|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
18.4.2008 13:33:14   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dobrodošla v moj klub "boleče hrbtenice"

Si predstavljate kako mene boli ko imam kriz poskodovan od prometne nesrece!Meni ne pomaga nic drugega niti vaje,niti fizoterapije nic mi ne pomaga razen kosmodiska!Ta je zmagovalec med vsemi kar sem jaz ze vse probala!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 18.4.2008 13:36:44 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
18.4.2008 14:37:58   
sani1
Pozdravljene...

Sem do zdaj pospravljala stanovanje. Odklop... 
Tudi mi bomo doma, ker je slabo vreme. Še malo pa bo zopet dež...

klepetka- upam, da ti je omaka uspela in da so jo jedli tudi drugi. Ker to omako jem v celi naši familiji samo jaz. Ampak jaz si marsikatero stvar naredim samo zase. Upam, da bo zdej Manja na moji strani in bo z mano jedla iste stvari...user posted image

aurora6- tudi jaz sem dobila isti odgovor. No zaenkrat samo od enega vrca. Kjer pa niti nismo na tako kritičnem mestu.
Veš kaj sem jaz ugotovila, da bo lahko katee pazila na najine otroke, ker bo doma in še učiteljica je. Pa nje plačava pa bo...user posted image

Držite danes pesti, da komisija odloči Manji v prid za vrtec!!!!

katee-
tvoj Žan Luka je pravi srček.Sem takoj opazila novo slikico in sem se prvo mogla vprašat kdo je zdej to?  Boš imela privat varstvo še za najina sončka?

obračanje- moji Manji gre pa ravno boljše obračanje iz trebuha na hrbet. No obrne se tudi iz hrbta na trebuh ampak ji gre to še bolj težko...

Je pa ugotovila zdej, da če ima prste v ustih, da ima drugačen glas. Tako cvili, da je joj....

Jaz se grem pa danes malo razvajat k kozmetičarki. Bo očka pazil hčerkico. Upam samo, da bo prav oblečena...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
18.4.2008 15:35:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
Sem pa mu prejšnji teden začela dodajat jabolčno kašico, ki sem jo naredila sama, danes pa je dobil slivovo od hipp-a in je čist navdušen. Je kot uš in nima podna.

A ve že kaj dodajate?

Jaz se počasi odločam, da ji bom začela dodajat pa se kar ne morem odločit. Jaz bi ji dajala samo mleko prvo leto, potem pa kar takoj prešaltala na golaž in žgance.user posted image

Sem šla pa včeraj v BC po igralni center pa jih je zmanjkalo.user posted image  Novo pošiljko dobijo v torek in so me zapisali, da me pokličejo. Nejo bo po moje čisto navdušena, ker se tudi v ležalniku ful pogovarja z igračami...včasih jih kar oreng okrega...je tako smešna.user posted image

Zunaj pa nisva bili, ker se vreme nikakor ne zrihta...zdaj še ful piha.

Sani1 uživaj pri kozmetičarki.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
18.4.2008 15:48:36   
mml
Dan,

mi tudi preživljamo dan doma, popoldan pride na obisk Mancina krstna botra z družino, ker še niso upseli videti Matica...

Matic ga je ponoči nekaj biksal in je danes naš "ustaljeni" urnik obrnjen precej na glavo, pa še zjutraj se zbudil z jokom, čeprav je sicer zjutraj totalno napsidiran in dobre volje, ne vem, mogoče ga muči vreme user posted image

aurora in sani  jaz sem pa dobila odobreno vlogo za vrtec za Manco (no za enkrat iz enega vrtca, na drugega še čakam...), Matic bo pa vsaj do septembra v varstvu, kjer je sedaj Manca

suzana sem ravno zadnjič razmišljala, kam si izginila user posted image  , no lepo, da imaš sedaj poštiman interent in se boš lahko večkrat oglasila pa držim pesti, da bodo krči pri Aljažu kmalu čista preteklost

nana user posted image  za pomita okna, upam, da ti jih dež ni prehudo zasvinajl

lunca upam, da boste kmalu vsi spet zdravi user posted image

sunny super, da si že zdrava user posted image

nove slikice v avtarjih so prav super in seveda opazim vse, ker ko se pojavi nova, moram pogledati, kdo je pisal, prej se pa orientriam po slikcah user posted image . Jaz bom ostala, kar pri mojem mačkonu, sem ga že tako navajena...

bolečine v hrbtu pomaga masaža in telovadba...pa po tem, ko bo treba tele naše sončke manj prenašati, bo tudi boljše user posted image

klepetka upam, da sta tvoja dva velika sončka že kaj boljša in da se Maruši želodec kmalu umiri

limma upam, da je Neža že boljše in si tudi ti bolj naspana

Zdaj bo pa pri nas kosilo...tako da moram nehat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
18.4.2008 15:56:27   
ursulina
pozdravljene!

ja tole črpanje res ni zabavno, ampak lenart je veliko bolj zadovoljen tako, tudi če se čudno sliši user posted image  bom videla, koliko bom zdržala oz. moje bradavice...

hvala za opozorilo sunny m., user posted image  mu pa že od štarta kljub dojenju nudim čajček vsak dan, pa ga zdaj sploh noče... lula pa tudi non stop, tako da mislim, da zaenkrat ni problema...

ja, križ je cela štala... telovadba pa tudi ne najde časa zame user posted image  se bo morala bolj potrudit. pa moj možek z masažo. se pusti prosit...

mali zdaj boksa winni puja :) prov smešni so naši, ko se jezijo na igračke!

lep dan, juhuhu, vikend je. pa baje bo nedelja zelo lepa, bomo vse zunaj!

bom moral aše jaz avatar zamenjat, pa dat malega namesto ursuline gor :)

LP!

< Sporočilo je popravil ursulina -- 18.4.2008 15:57:25 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
18.4.2008 16:35:42   
mala pikica

Sem šla pa včeraj v BC po igralni center pa jih je zmanjkalo.user posted image  Novo pošiljko dobijo v torek in so me zapisali, da me pokličejo. Nejo bo po moje čisto navdušena, ker se tudi v ležalniku ful pogovarja z igračami...včasih jih kar oreng okrega...je tako smešna.user posted image

Meni so tudi enkrat rekli, da me bodo poklicali, pa me še do danes niso user posted image Sicer pa lahko naročiš preko spleta, pa še večja izbira je. Dostava pa je tudi brezplačna nad 20 €.  http://b2c.baby-center.si/

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 4381
18.4.2008 17:29:42   
nana35
Danes se šele zdaj javljam na raport,upam da ste me kaj pogrešaleuser posted image .
Z martinco sva se potepale z najinima sončkoma po mestu.Malo sva tudi zapravljale,seveda.Otročka sta bila pridna,Klemen pa gre zdaj še 1x ven z dedijem.

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Nasa pikica ima tudi ful dolge trepalnice ne bo rabila maskare jih ima po očiju!user posted image

Zakaj imajo moški vedno daljše trepalnice od žensk!!user posted image ??

Se javim kasneje,ker je prišla moja mama na obisk!

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 17:58:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 18:11:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
18.4.2008 19:15:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katee meni je pa fizioterapevtka rekla, da moram za bolečine križa okrepit trebušne mišice.

Če krepiš samo trebušne mišice, potegne telo naprej in s tem se križ in hrbtenica raztegujejo in pride do bolečine. Če pa krepiš hrbet, to lepo uravnaš. Na splošno pa imamo trebušne mišice močnejše, zato je potrebno izvajati krepilne vaje za hrbtne mišice. Upam, da sem razumljivo napisala.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
18.4.2008 19:37:23   
nana35
Lunca pozdravi se!!

katee,jaz sem tudi Klemnu ta teden kupila kremo za temenca,pa sem mazala 3 dni in je šlo vse dol,res ni imel veliko,ampak preventivno sem mazala tako dolgo.Pustila sem čez noč in zjutraj umila z milom.Škoda da nisem o tem nič pisala,da bi lahko ti kupila že prej.

mala pikica,kot da bi se zmenili,jaz sem včeraj tudi delala trebušnjake.Prvič.
Ja vem,slikice so ti poznane,ja,ker si mi jih tudi pomanjševala.Pridna,hvala ti.

Jaz se počasi odločam, da ji bom začela dodajat pa se kar ne morem odločit. Jaz bi ji dajala samo mleko prvo leto, potem pa kar takoj prešaltala na golaž in žgance.user posted image

user posted image user posted image user posted image

mml,dežek ni tako padal,okna so še vedno kot nova!!

ursulina,danes sem gledala tvoje uhane in zapestnice,pa verižice v Mullerju,lepe izdelke imate,ni kaj.Všeč mi je,ko bo več časa,si kaj izberem!!
Ja avatar pa imaš tudi ti že predpotopenuser posted image .Čas je za spremembe!

Zdaj pa grem malega kopat,ker potem je BB!Izločanje(kdo gleda ta ve o čem pišem).

Lp.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
18.4.2008 19:46:11   
martinca
nana, veš da bom prišla kaj naokrog. pa kekse bom tudi zraven prinesla če jih bo še kaj ostalo.

ljubljana, sem prej na hitrco prebrala da si jedla torto, pa da je Jakoba tako šraufalo. pol sem pa še nekart šla brat pa vidim da si jedla joto. potem pa verjamem da je moglo bit hudo. bogi Jakob.

dašabina, ta tvoj možek ga pa s....

suzanaKK, pozdravljena po dolgem času. pa upam da bo Aljažu čimprej bolje s temi krči.

tak pa zgledajo najina vabila
user posted image
user posted image

nana, če ti zase misliš da si malo zapravila. jaz sem kar dosti je bila pa Uroš full vesel tistega kopalnega plašča.

se še mogoče kaj po BB oglasim. sem tak kot nana zasvojena z njim. 
se mi pa mali zdaj tu tako dere na igračke v igralnem centru da kar joj. po moje če bi znale igrače hodit bi že zdavnaj pobegnile od tega njegovega cviljenja.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
18.4.2008 20:13:32   
Alfabeta
Alfabeta koliko sta se sedaj zredili?

Jaz hujšam!!user posted image  Ne, hecam se. Vem kaj si mislila. V 14 dneh 320g. Je o.k., kljub 8x kakanju na dan! Je rekel dr. da ni panike, ker ima težo itak preseženo, da je težka kot eni pri pol leta. Imamo pa strogo prepoved uživanja mleka in mlečnih izdelkov, ker je mala flekasta in morda tudi od tega driska. user posted image

Bom poročala ali je res kaj na tem. Ah, nam res zgleda da te alergije niso prihranjene. Pa sem mislila, da jo bo vsaj tauser posted image kaj bolje odnesla.

Neposredna povezava do sporočila: 4388
18.4.2008 20:19:24   
Alfabeta

Zunaj pa nisva bili, ker se vreme nikakor ne zrihta...zdaj še ful piha.

user posted image   tudi mene so zapisali!  Zmanjkalo jih je pa že v začetku tedna.user posted image  Še preden se je akcija začela.

Mi2 sva pa bile zunaj. Doma jo imam zunaj še v košari, v katero nič ne piha in tudi če že piha je na toplem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
18.4.2008 20:31:28   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Hojla, sem se zdele nasmejalauser posted image Link

Nana, ti ga pa tudi pihnešuser posted image

Zakaj imajo moški vedno daljše trepalnice od žensk!! ??

Ja tole sem že brala, pa se mi ni dalo slikic gor dat.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
18.4.2008 21:54:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Meni so tudi enkrat rekli, da me bodo poklicali, pa me še do danes niso user posted image Sicer pa lahko naročiš preko spleta, pa še večja izbira je. Dostava pa je tudi brezplačna nad 20 €.  http://b2c.baby-center.si/

Bom počakala do torka. Mi bo pa hecno, če me ta boljša prijateljica iz otroštva ne bo poklicala...bom pa jaz njo. Drugače bom pa naročila preko spleta.

martinca lepa vabila imata. user posted image Sigurno kar siješ od sreče.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 22:36:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
18.4.2008 22:41:31   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

se še mogoče kaj po BB oglasim. sem tak kot nana zasvojena z njim. 

No, pa še ena zasvojenka user posted image

martinca, vabila pa so res lepa. Joj, bi se še takoj enkrat poročila, z mojim dragim seveda user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
18.4.2008 22:52:37   
ljubljana
Mi smo bili pa danes kar nekaj časa zunaj, je malo rosilo in narahlo padalo, pa ni bilo panike. Od 13:00-18:00.

Smo Christianu čevlje kupli in ne morete verjet, za fante razen v ECCO (cena da te kap 70 EUR za par), cicibanu in v mass (45 eur za par od superfit) nikjer nimajo fantovskih čevljev  št.36-40. Sem kar pogledala, ko mi je ena v roke porinila roza zelene čevlje in z zanimanjem vprašala kaj pa tole. Mislim Haloo?????

In baje ni to nič čudnega da v nobeni trgovini nimajo več čevljev na vezalke. Samo na ježke jih še prodajajo, za lenobo podpirat, potem si pa pri 10 letih ne bo znal čavljev zavezat.

No smo potem ene usnjene od super fita na vezalke dobil (seveda edine k obstajajo na vezelke).

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
18.4.2008 23:16:00   
ljubljana
sem mislila, da bo danes kera za pogovor gor pa vse verjetno že vse v pančevi deželi.
Lahko noč, pa eno bolho na pomoč.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
18.4.2008 23:16:10   
Intruder24
tudi midva sva bila danes veliko zunaj, je pa popoldan bolj malo spal...pravzaprav nič (ga je mloja mami pazla, da sva midva z mojimuser posted image  šla naokoli za urcouser posted image ) in je zaspal takoj po hranjenju, brez dude in cartanja user posted image .

kar se križa tiče mam sama od CR full probleme, upam da mine, prej me nikoli ni bolel, sicer pa bom zdaj začela jogo spet delat pa bo...
rana mene še boli, sploh če je čudno vreme al pa če kaj delam... sem bla na pregledu in je vse ok, samo hematom še mam, ki pa bo zginil..pa moja G je rekla, da mi ne priporoča mirene, pa je ne bom mela..bom vidla...tabletk pa tut nočem, kaj pa ve?

martinca res lepa vabila user posted image ..no midva se ne bova poročila, moja starša se tudi nikol nista pa sta še vedno skupaj...sem bla jaz pankrt, pa moj brat tut user posted image groza!!

nana super za okna user posted image  da jih ni zasvinjalo, ker to je pa res beda pol. BB tak veš, da nimam pojma, ker takrat plavamo user posted image . Sem se danes dobila z mojo sošolko, ki je tut mela CR v Mb ... so kar podobne zgodbe...user posted image kaj čemo, za naslednjič vemo, če še bo kdaj.

komaj čakam na posvetovalnico, da vidim kako moj mali napreduje...aja pa danes sem šla po laktozo za odvajanje, ko kakamo bolj tak, ker je to bolje kot sladkor, no pa se je potem pokakal tik preden sem prišla domovuser posted image user posted image

vsem, ki ste bolani, čimprejšnje okrevanje...

vsem, ki praznujeta pa vse najlepše..

uživajte in mirno noč!!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
18.4.2008 23:34:02   
nana35
martinca,jaz sem malo zapravila,za Klemna seveda.Drugače pa sem zapravila slabih 100 evrov,pa se nikjer nič ne vidi.Vabila pa so seveda lepa,kaj pa druga,saj se seveda maksimalno potrudiš za tako priložnost.Za dekliščino pa veljauser posted image ,če me bo moj user posted image pustil še sploh kam.user posted image Boš mogla ti z njim govorit.Martinca in mala pikica: Pri BB-Marko pa spet na cesto,pa nove zobe bo dobil!user posted image

Sem gledala revijo od BC in imajo igralni center za 38,90 evrov,mogoče ste mislile tega,od Tiny love?Sem kupila danes tako šumečo banano tudi od Tiny love za Klemna,z nogicami in obročki,pa z ogledali,se kar rad igra z njo.

intruder,daj se kaj javi ali mi pošlji sms ko boš imela čas,za kako kavico in malo na pogovor,da se vidiva.Sem se danes mimo tvojega doma peljala ali imate srebrn avto??

In to je tudi vse.Lepo noč vam želim,pa se "vidimo" jutri.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.4.2008 6:44:43   
limma
Dobro jutro,

danes sem pa jaz prvauser posted image user posted image  Prvič in zadnjič najbrž user posted image
Bom kar poslala, da me katera ne prehiti user posted image  (lunca mi je sumljiva user posted image )

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.4.2008 7:02:23   
limma
Nadaljevanje user posted image
Po dooolgem času (več kot enem mesecu) je Neža spala 6 ur v kosu, do 3.40, jaz pa 5 user posted image , kar mi prej ni uspelo v celi noči in moje telo se je očitno že navadilo na pomanjkanje spanja in že od takrat ne spim user posted image
Jaz, ki sem bila nočna ptica in sem vse izpite naštudirala ponoči user posted image   V študentu smo skupaj zajtrkovali tisti, ki so šli na vaje (ponavadi farmacevti in medicinci), jaz pa sem šla spat user posted image  Vse se obrene, ne morem verjet user posted image

No, Neža in user posted image  še lepo spančkata, jaz pa sem se eno uro še "matrala" po postelji, potem pa vstala, si umila lase, pospravila stanovanje, si skuhala belo kavo in zdaj sem tu user posted image
Najprej bi se rada opravičila katee in (še enkrat) mml, ker me v četrtek ni bilo na user posted image  v LJ. Upam, da sta se lepo naklepetali user posted image  S z veseljem pridružim naslednjič.

Neža je bila celo sredo malo "čudna", sploh ni jedla, cel dan je jokala in zvečer, po kopanju, je jedla 1 minuto, potem pa zaspala in je sploh nisva mogla zbudit user posted image  Jaz sem bila vsa iz sebe (po domače:panična) in sem že "videla", da ima rahlo vdrto mečavo, da se sploh ne bo zbudila in user posted image  sem kot nora. Klicala sem v ZD, kdo je dežuren, pa mml sem "zatežila" (še enkrat oprosti, ker sem te gnjavila sredi noči), taščo sem poklicala in je prišla in rekla, da kaj le vidim, da pri treh podbradkih in klobasicah po rokah in nogah, pa že ni lačna... no, potem se je zbudila, malo pojedla in se smejala in pogovarjala celo noč user posted image  Bolj malo smo spali, sploh jaz, ker se jo ves čas poslušala in gledala, pa nič zato. V četrtek je še slabo jedla (ampak pleničke so bile polulane in pokakane), od včeraj pa ima spet star apetit user posted image  

Zdaj se je pa zbudila, gremo jest user posted image  Potem pa še kaj napišem.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.4.2008 8:14:30   
katee
limma: ne sekiraj se zaradi četrtka. Me se potem nismo dobile, se bomo verjetno naslednji teden, če bo le vreme dalo.

Tudi mojadva srčka še spita. Žan Luka se je zbudil ob 2:40, se najedel in zaspal nazaj do 7h. Potem sem ga ponovno podojila in ga pustila kar v taveliki postelji, kjer z mojim user posted image spančka še eno rundo. Jaz sem si pa kavico naredila in jo bom v miru spila.

Ko sem vam napisala, da me v rani malo špika, sem včeraj videla, da se mi je na šivu naredila ena bunkica, ki me boli. Ne vem, kaj bi lahko bilo. Upam, da je samo kakšen podkožni mozoljček.

BB pa tudi jaz gledam. Sem pa ravno včeraj na TTX brala, da kršijo človekove pravice, da gre za poniževanje in ne vem kaj še (prejšnji teden so se morali mkopati v krvi, Tjaša je morala dajati z usti iz škatle miške,...). Me prav zanima, če bodo kaznovani user posted image

Pri nas je že sonček. Upam, da bo zdržal cel dan.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?