limma
|
Nadaljevanje Po dooolgem času (več kot enem mesecu) je Neža spala 6 ur v kosu, do 3.40, jaz pa 5 , kar mi prej ni uspelo v celi noči in moje telo se je očitno že navadilo na pomanjkanje spanja in že od takrat ne spim Jaz, ki sem bila nočna ptica in sem vse izpite naštudirala ponoči V študentu smo skupaj zajtrkovali tisti, ki so šli na vaje (ponavadi farmacevti in medicinci), jaz pa sem šla spat Vse se obrene, ne morem verjet No, Neža in še lepo spančkata, jaz pa sem se eno uro še "matrala" po postelji, potem pa vstala, si umila lase, pospravila stanovanje, si skuhala belo kavo in zdaj sem tu Najprej bi se rada opravičila katee in (še enkrat) mml, ker me v četrtek ni bilo na v LJ. Upam, da sta se lepo naklepetali S z veseljem pridružim naslednjič. Neža je bila celo sredo malo "čudna", sploh ni jedla, cel dan je jokala in zvečer, po kopanju, je jedla 1 minuto, potem pa zaspala in je sploh nisva mogla zbudit Jaz sem bila vsa iz sebe (po domače:panična) in sem že "videla", da ima rahlo vdrto mečavo, da se sploh ne bo zbudila in sem kot nora. Klicala sem v ZD, kdo je dežuren, pa mml sem "zatežila" (še enkrat oprosti, ker sem te gnjavila sredi noči), taščo sem poklicala in je prišla in rekla, da kaj le vidim, da pri treh podbradkih in klobasicah po rokah in nogah, pa že ni lačna... no, potem se je zbudila, malo pojedla in se smejala in pogovarjala celo noč Bolj malo smo spali, sploh jaz, ker se jo ves čas poslušala in gledala, pa nič zato. V četrtek je še slabo jedla (ampak pleničke so bile polulane in pokakane), od včeraj pa ima spet star apetit Zdaj se je pa zbudila, gremo jest Potem pa še kaj napišem.
|