Dejan pop...., če je rekel, da upa da je njegova mama crknila ali nekaj takega. Nisem videla kaj se je zgodilo. Je pa tale BB tako primitiven da je joj. Se popravljam, prebivalci so taki primitivci da je joj.

mixi mene ful mipice bolijo desno od želodca. In to tako pekoče kot da bi imela pretegnjene mišice.

hijenca nisve tako daleč narazen in tukaj smo da se podpiramo in si pomagamo. Vsaj jaz rada pomagam, če le lahko. Pa glede na to, da si malo za mano po PDP in se CR dela malo prej se res lahko kje srečave v P. Da ti ne bo potem piskal telefon zraven mene, ko ti pošljem sporočilo. user posted image
user posted image  za drugo zvezdico.

Aurora sem brala nekje, da mora ženska rodit v 12-ih urah po odteku vode. Pa CR tudi kao naredijo po 6-ih urah, ampak še nisem nikjer slišala, da bi kaj naredili tako hitro kakršenkoli poseg, če ni bilo kaj urgentnega. Žal pač tako je, po drugi strani pa je vseeno malo boljše dlje čakat, samo ne 28h, ker je okrevanje dosti boljše. Problem nastane, ko ženske iz strahu nočejo več otrok imet. Tukaj pa ti ne more noben pomagat. Mogoče psihiater. Prav žalostno. mene skrbi samo toliko, da ne bi bila čez rok. Tudi jaz imam malo psledic.

Estrella ti pa še v šoping. Tele cene so čisto user posted image  Ti imaš tudi sršene v riti. user posted image  Zdaj pa le počivat. Upam, da nas ne bo babji firbec tako matral.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jana. Čimveč prespanih noči in cartanja!!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.4.2008 21:51:33   
hijenca
ČESTITKE JANI user posted image user posted image user posted image  IN OČKU!!!!  user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.4.2008 21:57:35   
CatJa
Ooo, čestitke, Jana! user posted image user posted image user posted image

Zdaj gre pa res kot po tekočem traku user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.4.2008 22:00:59   
aurora28
Sem rekla, da bo šlo kot po tekočem traku user posted image user posted image user posted image .
Who is next???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.4.2008 22:01:09   
kasso
JANA, ČESTITAM VAMA IN VELIKO VESELJA Z MALIM NEJCEM ŽELIM!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.4.2008 22:01:55   
StBarbara
Čestitke Jani81 in mozart  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.4.2008 22:04:04   
mya26
Jana ČESTITKE!!! Veliko prespanih noči in cartanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.4.2008 22:05:04   
Aurea

BRAVO, ČESTITKE !

user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.4.2008 22:06:47   
Estrella*
JANA user posted image user posted image user posted image  Čestitke ob rojstvu sineka Nejca!!!!!

Res se je začelo s full gasomuser posted image , na koncu bomo že sredi maja vse zaključile z rojevanjem???????

Špelin@ v akcijo s seznamom!!!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.4.2008 22:14:46   
Estrella*
Sploh ne vem kaj mi je, ampak danes sploh nisem zaspana. Sedaj ko sem izvedela super novico pa spet ne bom mogla zaspati od samega navdušenja.user posted image
Torej imamo že 5 majskih aprilčic.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.4.2008 22:17:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sploh ne vem kaj mi je, ampak danes sploh nisem zaspana. Sedaj ko sem izvedela super novico pa spet ne bom mogla zaspati od samega navdušenja.user posted image
Torej imamo že 5 majskih aprilčic.

Kaj bi šele bilo, če ne bi bilo novic o Jani. Bi nas babji firbec celo noč matral. user posted image

Naslednja bi lahko bila Aurora. Upam, da pridno slončka. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.4.2008 22:17:29   
mixi
jana čestitke za nejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa vsem trem želim čim več cartanja

Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.4.2008 22:18:41   
špelin@

čESTITKE MAMICI IN OČIJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica je izmučena, ampak ok, očka pa veselo pestuje. user posted image

FANTASTIČNA NOVICA !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz vsega srca iskrene čestitke srečni mamici, očku in Nejčku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.4.2008 22:18:46   
mixi
punce mi to malo prehitevamo al pa so nam naši g-ji falili datume

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.