|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 10:57:05   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Pandica, hvala za geslo, joooj kaki srček je tvoja! In Štajerke ste vse fejst!user posted image

Jasna-- mah moja os. zdravnica je kot megla... jaz j moram povedat, kaj mi je in kajbi rada... saj posluša me ful, ampakto je tud vse... celo homeopata mi je predlagala glede mojega ADuser posted image

Poznam to.......pol pa vprašanje - ja kaj vam naj predpišem .......ja haloooooooo .......user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.4.2008 10:57:40   
VANILI
Ja, Neli ti bo kmalu lahko pomagala pri opravilih, hehe, Jasna

Skuštrana,kdaj od prilike boste v Litiji? Da se mi ne bo pokril z zdravnicouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.4.2008 11:01:56   
lane31
Joj a se vaši tudi toliko slinijo.......jaz počasi ne bom rabla steleksa kupovat ,ker ko dam njo za mizo user posted image
Pa previjanje,umivanje.........joj.....včeraj sem jo umivala a mi je se vsaj 100x obrnila, mi polila vso vodo.......res .....mison imposible user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.4.2008 11:04:24   
oktoberka
Evo, Zarja je zaspala-komi in končno! Js sm skuhala eno zelenjavno-mesno juhico za kosilo. Zarji bom pa mal zmiksala pa upam da bo jedla.user posted image

Js kopam Zarjo vsak dan- tok uživa, da ne morm ne da bi jo kopala. Pa še js mam rada dišeče in čiste otročke. Mmmmmm....

Jo pa vedno brišem z robčki iz Mulerja. Nimamo problemov, tko da ni potrebe po vati in vodi, pa še glede na to, da se vsak dan kopamo..

Aja, Zarja je zdele že ene 3 dni ful navdušena nad tem da bi pila iz lončka, tko da velikrat kar ponudim lonček in sem ful vesela. Nrdi pa ene par požirkov. Ona je ful neki zgodnja z vsemi stvarmi. Pr 3 mesecih smo mogl mleko dajat že po žlički, zdej pitje iz lončkov... Sej mi odgovarja. Mi je ful fino, če bi se čimprej navadla pa da bi loh te flaške kenslal.
Ful je fino vidt otroke k pridejo v vrtec pa znajo že sami pit iz skodelicuser posted image Svaka čast staršem k jim ponudijo in ne forsirajo flaš za vsako ceno!user posted image

No, mal sem zafilozofirala, sam kaj pa čem v takem turobnem vremenu.user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.4.2008 11:06:50   
oktoberka
O njami, ful sem dobro juhico skuhala... Mmmmmmuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.4.2008 11:10:05   
skuštrana
Skuštrana,kdaj od prilike boste v Litiji? Da se mi ne bo pokril z zdravnico

te pokličem iz postojne...popoldan bolj

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.4.2008 11:11:49   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka
O njami, ful sem dobro juhico skuhala... Mmmmmmuser posted image

user posted image  A se lahko povabim?user posted image  Jest bi še palačinke zraven - Suzanamai?user posted image

Lane, P jo je pohvalila in pokazala še sestriuser posted image

Valči, bravo Ninauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.4.2008 11:13:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.4.2008 11:17:19   
Pandica
Tave  iz kje pa si ti, da pri vas dežuje?
Ker pri nam full sije sonček in imamo lepo vreme. Tako, da, ko se moja miška zbudi se zrihtava in greva na teren user posted image

Osebna zdravnica nimam problemov z njo, ker je to kar moja teta user posted image
Itak smo cela familija pri njej, pa še polovica naše žlahte in družinskih prijateljev user posted image
Res je zakon user posted image

Brisanje ritke mi tut uporabljamo Mullerjeve in sem zadovoljna z njimi. So super in imamo lepo ritko po njih. Odkar je na svetu še ni imela niti ene pikice ali pa kakega pleničnega izpuščaja user posted image

Kopanje  jaz pa je ne kopam vsak dan. Se mi zdi to preveč no. Jo vsak 2 dan, drugače pa se itak lepo umijema z krpico in je. Pa zdaj se ti naši otročki še tak ne zamažejo tako fejst, ko še ne hodijo in nič...
No, razen Neli, njo pa mora mamica kopat vsak dan user posted image user posted image

Oktoberka   kakem turobnem vremenu, če pa pri nam prav fino sije sonček? user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.4.2008 11:19:34   
Pandica
Jasna   daj še nam pokaži kako slikico al pa filmček tvoje Neli pri kaki vragoliji user posted image

Jo vse tako rade gledamo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.4.2008 11:27:26   
lane31
Se opravičujem za grde besede.......a morem rečti-  prokleta prasca user posted image user posted image user posted image
Kako žal mi je ,da sem to videla,ne morem nehat jokat user posted image
Zakaj lahko imajo vsi idioti otroke , vse bolj se mi zdi, da bi morali zakonsko uredit tečaj materinstva in očetovstva in šele ko bi imel potrdilo bi lahko zanosil
Eh saj vem da bi bilo skoraj isto user posted image user posted image user posted image

http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/313370/

< Sporočilo je popravil lane31 -- 18.4.2008 11:28:18 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.4.2008 11:36:56   
Pandica
Ojoj, Lane31  bogi user posted image  

Pa to ni res kaj vse eni starši delajo svojim otrokom, ne morem verjet  user posted image

Mislim pa, da tečaj materinstva in očetovstva nebi takim norim ljudem nič pomagal.

Joj, res grozno kaj vse človek ne vidi in doživi user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.4.2008 11:38:33   
oktoberka
A dej, grozn!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Boga punčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.4.2008 11:39:09   
oktoberka
Oktoberka kakem turobnem vremenu, če pa pri nam prav fino sije sonček?

Ljubljana!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.4.2008 11:41:00   
oktoberka
Pa zdaj se ti naši otročki še tak ne zamažejo tako fejst, ko še ne hodijo in nič...
No, razen Neli, njo pa mora mamica kopat vsak dan

Oh, pa je umazana. Skoz mi "hod" gledat morskega prašička, pa se pol tam po senu
"valja". K ga prašiček iz kletke zmeče... Pa skoz se mi plaz po stanovanju...-pa nimam tok čistouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.4.2008 11:42:23   
Pandica

Oktoberka kakem turobnem vremenu, če pa pri nam prav fino sije sonček?

Ljubljana!user posted image

Aha, pol pa tak ni čudno user posted image

Ker se še ni zgodilo, da nebi prišla v Lj in nebi bilo grdo vreme ali pa vsaj ploha.

Se spomnim lani pri nam v Mb full sije sonček, pa se spravimo v Lj v živalski vrt in tam nas je seveda dobil dež, pa to znoriš  user posted image

Pridi k nam na Štajersko, imamo sončka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.4.2008 11:43:18   
oktoberka
Ej, tiste k gledate Big brotherja: dons bo baje zanimivo, ker bosta v hišo prišli 2 ženski.. Ena od teh bo punca enga od fantov iz hiše....user posted image
Me prav zanima katera bo. Od El Tyba? Pustmo se presenetit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.4.2008 11:43:45   
oktoberka
JUHU, SONČEK JE POSVETIL!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morm verjet

Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.4.2008 12:04:30   
VANILI
oktoberka, dobro da si povedala, gremo hitro ven!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.4.2008 12:04:44   
lane31
Moja pupa pa je šla spat ob pol 11 h ......jaz jo pa čakam ,da zblineva ven user posted image
Se mi že lušta kavice

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.4.2008 12:06:20   
pot
Pozdravljene.
user posted image Nekaj vitaminov za vas in vaše otroke.

Ena je enkrat spraševala za kolcanje po smejanju. Oskarju se tudi to dogaja. Saj se bo naučil drugače smejat, pa bo boljše. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Ojej kako slabo berete user posted image

Jaz se tolažm s tem, da je veliko za prebrat, pa pozabijo ali spregledajo. Meni tudi še niso odgovorile na nekaj vprašanj par dni nazaj. Kaj čmo.

Pa sej otrokom ni tam nč hudga! Prou fino se imajo! Js se pa prav veselim da bo šla Zarja v vrtec in spoznala svoje nove prijateljčke, ustvarjala, se igrala z igračami ki jih doma ni.. Njbrž si mislte kok sm čudna, sam men je vrtec zakon.

Se strinjam s tem, zato se tudi trudim prit na srečanja, ker je naš user posted image očitno pač bolj sramežljiv. Mormo mislit pozitivno punce. Naši otroci bodo tam uživali, pa tudi kakšna solzica bo stekla po licu, ampak tako je tudi sedaj, ko so v naši oskrbi.

drobižek
, glede kulinarične slovenije se strinjam s tabo. Meni je všeč tudi to, da je veliko dobrodošlih komentarjev, ki popravijo recept, če se je kdo zatipkal, ali pa kaj dodajo...

VANILI, naredi kar je svetovala suzanamai. Meni je tudi to pomagalo. Samo, jaz nisem pogrevala v mikrovalki, raje potem s toplo vodo polila. V parih dneh boš dobra. Je pa to zoprna stvar. user posted image Meni je to svetovala patronažna.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
Pot - kaj so P, M, G??

P-pediater, M-menstruacija, G-ginekolog

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Janja tud jaz sem skrita, ampak to za to, ker je comp skoz prižgan in valda RR skoz odprt, pol bi pa mislile, da sem skozi gor, kar se je dogajalo. So me kontaktirale na zs, pa prek posta , pa pi... ker ni blo odgovora od mene.

Končno ena, ki me razume. user posted image

Zdaj vam bo pa še Oskar nekaj napisal, ker sem ga zdaj malce k sebi vzela, pa vidim, da se navdušuje nad tipkovnico:
c xx   y es               fc  v ew acb45łj kiu vcwasyc vwcavay dvb
Dosti bo. Se vidi, da preveč v angleščini berem. user posted image user posted image user posted image Pa še pogruntal je, kako poševne črke nardit. user posted image Zdaj mi mora pa še samo pokazat, kako se to popravi. user posted image Pa sem ti rekla Klaudia, da nimam nikogar z računalniškim znanjem doma. Kako sem se motila! user posted image user posted image user posted image

suzanamai, daj nektarino v hladen, temen prostor, če lahko, pa bo še kak dan počakala.

janja, no potem si bom pa upala enkrat sprobat DMove planice.

kopanje: umivam ga, v banici, vsak dan, kopam pa 2x na teden. Oskar rabi več časa, da se na nekaj navadi, pa sem upoštevala vaše nasvete, da naj ga umivam vsak dan, pa zdaj veliko bolj uživa in je sproščen tudi po kopanju. Čeprav se tudi še kdaj zgodi, da od utrujenosti joka.

user posted image Ali obstajajo kakšni neodišavljenivlažilni robčki? Ve to gotovo veste, ko ste več po trgovinah in že vse poznate, ko je večja izbira trgovin pri vas.

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Zakaj lahko imajo vsi idioti otroke , vse bolj se mi zdi, da bi morali zakonsko uredit tečaj materinstva in očetovstva in šele ko bi imel potrdilo bi lahko zanosil
Eh saj vem da bi bilo skoraj isto

Ne bom niti brala za kaj se gre, ampak žal se tako komplicira le pri posvojiteljih, ki si nadvse želijo imeti otroka.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.4.2008 12:12:05   
oktoberka
Zdele sem pa neki tle na rr prebrala. Kako da po 6. mesecu ni treba več sterilizirat flaškuser posted image
Na kok časa ji vi prekuhavate? Js morm priznat, da jih skor nikol ne.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.4.2008 12:12:11   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Naslednji obisk pri pediatru pa imava šele pri 9ih mesecih. A ve imate P od zdaj naprej še vsak mesec? Vidim, da imate mere tudi pri 6ih mesecih.

...pa ponavljam vpršaanje. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.4.2008 12:13:12   
pot
oktoberka, jaz jih vsak dan. Saj v mikrovalki je to hitro.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.4.2008 12:29:29   
Klaudia
Poglejte si najnovejši oglas za MT!!
Ampak to še ni vse, če si ga ogledate takoj, vas čaka še odličen in naravnost fantastičen palični mešalnik!! user posted image  user posted image

Ane oktoberka?! Geslo dobite na ZS.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.4.2008 12:30:03   
Klaudia

Naslednji obisk pri pediatru pa imava šele pri 9ih mesecih. A ve imate P od zdaj naprej še vsak mesec? Vidim, da imate mere tudi pri 6ih mesecih.

...pa ponavljam vpršaanje. user posted image

Moramo poklicat ko bo stara 9m

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?