pot
|
Čveke, čveke, čveke... No, moj današnji prispevek... Čestitke vsem slavljencem: Ni čudno, da se nam strani nabirajo, če se pa za zvezdice potegujete. oktoberka: we love you. A si zdaj kaj boljše volje? *kinnie*, jaz se že par dni spravljam delat tiste piškote, za katere je recept kar gor na embalaži za čokoladne kapljice, za v mafine ali pa v kekse. Meni so tisti piškoti božanski, pa še hitro so narejeni. Sva jih v nosečnosti delala z , potem sem jih pa še parktat sama spekla, ko sem bila skozi lačna, piškoti pa takooo dobri krhki, se tako lepo topijo v ustih. No, če jih boš probala, pa poročaj. Pa še link, če boš delala po tem receptu, da se ne boš rabila ukvarjat še s prevodom: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1806 Ja, itak, da sem za luno, pa jih že poznate. drobižek, recept za rogljičke: jajajajaja. Prosim, hvala. Bo treba pavzo vzet, me že oba stroja kličeta, da sta že oprala. Jaz sem si pa končno kupila še drug nedrček za dojenje. Je bil že čas. Nosečniški je precej smotan, majčka pa še bolj. Tiste, ki ste mi svetovale Mullerjevega, no, tistega sem kupila in mi je na prvi vtis všeč, mehek, vse je tam kjer mora bit, podpora je. Bomo vidli potem kako se bo obnesel, ko ga sprobam. Oskar je bil priden, kot vedno opazoval vse okoli sebe, potem ga je pa le zmanjkalo, ker je bil že precej zaspan. Koliko sem zapravila raje nebi, pa ni bilo nič zame, za malega samo zoknčki, ki jih menjavamo po ok. tri na dan. Kaj čmo, če imam končno enkrat avto, pa še toliko RD se je nabralo in novih . Pa še nisem uspela vsega kupit. Vsaj še 10 stvari bo še treba. Pa še na obisk sva šla. Malo je sicer jokcal, pač novo okolje, pa veliko novega na enkrat, pa še ni dosti spal... Zadnje čase spet tako grdo grize. Danes me je za dobro jutro vgriznil, da me še zdaj boli, potem mi je pa še za večerjo, pustil odtis svojega novega zobka v bradavici. Bo treba nujno kupit tisto dudo za masiranje dlesni, ker isto dela tudi na flaškah. Kar na lepem, sredi hranjenja počasi ugrizne in drži in ne spusti nekaj časa. Jaz pa Aua in . Pa nazaj na vaše teme. Likanje je bilo včasih del mojega slovarja, zdaj pa... VANILI, meni tudi tale HB dolgo ni šel v račun. OK, imamo P, M, G, nekaj podobnega NFT-ju, pa še HB. RR, moj mi je že lani grozil, da mi bo računalnik zablokiral, ker sem skozi z vami čvekala. Pa ni mojster za te stvari, tako, da še vedno on greje posteljo. mišk, ti boš v obleki krasna, kaj te briga, če se drugim zdi, da one ne bi bile krasne. Bela, tako ali tako človeka bledo nardi. V rdeči boš vsaj res ti izstopala. IZVIRNO SPOROČILO: jasna Je rekel moj, zakaj je ponoč ne povabim k nam, da Nelči pove, da ji ni treba jest . Sem se zdaj nasmejala. No, pa se je zbudil, miže najedel, pokupčkal in spi dalje. Očitno je bil naporen dan tudi zanj. Jaz bom pa tudi končala, sem gotovo že cel roman napisala. Imam sicer še ene tri ali več strani za prebrat, odvisno koliko ste napisale v tej dobri uri. Pa bom brala med črpanjem, komentirala pa kdaj drugič.
|