|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
20.4.2008 12:20:34   
pf
Saj ne, da ni fajn gledat svojega user posted image , ampak stalno imam cmok v grlu in nisem 100 % sproščena. Mogoče že zaradi tega, ker sem imela težave pri zanositvi in si podzavestno mogoče mislim, da bo kaj, čeprav je z našim bebijem vse ok.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.4.2008 12:29:12   
talytha
To napetost pred UZ tudi jaz poznam tako kod pf. Sem imela prav tako težave z zanositvijo, G me je že naročila na preiskave ( pred tem sem morala jesti hormone) no kak mesec pred pregledom pa smo končno uzrli user posted image . Srečna in zelo prestrašena hkrati. In isto je pred vsakim UZ (meni ga dela na vsakem pregledu, če tudi včasih bol na hitro, samo toliko da vidi če je vse ok) po UZ sem pa najsrečnejša!user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.4.2008 13:45:01   
ključek
Evo še ena sptemberka se prijavlja

dobrodošla!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu nelly2629)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.4.2008 16:53:43   
jakoLUlana
No danes smo pa preziveli res lep dan. 3 ure na soncu, sladoled, igranje na igralih (s hcerko), klepet in kavica s kolegico in njenim sinckom.. ce se vreme spet poslabsa bom kar znorelauser posted image , ker mi to sonce TAKOOOOOO PASE!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.4.2008 19:03:31   
nelly2629
Hvala za dobrodošlico!

Veliko mi pomeni da svojo prvo izkušnjo lahko delim z vami in da vprašam za nasvet!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.4.2008 19:40:59   
*bubi*
Dobrodošla, nelly! user posted image user posted image user posted image

Tako pač je, ko imaš za sabo slabo izkušnjo v pozni nosečnosti (user posted image  v 29t), vsak UZ predstavlja nek strah in živčno vojno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.4.2008 21:55:38   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 5P 29.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   talytha               - 1. user posted imageM 21.4,  PDP 4.9. , user posted image   
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , M 12.4.,  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 14.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 12.5., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image    
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.4.2008 21:56:27 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.4.2008 21:58:09   
ključek
z.s. imaš!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.4.2008 7:40:03   
*zoe*
Jutro user posted image  kakšen lep dan, tudi če je ponedeljek. Včeraj je bilo tudi tako lepo, da človek res ne more bit noter.

Amor real - končno nazaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Morango - fajn, da se ti je slabost umirila, še bolj pa to da si zamenjala g. Bravo! user posted image  user posted image  Ta tvoja je bila res mal čudna.

Sunny24 držimo pesti, da je nova user posted image  na vidiku. Poročaj.

SasMami2be, Talytha in Nelly2629 dobrodošle user posted image  user posted image  seveda vas sprejmemo - več nas je bolje je. A pridete na naše srečanje?

Toxo imam pa tudi jaz negativno, tako da sledita še 2 pregleda. Upam, da bo z vsemi nami vse ok.

Meta21 tudi jaz sem ravno razmišljala, da smo že na polovici in da gre čas ful hitro.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.4.2008 8:21:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Punce kdaj ste 2 dali kri za toxo in ostale zadeve..... ?  To naj bi bilo okrog 20 tedna ali ne?

Meni je tk hecno... od vedno smo imeli mucke,že od kar sem bla cisto majhna. Kasneje sem začela potepuške mačke vlečt domov od vsepovsod....  Ko se je ena sklatla, smo že drugo kje dobili... v glavnem, od vedno v stikih z mačkami....
Solate in radiča tudi sigurno potacanega od mačk veliko pojedla....
Evo, jst sem bla sigurna, da sem toksoplazmozo že  dala skozi....
Ma sem bla zadnjič ful presenečena, ko sem dobila izvid.... Jao... niti nisem nič pazla pri hrani... jedla tko majonezo, kot pršut....
Mah ne vem... če nisem do zdej dobila, me ne skrbi, da bi gliz zdaj.... no, surovih jajc in mesa pa itak ne bom jedla... user posted image

Tku da, naslednjič dam kri v četrtek... konec 20 tedna bo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.4.2008 8:28:14   
amor real
Jutrooooo!

Dobrodošle vse nove in lepo podavljene, ups POZDRAVLJENE vse stare user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem postala strokovnjakinja za toxo, tako, da je res, da nam bodo vsem tistim, ko imam IGG negativno, ponovno vzeli kri okrog 20. tedna. Ko mi je v petek rekla, da bom spet dala kri za toxo, na naslednjem pregledu, sem bila vsa user posted image , ker sem mislila, da še vedno ni vse ok z izvidom, pa me je medicinska sestra pomirila, da je res vse ok, ampak, da je pač okrog 20. tedna ponovni odvzem. Joooj, še malo bom res na igli pristala user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.4.2008 8:33:34   
KAHLO
hallo ženskice!!!

Najprej pozdravljene vse noveuser posted image user posted image user posted image  

Sunny24 hvala za pozdrave....držim pesti da bo tokrat vse o.k, ti le pogumno naprej ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se boš čimprej zasidrala na forum nosečk!!!!user posted image

Drgače pa smo mi imeli v petek morfologijo, in je vse o.k z našo bebico......je blo prav zanimivo jo gledat, pra v lepo se je vse vidlo spodnja čeljust pa zgornja pa zobki k bodo zdrasli....full dobro slikico sem dobila, k se prav vidi malega okostnjačka v meniuser posted image user posted image user posted image user posted image  je pa lih takrat na veliko počivala in nam ni hotla pokazat obrazka....je pa drgače z možgančki, srčkom in ostali notranjimi organi vse o.k, pa kar ostala bo punčka.....tako da sem ji šla pol kr hitro nabavit eno cotiko....user posted image  sem si jo na omaro obesla tako da jo zvečer preden zaspančkam pogledam....in komaj čakam k jo bom lahko bolekla naši pupi.....user posted image user posted image  MOram pa rečt da tud že zmeraj bl čutim brcike in prekucavanje od pupe...........posebaj zvečer okrog pod desetih je rada aktivna, pa popodlan po kosilu....user posted image user posted image user posted image  naslednji pregled imam zdaj 20.5. pol bom pa imela spet neke krvne preiskave pa to............za materisnko šolo sem malo povprašala in je moja g res bl skeptična kako bo to avgusta, ker so lih dopusti.....sem pa  vidla urnik pa se vse začne okrog 12. ure.....jaz pa dopusta za to ne bom dobila ali pa bolniške.....a ve katera mogoče če imajo kje v viču materisnko šolo popoldan oz. zvečer, in kako majo to v porodnišnici....!?!? vidim da se  bom  s tem še tud mogla kr dost ukvarajt, da bom lahko uskladila službo in materisnko šolo!!!!

Nič grem zdaj zadeve za službo zrihtat.......me je kr nekaj počakalo!!!!user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.4.2008 8:37:20   
amor real
user posted image  KAHLO za uspešno opravljeno morfologijo !!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.4.2008 8:44:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobrodošla, nelly! user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.4.2008 9:26:16   
*zoe*
Kahlo - čestitke za uspešno morfo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz jo imam pa čez en teden. A je bil tvoj zraven?

Včeraj sem se malo preveč naprezala - sem najprej po vrtu ven vlekla ene osate (ne vem od kod so se vzeli letos), pol pa sem še svojemu user posted image  pomagala po stopnicah vlačit eno robo. Groza. Celo noč me je tako v trbuhu bolelo, da sem se skoz obračala. Danes je malo bolje. Upam, da je vse ok. Saj tudi nimam nikoli mere in ful težko gledam, če en dela jaz pa ne user posted image  Dela imava pa še tolk, da se ti zmeša. Mah, bo že enkrat.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.4.2008 9:45:14   
KAHLO
oooooooo Amor real.............tebe pa ni blo že celo večnost....ti ...ti....pa hvala za čestitkeuser posted image

Zoe hvala tudi tebi, veš da je mogel moj lubi it zraven...je komaj čakal.....čeprav mu je blo pol bl malo jasno k je una kazala srčne zaklopke, pa male možgane, pa žile, pa zobke pa to......najbl je bil srečen k je videl hrbetnico pa rebra.........k je takoj pametno pokomentiral kaj vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image  prav smešen je bil......pol sva pa še g zasipala s tisoč in enivm vprašanjem, najbl pogosto in ponavljajoče je bilo...."no gospa....načeloma je pa vse vredu z našo pikico....je vse na svojem mestu"user posted image user posted image  no in ko nama je še 10 rekla da je vse o.k, je blo isto k takrat k sva prvič videla njen srček.......zdaj sva pa res že skoraj čist sproščena.....boš videla......zelo zanimiv pregled....user posted image user posted image  kaj se pa tiče dela ....sem pa jaz ista k ti.....tud ne moram zraven gledat...in pol kr pozdavestno začnem stvari vlačit pa nosit po štengah.....dokler me moj ne spomni da naj pustim.....ali pa me kje špikne!!!!!!!!!zdaj k urejava stanovanje, pa vse stvari moj lubi v četrto nadstropje vlači......mam včasih prav slabo vest, da jaz lepo doma počivam, un revček pa vlači parket, pa ploščice....pa malarijo pa to...... ampak malat bom pa kr pomagala.....saj tam kakšnega hujšega napora ne mora bit, bom pa malo več pavz vmes vžgalauser posted image user posted image user posted image user posted image  to smo deloholiki ....ti jaz povemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.4.2008 9:46:08   
Tejchy
Jutro user posted image !

Pa je spet ponedeljek in nov teden...

jakoLUlana - hvala za odgovor.. si me kr mal pomirila, kar se tega otrdevanja tiče. user posted image  user posted image  Magnezijeve tablete sem si pa tud že nabavla, tako da upam, da ne bo več kakih norih krčev. Glede kg sem pa jaz trenutno na 7kg +

nelly2629 - dobrodošla med nami user posted image  user posted image

talytha - kolikor je men znano se dela morfologija nekje med 20 in 24 tednom; kdaj pa ti jo G določi, je pa verejetno odvisno od njega samega. Pri men je npr. ugotovila, da je moj user posted image  malo majčken, ker sem malo kasnej zanosila in mi je M določila v 23 tednu.

Saraya - razmišljam o nosečniški aerobiki. Kako ta stvar zgleda?? Isto tko telovadiš kot na navadni??

pf - 3D pregled - js bi šla.. sam mi je G rekla, da se najboljš vidi tam nekje v 26,27 tednu... Kak je pa smisel tega, pa bodo tiste povedale, ki so to že dale skozi..

KAHLO - čestitke za morfologijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... tud js bom takoj po M šla kako cotko kupit za tamalega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma pol me nič ne more več ustavit pri shopingu user posted image  user posted image  user posted image  

zoe - ti pa se le ne naprezaj preveč.. vem pa, da ni fajn tko.. gledat kako drugi delajo.. sam vseeno - tvoj lubi ziher zastopi to, da si noseča in da se ne smeš preveč naprezat.. pazi nase... vse ostalo se bo že poštimalo.

Drugače pa tud jaz že konkretno čutim brcike, predvsem vsak večer user posted image  user posted image  user posted image  Včeraj je imel mali pravo telovadbo... se mi je enih 5 minut na vsake tolko trebušček premaknil.. user posted image  user posted image  user posted image  neprecenljiv občutek.. ko kaj takega čutiš, pa še vidiš zraven..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.4.2008 9:46:23   
pf
Kahlo čestitke za uspešno opravljeno morfologijo. Lep dan vam želim.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.4.2008 10:19:50   
bark
Kahlo v LJ (stari) porodnišnici so predavanja ob popoldnevih. Tudi midva bova šla tja, ker drugače ne gre zaradi službe.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.4.2008 10:23:10   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Mene mika tale 3D UZ, samo me zanima kako je z vidljivostjo pri nas, ko smo tako elegantno popolne že pred user posted image

Vpraši dr. Merlota, meni je on prvič opravil 3D UZ.
Dobrodošle vse nove.
Pri nas vse Ok, mislim, da ja user posted image . Otročiček brca da je veselo, še vedno se ne ve spola, PDP pa bo po vsej verjetnosti premaknjen na konec avgusta začetek septembra, saj smo kao v 16t bili veliki že za 18tuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.4.2008 10:23:29   
*zoe*
Ja to je res tko, da smo deloholiki. Ne znam nehat dokler me kaj ne zagrabi user posted image  Saj če me ne bi moj user posted image  potem včeraj nazmerjal in poslal gor bi jaz še vedno veselo skakala gor in dol s tistimi vrečkami in škatlami. No, pol sem pa šla z dolgim nosom likat cunje user posted image  Takle mamo.

Kar se pa beljenja tiče, imam pa za pobelit ene 100 m2 ali pa še več tako da nam dela sploh ne bo še zmanjkalo. Ampak sedaj se bom pa malo bolj pazila, ker res ne bi rada, da bi bilo kaj narobe, pol si pa cel življenje očitaš. Verjetno mi bo že moj user posted image  vzel penzl in me spodil ven, ker ve, da nimam mere user posted image .

Tudi mene zanima kako zgleda nosečniška aerobika.

Tejchy - čestitke za brcike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  res je dober občutek, ko se ti nekaj premika po trebuhu. Moj user posted image  je tudi imel včeraj zvečer potem žur, ko sem se vsedla pred TV. Po moje si je mislil, končno je dala mir.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.4.2008 10:23:55   
tasha23
aja kilogrami +3 user posted image user posted image user posted image , razen bušija se še nič ne pozna user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.4.2008 10:27:34   
uršula83
Pozdravljene!

Sporočam vam, da se selim na decemberke 2008! Jupi...user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.4.2008 10:55:39   
arabela*
jutrica moje souser posted image
Je res lep sonček odzunaj,tak da se bom kar malo ven spakirala,da se ga naužijemo.Vam potem kaj več napišemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.4.2008 10:55:50   
nelly2629
hola!

Punce kdaj je normalno da gredo kile gor, ker jaz sem v 19t in nisem dobila še nič, mislim da sem celo shujšala, celo trebušček je postal opazen šele prejšnji teden (18t), čeprav sem prve premike user posted image  čutila že konec 17t.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?