Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 9:13:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam Ojla punce... Jojmenejoj... moje M še vedno ni od nikoder, tk da bom danes klicala G... Test je biu včeri še kr negativen Eno vprašanje: recimo, da sm mela pozno ovulacijo ( okoli 4.-5.), pa da sva takrat , bi do zdaj že mogu testek pokazat, a ne? najboljš,da pokličeš G in se naročiš na pregled.
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 9:24:09
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: liam Ojla punce... Jojmenejoj... moje M še vedno ni od nikoder, tk da bom danes klicala G... Test je biu včeri še kr negativen Eno vprašanje: recimo, da sm mela pozno ovulacijo ( okoli 4.-5.), pa da sva takrat , bi do zdaj že mogu testek pokazat, a ne? najboljš,da pokličeš G in se naročiš na pregled. Ja, sem ravno to naredila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 9:31:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: liam Ojla punce... Jojmenejoj... moje M še vedno ni od nikoder, tk da bom danes klicala G... Test je biu včeri še kr negativen Eno vprašanje: recimo, da sm mela pozno ovulacijo ( okoli 4.-5.), pa da sva takrat , bi do zdaj že mogu testek pokazat, a ne? najboljš,da pokličeš G in se naročiš na pregled. Ja, sem ravno to naredila kdaj si dobila datum?si omenila situacijo?kaj so ti rekli?
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 9:55:34
|
|
|
|
sanna
|
Dobro jutro! No, bom za danes zgleda prva, ki se bom pobarvala modro, kot sem rekla, točna bo kot ura. Sem kar fino potrta, jezna... Zato sem se odločila in že zjutraj termometer vrgla v predal, tudi O ne bom več čakala, bom ko mi bo zapasalo, pa bomo videli kaj bo. Vsem nosečkam čestitke, ostalim sotrpinkam pa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 10:04:23
|
|
|
|
liam
|
Sanna tole je zate... Drugače pa, verjem jst bi zdejle najraje vidla de se tečka vlije, pa da je konc te negotovosti... Naročena se za v četrtek ob 7h zjutraj... ni sestra nič komplicirala, ampak je samo rekla d je to pa že res malo dolgo pa da naj pridem pa bova potem vidle kk dalje. Sončen pozdravček vsem sotrpinkam iz Celja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 10:54:00
|
|
|
|
sanna
|
Liam hvala. V četrtek bom stiskala pesti, da bodo napovedal samo najboljše. Naj ti ta četrtek čim hitreje pride, da bo končno konec negotovosti. Ti pošiljam za srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 11:30:33
|
|
|
|
liam
|
Hvala sanna.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 11:46:30
|
|
|
|
spps
|
sanna ne bit žalostna,tolaži se s tem ,da ti vsaj M pride točno če že mora,kot pa da bi ti zamujala in bi jo pol dobla. liam bomo držal pesti za v četrtek
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:12:06
|
|
|
|
tinč407
|
Pozdravljene!! sem celi vikend delala po 12 ur in sploh ne vem več kje se me glava drži.utrujena sem kot ... saj niti ne najdem primerjave liam, kako dolgo pa ti že zamuja???
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:15:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Pozdravljene!! sem celi vikend delala po 12 ur in sploh ne vem več kje se me glava drži.utrujena sem kot ... saj niti ne najdem primerjave liam, kako dolgo pa ti že zamuja??? ojla.kako je pa kaj s tabo?
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:17:08
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Pozdravljene!! sem celi vikend delala po 12 ur in sploh ne vem več kje se me glava drži.utrujena sem kot ... saj niti ne najdem primerjave liam, kako dolgo pa ti že zamuja??? ja glede na to da je danes 41 dan cikla, že skor 10 dni... mi je rekla sestre ko sm klicala, da je normalno nekje do 42 dni, tk da me je kr naročila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:19:01
|
|
|
|
tinč407
|
pozdravljena spps!! jah... kaj naj rečem... še vedno je ni drugače pa je kar ok. delam s polno paro tak da niti ne uspem razmišlati o vsem tem skupaj sem se kar malo preveč zaposlila drugače pa je danes 44 dan in je še vedno nimam. test sem delala en dan proti koncu prejšnjega tedna in je bil - sem prepričana da noseča nisem, ker niti nobenega znakca nimam. me pa zdaj skrbi da ne bi bilo kaj narobe
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:20:44
|
|
|
|
tinč407
|
jaz bom poklicala ko mi bo zamujala 50 dni. ker sem prejšnji mesec bila naročena in mi je točno na 50 dan prišla in to takrat ko bi mogla iti k G. tak da bom še malo počakala
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:22:44
|
|
|
|
tinč407
|
mam pa na tamponih vsak dan že en teden neke čudne rdeče pikice ampak to res čisto čisto malo. pa tam spodaj nekje jajčnikov oz kar celi spodnji del trebuha me boli...
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 12:24:35
|
|
|
|
liam
|
hja... men je rekla sestra, da kar je več ko 42 dni d ni dobro... tak da me je kr po hitrem postopku naročila na pregled
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:16:05
|
|
|
|
Lyla
|
Liam, tinč407 upam na najboljše za vaju in stiskam pesti, da bi vama čimprej uspelo zagledat Liam bom mislila nate v četrtek zjutro tak da bo vse ok
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:27:59
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla Liam, tinč407 upam na najboljše za vaju in stiskam pesti, da bi vama čimprej uspelo zagledat Liam bom mislila nate v četrtek zjutro tak da bo vse ok ja hvala... punce tle gor ste res face... res vam hvala za podporo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:31:36
|
|
|
|
tinč407
|
hvala enkrat bo že ko bo čas in ko bo nam namenjeno. vsako čaka samo njen tam nekje v tovarni bebijev liam, ko boš prišla od G se javi in povej kaj ti je rekel. me res zanima da bo vse ok z obema pa je itak že jasno
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:33:27
|
|
|
|
*nina*
|
punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plus
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:34:46
|
|
|
|
Barbk
|
Ojla babuške, Manca spančka, zunaj dežuje, jaz pa na RR-ju visim. Spps hvala ti... Ti boš nosečka ta mesec jaz pa v maju. Sem klicala danes G in je na dopustu za 2 tedna, pol ima takoj en teden samih nosečk (o saj bom kmalu tudi jaz med njimi ) in 19.5 pridem jaz na vrsto. Sem rekla, da delamo na drugi pa sploh ni panike za pregled, ker drugač je moja G ful zasedena in čakaš za pregled kar še pa još. Sem pa danes začela prvi dan 90 (tolk ziher ne bo ) dnevne-ločevalne. Upam, da mi bo šlo zdaj lepo dol. Pred parimi leti je bila ta dieta več kot uspešna, kaka dva meseca po porodu pa ni nič palil-po tednu dni ni šlo nič dol. Zdaj pa bo, čutim. Do 19.5 glih lepo shujšam in mogoče celo pridem na pregled in mi G reče, da sem nosečka. Bom kar dol padla, če bo tako. Je pa genialen scenarij, a ne. Sem pa včeraj mal k Pušenjaku počekirala in on pravi, da je ciklus krajši od 21 dni brez ovulacije. Seveda se, da vse rešit. No dost moje tarnanja. Liam in Tinč upam, da se vse poštima pri vama in da je konec koncev rezultat vsega zamujanja , seveda . Sanna tebi pa objemček in v maju bova nosečkice. Drugač pa punce ne obupat! Zdaj mi pa možgančki več ne delajo in imam spomin ko ...., zato bom kar na splošno. Vsem soborkam sporočam, da bo konec aprila v roza barvi.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:36:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plus ČESTITKE!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:37:02
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plus ČESTITAM! veliko veselja in objemčkov z tvojim dragim ti želim in seveda zdravo in zdravo , veselo
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:38:22
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plus Čestitam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:39:19
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 hvala enkrat bo že ko bo čas in ko bo nam namenjeno. vsako čaka samo njen tam nekje v tovarni bebijev liam, ko boš prišla od G se javi in povej kaj ti je rekel. me res zanima da bo vse ok z obema pa je itak že jasno ja itak da sporočim... sploh nobene panike...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 21.4.2008 13:42:37
|
|
|
|
Lyla
|
ČESTITAM *NINA*
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?