suzanamai
|
alergija na hrano-kako veš, da je otrok alergičen na hrano. A dobi pikce po celem telesu? Moja ma skoz ene pikice po obrazu Tyna79 ponavadi se spusti okoli oči, kot rdeči podočnjaki potem pa pikice, lahko ima samo suho kožo, reakcijo na kontakt ali slinjenje. Vanili, hodita na gimnastiko. Je kar zaresen trening. No, mlajšega so vzeli zraven bolj tako, ker je v bistvu še premajhen. Jasna pa ja ne na gib? Tam se večkar videla enega očija z dvema malima Isto Živa, pa čeprav ni Teodora ali Doroteja. In ko je njena teta rekla,da bo Teota kar Dorči klicala, jo je čist popluvla, da Dorči pa že ne bo! Vanili Zoja bi v bistvu morala biti Maša, pa sem si premislila, ko sem jo prvič zagledala . Mai je pa komentiral, če sva zmešana, da žene more bit maša, če ne hodimo v cerkev. A ste slišale o letovanju mladoletnikov brez spremstva staršev na Hrvaškem? Če sem prav razumela, moram pooblastilo uradno prevesti v hrvaščino, če npr. hočem dat otroka na morje z mojo mami ali taščo??? In to pride ok. 50 evrov??? Živa sem tudi jaz tole ujela, katastrofa. namesto da bi poenostvljali postopke, jih komplicirajo. Katastrofa! In oni bi šli v EU IZVIRNO SPOROČILO: jasna IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* Če po pravici povem, so to bolj moje želje,...jaz bi 4...ko bo če bo kinnie, jaz si sploh ne upam predlagat . Me moj sfašira . Jaz sem pa mojmu zadnjič omenila, da bi takoj imela še enga, pa je bil čist za . Jasna na Lopati se pa jaz itak vedno ustavim in vzamem eno kavico za sabo . Stara navada oktoberka - take it easy! Men je tud vseen a kdo vidi kaj in kdaj berem. Nisem nikol nič zastojn dobila, pa se nimam česa sramovati. Točno tako - zato pa so javni forumi. Iskrenost je lepa čednost. Tist k se skriva, že nima čistih namer. Pa ne mislim s tem žalt skritih firbcev. Janja tud jaz sem skrita, ampak to za to, ker je comp skoz prižgan in valda RR skoz odprt, pol bi pa mislile, da sem skozi gor, kar se je dogajalo. So me kontaktirale na zs, pa prek posta , pa pi... ker ni blo odgovora od mene. Vanili lepe slikce No punce ko niste vedela kaj pomeni HB, a kera ve kaj pomeni HBDJP, to je meni najlubši že kakih 10 let. V glavne HBDJP Sedaj ko smo na porodniški je pa itak vseeno.... Vanili ne s kamilicami, bolje da si jih spila. Ti si kar daj tiste kapljice od Žive ne bo nič narobe, preverjeno. Drugače pa spiraj samo s fiziološko, jaz jo kar malo pogrejem v mikro, da je bolj prijetno Zoja se kopa vsak dan, Voda je pa zakon za ritko, samo umakni jo, pa bo, jaz jo dam kar na polico nad previjalno, ker drugače sva obe mokri. robčke pa samo za na pot... Čez dan je večinoma na tleh, nekaj pa v stolčku v kuhinji, se ji full dogaja, ko sedi za mizo, ko tavelika Pandica nisem pozabila Nič zdaj grem pa nektarino posadit