|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 1:02:48   
Pandica
Nočko user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 18.4.2008 1:03:48 >

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.4.2008 1:11:18   
janja
Vanili - pol pa čimprej spat. Ne obremenjevat očk. Upam,da veš, da moraš pri vnetju očk zelo pazit, ker si lahko mimogrede naneseš od malega. Jaz sem pred leti ravno na morju fasala tako vnetje. V 24 urah nisem mogla več odpreti očesa. Sem pa dobila od Andraža, ampak on je imel samo rahlo vnetje. No, sva dobila antibiotik, pa se je njemu hitro pozdravilo, jaz sem pa še po enem tednu škilasto gledala. Pa ni user posted image da sem ravno tisti dan ko sem nalezla brala v reviji, da je treba paziti, da si ne nalezeš od otrok.

Pandica - mama od user posted image je štajerka tko da je on napol štajerc. Se pa definitivno zmenimo za kak čvek v živo. Sicer pa lane31 pozna njegovo teto s Trčove. Sta skupaj delali.

Margareta - Andraž je tudi zelo rad v vrtcu. Po drugi strani pa je zelo rad tudi doma. Sploh ne more brez svojih igračk.
Kje pa se potem sprehajaš z Evo, če ste čist na samem? Saj pravim, če se ti da lahko prideš kdaj na naš konec pa gremo na sprehod. Možnosti imamo res veliko.

Joj, zdaj pa že pretiravam. Moram spat, drgač bo jutri res kriza. Pa še k frizerju grem. Da bom lepa v ponedeljek! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.4.2008 1:13:33   
janja
Očitno sem res zadnja. LAHKO NOČ! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.4.2008 7:29:34   
VANILI
dobro jutro, ženske!
Sem rekla,da vas pozdravim, dokler še kaj vidim vsaj na en uč - čez noč je desnitako zabuhel in se zlepil, da NIČ n vidim... pa mi mož peden je šel v službo prinese kamilce, da si bi sprala, jaz pa v tistem na pol spanju uni lonček kamilc spijemuser posted image

groza, kot Rocky sem v unem prizoru,ko dobiva šljive na gobc

janja nehaj, upam, da ne bo še mali dubu... pa glih sem se važla, kako že  leta nisem zbolela... ne vem pa, kaj bom, ko ne smem tiste Tobrex kapljiceuser posted image  ker dojim...

šit šit
no pa vseeno, danes se menda srečam s skuštrano - ej srečno pot, primorka (joj kok sem ti fouš,ko živiš na morju!!!user posted image ) - mi prinese MT - mojga bo itak kap... on tle pridno špara za fasado in cokel, jaz pa tako...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.4.2008 8:05:58   
VANILI
kaj še vse spite... saj bi jaz tud, a me je Teo zbudu, zdaj pa že enooka akcija!!
Veste kaj me zanima:
ležalnik:a masteotročke podnevu - če že ne plezajo po tleh - v ležalnikihal kje? Jaz razmišljam, da bi ž uni stolček za hranjenje prinesla, čeprav tam se ne more čist vležt (sicer pa itak ne spi v ležalnku... hm...)

a vi otročke kopate vsak dan? jaz zaenkrat Teot na dva dni, vmes pa ga celega (tudi laske) operem s krpicami in olivnim oljem. Aja, pa še to: jaz mu ritko še vedno s krpicami in vodo, če smo doma, a vi že z vlažilnimi robčki?? Mal mi je nerodno z vodo, ker jo je odkril in potem mimogrede not roko namoč in čofota, da je cel moker.

moja zdravnica pa šele popoldne dela- mene pa že  drugi uč pikauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.4.2008 8:08:38   
*kinnie*
Dobro jutro.
Pri nas je sedaj nova ura za vstajanje, ob 7h. Pa so šli včeraj mulčki spat ob 22h, pa ni to nič pomagalo.

Jasna: Evo moj možek še spi,...mater sem uvidevna....se bo moral drugi razlog spomnitiuser posted image . Mi pa ni prijetno, da se razhajava prav tu. Pa zdaj sem že ugotovila, da večinoma bi punce imele več otrok, tipi pa tko no,...kot najinauser posted image

pot: hvala za link. Bom probala.Sem stalno na kulinariki...super je ...samo občasno se mi zdi, da se izgubi preglednost, zaradi imen  receptov. Zadnjič sem hotela na hitro najti kak dober recept za piškote,pa ga nisem dobila........pa sem potem raje tu vprašala, ker meni je važno, da so recepti preizkušeni, da ne zmečem na koncu vse proč. Pa važno mi je, da se dela iz nekih osnovnih sestavin, ki jih imam vedno doma...Tako da tudi po kulinariki običajno delam samo po receptih, ki so dobro ocenejni- pa izpadem mojstricauser posted image .

Pandica in Vanili: jaz bi geslo, lepo prosim.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.4.2008 8:11:17   
drobižek
Dobro jutro!

Saj ne morem verjet....sem včeraj celo popoldne peglala, zdaj pa to....čveeeeeeeeekeeeeeeeee!!!!

metkica1 - lep avatar!

Pandica - jaz bi tudi slikce pogledala, prosim.

vrtec - jaz tudi s strahom čakam kaj bo. Pri nas imamo ene jasli, pa sva šla kar kmalu vpisat in je že bilo takrat čez 40 prijavljenih...imajo pa načeloma eno skupino. Je pa rekla, da če bo veliko kandidatov, da bodo še en oddelek odprli...upam, da jih ne bo za štiri oddelke...še eno potrdilo za baby boom v lanskem letu. Držim pesti, da v naslednjem poskusu tiste, ki zdaj niste dobile vrtca, da ga dobite!

mišk - tebi pa želim čimprej user posted image ali user posted image

srečanje v Celju - od 10. do 11.ure!

Vrtnica79 - se dogaja na našem forumu, kaj?

suzanamai - za mene tudi ribež prosim. Saj nisi pozabila, kaj?

Klaudia - ti pa res obvladaš vse!user posted image

skuštrana - vidiš v čem je prihodnost mei-taiev?user posted image

delovnik - očitno je res možen najmanj 4-urni delovnik kot pravite ali pa 5,6 ur itd. Pri nas ni možen, zato sem sklepala, da pač 4 ure drugje se da, da se pa ne da 5,6 ur...super, če se da...vsaj nekaj, kar lahko mamica izbira po zaključeni porodniškiuser posted image

kinnie - bravo za 3user posted image . Kako pa je bilo včeraj z rogljički? Si jih naredila?

Bom delček zdaj poslala, ostalo kasneje, da me ne vrže ven...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.4.2008 8:16:41   
VANILI
Teodor, Živa , ŽIT so gela, logično za vsak albumuser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.4.2008 8:17:33   
VANILI
tudi jazbi geslo, Pandiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.4.2008 8:20:31   
*kinnie*
Vanili: Jaz ga ponavadi za kakšno sekundico odložim v lupinico-mora pa bit privezan, ker zleze venuser posted image . Načeloma je pa večinoma na tleh, mu dam 2 kovtra, da ni trdo in da je toplo, pa nekaj igrač....važno pa je, da je zraven njegova sestrica  zabavljačica in animatorka user posted image user posted image
Za kopanje pa raje ne povem, bo še kakšna socialna pršlauser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.4.2008 8:28:12   
*kinnie*
Vanili: joj kolk sta luštnaaaauser posted image user posted image .
Pri nas je ta mala tudi vedno zraven, ko se pečeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.4.2008 8:30:52   
*kinnie*
Drobižek:user posted image user posted image user posted image danes bom....sem včeraj preveč okol fretala, sem poj kar kupila....je pa dobro da sem tu jezik stegnila, sem nekaj receptov dobilauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.4.2008 8:39:44   
*kinnie*
Jaka, user posted image user posted image za 7 mesecev!user posted image user posted image
Lana user posted image user posted image za polovičko!user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.4.2008 8:41:14   
Klaudia
Joj joj čveke. Včeraj zvečer me ni bilo za računalnikom, zdaj mam pa jutranje branje user posted image

Si bom kar odgovor odprla, da bom sproti pisala...

Za vse ki ne veste kje je Tuš v Celju imate tukaj zemljevid. Klik na sliko za povečavo
user posted image

google group - Za vse ki še niste dobile vabila. Poskusila vas bom dat avtomatsko notr, da to pač samo potrdite. Pol bomo pa vidli kaj bo. Čudi me, ker kar sem včeraj poslala je prišlo user posted image . NO ja bo že...

drobižek - meni tudi prosim recept za rogljičke.

zdaj moram it pa rito previt, da ne bo rdeča user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.4.2008 8:46:23   
2ursae
o, jutro čveke user posted image

jasna, še nisem utegnila pohvalit tvojih dveh altermam user posted image , super sta s svojima slingoma user posted image , ful sta luštna. A pa misliš, da ti bosta snahi hvaležni user posted image  - ja kdaj smo pa še snahe hvaležne? user posted image

živa, uf, jaz mislim, da te je tvoja RA gladko okol prinesla user posted image . Na tvojem mestu bi bila totalno besna.

celje: naju, žal, žal, definitivno ne bo user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.4.2008 8:55:36   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

l2ursae in jasna mi delata slabo vest, ko se učita??? Zakaj sem pa jaz tak zablojen kuser posted image , da se ne grem učtit?

Meni tudi delata slabo vestuser posted image . Ma si vsakič rečem, dobri stauser posted image

evo, da se pridružim, jaz imm pa revizorski izpit čez 2 meseca. pa mi je študij še nekako šel, dokler se ni začela intenzivno selitev dogajat. dajte kaj pisat os tem, kako vam gre pri študiju, ker me ful motivirajo pridni ljudje...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.4.2008 8:58:51   
skuštrana
Tave,Tuš je prd Šparom, čiso zravenuser posted image Daj, ti bom jaz potm kar v pon oba slinga prinesla pa jeuser posted image

Jasna, ja lahko se dobimouser posted image user posted image Če imaš čas in voljo danes zvečer lahko greš z menoj na celjski čvek ringarajevkuser posted image user posted image Greva oba z Arsenom, ker bo pri eni domauser posted image

2ursaeuser posted image user posted image user posted image za celje

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.4.2008 9:00:19   
tave
Jutro še od mene. Teja mam glih v naročju in se napenja da ma kr rdeče oči. greva rito previt pa prideva nazaj.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.4.2008 9:02:28   
lane31
Ojej......ob keri uri ve čvekate.....pa jaz bi umrla od zaspanosti zjutraj user posted image

Vanili.....odgovor za kapljice tobrex.....nisem 100 % a se mi močno zdi da je ena doječa oktoberka si jih dajala.....če ne veš kaj bi pokliči v SBM dr Golob -v porodnišnico ,ti bo lepo razložla kaj lahko vzameš, ker osebni zdravnik bo itak rekel da ne smeš vzeti

Pa album imaš zelo lep....ste prav lepa familija......aja pa full dobro čupo imaš user posted image
Sem vedla da se še ena manekenka pritužuje nad gramom preveč user posted image
Pri indeksu ........Hehe zdaj sem ga šla izračunat in je enak kot moj........ok.......zdaj verjamem da ti rita ploska

Pandica...........glej ne smeš klikat na smajlija temveč ga le označiš tako da postane modro in potem (to narediš z levo  miškino tipko ) in potem ko je moder klikneš še z desno in kopiraš ....zdaj ti bo pa moralo iti user posted image

Moja pikica je nekaj mencala ob 5h ...pa duda not pa ven.....pa bincala v ograjo kinderpeta user posted image ......sem ji dala pol topel čaj in je zaspala do 7h,ko je žeela flašo-sem jo previla ,pa je popila kmaj pol flaše in v sekundi zaspala nazaj ........pa mi sploh ni delovala zaspano user posted image

2ursae..........pa daj no..........jaz bi tak rada Bora vidla v živo user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.4.2008 9:06:40   
skuštrana
Tobrex - dobiš tudi pri tamalih, ko imajo vnete očke, tako da jih lahko po moje uporabljaš..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.4.2008 9:06:46   
oktoberka
Pa kaj ste ve nore?user posted image Spet tok strani.... Drgač pa, dobro jutro! Donsm smo mal boljše spali, sva ji dala za probo preden je šla spat Calpol in je blo blo much better!user posted image Sam itak da ji ga ne bom več dajala, tko da bo dons spet isto najbrž. Me je že strah noči...user posted image

Me tudi zanima v zvezi z dodajanjem mesa. Kdaj ste začele? Kje kupite meso - a talna reja, domače?

Js sm meso dala že pri 4mesecih in pol, pa ni blo panike. Drgač ji pa kupm lepo kr v trgovini. Ah, se mi zdi brezveze neki komplicirat, ker bo čez 4mesce pa pol v vrtcu tud jedla "normalno"  in ne neko bio domačo hrano.

Pa kaj ste vse tok "panične" zarad teh vrtcev? Pa sej otrokom ni tam nč hudga! Prou fino se imajo! Js se pa prav veselim da bo šla Zarja v vrtec in spoznala svoje nove prijateljčke, ustvarjala, se igrala z igračami ki jih doma ni.. Njbrž si mislte kok sm čudna, sam men je vrtec zakon. In me sploh ne skrbi. Bolj me skrbi da ne bi bli sprejeti, čeprav mislm da bi mi mogl zrihtat!

Zdej se grem pa mal z Zarjo igrat.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.4.2008 9:08:44   
oktoberka
Vanili a lahko geslo za albume?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.4.2008 9:09:26   
skuštrana
Pandica in Vanili - gesla prosim na zsuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.4.2008 9:17:38   
lane31
Ojej kako slabo berete user posted image

VANILI IMA GESLA - Teodor ,Živa in ŽIT  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.4.2008 9:18:19   
suzanamai
alergija na hrano-kako veš, da je otrok alergičen na hrano. A dobi pikce po celem telesu? Moja ma skoz ene pikice po obrazu

Tyna79 ponavadi se spusti okoli oči, kot rdeči podočnjaki potem pa pikice, lahko ima samo suho kožo, reakcijo na kontakt ali slinjenje.

Vanili, hodita na gimnastiko. Je kar zaresen trening. No, mlajšega so vzeli zraven bolj tako, ker je v bistvu še premajhen.

Jasna pa ja ne na gib? Tam se večkar videla enega očija z dvema malimauser posted image

Isto Živa, pa čeprav ni Teodora ali Doroteja. In ko je njena teta rekla,da bo Teota kar Dorči klicala, jo je čist popluvla, da Dorči pa že ne bo!

Vanili Zoja bi v bistvu morala biti Maša, pa sem si premislila, ko sem jo prvič zagledalauser posted image . Mai je pa komentiral, če sva zmešana, da žene more bit maša, če ne hodimo v cerkev.user posted image

A ste slišale o letovanju mladoletnikov brez spremstva staršev na Hrvaškem? Če sem prav razumela, moram pooblastilo uradno prevesti v hrvaščino, če npr. hočem dat otroka na morje z mojo mami ali taščo??? In to pride ok. 50 evrov??? 

Živa sem tudi jaz tole ujela, katastrofa. namesto da bi poenostvljali postopke, jih komplicirajo. Katastrofa! In oni bi šli v EUuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Če po pravici povem, so to bolj moje želje,...jaz bi 4...ko bo če bouser posted image user posted image

kinnie, jaz si sploh ne upam predlagatuser posted image . Me moj sfaširauser posted image .

Jaz sem pa mojmu zadnjič omenila, da bi takoj imela še enga, pa je bil čist zauser posted image .

Jasna na Lopati se pa jaz itak vedno ustavim in vzamem eno kavico za sabouser posted image user posted image user posted image . Stara navada

oktoberka - take it easy! Men je tud vseen a kdo vidi kaj in kdaj berem. Nisem nikol nič zastojn dobila, pa se nimam česa sramovati. Točno tako - zato pa so javni forumi. Iskrenost je lepa čednost. Tist k se skriva, že nima čistih namer. Pa ne mislim s tem žalt skritih firbcev.

Janja tud jaz sem skrita, ampak to za to, ker je comp skoz prižgan in valda RR skoz odprt, pol bi pa mislile, da sem skozi gor, kar se je dogajalo. So me kontaktirale na zs, pa prek postauser posted image user posted image , pa pi... ker ni blo odgovora od mene.

Vanili lepe slikceuser posted image

No punce ko niste vedela kaj pomeni HB, a kera ve kaj pomeni HBDJP, to je meni najlubši že kakih 10 let.user posted image

V glavne HBDJPuser posted image user posted image user posted image  Sedaj ko smo na porodniški je pa itak vseeno....

Vanili ne s kamilicami, bolje da si jih spila. Ti si kar daj tiste kapljice od Žive ne bo nič narobe, preverjeno. Drugače pa spiraj samo s fiziološko, jaz jo kar malo pogrejem v mikro, da je bolj prijetnouser posted image
Zoja se kopa vsak dan, Voda je pa zakon za ritko, samo umakni jo, pa bo, jaz jo dam kar na polico nad previjalno, ker drugače sva obe mokri. robčke pa samo za na pot... Čez dan je večinoma na tleh, nekaj pa v stolčku v kuhinji, se ji full dogaja, ko sedi za mizo, ko tavelikauser posted image

Pandica nisem pozabilauser posted image

Nič zdaj grem pa nektarino posadituser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?