|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
21.4.2008 9:13:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ojla punce...
Jojmenejoj... moje M še vedno ni od nikoder, tk da bom danes klicala G... Test je biu včeri še kr negativenuser posted image

Eno vprašanje: recimo, da sm mela pozno ovulacijo ( okoli 4.-5.), pa da sva takratuser posted image , bi do zdaj že mogu testek pokazat, a ne?
najboljš,da pokličeš G in se naročiš na pregled.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.4.2008 9:24:09   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla punce...
Jojmenejoj... moje M še vedno ni od nikoder, tk da bom danes klicala G... Test je biu včeri še kr negativenuser posted image

Eno vprašanje: recimo, da sm mela pozno ovulacijo ( okoli 4.-5.), pa da sva takratuser posted image , bi do zdaj že mogu testek pokazat, a ne?

Ja, sem ravno to naredilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.4.2008 9:31:36   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla punce...

Ja, sem ravno to naredilauser posted image

user posted image user posted image user posted image kdaj si dobila datum?si omenila situacijo?kaj so ti rekli?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.4.2008 9:55:34   
sanna
Dobro jutro! No, bom za danes zgleda prva, ki se bom pobarvala modro, kot sem rekla, točna bo kot ura. Sem kar fino potrta, jezna... Zato sem se odločila in že zjutraj termometer vrgla v predal, tudi O ne bom več čakala, user posted image bom ko mi bo zapasalo, pa bomo videli kaj bo. Vsem nosečkam čestitke, ostalim sotrpinkam pa user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.4.2008 10:04:23   
liam
Sannauser posted image user posted image user posted image tole je zate...

Drugače pa, verjem jst bi zdejle najraje vidla de se tečka vlije, pa da je konc te negotovosti...

Naročena se za v četrtek ob 7h zjutraj... ni sestra nič komplicirala, ampak je samo rekla d je to pa že res malo dolgo pa da naj pridem pa bova potem vidle kk dalje.

Sončen pozdravček vsem sotrpinkam iz Celjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.4.2008 10:54:00   
sanna
Liam hvala. V četrtek bom stiskala pesti, da bodo napovedal samo najboljše. Naj ti ta četrtek čim hitreje pride, da bo končno konec negotovosti. Ti pošiljam user posted image za srečo.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.4.2008 11:30:33   
liam
Hvala sanna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.4.2008 11:46:30   
spps
sannauser posted image user posted image user posted image  ne bit žalostna,tolaži se s tem ,da ti vsaj M pride točno če že mora,kot pa da bi ti zamujala in bi jo pol dobla.

liam bomo držal pesti za v četrtekuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.4.2008 12:12:06   
tinč407
Pozdravljene!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sem celi vikend delala po 12 ur in sploh ne vem več kje se me glava drži.utrujena sem kot ... saj niti ne najdem primerjave user posted image user posted image user posted image

liam, kako dolgo pa ti že zamuja???

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.4.2008 12:15:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Pozdravljene!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sem celi vikend delala po 12 ur in sploh ne vem več kje se me glava drži.utrujena sem kot ... saj niti ne najdem primerjave user posted image user posted image user posted image

ojla.kako je pa kaj s tabo?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.4.2008 12:17:08   
liam

ja glede na to da je danes 41 dan cikla, že skor 10 dni...user posted image
mi je rekla sestre ko sm klicala, da je normalno nekje do 42 dni, tk da me je kr naročila

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.4.2008 12:19:01   
tinč407
pozdravljena spps!!  user posted image user posted image user posted image

jah... kaj naj rečem... še vedno je ni user posted image user posted image user posted image

drugače pa je kar ok. delam s polno paro tak da niti ne uspem razmišlati o vsem tem skupaj user posted image user posted image
sem se kar malo preveč zaposlila user posted image

drugače pa je danes 44 dan in je še vedno nimam. test sem delala en dan proti koncu prejšnjega tedna in je bil -
sem prepričana da noseča nisem, ker niti nobenega znakca nimam.
me pa zdaj skrbi da ne bi bilo kaj narobe

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.4.2008 12:20:44   
tinč407
jaz bom poklicala ko mi bo zamujala 50 dni. ker sem prejšnji mesec bila naročena in mi je točno na 50 dan prišla in to takrat ko bi mogla iti k G. tak da bom še malo počakala

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.4.2008 12:22:44   
tinč407
mam pa na tamponih vsak dan že en teden neke čudne rdeče pikice ampak to res čisto čisto malo. pa tam spodaj nekje jajčnikov oz kar celi spodnji del trebuha me boli...

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.4.2008 12:24:35   
liam
hja... men je rekla sestra, da kar je več ko 42 dni d ni dobro... tak da me je kr po hitrem postopku naročila na pregleduser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.4.2008 13:16:05   
Lyla
Liam, tinč407 upam na najboljše za vaju in stiskam pesti, da bi vama čimprej uspelo zagledat user posted image

Liam bom mislila nate v četrtek zjutro tak da bo vse ok

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.4.2008 13:27:59   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Liam, tinč407 upam na najboljše za vaju in stiskam pesti, da bi vama čimprej uspelo zagledat user posted image

Liam bom mislila nate v četrtek zjutro tak da bo vse ok

ja hvala... punce tle gor ste res face... res vam hvala za podporo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.4.2008 13:31:36   
tinč407
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
enkrat bo že user posted image  ko bo čas in ko bo nam namenjeno.
vsako čaka samo njen user posted image  tam nekje v tovarni bebijev user posted image user posted image

liam, ko boš prišla od G se javi in povej kaj ti je rekel. me res zanima
da bo vse ok z obema pa je itak že jasno user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.4.2008 13:33:27   
*nina*
punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.4.2008 13:34:46   
Barbk
Ojla babuške,
Manca spančka, zunaj dežuje, jaz pa na RR-ju visim. user posted image  Spps hvala ti... user posted image Ti boš nosečka ta mesec jaz pa v maju. user posted image Sem klicala danes G in je na dopustu za 2 tedna, pol ima takoj en teden samih nosečk (o saj bom kmalu tudi jaz med njimi user posted image ) in 19.5 pridem jaz na vrsto. user posted image  Sem rekla, da delamo na drugi user posted image  pa sploh ni panike za pregled, ker drugač je moja G ful zasedena in čakaš za pregled kar še pa još. Sem pa danes začela prvi dan 90 (tolk ziher ne bo user posted image ) dnevne-ločevalne. user posted image  Upam, da mi bo šlo zdaj lepo dol. Pred parimi leti je bila ta dieta več kot uspešna, kaka dva meseca po porodu pa ni nič palil-po tednu dni ni šlo nič dol. Zdaj pa bo, čutim. user posted image  Do 19.5 glih lepo shujšam in mogoče celo pridem na pregled in mi G reče, da sem nosečka. Bom kar dol padla, če bo tako. user posted image  Je pa genialen scenarij, a ne. user posted image  Sem pa včeraj mal k Pušenjaku počekirala in on pravi, da je ciklus krajši od 21 dni brez ovulacije. user posted image  Seveda se, da vse rešit. user posted image  No dost moje tarnanja. Liam in Tinč upam, da se vse poštima pri vama in da je konec koncev rezultat vsega zamujanja user posted image , seveda user posted image . Sanna tebi pa objemček in v maju bova nosečkice. user posted image  Drugač pa punce ne obupat! Zdaj mi pa možgančki več ne delajo in imam spomin ko ...., zato bom kar na splošno. Vsem soborkam sporočam, da bo konec aprila v roza barvi. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.4.2008 13:36:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

punce pobarvite me ROZAAAAAAAA!!!!!danes sem delala CB in se je pokazal velik plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.4.2008 13:37:02   
tinč407

ČESTITAM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko veselja in objemčkov z tvojim dragim ti želim user posted image user posted image user posted image
in seveda zdravo user posted image  in zdravo , veselo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.4.2008 13:38:22   
liam

Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.4.2008 13:39:19   
liam

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
enkrat bo že user posted image  ko bo čas in ko bo nam namenjeno.
vsako čaka samo njen user posted image  tam nekje v tovarni bebijev user posted image user posted image

liam, ko boš prišla od G se javi in povej kaj ti je rekel. me res zanima
da bo vse ok z obema pa je itak že jasno user posted image user posted image user posted image

ja itak da sporočim... sploh nobene panike...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.4.2008 13:42:37   
Lyla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          ČESTITAM        *NINA*         user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?