jasna
|
Čer Pandica, geslo prosim Lane, a ti je nehala polivat? Neli pa odkar je na GH poliva tako smrdeče kislo, da se ti želodec zraven obrača Vrtec - a lahko prosim nehate delat slabo vest nam, ki nimamo druge možnosti? Saj ne vem, če si upam spet napisat. Alen je šel v vrtec 1 teden pred dopolnjenim 10im mesecem . Pa hudiča, fax je blo treba končat, če ne bi lahko začela delat šele pol leta kasneje. Z eno plačo v podnajemniškem stanovanju pa ne bi šlo več dolgo . Nova 10ka, držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor . Kinnie, jaz sem dala tudi le v en vrtec. Še čakam...Kasija, a v vodmat si dala? Ker že dobivajo... Mišk in Metkica, jim ni hudega v vrtcu . Vanili, privat je svinjsko drago, pa žal zelo nepreverjeno. Sem se poglabljala pri prvem, pa potem pri drugem, sedaj pa upam, da ne bom primorana... skuštrana, a pol leta je 100% porodniška na hrvaškem? Pol majo pa angleški sistem. Meni je še vedno naša državica zakon . A si že spakirala? Mene to čaka jutri Lana, zdej me pa firbec od kod si, da imate plac za vse piščančke Mišk, 1l mleka? Pa kam spraviš? 2ursae, ta je pa dobra . Ej, tvoj originalen post sem pa zgrešila . Sem videla samo citirano Vanili, hodita na gimnastiko. Je kar zaresen trening. No, mlajšega so vzeli zraven bolj tako, ker je v bistvu še premajhen. A Teo se je pa kar Poli lotil . Kot prvi okus GH Kuhalni kotiček - danes testenine (peresniki) z zelenjavo (stročji fižol, por, paradižnik, redkvice),šampinjoni in kislo smetano, jutri golaž in polenta. Mala je jedla z nami, tudi testenine. Mene tudi zanima, kje dobite OK meso?
|