|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
17.4.2008 22:10:02   
NadjaB
Katee, ja saj mogoče pa bi mu jaz kar dodatek dala, ko me ne bo...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
17.4.2008 22:55:04   
klepetka
OJ
končno imam 5 min časa za RRuser posted image .

Danes je bil tako lep dan ,ki smo ga izkoristili za delo zunaj.Sem bila pridna in sem vse okol hiše pokosila ,pograbila ,okopala tam kjer bodo rože ,...,tako da je spet dobila okolica hiše neko približno obliko.user posted image user posted image

Smo bili pa dopoldne spet okol dohtarjev ;Domen naj bi baje staknil neko okužbo,pravi P da zaenkrta  ni nič kaj dramatičega -upam da res ne.Potem smo šle z Marušo še k šolski zdr. in je ugotovila ,da ima vnetje želodčne sluzniceuser posted image

Včeraj sem pozabila povedat ,da se je Lani uspelo skotaliti iz hrbta na ttrebuh in to 3x zapovrstjo.Da bi se pa iz trebuha na hrbet ,pa še nič ne kaže -kot se je že zdavnaj mislim da Matic od mml.

Tako da imamo ta teden kar "živahen".Aja,pa sestrični so  avto ukradli sredi belega dnevauser posted image ,tako daimamo  res popestrene dneve.

Maskaro jaz uporabljam vedno od maxfactorja .Ampak če se še tak omažem ,nimam tak odolgih trepalnic kot naš Domen.On seveda nenamazane ,da ne bo pomoteuser posted image .On ima pa res tako dolge in prav zavite ,tak pravi frajer je  .Vsakemu v oči padejo najprej njegove trepalnice .Tako da to definitivno ni "poverbal"po meni. user posted image

katee,moj user posted image je imel sestanek ob 18 uri ,ampak ni bilo nobenega "tujca iz Ljubljane"user posted image .Sami domačini ;sem ga danes zaslišala.Tako da  očitno nista bila na istem sestanku .Žan Luka je pa na avatarju prav srčkanuser posted image

Veš ,si prav predtavljam ,kakšna je bila tvoja psička ,ko se je valjala po travniku ,ker sem jaz dane skosila v supergah ,pa sem bila zelena do kolenuser posted image .Verjetno tele spomladanske trave še več barve oddajajouser posted image

suny,user posted image da si bolje,oz. tvoje počutjeuser posted image .Pa user posted image Neja  za pikico. IN da ti povem ,da sem ravno pri tvoji Nejki pričakovala ,da se bo ful zredila ,glede  na to ,ko zmeraj praviš koliko poje user posted image .Ma glih taprava punca jeuser posted image .Pa nov avatar imaš tud ti,vse ste nekam menjale .Očitno bom mogla še jazuser posted image

ursalara ,definitivno se dobiva ,sam da se izkopljemo mi iz tega s....Jaz sem sicer prejšnji teden planirala na danes ali jutri ,samo trenutno to ni izvedljivo ,ker sta tako Maruša kot Domen doma.Malo računam na drug tedenuser posted image

Nusy, user posted image za Monio. V tuniziji pa maksimalno uživajte.user posted image Kakšen voziček si pa kupila?

Jaz sem končno se odločila in naročila Peg perego pliko P3,oranžno sive barve .Naj bi bil dobavljiv konec drugega tedna .

sani,jutri sigurno sprobamo tvoj recept .Sliši se prav nesramno  dobro user posted image

nana, ti imaš tudi "malega pastirčka "v avatarju.Pravi cuker je user posted image
nadja B ,jaz tud ne bi komlicirala z iztiskanjem ,ampak bi mu dala kar dodatek.

suzana KK, pozdravljena,kako lepo da si se oglasila .Zdaj se pa le kaj večkrat oglasi ,ko boš lahko .PA upam ,da Aljaža nehajo mučit tiel nesramni krči.user posted image

nič ,bom zdalje zamižala (ideja od nane user posted image )in videla kaj se bo zgodilo.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
17.4.2008 23:12:25   
aurora6
Punce zelo sem razočarana....namreč danes sem dobila odgovor iz dveh vrtcev...........žal vas moramo obvestiti, da vaš otrok ni bil sprejet v vrtec ste pa na čakalni listi....................bull shit....pardon na izrazu sam v Ljubljani je katastrofalno stanje glede vrtcev.............in kaj pravijo naši vladajoči nič ne moremo pa je potrebno to pa je potrebno ono eh važn da majo oni poštimano in kaj na zdej..........kako naj grem delat?????mislim tok sm jezna da sm se morala malo tukaj potožit.........oni pa razpravljajo o Strojanovih pa zdej še o enih ki nimajo rešenega stanovanjskega problema???????????sej nimam nič proti Strojanovim sam jezi me to sej jst tud nimam rešenega marsikaterega problema pa koga to briga........uf sej vem da morim tu gor sam..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo nam nagrada za povišanje natalitete..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
17.4.2008 23:15:10   
aurora6
nana, mala pikica in ostale, ki ste imele CR: ali vas rana še kdaj boli? Mene na trenutke ful zaboli, ampak bolj površinsko. Ta bolečina že v naslednjem trenutku izgine; kot da bi me špikalo v rani. Ima katera podobne bolečine?
Zaenkrat nič bolečin le koža je še deloma brez občutka mam pa probleme s srbenjem in ko se popraskam kot da se ne bi na tistemu delu kjer ni še čist občutka........

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
17.4.2008 23:20:41   
ursulina
pozdravljene, pupe! vidim, da ste z vsakim mesecem večje čvekice user posted image

nadjaB, pozdravček še z moje strani. če imaš probleme z iztiskanjem oz. črpanjem mleka, daj mirno dodatek, sem pa jaz postala ekspert za črpanje zadnji teden...

da malo razložim zakaj se vam, poleg preteklih tehničnih težav, ne oglašam vsak dan...

naš mali se je začel kar naenkrat ful grdo dojiti... ni bilo prav ne leže, ne v sedečem položaju, kregal se je, pa spuščal dojko in spet zagrabil, vlekel, ni vlekel, se igral... podoji so trajali in trajali, razmiki med njimi pa vse manjši... tako da cel dan nisva počela drugega, kot se dojila, se nosila, ker ga je zaradi takega papcanja napenjalo in je slabo podiral kupčke... v glavnem, sem mislila da me bo konec, mali pa je bil seveda tudi revež... komaj smo nehali se mučiti s krčki, pa tole! ker je slabo vlekel, je bilo tudi mleka vse manj... tako da sem se en dan odločila in si načrpala pred obrokom in mu dala po flaški moje mleko...dobro, da sem si pred porodom kupila črpalko in via posodice-so zakon! 
razlika je bila neverjetna! jedel je po 200ml na obrok na tri ure in bil cel dan tiho ko miška, ful priden in dobre volje... razen ko se je oglasil želodček. ko sem to razložila P, je rekla naj si pač črpam, čeprav bo zoprno za mene, važno je da dobi mamino mleko...

no, in zdaj sem tam... črpam si za vsak obrok, ponavadi 80-120ml iz vsake strani, hvala bogu to ne traja prav dolgo, mali pa poje ogromno... 160-200ml na obrok, pa tudi že 240ml je pojedel enkrat zvečer. Tako da komaj dohajam s proizvodnjo user posted image   in si težko količinsko pripravim obroke, glede na to da se mleko ne sme pogrevat, stran metat pa je svoje mleko prekleto težko... imam pa za vsak slučaj doma tudi dodatek, da si pomagam, kadar mi "zagusti" user posted image
ker nočem popolnoma prenehat dojit, ga podojim zvečer, pa za nočni obrok in zjutraj, da se pocrkljava, čeprav največkrat ne poje kaj dosti... no, danes je. sem bila prav vesela, zdaj lepo panča...

lepo se imejte, upam, da se vse bolančki pozdravijo in da nam bo vreme v naslednjih dneh bolj naklonjeno.

še naši podatki za dopolnjene tri mesece (cepljenje smo dobro prestali): 61,5 cm in 6560g.
tale teža me že malo daje... križ me fino boli danes :) lahko noč!

bom videla, kako dolgo bo tole šlo...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
17.4.2008 23:37:14   
nana35
Suzana KK lepo pozdravljena!!Prej sem videla da si na forumu,ko sem pisala.In si mislila,da te rs dolgo ni bilo tu gori.Lepo da si se javila.
Tudi Aljažu bodo krčki minili,tako da se boš kasneje lahko bolj pogosto javljala,do takrat pa se le poskusi kdaj oglasiti,saj razumemo,kako je to. Upam,da bodo krčki kmalu mimo.

katee,jaz bolečin po CR več nimam,imam pa zatrdlino,ki pa ne boli.Pa saj to je glavno.

klepetka,upam,da ne bodo bolezni dobile vse tvoje otroke,želim jima veliko lepega in naj se kmalu pozdravita.Tudi Klemnu se uspe skotaliti iz hrbta na trebuh o obratnem stanju pa lahko še samo sanjamo.Je pa zelo močen,glavico pri pasenju kravic drži ful močno in visoko.

Naj še jaz pohvalim mojega Klemna,kako lepe očke ima.Sem bila danes na sprehodu in sem šla mimo hiše,kjer stanuje moja prijateljica,ki ima punčko.Pa je prišel njen mož na balkon zgoraj in je Klemen bil buden,je rekel,da so ga same očke.Vedno bolj so modre in velike.Pa še tako mu je pasala njegova modra kapica in koca,da je bilo res vse v kombinacji.

klepetka,ti pa imaš ta avatar res že celo večnost...malo smo že naveličane...
user posted image

aurora,kaj naj ti rečem...sem vsaj vesela da v Mb ni takega sr....Upam,da boš vseeno porihtala tako da bo prav.

ursulina,tvoj mali je pa res pravi jedec.Moj niti slučajno ne poje toliko,je pa vseeno pravi klobasek.

Zdaj pa grem zares spat,ker Klemen že spi od osmih.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
17.4.2008 23:45:44   
nana35
Naredila sem nov album mojega sinčka!

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.4.2008 7:16:27   
Lunca1
Dobro jutro oz. za mene hripavo. Me je že včeraj zvečer začelo bolet grlo, tako da sem izgleda naslednja na spisku.user posted image

Lepe slikce Nana.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.4.2008 8:19:56   
Anchikaa
Jutro.

Najprej hvala vsem za lepe želje ob našem 3mesecu.Mala bla včeraj super pridna.Smo dobili obisk,pa je vse samo gledla pa izkoristila za cartanje.Me je ta kolegica klicala,če bi meli kaj cotik,ker jih onadva ne rabita,ker mata dva pa ne mislita več met.Pa pravim da bi blo fajn ja.No in jaz mislim ena vreča pa le bo,prineseta pa jih 5! Zdaj pa mam dela na pretek.

Martinca ti pa se kar oglasi,če je golf doma pol sem skoraj 100% doma.

Morem it moja dva zaspanca zbudit da se spravimo na UZ kolkov.

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.4.2008 9:11:59   
ursalara
user posted image Caw cvekice!

Martinca cestitke za 3 zvezdice(si pa klepetulja)user posted image
Sunny super da je počutje ze bolje!user posted image
Nana si bila pridna in si vsa okna pomila super zdaj imas pa za nekaj casa mir!user posted image
Mala pikica joj tasce jaz tudi mislim da ce bi cakal na mojo tasco bi se naredile ze pajcevine na oknih!user posted image Ponavadi se jaz njej pucam okna in pospravim stanovanje ko gre ona na trgatev za nekaj dni in imamo potem z njeno hcerko mir in lahko potem vse v nulo posprave a kaj ko je cez dva dni isto!user posted image
SuzanaKK upam da se ti krci kmalu umirijo!user posted image
Klepetka upam da se tezave pri tvojih sonckih umirijo na kavici se pa dobive ko bost amalcka zdrava saj se ne mudi bove ze nadoknadile!user posted image Samo si pa pridna vse si naredila okoli hise bravo punca!user posted image Nasa pikica ima tudi ful dolge trepalnice ne bo rabila maskare jih ima po očiju!user posted image
Drugace pa jaz uporabljam maskaro od maxfactor-masterpiece jo bo treba počasi ze zamenjat!
Lunca upam da ne bos zbolela in da te neha boleti grlo!user posted image
Katee poznam to ko se ti beli pes povalja v travi ali pa v blatu jaz imam zlatega prinasalca in joj koliko je dela ko ti to uspiči!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.4.2008 9:43:20   
Sunny Morning
Dan.

Naša Neja je pikico zelo dobro prenesla. Ponoči sva jo malo bolj obračala na levo stran, vendar je tudi na desni strani ni motilo. Nogica ni nič zatekla, tudi pikica se komaj vidi. Edino kar se je odločila, da pa danes ne bo dolgo spala in smo pokonci že od 7.00, samo zdaj je šla že počivat. Je pa vreme spet katastrofa in komaj čakam, da mine april. Nujno rabim malo user posted image

Za nazaj sem vas kar prebrala, vendar ful preveč čvekamo, da bi se mi zdaj dalo odgovarjat. Bom povedala tisto kar se spomnim.

Za poletje sem jaz vse kupovala št. 74, ker zdaj že nosimo št. 68. Sem pa v Supernovi mislim, da v vsaki otroški trgovini kupila vsaj eno stvar. Se mi je res trgalo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: super, da si se pozdravila! Sedaj pa ostani zdrava!!!

Yes sir! user posted image
Saj mi je tole stanje veliko bolj všeč, kot tisto, tako da mislim, da me ni treba veliko prepričavat. Upam, da se nikoli več ne ponovi, ker mi je bruhanje največja muka na tem svetu.

Vse tako lepo user posted image , tako da vidim, da bo tudi pri nas treba stopit v akcijo. Hvala bogu jih je malo, so pa zato extra velika, ampak se tudi hitro spucajo. Največ časa mi vzamejo zunanje žaluzije user posted image .

katee ful maš lep avatar (jaz pri vsaki opazim, ko je nov, vendar ne pohvalim vsake posebaj, tole je zdaj izjemoma user posted image ).

Alfabeta koliko sta se sedaj zredili?

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem pa ravno danes slišala od znanke ki hodi v 1.letnik srednje šole,da si punce zdaj delajo zelene pramene,da je baje ful moderno.

Se grem pa že raje s user posted image od katee valjat po travi.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Ga vprašam, kaj naj pa midva delava. Pa prav - spat pejva!user posted image user posted image user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
URGENTNO!!!!!!!

Za vse katerih otroci bodo potovali na Hrvaško v spremstvu druge polnoletne osebe:

http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

norouser posted image

To nam vračajo, ker oni ne morejo k nam s staro osebno.

Aljaž user posted image , da krčki čimprej minejo.

nana, mala pikica in ostale, ki ste imele CR: ali vas rana še kdaj boli? Mene na trenutke ful zaboli, ampak bolj površinsko. Ta bolečina že v naslednjem trenutku izgine; kot da bi me špikalo v rani. Ima katera podobne bolečine?

Moja prijateljica je imela CR novembra 2006, pa jo rana še danes boli. Ji je G rekla, da jo bo to celo življenje bolelo. Katastrofa.

klepetka tudi naša Neja se še ne kotali v vse strani. Se mi zdi, da sta si najini pupi zdaj vzeli čas zase, če sta že v trebuhu tako galopirali.user posted image  Se bosta pa tudi onidve še prehitro obračali.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Pa nov avatar imaš tud ti,vse ste nekam menjale .Očitno bom mogla še jazuser posted image

Skrajni čas, ker tvoj se mi zdi, je najdlje zdržal brez spremembe.user posted image

Domen in Maruša user posted image

aurora6 midva sva tudi iz določenih virov zvedela, da najbrž vrtca ne bova dobila. Hvala bogu imamo mi obe stari mami doma in je varstvo zagotovljeno. Si pa ne predstavljam kaj bi naredila v tvojem primeru.

Bom prvo rudno kar poslala, da me računalnik ne user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.4.2008 10:12:39   
katee
Jutro!

Pri nas v Lj dežuje, tako da bomo danes cel dan doma user posted image .

So mi pa ravnokar pripeljali posteljico za tamalega. Sem vesela. Mali pa še bolj, da se bo končno rešil zibeljke.

Žan Luka se še nič ne prevrača, ne iz hrbta na trebuh, ne obratno.user posted image Ah, bo že.

ursulina: res si boga, če si moraš toliko črpati. Jaz si sploh ne znam predstavljati, da bi mu morala za vsak obrok črpati. Res ne. Za enkrat nama gre dojenje super. Je pa res, da ga dojim v 85% samo iz leve, en podoj pa naredim iz desne.

sunny: super, da je Neja tako lepo prenesla pikico.

aurora: jaz sploh nisem dala vloge v vrtec, ker bom po končani porodniški brez službe in bom lahko malčka imela doma. Pa vem, da ne bom nekaj časa dobila službe, ker v šolstvu dobiti službo je skoraj tako, kot bi zadel na loteriji sedmico. Bom pa več aerobike delala.

Sedaj je malemu dolgčas, se grem z njim ukvarjat.

Se še oglesim

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.4.2008 10:33:32   
Lusa
oJLA
vse vas berem ,ampak odkrito rečeno se mi toliko ne ljubi pisat...me daje lenoba oz pomladanska utrujenostuser posted image ...sem pa včeraj iz firbca gledala nonstop na uro ,koliko sploh Daša spi in ima rekord....3xpo pol urce(max.)user posted image v celem dnevu...še komaj veliko potrebo uspem dokončatuser posted image ...zvečer pa spi po 8do9ur potem pa se še kašne 3,4 urce samo premetava...je tako živahen otrok za obe skupaj(Ajšo in Lušo)...

vrtec-mi še sploh razpisa zanj nimamo ...me je pa tud strah kaj bo če ga ne bomo dobili...boljše da ne mislim nanj

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.4.2008 10:50:32   
katee
Moj Žan Luka se že dva meseca ubada s temenci. Sva bila pri P zaradi tega in mu je že konec februarja dala olje, da mu s tem mažem in spiram s šamponom proti temenem. V večini je šlo lepo dol, vse pa ne. In sem mu včeraj kupila še kremo za temenca in rezultati so tu. Sploh ne vem, zakaj mu nisem že prej kupila krme. Ti ti ti mami!user posted image

Zdaj pa spi in imam spet malo časa za RR. Le kaj bi brez vas?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.4.2008 10:51:02   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
še naši podatki za dopolnjene tri mesece (cepljenje smo dobro prestali): 61,5 cm in 6560g.
tale teža me že malo daje... križ me fino boli danes :)

Dobrodošla v moj klub "boleče hrbtenice".user posted image

Lepo, da sta uredila papanje. Količinsko pa kar lepo poje.
Ne vem, če mu kaj dodajaš čaja, ker ga hraniš samo s svojim mlekom. Je na našem dolenjskem forumu ena mamica doživela, da si je mleko črpala in se mali ni dovolj odžejal, ker je bilo vse mleko med sabo zmešano in je bil user posted image dehidriran...sta pristala v bolnici. Mu mora kljub temu, da je na njenem mleku dajati čaj. Upam, da ne misliš, da pametujem...samo nočem, da se še komu ponovi ista zgodba.

nana35 Klemena so res sami očki. Je pravi sonček.

Lunca1 user posted image

Anchikaa dobro opravite na UZ.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.4.2008 10:56:57   
Sunny Morning
Pri nas v Lj dežuje, tako da bomo danes cel dan doma user posted image .

Pri nas se pa nekaj kaže user posted image , tako da bova šli z Nejo ven. Se mi zdi, da obe ful uživava.

Pa vem, da ne bom nekaj časa dobila službe, ker v šolstvu dobiti službo je skoraj tako, kot bi zadel na loteriji sedmico.

Če že ne bo službe, naj bo pa vsaj na lotu sedmica. user posted image  Oboje bo ok, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
vrtec-mi še sploh razpisa zanj nimamo ...me je pa tud strah kaj bo če ga ne bomo dobili...boljše da ne mislim nanj

Jaz sem vlogo odnesla, ko še sploh ni bilo razpisa. Pozanimaj se kje dobiš vlogo in kar oddaj. Upam, da bo prostor za Dašo. Držim pesti.

Za nazaj user posted image vsem obmesečnikom.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 18.4.2008 10:57:36 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.4.2008 10:59:22   
Sunny Morning
Sploh ne vem, zakaj mu nisem že prej kupila krme. Ti ti ti mami!user posted image

Zato, ker se sproti učimo. Ti ti mami, dobro, da si pogruntala.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.4.2008 11:05:06   
katee
Saj ne pravijo zastojn: če bi bil vedež, ne bi bil revež!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.4.2008 11:06:19   
katee
sunny: Neja je ful cuker na avatarju! Zdaj se res vse mamice ponosno važimo  s slikcami, na katerih naši malčki pasejo kravice. Še malo, pa bodo na slikah že sedeli, stali,...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.4.2008 11:09:51   
Lunca1
Katee naš se tudi še ne suka.

No Luka je pa danes spal do 10.30, user posted image  ga je očitno včeraj pošteno zmatralo. Zdaj pa vsaj zaenkrat izgleda v redu.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.4.2008 11:52:11   
SuzanaKK
Pozdravljene! Vsem januarkam hvala za pozdravčke in lepe želje. Tudi jaz upam, da bo vse skupaj čimprej mimo, ker je res grozno. Danes ponoči spet nisva z Aljažem nič spala, ker ga je tako napenjalo, da je kričal od bolečin. Masirala sem mu trebuščka, mu dajala koroške kapljice, da je potem revež le zaspal. Tako, da sva potem potegnila spanje do 9:15 in seveda zamudila v laboratorij. Je bil pa ful priden, glede nato, da so mu vzeli venozno kri iz rokice, ni nič jokal. No, je pa res, da ena mu je kri jemala, jaz in še ena laborantka pa sva delali spake, da se je še smejal zraven. Zdaj moram pa počakati na krvne teste, ki bodo čez nekaj tednov. Ko sva šla domov, je tako lepo zaspančkal, da sem ga kar na vrtu zadaj hiše pustila, zdaj pa hodim na balkon vsako minutu gledat, če se je že zbudil. Pa samojedka Dina ga pazi, se je ulegla zraven vozička in se premakne ne. Obljubim, da bom prihajala bolj pogosto na RR, ker vem, kako fajn je bilo čvekati, ko smo bile še nosečke. Btw, se še spomnite? Pa niti ni tako daleč nazajuser posted image . Lp iz Celja! P. S. Še vedno iščem eno vozičkarico iz Celja, se katera javi?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.4.2008 12:01:13   
mala pikica
katee Gašperju gre vrat na bolje, sem nekajkrat namazala s kremico za celjenje ran, zdaj pa mažem z bepanthenom. Upam, da bo tako ostalo. Glede CR... jaz nekih pretiranih bolečin več nimam, pa tudi koža ni 'mrtva'. Dejansko sploh ne vem, da so mi kaj delali user posted image Pa trebušnjake sem tudi že počasi začela delati user posted image

martinca že čakamo, da vidimo vabila user posted image Pa user posted image za klepetanje in zvezdice...

Jaz sem tudi opazila vse nove avatarje, od katee, triš, pred časom že od martince in nane, pa sunny in benika tudi imata nove user posted image

nana te slikice pa so mi vse nekam poznane user posted image

klepetka naš Gašper pa se je dvakrat prevalil iz trebuščka na hrbet. Obratno pa še nič kaj ne kaže.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dobrodošla v moj klub "boleče hrbtenice".

Jaz o teh bolečinah raje niti ne govorim. SPloh ne vem, kaj bom naredila, če bo šlo tako naprej. Zjutraj komaj dvignem Gašperja iz posteljice. In to pri naših letih.... user posted image

Sem vas na hitro preletela. Zdaj grem nahranit Gašperja, potem pa upam, da spet pankal v vozičku, greva z dragim korita nasadit...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.4.2008 13:04:45   
aurora6
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Dobrodošla v moj klub "boleče hrbtenice".

Jaz o teh bolečinah raje niti ne govorim. SPloh ne vem, kaj bom naredila, če bo šlo tako naprej. Zjutraj komaj dvignem Gašperja iz posteljice. In to pri naših letih....

Enako .........zjutraj me tako boli in spodnji in zgornji križ da sploh ne vem kaj naj naredim...........tablet ne mislim jest probala bom s telovadbo za hrbet mogoče bo pomagalo...........

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.4.2008 13:22:56   
katee
Punce, če vas boli križ, delajte vaje za krepitev hrbtnih mišic, nato pa naj sledi še dobro raztezanje.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.4.2008 13:32:28   
Lunca1
Katee meni je pa fizioterapevtka rekla, da moram za bolečine križa okrepit trebušne mišice.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?