|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
21.4.2008 18:10:41   
Anonimen
Itak I.daisy - 2kg je že kr. Pri nas se je zjasnilo in je sonček, bom šla mal na zrak

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.4.2008 18:10:53   
beyba
Oila punce...evo sončka čist mal nazaj...
Morm  pokazat ko sem luštno trenerkico dobla velikost 56...
user posted image

a ni corti...

Drugače sem pa končno naročila sušilca , ga najkasneje pripeljejo v sredo, da bom lahko potem cunjice začela prat in postelnino...
Vrjetno bom mogla eno postelnino še kupit, ko ste ravno pri tem, sam mam zaenkrat dve, tako da bom še mal počakala....Počasi bom začela s slikanjem sobice, koram na eno steno puja narisat.

Kar se tiče velikosti trebuha, se mi zdi da sploh nimam tako velikega, glede na to da bomo šle čez 8 tednov rodit ...evo se lahko prepričate...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.4.2008 18:13:57   
Anonimen
user posted image

Evo še mojega.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.4.2008 18:16:29   
l.daisy
mah, a veste kako je s to zanesljivostjo UZjev... je ali pa ni... in če držijo te ocene, kolikor berem, sta kar velika ja...

beyba, prav lušten trebušček imaš... prav lep... jaz za svojega sploh ne vem, kam se bo še širil... kakšne tri dni opažam, da se mi je zgoraj pod prsmi ful "napolnil"... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.4.2008 18:18:03   
Anonimen
beyba - sej ne morš met prevelikega, ker bi te naprej vleklo, jaz mam še zadej utežuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.4.2008 18:19:28   
beyba
I daisy nič bit depresivna pa stran s salbimi mislimi...Boš vidla da bo vse ql, pa bosta mela oba dost kilc, vsak okrog 3000g.

dans sem bla na CSD ju dobla liste, ki jih mora izpolnit delodajalec, tako da jih v sredo nesem na firmo da mi jih izpolnijo....

Pa potem sem na brionih pojedla kepico sladoleda...mmmmmmmmm kolk je bil dober, aja v nedeljo sem probala avto vozit, in tiguane(terenca) komot peljem, ker je visok in mehak za prestavljat, medtem ko drugega še ne morem ...

Aja bejbe  a ma katera kje napisano kaj od dihalnih vaj za med popadki, ker nisem bla v materinski,....tehnike dihanja, kakršne koli zapiske?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.4.2008 18:23:31   
beyba
nya si me pomirila, da nima tko zlo majhnega...Kolk so lepi tele bušiji a ne user posted image user posted image user posted image Utež mam pa tut jst zadi da me ne ptegne naprej.... Se je rit tut zvečala 

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.4.2008 18:25:40   
l.daisy
beyba, kdaj si bila na csdju, midva sva šla tudi danes.... da je podpisal zapisnik o priznanju očetovstva... kere fore, a veste, da če imaš dvojčka, da mora za vsakega podpisat ta zapisnik... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kot da je lahko oče samo enega...... user posted image

beyba, jaz sem bila na materinski... ti povem, pol user posted image ni vredna tale naša MŠ... na zadnjem srečanju ravno toliko, da je pokazala dvakrat, kako se diha, to je pa vse... pa da ne govorim, da smo sedeli zgoraj v knjižnici v ZDju, zrak slab, po celem štuku zaklenjeni wcji, grooooozaaaaaa.... pa pomembnost partnerskih odnosov, pa delavnice, pa kar nekaj... nisi nič zamudila...
sem pa najdla na netu, se je en (bodoči) očka potrudil in v lj MŠ spisal tole: KLIK

tukaj je nekaj o dihanju... glede na kr MŠ, je tole fakulteta... user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 21.4.2008 18:26:25 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.4.2008 18:30:56   
aleksandra silvija
Je bila pa gužva danes na SCD-jihuser posted image

Jaz sem bila tudi, dobila papirje, jutri jih nesem v službo, v sredo nazaj na CSD....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.4.2008 18:32:11   
beyba
Full ti hvala bom mela jutri dopoldan branje....Oz popoldan, dopoldan moram na davčno....
Kaj pa  potrdilo da je oče lahko pri porodu, a sta že dobla, ker moj je bil takrat ko vidva na materinski, pa ni še nič dobil....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.4.2008 18:34:12   
aleksandra silvija
Uuuuuu bušiji--še malo, pa jih ne bo več....

Luštkan kompletek......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.4.2008 18:36:14   
l.daisy
aleksandra silvija, midva sva šla samo zato, da je podpisal... še vedno mi ne gre v glavo, da za vsakega user posted image posebej.... user posted image user posted image user posted image

beyba, na zadnjem predavanju ga je dobil... hm, vem, da je takrat za dva spraševala, če sta prisotna, ker nista vzela listka...
še potrdilo ni vredno... saj veš česa... polovica A4, na krivo odrezan, skopiran pa ja pomojem 100ta kopija 95e kopije... v glavnem, zmazek...
saj res... tisti, ki so prejšnjo sredo začeli, imajo v četrtek zadnje predavanje... najboljše, da gre takrat tja in vpraša...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.4.2008 18:38:42   
aleksandra silvija
da za vsakega posebej....
user posted image user posted image user posted image
Ampak veš, pravzaprav je to celo možnouser posted image .
Se zna zgoditi, da sta "narejena" ob različnih časihuser posted image user posted image user posted image --ampak ne vem, če so birokrati mislili ravno na to, ker se to zgodi 0,000000000000000001%-tam nekjeuser posted image

L.Daisy-če bi nosila recimo sedmerčke--to bi bilo delauser posted image user posted image user posted image -s podpisovanjemuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.4.2008 18:39:26   
Anonimen
beyba, kdaj si bila na csdju, midva sva šla tudi danes.... da je podpisal zapisnik o priznanju očetovstva... kere fore, a veste, da če imaš dvojčka, da mora za vsakega podpisat ta zapisnik...
kot da je lahko oče samo enega......

ta pa je dobrauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.4.2008 18:40:10   
Anonimen
L.Daisy-če bi nosila recimo sedmerčke--to bi bilo dela -s podpisovanjem

bi bila cel dan na CSD-juuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.4.2008 18:41:01   
aleksandra silvija
bi bila cel dan na CSD-ju

Samo v otroških trgovinah pa tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.4.2008 18:42:09   
Anonimen
o to bi šlo enega denarjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.4.2008 18:43:28   
aleksandra silvija
o to bi šlo enega denarja

Ja, samo to pa potem sploh ni več smešno.

Si ne predstavljam časov pred UZ, ko so mamice šele ob porodu izvedele za 2user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.4.2008 18:45:30   
Anonimen
jaz si tud ne predstavljam, ker tud doma verjetno niso imele za dva pripravljeno

Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.4.2008 18:45:33   
l.daisy
ja vi se kar hecajte... user posted image
moj je samo debelo gledal... pa že za dva je 8x podpisal...
za vsakega user posted image po en izvod zanj, zame, pa po dva izvoda za vsakega user posted image za CSD...
cel kup podpisovanja... se je hecal, kaj če zmanjka črnila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.4.2008 18:46:27   
Anonimen
potem pa zračunaj če bi jih bilo 7 koliko podpisov bi rabiliuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.4.2008 18:46:46   
beyba
Zdejmorm mojga iz hlač pol strest...je reku  da ga pošlejo po pošti.....

Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.4.2008 18:46:48   
aleksandra silvija
pa že za dva je 8x podpisal

Ojoj--so pa res praktični in racionalni.

Pa malo se pa moramo pohecat,....ne bit žalostna,....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.4.2008 18:47:46   
aleksandra silvija
7 koliko podpisov bi rabili

Ja, to je treba pa že računatuser posted image , sploh v nosečnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.4.2008 18:49:07   
*Mojca*
Oj bejbe!!!

Evo me nazaj, na pregledu je bilo vse ok, baby je že obrnjen na glavo, je pa drobižek, ima 1,5kg. Spol je baje lepo pokazal, a nisva vprašala kaj je. Tako da...zdaj nimam več nobenega UZja in do konca ne bomo vedeli kaj je. Kile skupno +8,2, naslednji pregled 23.5. (za seznam user posted image )

Glede CSD...a se dajo ti obrazci najdit kje na netu, ali jih je treba it prav tja iskat? Ker jaz se moram vsakič furat v Gorico in bi to vse opravila tako, da bi bilo treba it čim manj krat.

Posteljnina: jaz sem jo dobila iz BC, je pa bila 16eur kapna in poušter in 10eur jogi rjuha. Če pa mislite dekco in poušter in una zaščita je pa komplet bil 41eur za vse, tudi BC

Sem poslala sms alei in je rekla da je slabe volje in nam ne misli tukaj morit. Tako da jo pozivam še tukaj? ALEA01 pri priči da prideš nazaj na RR, ker bomo tudi mi brez tebe ratale tečke user posted image user posted image

nya in bejba...ful lepa bušita user posted image user posted image

Zdaj pa moram dat mojemu računalnik ker je že siten user posted image  in pridem kasneje...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?