|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 9:20:57   
lane31
Hvala Bogu Da Je Petek user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.4.2008 9:22:20   
skuštrana
Letovanje na Hr - saj se lahko gre uverit na UE, tam je pa ceneje kot pri notarjih..No, če se ne motim. Je pa to ok, glede varnosti..kaj pa vem, včesih se mi zdi da res premalo gledajo..mi smo čez mejo vozili že vse mogoče, psa brez papirjev, mačko brez papirjev...prav tako bi komot prepeljali otroka, se jim jeb....user posted image

Vanili, pa svoje melko si kapaj v okouser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 18.4.2008 9:24:34 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3577
18.4.2008 9:25:03   
drobižek
Vanili - mi nimamo ležalnika. Je na tleh in že pozna vsak kotiček v dnevni. Če pa moram kaj nujno naredit, pa da me ni zraven, pa jo dam v stajico. Stolček za hranjenje pa uporabljamo dva dni in se tudi nič ne pritožuje.
Kopanje na dva dni. Ritko pa najprej pobrišem z vlažilnimi robčki, potem pa z vodo, posušim, namažem  s kremo in hop v plenico.

kulinarična slovenija - je pa zakon! Jaz imam večino receptov za sladice od tu. Pogledam sliko, oceno in mnenja in se potem odločim. Še vse mi je ratalo in vedno je bilo pohvaljeno. In ne samo piškoti in peciva, ampak tudi krofi, buhtlji, potice, torte....meni je važno, da je zadeva dobra in da jo hitro narediš. Ne maram packanja cel dan....

kinnie - jaz tudi nisem včeraj delala rogljičkov. Me mora prav prijet...včeraj nisem bila glih pri volji za kaj delat - sem pa vsak speglala.

Tuš Celje - ne moreš sfalit. Z avtoceste dol, pri semaforju levo proti centru, in  potem ga vidiš na levi strani - mislim, da pri tretjem semaforju zaviješ levo.

2ursae - škoda, da vaju ne bo.

Zdaj pa vam pošljem še recepte na ZS.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.4.2008 9:37:57   
skuštrana
Punce, dajte mi povedat ali rabim s seboj zimske bundeuser posted image te nam zavzamejo pol avtauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.4.2008 9:39:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce, dajte mi povedat ali rabim s seboj zimske bundeuser posted image te nam zavzamejo pol avtauser posted image

Pomoje bodo jakne čist dovolj. Samo toliko da te ne prepiha.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.4.2008 9:40:59   
skuštrana
Klaudia user posted image user posted image

Nič, se gremo spravljat...Vam preberem kasneje...user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 18.4.2008 9:42:08 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.4.2008 9:48:46   
VANILI
sem spet tle,
otroc trenutno zaposleni
Pandica - hvala za uč, popoldne grem da me pregleda, mam kar tak želatinast noteruser posted image

Pot - kaj so P, M, G??

nova10ka - no pol pa lahko študiozni kotiček odpremouser posted image

lane31- m daj kaj je ostalo od moje čupe - ena sama velika žalost... bom probala eno slikco od pred Žive poslat, bo vidla, kaj je bla čupa, hehe.. zdaj mam pa kratke, čist zravnane, da ne govorim o sivih (pa se mi ne da začet barvat...)... tko da, omelo mam na glavi, mpak saj bo no. ma daaaj v Celju boš vidla,da mam prav.. se grem pa za hec zvagat, mogoče sem pa kak gram zgubila...
jeeee, 800 gramov sem lažja!!! Pa če upoštevam še gnojni uč, gnoj tud nekaj nanese.. no recmo dasem kilo šla doluser posted image

suzanamai - maša pa Maša... Živi tud ni jasna ta povezava... gre tašča k maši, pa vpraša, če njeni sestrični (je tud Maša)user posted image . A drevo boš posadila!!! Super! Mismo ko se je Živa rdila, oreh  - je začek kliti kar iz oreha (plodka) - in je že ful velik.

skuštrana - pa daaaaj saj ne greš v Sibirijouser posted image !! Je pa res, da je tako turobno. Pa pihlja,čeprav treniutno ne, če pogledam drevesa. Ja, mlek si probam kapljat v uč...
A greste k tvojim na obisk, čez vikend? Moja 2 se bosta ko bosta šla v penzijo preselila nazaj na hrvaško... domotožje je prehudo. Komaj čakam, da bomo tja na počitnice hodil - vsaj otroc,jaz sem tud k babicam in dedkom in sem fiuuuuuuuuuuuuul uživalauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.4.2008 9:51:45   
jasna
Jaka in Lana, čestitkeuser posted image user posted image

Skuštrana, kdaj ste pa danes zmenjene? Daj mi pošlji na zs, pa še tvoj tel zraven. Sem pol številk zgubilauser posted image . Bom videla, kdaj mi bo dane uspelo odpeketat od doma, ker smo brez možička.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
ah otroci... tok si želim, da bi jima lahko dala to, da bi znala mislit s svojo glavo pa da bi se znajdla v življenju...

To si pa tako lepo napisalauser posted image
Tobrex lahko ziher uporabljaš! V bistvu ga moraš.
Ležalnik počasi kar pospravi in  malega raje pusti na tlehuser posted image .
Kopamo malo na 2 dni, rito umivam z vodo. Imam pa previjalno zraven umivalnika.

Oktoberka, sem čakala, da se oglasiš glede vrtcauser posted image . Se strinjam s tabouser posted image

Suzanamai, v ŠD Moste hoditauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.4.2008 9:54:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.4.2008 9:54:54   
VANILI
hvala za informacije o Tobrexu! A veste, da bolj zaupam vam tlele, kot bi svoji zdravnici. To je pohvalno in zame dokaz, kok je pomembno, da obstaja forum desetke007user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.4.2008 9:57:44   
oktoberka
Oktoberka, sem čakala, da se oglasiš glede vrtca . Se strinjam s tabo

Veš da ne morem iz svoje kože in da morm pokomentirat take stvari!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.4.2008 10:03:05   
lane31
Ležalnik -blazina.....moja se po 15-ih minutah najkasneje začne dret kot da bi jo iz kože dajala ,ko jo dam na blazino.....pa ji dam vse igrače okrog in jo animiram........eh.......v ležalniku pa samo čeblja in gleda okrog kot direktor
Glikar jo gledam kako se suče po trebuhu okoli svoje osi in cepeta............stavim da prištejem do 5 pa bo alarm user posted image .....pa sem jo vseskozi dnevno dajala pod lok,še zaspala je kdaj zmes

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.4.2008 10:03:24   
Pandica
Pa ne   user posted image

Napišem cel post in, ko ga pošljem ta hudičev RR zašteka in vse moje pisanje gre v nič....

Zdaj pa samo dobro jutro user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.4.2008 10:14:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Tobrex - dobiš tudi pri tamalih, ko imajo vnete očke, tako da jih lahko po moje uporabljaš..

Žan jih je dobil 1 mesec po rojstvuuser posted image , jaz tudi mislim, da jih lahko uporabljaš, saj gre za lokalno uporabo.

Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.4.2008 10:18:46   
Pandica
Evo, eno user posted image   za vse, ki jo pijete, da pridemo malo k sebi  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.4.2008 10:22:42   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
A veste, da bolj zaupam vam tlele, kot bi svoji zdravnici.

Vanili, ne nouser posted image . Saj takšni nasveti so zlata vredni, ampak če ne zaupaš svojemu osebnemu zdravniku ga raje zamenjaj.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
18.4.2008 10:27:57   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Hvala Bogu Da Je Petek user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo lane31

Jasna saj se mi je zdelo, da ne morjo bit tvoji, mi ni nekako podobnost potegnilauser posted image

Nektarina ni posajena, ker se je v trnutku, ko sem ven primaširala ulilo kot iz škafa.user posted image  Upam da ne bo prej zgnila, jo mam že dva dni notr v škatliuser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.4.2008 10:28:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Evo, eno user posted image   za vse, ki jo pijete, da pridemo malo k sebi  user posted image  user posted image  

ooooo kavicaaaaaa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.4.2008 10:29:14   
jasna
Ležalnik -blazina.....moja se po 15-ih minutah najkasneje začne dret kot da bi jo iz kože dajala ,ko jo dam na blazino

Lane, počasi. Jo pač pustiš dokler gre, potem pa dovoljuser posted image .

Neli mi je že pol mokrih cunj iz banjice zmetalauser posted image . Grem raj obesit... ampak jo morem prav nazaj od stojala držat. Vleče stvari dol in si bo enkrat vse skupaj zvrnla na glavouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.4.2008 10:31:11   
suzanamai
Kinnie men tud eno, sem danes že dve, eno turško, pa capuccino in sploh ne pridem k sebi.user posted image

Jutri ma pa moj 40. Hudo, kok gre hitr cajtuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.4.2008 10:33:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

kako se ti je zdelo tisto za plakat

Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.4.2008 10:34:13   
VANILI
Pandica, hvala za geslo, joooj kaki srček je tvoja! In Štajerke ste vse fejst!user posted image

Jasna-- mah moja os. zdravnica je kot megla... jaz j moram povedat, kaj mi je in kajbi rada... saj posluša me ful, ampakto je tud vse... celo homeopata mi je predlagala glede mojega ADuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.4.2008 10:36:27   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

kako se ti je zdelo tisto za plakat

Super sam se mi ne dauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.4.2008 10:39:30   
valči
Dobro jutro!

Kako sfolgate toliko napisat in kdaj????user posted image user posted image
Pa ti ni res,več vas ne dohajam,niti slučajno.
Likanje,
obvezno in vse,za vseh pet,razen gat in brisač,tzer zoknov.Ker ne prenesem zmečkanega perila za nikogar,to pomeni,da vsak dan likam,morda kak dan ne,sušilca imam,vendar za nujno uporabo,ker ni lepšega,ko perilo,posušeno na svežem zraku,sploh posteljnina,ki potem tako diši po svežem.Tako da od likanja ne odstopam,nunjo pri meni in kar rada likam.

Naša pupa se obrača in hrbta na trebuh in obratnouser posted image user posted image ,končno in skrajni čas,da dobi blazino v ponedeljek. 
Mišk
kako sem se ti včeraj nasmejalauser posted image user posted image ,ko sem se te predstavljala v kurilnici s kockami,sem se spomnila prva lčeta tu,ko sem pri tašči kurila v kopalnici in koliko kock je šlo,da je zasgorelouser posted image user posted image No,sedaj gre brez njihuser posted image Samo fajn treske morajo bit in fajn papir-kmečki glas,družina,...

kopanje,na 3 dni,ker mi je prehlajena,drugače ko previjam,obvezno toplo vodo in vato,vsakič.Robčke samo na poti.

Evo,malika joka,jo zobi mučijo,moram it-čao

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.4.2008 10:41:45   
tave
Evo mene nazaj. Tej ne da se je pokakal ampak se je usral user posted image .
No jaz sem pomalicala - kosmiče čokoladne.

Mi se kopamo vsak dan, rito pa brišemo z DM-jevimi robčki. Zakon.

Tole moje dete se kr neki zbuja, pa tako fino dežek pada, da je glih za spat.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.4.2008 10:54:54   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ležalnik -blazina.....moja se po 15-ih minutah najkasneje začne dret kot da bi jo iz kože dajala ,ko jo dam na blazino

Lane, počasi. Jo pač pustiš dokler gre, potem pa dovoljuser posted image .

Neli mi je že pol mokrih cunj iz banjice zmetalauser posted image . Grem raj obesit... ampak jo morem prav nazaj od stojala držat. Vleče stvari dol in si bo enkrat vse skupaj zvrnla na glavouser posted image

Joj kaj ti pišeš.....o teh stvareh se bomo me menile čez cc 3 mesece user posted image
Daj res me zanima kaj pravi pediatrinja,a je izgledala tako user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?