klepetka
|
dober večer skoraj sem že spala ,ampak sem vas mogla priti pozdravit . Upam da bo današnja noč vsaj takšna kot je bila prejšnja.lana se je zbudila samo ob 3 .Tako da smo se naspali. Miha in Žan vse lepo ob mini rojstnem dnevu Včeraj sem šla za 2 urici v Kočevje ,sem pustila Lano sito in previto ,pa se je tako drla ,da me je poklical na pomoč.Samo čez vrata sem dobro stopila ,je pa nehala se dret.Tako da je več januarčkov tako občutljivih. Punce ,ali je katera za kavo v torek ;grem namreč z Lano in Marušo v Supernovo (kaj dlje od Rudnika mi tokrat časovno ne bo zneslo),pa če ima katera slučajno kakšen plan za po Supernovi se lahko dobimo .Častim kavo-al pa kaj drugega Grem si kaj za obleči kupit ,(če bom kaj dobila ) za krst ,pa Lani bom kupila eno kapico in copatke za krst , za oblekico pa je spremba plana;oblekico bo imela tapocukrano ,tako da uradno ji je zdaj prav,ker ........;ah ,dolga zgodba ,pa ne bi zdaj tukaj. sani ,omakica je bila odlična .Tudi pri nas ne jedo tega vsi .Zato sem jo naredila samo za naju z MArušo.In tudi jaz sem jo naredila z graham špageti.Super je bilo.Tako da moram ponoviti vajo. sunymorning,ampak najini bejbi sta si pa res že od samega štarta zelo podobni,tako v spanju ,kot v pridnosti in včasih porednosti in tudi našo jezi luna ,tako da ju morava enkart res poznati v živo;tako da Medo vabi boleča hrbetinca;pa nisem nič do zdaj jamrala ,ker sem mislila ,da sam mene boli,pa vidim da nas je kar nekaj takih.Samo mene npr.ko sem sklonjena ,tako uščipne ,da se zlepa ne zravnam ,takrat preštejem zvezde;tako boli za dodajanje GH;jaz planiram ,da ne bom dajala GH do 5 mesecev ,ampak bomo sproti videli kako in kaj avatar;glede na to ,da imam res že predpotopnega ,bi ga mogla že zamenjat in bi ga ,če bi ga znala.OZ. znala bi ga že ,samo mi pove ,da je prevelika slika.Tako da bo do nadaljnega še kar štorklja ,ker bi se bilo dobro malo poglobit v to . Sem pa danes hotela prilimat smajlije ,pa sem ugotovila ,da sem premalo vadila in mi spet ne rata.Tako da ,če me lahko katera (nana,ursalara ,mml, sunny,...) samo spomni,kako se že začne nana,veš da sem ugotovila ,da si postala že pravi računalniškki mojster(glede na to ,da sva bili kar nekje blizu po znanju ) ;menjaš avatarje kot za stavo ,citiraš eno v drugo ,več citarov v enem postu ,limaš slike ,smajlije ,.... . Pa tud jaz sem Lani kupila tisto banano kot ti Klemenu in jo obožuje .Si najdejo tile naši črički kar precej posla z njo ,kajne martinca ,ful lepa vabila .Kakšno boš pa imela obleko?Imaš verjetno že zbrano ,kajne big brother;tudi jaz gledam in se tudi meni zdi ful lepa poteza da bo Marko dobil nove zobe.In imam občutek ,da bo tole njegova medijsko razpoznavnost z pridom izrabil in se pobral iz tega ,kjer pač trenutno je.Se m izdi ,da ima kar voljo. Ampak naloge imajo pa res katastrofalne,prav ponmuižujoče;le kak ojim morajo to dati za delat. katee,tudi jaz sem nabavila vse od Mustele in tudi jaz sem zadovoljna oz .Lana je z njo.Res je super .Se mi zdi ,da si ti napisala ,da imaš tudi kremo za sonce .To pa nisem vedela, da se dobi ,ekr pri nas v lekarni je ni.Pa tud farmacevtka ni vedela nič o njej .Možno ,da sem spet jaz kaj zamešala. Super ,da ste uživali v Kranjski gori .Žan Luka je pa že pravi mali popotnik ursalara,pridna ti ,ko fantom malo lenobe podpiraš .Imaš čas v torek za en kofi? ursulina, jaz tudi razmišljam ,da bi dala Lano ven iz košare v vozičku ,ker jo je že skorajda prerasla. Povejte mi,ali se vaši otroci radi vozijo v vozičku ,kadar so budni?Ker Lana se noče ,ker ne vidi ven. Spi pa tud ne več ves čas, kar je zunaj ,tako kot je še ne dolgo nazaj.In ravno zaradi tega sem mislia ,da bi jo malo dvignila v vozičku. dašabina ,pri vas je pa res vedno veselo.Ma imate same fešte .Uživate na polno.Saj je prav tako. karmika ,kolk cortkani dvojčici ,Pa prav enaki sta videti.In super,da tako lepo napredujeta ;le tako naprej mala pikica ,kako ste lepa družinica na slikci. glede oblačenja;jaz sem danes pretiravala na polno;oblekla sem jo dolg bodi ,tanko majico ,tanjše žabe ,tanek žamet hlače ,copate ,gor pa podloženo jopo in pa tanko kapo.Vidim da sem pretiravala.Aja ,pa ko je spala ,je bila pokrita še z deko.Pol bom pa debelo gledala od kje ji smrkelj. Se moram poboljšat grem zdaj spat ,zaželim vam samo še lahko noč