pot
|
Pozdravljene. Nekaj vitaminov za vas in vaše otroke. Ena je enkrat spraševala za kolcanje po smejanju. Oskarju se tudi to dogaja. Saj se bo naučil drugače smejat, pa bo boljše. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Ojej kako slabo berete Jaz se tolažm s tem, da je veliko za prebrat, pa pozabijo ali spregledajo. Meni tudi še niso odgovorile na nekaj vprašanj par dni nazaj. Kaj čmo. IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka Pa sej otrokom ni tam nč hudga! Prou fino se imajo! Js se pa prav veselim da bo šla Zarja v vrtec in spoznala svoje nove prijateljčke, ustvarjala, se igrala z igračami ki jih doma ni.. Njbrž si mislte kok sm čudna, sam men je vrtec zakon. Se strinjam s tem, zato se tudi trudim prit na srečanja, ker je naš očitno pač bolj sramežljiv. Mormo mislit pozitivno punce. Naši otroci bodo tam uživali, pa tudi kakšna solzica bo stekla po licu, ampak tako je tudi sedaj, ko so v naši oskrbi. drobižek, glede kulinarične slovenije se strinjam s tabo. Meni je všeč tudi to, da je veliko dobrodošlih komentarjev, ki popravijo recept, če se je kdo zatipkal, ali pa kaj dodajo... VANILI, naredi kar je svetovala suzanamai. Meni je tudi to pomagalo. Samo, jaz nisem pogrevala v mikrovalki, raje potem s toplo vodo polila. V parih dneh boš dobra. Je pa to zoprna stvar. Meni je to svetovala patronažna. IZVIRNO SPOROČILO: VANILI Pot - kaj so P, M, G?? P-pediater, M-menstruacija, G-ginekolog IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Janja tud jaz sem skrita, ampak to za to, ker je comp skoz prižgan in valda RR skoz odprt, pol bi pa mislile, da sem skozi gor, kar se je dogajalo. So me kontaktirale na zs, pa prek posta , pa pi... ker ni blo odgovora od mene. Končno ena, ki me razume. Zdaj vam bo pa še Oskar nekaj napisal, ker sem ga zdaj malce k sebi vzela, pa vidim, da se navdušuje nad tipkovnico: c xx y es fc v ew acb45łj kiu vcwasyc vwcavay dvb Dosti bo. Se vidi, da preveč v angleščini berem. Pa še pogruntal je, kako poševne črke nardit. Zdaj mi mora pa še samo pokazat, kako se to popravi. Pa sem ti rekla Klaudia, da nimam nikogar z računalniškim znanjem doma. Kako sem se motila! suzanamai, daj nektarino v hladen, temen prostor, če lahko, pa bo še kak dan počakala. janja, no potem si bom pa upala enkrat sprobat DMove planice. kopanje: umivam ga, v banici, vsak dan, kopam pa 2x na teden. Oskar rabi več časa, da se na nekaj navadi, pa sem upoštevala vaše nasvete, da naj ga umivam vsak dan, pa zdaj veliko bolj uživa in je sproščen tudi po kopanju. Čeprav se tudi še kdaj zgodi, da od utrujenosti joka. Ali obstajajo kakšni neodišavljenivlažilni robčki? Ve to gotovo veste, ko ste več po trgovinah in že vse poznate, ko je večja izbira trgovin pri vas. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Zakaj lahko imajo vsi idioti otroke , vse bolj se mi zdi, da bi morali zakonsko uredit tečaj materinstva in očetovstva in šele ko bi imel potrdilo bi lahko zanosil Eh saj vem da bi bilo skoraj isto Ne bom niti brala za kaj se gre, ampak žal se tako komplicira le pri posvojiteljih, ki si nadvse želijo imeti otroka.
|