|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
20.4.2008 20:30:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ajd ostale dolenjke in belokranjke: vaney, alfabeta, triš.... javite se in dajte predloge, s sunny smo začele organiziratiuser posted image user posted image user posted image

Meni je vseeno kdaj. Samo da bi bilo lepo vreme, pravzaprav se pa da biti na Loki tudi notri, čeprav imajo v kavarni malo težav glede stolov. Jih ni dovolj, pa še taki ogromni so.

Meni najbolj ustreza dopoldan, okoli 11 ali 12 ure. Samo ta torek ne.

Povejte kdaj.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.4.2008 20:55:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Ajd ostale dolenjke in belokranjke: vaney, alfabeta, triš.... javite se in dajte predloge, s sunny smo začele organiziratiuser posted image user posted image user posted image

Meni je vseeno kdaj. Samo da bi bilo lepo vreme, pravzaprav se pa da biti na Loki tudi notri, čeprav imajo v kavarni malo težav glede stolov. Jih ni dovolj, pa še taki ogromni so.

Meni najbolj ustreza dopoldan, okoli 11 ali 12 ure. Samo ta torek ne.

Povejte kdaj.

Lepo vreme bo menda od četrtka naprej, pa bi bilo super, da smo zunaj z našimi user posted image . Meni je na Loki tudi najbolje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.4.2008 21:00:08   
Sunny Morning
Jaz se za danes odjavljam. Neja že več kot uro user posted image , mi gremo še malo user posted image , potem pa user posted image .
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.4.2008 21:06:52   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jaz se za danes odjavljam. Neja že več kot uro user posted image , mi gremo še malo user posted image , potem pa user posted image .
user posted image

Vidim da si še tukaj. user posted image  Zaradi mene lahko v četrtek ali pa petek. Bom jaz dala za pijačouser posted image . Samo ne prezgodaj ali pa prekasno!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
20.4.2008 21:44:17   
Golobček
Evo po kratkem mrku se vam tudi jaz javljam.

Me otroci tak okupirajo da še na RR ne morem ko pa bi že mela čas me pa mož prehitiuser posted image

Evo moram spet it Nina ga že tri noči in dni nekaj sračka, pa tako je blo fajn ko se je prebudila samo enkrat na noč. Mogoče pa je to vpliv polne lune- ko bi vsaj blo res.

Bodite pridne

nočko

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.4.2008 21:46:49   
vaney
samo, da povem, da sem jaz tudi za user posted image na Loki. Lahko četrtek ali petek, meni je bolj všeč petek, ura ni važna, lahko okrog 11h.

za danes imam dovolj, grem spat.

lahko noč vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.4.2008 21:50:20   
mala pikica
Vidim, da so danes večinoma samo dolenjke klepetale user posted image Kaj pri vas ni bilo sončka?

No, mi smo seveda večji del dneva preživeli na sončku. Po kosilu smo bili na sprehodu po naših prelepih Halozah. Slikica...

user posted image

Je pa res zelo nerodno oblačiti naše sončke v tem vremenu. Jaz nikoli ne vem, kaj vse mu naj oblečem.
Pa še veselo novico sem zvedela, je še ena sestrična noseča user posted image user posted image user posted image Sem res zelooo vesela zanjo. Je letošnje leto tudi zelo plodno, vem kar za 5 srečk nosečk user posted image

karmyka tvoji pupi sta pa res pravi princeski, sploh na drugi sliki sta luškani, ko se tako lepo stiskata user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 20.4.2008 21:51:36 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.4.2008 21:55:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Vidim, da so danes večinoma samo dolenjke klepetale user posted image Kaj pri vas ni bilo sončka?

Smo imeli sonček, samo pri nas smo vedno ob 18 uri v hiši , ker ima tavelik sin večerjo, ob 18.30 risanko in potem po risanki "flike", torej spanje. Takrat se tudi mala umiri in ob 20 uri gre spat, mami pa na RRuser posted image

Smo bolj na timing navajeni in je super, vsaj za nas.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.4.2008 22:00:05   
Alfabeta
Glede oblačenja pa sva na istem. Tudi jaz ne vem kaj obleči, pa nisem začetnicauser posted image . Sem ji danes, ko je bilo 20C (Vaney, ne 30!) oblekla bodi, žabice, tanke hlačke, majčko, in po vrhu eno tako zelo tanko jaknico, ki sem jo potem slekla. Na glavi pa je imela rutico. Ja, vem da sem pretiravala, ampak pri nas je ko smo odhajali še tako zelo pihalo, da je joj. In na sprehodu v športnem vozičku.... Če je v košari ni panike.

Bom sedaj ko bo konstantno topleje prej oblekla tanjše. Sem pač ziheraš, pa še tašča me sekira, čeprav se ji ne damuser posted image

No, sedaj grem pa tudi jaz spat. Se vidi da je šel mož na vožnjo in sem sama, kar visim tukajuser posted image

Mirno noč.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.4.2008 22:26:14   
klepetka
dober večer
skoraj sem že spala ,ampak sem vas mogla priti pozdravituser posted image .
Upam da bo današnja noč vsaj takšna kot je bila prejšnja.lana se je zbudila samo ob 3 .Tako da smo se naspali.

Miha in Žan vse lepo ob mini rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem šla za 2 urici v Kočevje ,sem pustila Lano sito in previto user posted image ,pa se je tako drla ,da me je poklical na pomoč.Samo čez vrata sem dobro stopila ,je pa nehala se dret.Tako da je več januarčkov tako občutljivih.

Punce ,ali je katera za kavo v torek ;grem namreč z Lano in Marušo v Supernovo (kaj dlje od Rudnika mi tokrat  časovno ne bo zneslo),pa če ima katera  slučajno kakšen plan  za po Supernovi se lahko dobimo .Častim kavo-al pa kaj drugegauser posted image

Grem si kaj za obleči kupit ,(če bom kaj dobila ) za krst ,pa Lani bom kupila eno kapico in copatke za krst , za oblekico pa je spremba plana;oblekico bo imela tapocukrano ,tako da uradno ji je zdaj prav,ker ........;ah ,dolga zgodba ,pa ne bi zdaj tukaj.

sani ,o
makica je bila odlična .Tudi pri nas ne jedo tega vsi .Zato sem jo naredila samo za naju z MArušo.In tudi jaz sem jo naredila z graham špageti.Super je bilo.Tako da moram ponoviti vajo.

sunymorning,ampak najini bejbi sta si pa res že od samega štarta zelo podobni,tako v spanju ,kot v pridnosti in včasih porednosti in tudi našo jezi luna  ,tako da ju morava enkart res poznati v živo;tako da Medo vabiuser posted image

boleča hrbetinca;pa nisem nič do zdaj  jamrala ,ker sem mislila ,da sam mene boli,pa vidim da nas je kar nekaj takih.Samo mene npr.ko sem sklonjena ,tako uščipne ,da se zlepa ne zravnam ,takrat preštejem zvezde;tako boli za user posted image

dodajanje GH;jaz planiram ,da  ne bom dajala GH do 5 mesecev ,ampak bomo sproti videli kako in kaj

;glede na to ,da imam res že predpotopnega ,bi ga mogla že zamenjat in bi ga ,če bi ga znala.OZ. znala bi ga že ,samo mi pove ,da je prevelika slika.Tako da bo do nadaljnega še  kar štorklja ,ker bi se bilo dobro malo poglobit v to .

Sem pa danes hotela prilimat smajlije ,pa sem ugotovila ,da sem premalo vadila in mi spet ne rata.Tako da ,če me lahko katera (nana,ursalara ,mml, sunny,...) samo spomni,kako se že začneuser posted image

nana,veš da sem ugotovila ,da si postala že pravi računalniškki mojster(glede na to ,da sva bili kar nekje blizu po znanjuuser posted image ) ;menjaš avatarje kot za stavo ,citiraš eno v drugo ,več citarov v enem postu ,limaš slike ,smajlije ,....user posted image user posted image user posted image .
Pa tud jaz sem Lani kupila tisto banano  kot ti Klemenu in jo obožuje .Si najdejo tile naši črički kar precej posla z njo ,kajne

martinca ,ful lepa vabila .Kakšno boš pa imela obleko?Imaš verjetno že zbrano ,kajne

big brother;tudi jaz gledam  in  se tudi meni zdi ful lepa poteza da bo Marko dobil nove zobe.In imam občutek ,da bo tole  njegova medijsko razpoznavnost z pridom izrabil in se pobral iz tega ,kjer pač trenutno je.Se m izdi ,da ima kar voljo.
Ampak naloge imajo pa res katastrofalne,prav ponmuižujoče;le kak ojim morajo to dati za delat.user posted image
katee,tudi jaz sem nabavila vse od Mustele in tudi jaz sem zadovoljna oz .Lana je  z njo.Res je super .Se mi zdi ,da si  ti napisala ,da imaš tudi kremo za sonce .To pa nisem vedela, da se dobi ,ekr pri nas v lekarni je ni.Pa tud farmacevtka ni vedela nič o njejuser posted image .Možno ,da sem spet jaz kaj zamešala.

Super ,da ste uživali v Kranjski gori .Žan Luka je pa že pravi mali popotnik
ursalara,pridna ti ,ko fantom malo lenobe podpirašuser posted image .Imaš čas v torek za en kofi?

ursulina, jaz tudi razmišljam ,da bi dala Lano ven iz košare v vozičku ,ker jo je že skorajda prerasla.

Povejte mi,ali se vaši otroci radi vozijo v vozičku ,kadar so budni?Ker Lana se noče ,ker ne vidi ven. Spi pa tud ne več ves čas, kar je zunaj ,tako kot je še ne dolgo nazaj.In ravno zaradi tega sem mislia ,da bi jo malo dvignila v vozičku.

dašabina ,pri vas je pa res vedno veselo.Ma imate same fešte user posted image user posted image .Uživate na polno.Saj je prav tako.user posted image

karmika ,kolk cortkani dvojčici user posted image ,Pa prav enaki sta videti.In super,da tako lepo napredujeta ;le tako naprej

mala pikica ,kako ste lepa družinica na slikci.user posted image

glede oblačenja;jaz sem danes pretiravala na polno;oblekla sem jo dolg bodi ,tanko majico ,tanjše žabe ,tanek žamet hlačeuser posted image user posted image ,copate ,gor pa podloženo jopo in pa tanko kapo.Vidim da sem pretiravala.Aja ,pa ko je spala ,je bila pokrita še z deko.Pol bom pa debelo gledala od kje  ji smrkelj.user posted image Se moram poboljšat

grem zdaj spat ,zaželim vam samo še lahko noč

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.4.2008 23:02:06   
nana35
Pozdravljene punce!

Danes se javljam nekoliko kasneje,ni bilo časa čez dan,pa tako čudovito vroče vreme je bilo,da sva bila s Klemnom zunaj že od pol 9h zjutraj,potem pa domov jest in spet ven...No,prej sem še skuhala in smo se najedli,potem je z babico šel na sprehod,mami pa na frizuro,sem končno pobarvana in malce postrižena.Za pramene pa ni bilo danes več časa,pri drugem pranju morda.

Intruder,zmenjeno za kavico ali sprehod.Bi mi sprehod bolj pasal,ker je Klemen zelo priden v vozičku,ko se pelje.Upam,da pri pediatru dobro opravite,prav tako na UZ-ju.user posted image

dašabina,vi pa samo feštate,malo sem vam že fouš!user posted image Ja,lepo vam je,saj prav,zdaj se začenjajo lepši dnevi in bo večkrat piknik,kajne?Tudi pri nas.

Miha in Žan vse najboljše!!user posted image user posted image

karmyka,vaše dve pupike pa lepo rasteta in sta vedno lepši!Pa meni se zdita čisto podobni,jih ne bi razlikovala.Pa vse naj...naj...za 5 mesecev!user posted image

Glede žabic,Klemen je oblečen samo v žabice kadar sva notri,se tudi boljše počuti,ker ni utesnjen v hlačah,za ven pa ima žabice in hlače.Vreme je res tako čudno,sije sonček,potem pa zraven še piha kot user posted image ,tako da ne upam,da ne bi imel oblečenih spodaj tudi žabic.

Lišaji-Klemen ima na vsaki nogici lišaj,ker čutim z roko,ko ga prijemam,je suha kožica.Ali katera ve,s čim bi mazala ali kako se tega znebiti??

Drugače pa je Klemen spal včeraj od 20.30 do danes do 4.15.user posted image Potem pa malo manj,se je itak preveč že v prvi rundi naspal.

mala pikica,Gašper je pa res celi ati,lepa slika.Vi pa kar po tekočem traku,same nosečke,to se še boste imele fajn.

klepetka,katere smajlije misliš??Tiste iz www.smileys.sur-la-toile.com ??
Glede slikic in citiranja-ja se trudim,ja,da ne bi preveč zaostajala.Hvala da si me pohvalila.user posted image  Za moje avatarje pa skrbi mala pikica,tega pa ne počnem,ker nimam niti programa s katerim pomanjšaš slike.Zato pošljem slike mali pikici in mi jih pomanjša in vrne,jaz pa veselo zamenjam.user posted image Ja,banana pa je zakon,sem vesela,da sem mu jo kupila,le da se včasih nanjo tako jezi,da bi mu jo najraje vzela in se jaz z njo igrala,ko tako lepo šumiuser posted image .
Veš,pri BB so res čudne naloge,samo za 92 tisoč evrov se jim splača tako nizko spustiti,no,jaz se ne bi niti prijavila,mi je to ful brez veze.Gledam pa rada.Glede Markota pa tako-hvala bogu če bi izrabil vso to pozornost,nor bi bil,če je ne bi. Mi pa tako čudno govori,da ga skoraj pol ne razumem.user posted image

Vožnja v budnem stanju-Klemen se kar rad vozi tudi ko je buden,samo da se vozilo premika.Pač mene opazuje,ima pa malo dvignjeno vzglavje v vozičku,mi je pediatrinja rekla,da lahko dvignem za 15 stopinj.In sem!user posted image

Zdaj sem pa pri koncu,upam da mi pošlje moj post.Lahko noč.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.4.2008 23:06:39   
Lunca1
punce če koga zanima, Lidl bo imel prihodnji ponedeljek v akciji oblačila za dojenčke
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20080428.index

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.4.2008 23:09:20   
Lunca1
Klepetka kar se torka tiče sem jaz načeloma za, je pa odvisno od vremena, pa od mojega zdravja, če bo že ok. Verjetno si mislila dopoldne???

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.4.2008 5:48:00   
Lunca1
Jutro. No danes imam taveliko na počitnicah pri moji mami, tako da bo malo bolj umirjeno.

Klepetka zdaj sem se spomnila, da jutri žal ne bo šlo, ker imam Pino doma.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.4.2008 7:28:26   
dašabina
Ja Dolenjska je imela veliko sončka, smo bili trikrat zunaj, samo pihalo je pa tud. Je pa na našem vozičku spet ležala mačka, pa dam mrežo čez, pa se mi še uleže na Mihca, seveda, ker ima mačka po moje 3-4 kg, se pa zbudi in začne krilit z rokami, brcat ne more, ker ga mačka tišči ! Za p....user posted image
Nana, Miha je tud imel en majhen lišajček na srednjem prstku na nogici, sem namazala z Bepanthenom pa je že u redu.
Dolenjske punce, men tud odgovarja petek, pa da bi bile res zunaj na sončku, okrog 11 je čist ok. Bomo do takrat že uskladile. Nekam čudno mi je pa, da se Triš že tri dni ne javi. Po moje ji je crknu internetuser posted image user posted image , jo bom kar poklicala.
Lidl - lepe stvari, samo pri nas ga v bližini ni, sem pa spet dobila za obe punci in Mihata toliko lepih stvari, da moj načrt za v Supernovo pred krstom u bistvu odpade, ker ni potrebe... Pa še botrica je že napovedala, da ima ful stvari za Mihca, tako da škoda denar stran metat... Vam povem, da moja sestrična živi v Nemčiji in tam je res popust, ko je popust, npr. jopica s kapuco prej 15 evro, potem 1 evro!!! Sej ne moreš verjet, pa je res!Tako da rajši počakam, da kar ona nakupi pa je. Ker smo imeli prej bolj punčkaste stvari, pa smo zdaj dobili polno kavbojkic, pa srajčk, pa majčk za fanta...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.4.2008 7:58:16   
klepetka
jutro

mi smo naspaniuser posted image

Lunca ,no pa drugič ,čeprav bi  bilo lepo ,da bi  se po parih mesecih videle.No ,saj bo  še prilika.Pa naj Pina ozdravi končno.user posted image .Luka je boljše?

Aja ,jaz bom prišla šele okol 12 al pa 12.30 ,ker je dop.Maruša v šoli.

nana,tudi Lana je imela na obeh kazalčkih lišaje ,(se mislila da od sline ,ko jih skoz v usta nosi),mazala sem z Bepantenom ,pa je kar izgilno.user posted image
Glede smajlijev pa ja ,mislila sem na tiste  iz unih strani ,ko jih je vse polno raznoraznih gor.NEkako jih označim ,kajne ;samo pojma nimam kako ,ker vem (po spominu)da bi mogli plavi postat ko jih označim ,samo oni se mi ne dajouser posted image user posted image user posted image

In user posted image za frizuro ,jaz grem pa v sredo ,imam že precej narastka ,tako da je že skrajni čas

dašabina,joj ,mene bi groza ,če bi zagledla mačko na Lani (ker se jih tudi sama bolj kot ne bojimuser posted image ).
Ampak takle popust kot je v Nemčiji ,bi bil pa tudi tukaj vsekakor dobrodošel.

lep dan ,spet bo velik osonca ;se že kaže.Uživajte

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.4.2008 8:16:05   
Lusa
Ojla,mam komaj danes čas malo za RR.smo včeraj me3 že ob 10uri udarile dooolg sprehod(kakšnih 6do 8km) do Ajše in je Luša brez problema  zdržala ,potem pa še pri moji mami laufalauser posted image Ima več kondicije kot jaz.Ati pa je doma ograjo popravljal ,smo jo zastonj dobiliuser posted image .

Daša pa še spi in se moram pohvalit ,da že tretji dan spi vso noč od 18ure do 5,6 zjutraj.Upam ,da jo nisem prehitro pohvalila.Res da se vmes 2do3x prebuja in ji dam dudo noter in je takoj mir in spanje.Pravi mali angelček je.In ti nasmehi njeni so mi tako všeč.še toliko bolj ,ker sem pri Ajši čakala 8mesecev ,da se mi je prvič nasmejalauser posted image .

karmyka-kakšni mali princeski imaš kot cukerčka

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.4.2008 8:17:01   
nana35
dašabina,saj vedno namažem z Bepanthenom,pa še ni vredu,na čelu je imel tudi enega,tega sva pa odpravila.Verjetno zato,ker je bil na bolj dostopnem mestu in sem ga lahko večkrat namazala,kot pa na nogicah.

klepetka,ja,označiš z desnim gumbom na miški smajlija in daš copy,potem pa v poste prilepiš tako da daš paste.

Aja,pa dobro jutro!

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
21.4.2008 8:20:07   
Anchikaa
Dobro jutro.
No da sporočim da smo v petek dobro opravili UZ kolkov,so rekli da ne rabimo več široko povijat (kot da sem tak dolgo ja)user posted image .Smo jo potem šli se slikat pa je na slikah videt še večji bajsek kot pa v resnici je.V glavnem ni bilo časa se javit, prebrala sem ja.V petek smo bluzli pri kolegu pa kolegici,v soboto smo šli k mojem atiju,včeraj smo se zmenli za krst (ga mamo 17.5., takrat bo naša mala ravno 4 mes stara), popoldan pa smo se odpravli k ribiškem domu in smo se šetali ob Muri ( Lusa ti verjetno veš kerega mislimuser posted image ,  ne spomnim se kak se kraju reče, ko pa so tam gor skoraj vsi istiuser posted image ).

Včeraj sem našo malo oblekla:bodi z dolgimi rokavi,štrample(žabe), kavbojke z naramnicami in tanko kapico,pa mislim da ji je blo malo prevroče,ker je blo 24 stopinj in je bla ful rdeča,mokra sicer ne.Ko pa sem jo ven vzela da se je napapala pa sem ji čez dala še jaknico,ker je pihalo, tak da upam da se ni prehladila.

Zaj sem vidla da bodo imeli pri Lidlu kengorujčka,jaz ga mam namen kupit in če ga dobim v Lidlu upam da je za to ceno vredu da ni kake slabe lastnosti,ker je razlika v ceni proti kakem BC kar velika.

Naša mala še spi,je spala včeraj od 21:30 pa do 6h,se napapala pa nazaj zaspala.Bomo vidli kak dolgo.

Lepo se (s)mejte.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.4.2008 8:52:10   
ursalara
Mala pikica ful lepa slikicauser posted image prav lustni ste!Ste uzivali na polno!
Klepetka ti sporočim do popoldneva kako je z  kavico ali pa te kar pokličemuser posted image !glede smajlijov je pa takole oznacis smajlija z levo tipko na miski da se ti obarva na modro potem pritisnes ctrl+c ko ga pa vstavljas pa pritisnes crtl+v.upam da bo slo!user posted image
Glede avatarjov pa lahko mali pikici posljes slikico in ti jo bo pomanjsala meni je tudi ze to naredila potem sem se pa kar sama naucila lahko pa tudi meni posljes pa ti uredim ni panike!
Anchikaa mislim da je boljse da das malo vec za kengurujcka pa imas kvalitetnega jaz osebno ga ne bi kupovala v lidlu ne vem no odloči se pa itak sama!user posted image
Mi smo vceraj tudi izkoristili lep dan smo se skozi vozickaliuser posted image pa se vse tetice smo izkoristili da so jo furale okoli!Je tamala ful uzivala!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
21.4.2008 8:52:43   
mala pikica
klepetka za smajlije ti je nana povedala, kako in kaj. Glede avatarja... je nadjaB zadnjič imela enak problem. Pomanjšan je bil, pa ji je vedno pisalo, da je prevelik. Sem ji potem jaz uredila. Je bilo v profilu treba pritisniti najprej uporabi, potem pa še izberi, pa je šlo. Lahko pa meni pošlješ user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Zaj sem vidla da bodo imeli pri Lidlu kengorujčka,jaz ga mam namen kupit in če ga dobim v Lidlu upam da je za to ceno vredu da ni kake slabe lastnosti,ker je razlika v ceni proti kakem BC kar velika.

Mi smo tudi razmišljali o kengurujčku, pa pravijo, da nenormalno trpi in posledično seveda boli hrbtenica. Pa smo si kar premislili, bomo raje kupili nahrbtnik. Potem pa na dooolge sprehode user posted image

Mi smo včeraj imeli oblečen bodi z dolgi rokavi, majčko s kratkimi in jopico, spodaj pa samo plišaste hlačke. Žabice oblečem samo, če ima gor tanjše hlačke brez nogic. Pokrit pa je bil samo s pleničko, ko je zelo pihalo. Na glavici pa bombažno kapico. Pa še to razmišljam, da bi zamenjala za trak za ušesa. Punce, pa na soncu je včeraj definitivno bilo 30 stopinj. Temperature, ki so napovedane, so vedno merjene v senci.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.4.2008 8:58:35   
ursalara
Manja vse najboljse user posted image

Daniel vse najboljse
  user posted image

Pa se vcerajsni slavljencki(malo z zamudo ampak vseeno)

Miha vse najboljseuser posted image

Žan vse najboljse
user posted image   

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.4.2008 9:06:53   
Lunca1
Klepetka Luka je že skoraj čisto v redu. Samo včasih še mal pokašlja, sploh če ga dam kravce past.

Se je pa včeraj prav režal, ko sem se šla z njim eno igrico. Ne vem če katera to pozna:

Medved stopa copa cop, copa cop, (mu noge premikam kot bi korakal)
zajček skače hop hop hop, hop hop hop, (noge mu dvigam istočasno obe v zrak)
miška pa hiti, tike tike ti. (s prsti hitim po njegovem telesu in ga požgečkam pod pazduho ali vratom)

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.4.2008 9:28:47   
katee
Manja vse najboljše!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.4.2008 10:00:40   
ursalara
Tiste ki spremljate Big Brotherja evo ena novicka za vas!

Dejan je zapustil hišo Big Brother!

Podložik Dejan je danes ponoči prostovljno zapustil hišo Big Brother!

Dejan je danes ponoči prostovoljno zapustil hišo kljub hišnim pravilom, ki pravijo, da to lahko stori šele, ko mu Big Brother dovoli. Od trenutka, ko izrazi željo, da bi zapustil hišo, mora preteči najmanj 24 ur, še pravijo pravila.

Ko je sinoči Dejan spil veliko količino alkohola, se je zapletel v prepir s Tjašo. Ker se ni želela pogovoriti z njim, se je je rahlo dotaknil po licu, da bi jo ustavil, vendar mu je Tjaša izstrelila klofuto. Stanovalci so ga takoj obtožili, da jo je udaril. Sandi mu je natvezil, da je Tjašo mlatil in da so se ga vsi ustrašili. Zaradi vinjenosti mu je Dejan sprva verjel.Dejan, ni želel čakati do naslednjega dne, da mu Big Brother sporoči odločitev o njegovem morebitnem kazenskem odhodu iz hiše Big Brother. Zato je pripravil kovčke, se oblekel v svoj najboljši suknjič, si na glavo poveznil baretko in pritisnil stikalo za izhod v sili. Vrata so se odprla in Dejan je za vedno zapustil hišo Big Brother.

Spomnimo se, da je Dejan prekršil obljubo, ki jo je dal v prvi oddaji. Dejal je, da se nikoli ne bo prostovoljno izselil in na obljubo stavil svojega Jaguarja.

V soboto so bili nominirani trije. Dejan je bil v soboto nominiran prvič. Sedaj, ko je odšel se gledalci lahko odločajo le med mlajšo sestro Tjašo in gasilcem Sandijem.

http://24ur.com/dejan-je-zapustil-hiso-big-brother.html

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?