|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
21.4.2008 13:46:55   
Lunca1
O Žan in Matic pa uživata. user posted image

Naju je tudi dež pregnal s sprehoda. Sva bila pa kljub temu 2 uri zunaj.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
21.4.2008 13:56:11   
mml
Zunaj se že nekaj časa prav grdo zliva...tako da sem prav vesela, da sva bila zjutraj zunaj user posted image

Kar se pa oblačenaj tiče...žabice je imel Matic oblečene mogoče 3x, sicer ima pa dokolenke, včeraj je bil pa zunaj v bodiju in majčki z dolgimi rokavi, spodaj pa hlače in dokolenke, pa ko je spal sem ga čez noge pokrila z dekico...in nisem imela občutka, da bi ga zeblo...

Aja BB pa tokrat tudi jaz na pol geldam, ker ravno takrat spravljamo Manco spat in se ne da kaj bolj konkretnega gledat, tukaj je pa vseeno, če kaj spustim in zamudim user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.4.2008 14:04:01   
TRIŠ
Ursalara hvala za informacijo,res si prijazna.Meni pa se nihče ne oglasiuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
21.4.2008 14:06:45   
TRIŠ
Pri nas tudi dežujeuser posted image zato pa sem jaz lahko na RRuser posted image .Sedaj moram pa kuhat.Se pišemo kasneje

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.4.2008 14:12:11   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

mml lepe slikice vidim pa da Manca tudi uživa v igralnem centruuser posted image

Ja Msnci je tudi igralnica zeloooooo všeč user posted image , tudi če ni v njej Matica se rada zadržuje v njej in zvončklja z obešenimi igračkami user posted image . Ji je bila všeč pa tudi takrat, ko je bila dojenčica in je prav rada ležala in se zabavala v njej...ampak nekej pri 5 mesecih se je pa že toliko kotalila, da se je kaj hitro odkotalial ven in smo zadevo počasi kar pospravili, ker je bila samo še izhodišče za kotaljenje user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.4.2008 14:17:29   
katee

Ursalara hvala za informacijo,res si prijazna.Meni pa se nihče ne oglasiuser posted image

Meni se tudi ni nihče oglasil. Sem kar mail poslala.

kavica v supernovi: verjetno me ne bo, ker imam popoldne ful opravkov, pa ne vem, kako bo s časom. Ti pa sporočim klepetka!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
21.4.2008 14:34:19   
nana35
dašabina,vidim,da imaš nov avatar!user posted image

anchikaa,mi imamo kengurujčka,smo ga dobili na posojo,ampak če ga bomo pa uporabljali,pa ne vem.Sem zadnjič samo malo poskusila po stanovanju hodit z njim,pa se je Klemen ful bunil.Bomo videli,kako bo.

Manja in Daniel,vse najboljše!!user posted image user posted image

ursalara,to pa je novička iz BB!No,bomo videli,kaj se je dogajalo v resnici,zdi pa se mi škoda,da je šel.In bo šel njegov Jaguar...če verjameš!

martinca,upam,da ste na Jurjevanju uživali,pa Patrik tudi.Lepe slikice so nastale,za spomin na prvo jahanje.user posted image

Sem pogledala zdaj posnetek iz BB.Lansko leto se še pol toliko niso prepirali kot letos,Sebastjan je že večkrat pop...in zdaj še ta dva.Bomo videli,kako se bo končalo.

Bom potem nadaljevala ker moram končati kosilo.

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
21.4.2008 14:39:11   
limma
Pozdravljene,

mi ga danes spet nekaj biksamo.... ponoči je jedla (in zraven spala) na 2 uri, ob 5h pa se je začelo... se je pokakala enkrat, drugič,... petič in jaz sem jo vsakič posebej previla - ker ima še vedno malo rdečo ritko -  in šla nazaj dojit. Potem je prišel še user posted image  in se je pokakala še šestič - po previjalni, po tleh, po moji roki in majčki in user posted image  po hlačahuser posted image  Se mi je zdelo, da je imela celo malo driske, ampak od takrat ni več kakala, samo vetrovi jo dajejo in ves čas joka... od jutra je spala 10 minut, na sprehodu user posted image  Zdaj se pogovarja v zibki in močno upam, da bo zaspala, da se ji pridružim... drugače me bo pobralo od utrujenosti.

Pri nas se je iz krasnega sončnega dneva (oprala in posušila sem 2 stroja pleničk in cunj) vreme 100%
obrnilo, je sivo, grdo in deževno. Tudi user posted image  me ne more spravit v boljšo voljo, rabim 2 uri spanja user posted image

Zdaj pa preletim za nazaj.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.4.2008 14:42:19   
Sunny Morning
Še dobro, da sva bili z Nejo dopodne zunaj, ker je trenutno prav turobno in deževno. Je pa cel čas v vozičku dremala. Kasneje greva pa z avtom k moji mamici na kosilo...spet.user posted image user posted image
Zdajle ugotavljam, da bo Neja vrtnarka...tako greda naše rožice, seveda ob tem znanstveno grizlja prste.

Glede na odziv se mi zdi, da bo dolenjsko-belokranjski user posted image v petek ob 12.00 na Loki. Če bo še kakšna sprememba se bomo pa še zmenile. Važno, da imamo sponzorja.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
samo, da povem, da sem jaz tudi za user posted image na Loki. Lahko četrtek ali petek, meni je bolj všeč petek, ura ni važna, lahko okrog 11h.

vaney ti si se na user posted image prijavla, se mi zdi, že ene dva meseca nazajuser posted image , tako da bilo čudno, če te ne bi bilo.
Če prav računam nas je 5, a ne? Čisto lepa številka za pravi čvek.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Vidim, da so danes večinoma samo dolenjke klepetale user posted image Kaj pri vas ni bilo sončka?

Sonček že bil, samo nas je skoraj odneslo, tako je pihalo.
Vi ste pa ful uživali v goricah. Bosta morala Gašperju vinograd kupit.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Glede oblačenja pa sva na istem. Tudi jaz ne vem kaj obleči, pa nisem začetnicauser posted image . Sem ji danes, ko je bilo 20C (Vaney, ne 30!) oblekla bodi, žabice, tanke hlačke, majčko, in po vrhu eno tako zelo tanko jaknico, ki sem jo potem slekla. Na glavi pa je imela rutico.

A si ti vidla koja debata se je razvila iz ene uboge kapice. So si kar v lase skakale.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunymorning,ampak najini bejbi sta si pa res že od samega štarta zelo podobni,tako v spanju ,kot v pridnosti in včasih porednosti in tudi našo jezi luna  ,tako da ju morava enkart res poznati v živo;tako da Medo vabiuser posted image

Še kakšen mesec bom morala počakat, ker naš oči je zelo zaskrbljen, če greva samo v Nm sami z avtom. Se sekira, da se nama kaj ne zgodi. Enkrat junija bova pa res prišli do Medota, ker bo treba na avtu kaj kilometrov dodat. Bo segnil, če ga ne bom nič vozila.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Vožnja v budnem stanju-Klemen se kar rad vozi tudi ko je buden,samo da se vozilo premika.Pač mene opazuje,ima pa malo dvignjeno vzglavje v vozičku,mi je pediatrinja rekla,da lahko dvignem za 15 stopinj.In sem!user posted image

Naša je ista in tudi v vozičku sem jo včeraj malo dvignila in tudi z odprtimi očmi ni nič protestirala, ker je lahko malo okrog gledala.

Daša (lusa) user posted image za spanje in nasmehe, ki jih pošiljaš mamici.

Daša (Anchikaa) tudi tebi user posted image za spanje in UZ kolkov.

martinca vaš mali je pa res že pravi konjenik. Bo kaubojc ko bo velik.

mml Manca ima pa tako lepe kravžlčke. Matic pa uživa v igralnem centru.
Jaz komaj čakam, da greva jutri po njega.

Novi avatarji so vsi prav lepi. Jih pa zdaj, ko smo osvojili snov kako se slikica pomanjša, nekatere tako hitro menjate, da sploh ne uspeh več zasledit. Bom pa sigurno zasledila, ko ga bo zamenjala klepetka.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem pogledala zdaj posnetek iz BB.Lansko leto se še pol toliko niso prepirali kot letos,Sebastjan je že večkrat pop...in zdaj še ta dva.Bomo videli,kako se bo končalo.

Jaz BB ne spremljam, poznam pa Sebastjana in z mojim samo še čakava, da bo koga prefuser posted image .user posted image  Včasih je bil pravi pretepač, je komaj čakal, da je lahko koga na gobec.user posted image  Najbrž se je zdaj umiril.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.4.2008 14:52:10   
mml
Jaz imam pa eno plenično vprašanje...a katera ve, kakšna je razlika med vijoličnimi papmperskami Active Fit iz Spara in iz Müllerja? Oboje so made in Germany, samo Müllerjeve imajo namesto slončkov sedaj slikice iz muppetkov...vsaj jaz nisem opazila druge razlike user posted image . Tako da se priporočam za kakšne info glede razlik. Jaz sicer plenice praviloma ves čas kupujem v Müllerju

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
21.4.2008 15:04:53   
TRIŠ
O Nana si se zbudilauser posted image .Kje pa si bla cel dopoldanuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.4.2008 15:09:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Glede na odziv se mi zdi, da bo dolenjsko-belokranjski user posted image v petek ob 12.00 na Loki. Če bo še kakšna sprememba se bomo pa še zmenile. Važno, da imamo sponzorja.user posted image

Ja sedaj bom pa komaj čakala petekuser posted image .SPREMEMB NI RAZEN VREME ALI BOLEZEN,PRISOTNOST NUJNAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.4.2008 16:05:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Jaz imam pa eno plenično vprašanje...a katera ve, kakšna je razlika med vijoličnimi papmperskami Active Fit iz Spara in iz Müllerja? Oboje so made in Germany, samo Müllerjeve imajo namesto slončkov sedaj slikice iz muppetkov...vsaj jaz nisem opazila druge razlike user posted image . Tako da se priporočam za kakšne info glede razlik. Jaz sicer plenice praviloma ves čas kupujem v Müllerju

Jaz sem v Muellerju kupila take, ki imajo Muppetke in take, ki imajo slončke. Nobene razlike razen slikic. Edina razlika je najbrž v ceni (med Sparom in Muellerjem).
Jaz sem Pamperske v DM-u kupila tudi že Made in the UK. Cele znanosti so te plenične.

A je mogoče katera že kje opazila tiste tanove Sleep and play? Jaz jih še nisem zasledila.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.4.2008 16:06:46   
Sunny Morning
PRISOTNOST NUJNAuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.4.2008 16:10:18   
sani1
No sva tudi medve potem šle za eno uro ven in prišli ravno pravi čas, da ni vlilo...  Pa v trgovino po tortice sva skočili. To je najpomembnejše....user posted image

mml- midve kakor kdaj. Včasih dopoldan, včasih popoldan. Najpogosteje pa dopoldan in popoldan. Odvisno od vremena. Dopoldne po 10 uri... popoldne pa po 13:30...  Sej pravim kakor kdaj. Tako, da ko bo vreme se lahko res dobimo kje na pol poti dopoldne če ti bolj odgovarja...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.4.2008 16:34:24   
koala
Dan!

user posted image za vse nove avatarje.

mala pikica vajin Gašper je pa že pravi korenjak, ful lepa slikica.

mml tvoja sončka sta tudi krasna, igralni center pa pri nas ne pali. semi zdi da je previsoko vse skupaj, kolikor gledam vaše, so vsi nižji.

Ena je rekla da njen sonček noče past kravic, moj tudi ne. Je tak alarm če ga dam na trebušček da je groza.

Lusa kaj pa ti z tvojo Dašo delaš da tako spi?
No saj jaz se ne pritožujem, eno bujenje ponoči tako da ni pianike.

Štajerke a planirate kak čvek v bližnji prihodnosti?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.4.2008 16:44:46   
TRIŠ
Zdej bom pa še jaz Žanauser posted image   za avataruser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 21.4.2008 16:51:06 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.4.2008 16:53:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Lusa kaj pa ti z tvojo Dašo delaš da tako spi?
No saj jaz se ne pritožujem, eno bujenje ponoči tako da ni pianike.

Tega mi ne poznamo.Se moramo še naučit.V kateri knjigi najdemo recept o celonočnem spanjuuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.4.2008 16:56:01   
dašabina
Čestitke današnjim slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image !
Torej srečanje dogovorjeno, se že veselim!
Ja imamo tud mi nov avatar, saj zdej ko je 3 mesece star, res malo drugače zgleda.
Sva bila tud midva že ob 10 zunaj 2 ure, tako da mi je bilo fejst vroče, zdaj pa tole. Kaj češ pravo aprilsko vreme!
Drugač pa je naše dete malo razdražljivo te dni, komaj skočem gor!
Uživajte....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
21.4.2008 16:57:23   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz sem v Muellerju kupila take, ki imajo Muppetke in take, ki imajo slončke. Nobene razlike razen slikic. Edina razlika je najbrž v ceni (med Sparom in Muellerjem).

Mislim, da ni razlike. Jaz imam trenutno active fit iz Nemčije, pa so popolnoma enake kot te, ki se kupijo pri nas.
Mislim pa, da tudi ni razlike v ceni med Sparom in Muellerjem, v Muellerju je namreč manjše pakiranje. Je pa tudi v Nemčiji popolnoma ista cena kot pri nas, razen tega, da so trenutno imeli jumbo pakete, pa se je zato splačalo kupit.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 4520
21.4.2008 16:58:28   
mala pikica
...v kateri knjigi najdemo recept o celonočnem spanjuuser posted image

Jaz bi tudi to knjigo, bi jo tudi vsak dan brala, če bi bilo potrebno user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
21.4.2008 17:06:27   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Drugač pa je naše dete malo razdražljivo te dni, komaj skočem gor!
Uživajte....

Veš moj Žan je bil tečen dva dni pred luno,tvoj pa bo dva dni po luniuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
21.4.2008 17:31:58   
limma
Katee, šele zdaj sem videla, da si mi poslala ZS. Se vidimo pa drugič user posted image  Si kupila L'orealovo maskaro? In, si zadovoljna? Jaz ne pridem do DM... Tvoja user posted image  je pa prav posrečena oz. moderna (belo-zelena) kot pravi nanauser posted image  , sicer se pa vsi psi po kopanju radi povaljajo po travi..po moje jim pasji šamponi prav smrdijo user posted image  Naš se je enkrat povaljal po gnoju user posted image  Je bil pa v soboto star 14 let, ampak je nekam bogi zadnje čase, težko hodi...

nana - moram si omislit nov avatar, preden me okregaš user posted image  No, saj enkrat si mi že namignila, ko si pisala, da je Neža že velika punca user posted image  
Nič nisi lena v glavi, že 20 min orbitreka je veliko. Si me pa spet nasmejala user posted image
Neža ima tudi lišaje na nogicah, jaz ji zaenkrat mažem s karitejevim maslom in je malo malo bolje. O kakšni igrači banani pišete? Neža obožuje vse, kar šumi user posted image

Tudi jaz se pridružujem klubu boleče hrbtenice...mene boli predvsem v ramenskem obroču user posted image  Bo treba telovadit. Za sredo sem naročena na tui-na masažo user posted image  Nekaj je, dokler me telovadba ne "zagrabi" user posted image

martinca - lepa vabila za poroko imata, pa luškanega Patrika user posted image  

karmyka - tudi tvoji dve punčki sta pravi lepotički user posted image

mala pikica - luštna družinica ste user posted image  Imamo enak voziček. Ste zadovoljni? Nama je malo žal, da nima večjih koles... Koroška je vsa razrita user posted image  Tudi tam, kje naj bi bil nov asfalt user posted image

Lunca - upam, da ste že zdravi user posted image Pa hvala za link z oblačili za dojenčke.

ursalara - hvala tudi tebi... bom poslala mail.

sunny m.- kakšne igračke si kupila Neji? Jaz bi ji tudi še kaj dokupila, da bi šlo tudi na ležalniček, ker je v njem raje kot v igralnem centru (Neža ima takšnega kot ga jbo utri dobila Neja user posted image )

mml - kako luškana sta oba user posted image  Manca ima take lepe kodrčke. A Matic zaspi v igralnem centru? Neži niti pod razno ne uspe user posted image  A Matic ima tudi dudo? Mi skoraj ne moremo brez.... aha, berem, da je spanje v telovadnici zgolj slučaj user posted image
Jaz sem active fit pleničke kupila v DM, ker nisem prišla do Velenja do Muellerja in tudi naše so made in Germany, s slončki zadaj.

koala - Neža tudi noče past kravic...

Na nas zgleda tudi luna vpliva, Neža še vedno ne spi in jaz pišem ta mail že 4 ure.. nič ni bilo s spanjem user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 21.4.2008 17:33:10 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
21.4.2008 17:56:03   
ursalara
Alfabeta,dasabina,Tris lepe slikice v avatarjih ni kaj! user posted image
Mml lusten je tvoj soncek res lepe slikice!user posted image
Klepetka jutri zal ne bo nic z kavico pa drugic mogoce jaz ta teden pridem na tvoj konec moram iti nekaj v vaso bliznjo avtošolo vprasat pa te poklicem!
Katee in tris jaz sem jim kar mail poslala v petek zvecer danes sem ze dobila!Najbolj da jim posljete mail in bodo definitivno videli vase zelje!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
21.4.2008 19:11:28   
karmyka
Ojla

Res hvala punce jaz pa mislim in tudi res je tako da so tudi vaši otročički lepi in cartkani brez izjeme enako kot moji dve punčki .user posted image user posted image .

Tu so pa še 4 nove slikce.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?