|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 22:04:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Kinnie..........čestitke za gobčnost user posted image  Pa ,a se nisi ti nedavno tega šele pridružla k nam ?

Ma jest sem skoz vaša, samo nisem toliko pisala, prej sem bila lillylilly, pol sem pogruntala, da mi na RR sledijo (saj mi zdaj spetuser posted image ) pa sem minimizirala pisanje....da se glih ne zgovarjajo kolikokrat pri nasuser posted image user posted image ....
Vanili: sem ti poslala ZS

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.4.2008 22:04:55   
VANILI
lane 31user posted image user posted image user posted image  - ja vem kako da rit aplavzuser posted image
jaz ko zunaj kaj laufam okol vogala, se moram držat za joške (no dobro, to bi se mi še oprpstilo,ker majo svojo funkcijo) ampak ostali špeh, kot da bi gledal tv z zamikom, vse nekaj za mano plapolauser posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.4.2008 22:05:30   
ditta
Punce, pa ve niste resne .. Sem ravno dans na srečanju povedala, da bomo omejile na 1 post dnevno na uporabnico - v 24 urah ste 8 strani naklofale , jao meni ... user posted image

se strinjam s sanwebdro,...saj je vas res težko slediti,... pa spadam med bolj gobčne osebe user posted image ... ampak tole je pa res noro!!!

Suzanamai, Zoja je carska, Jasna o Neli pa sploh nimam besed user posted image !

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.4.2008 22:06:18   
noa1
Komaj sem se prebila skozi današnjo debato...in vmes najbrž sedaj dosti pozabila.

Teka: ne pisat takih neumnosti...je tudi moj prebral tvoje poste danes in se kar topil. Saj....kuha že, likal pa je nekajkrat prvi mesec Ajše in še to samo nejne planičke (jaz pa likam tako samo njegove srajce, planic pa tudi ne več, pa kake lanene hlače). Samo kaj ko ima on vsak dan srajco v službo, pa poleti še kako tako na pol športno.
Na pregledu je bilo vse OK...s ta malo torej ni nič narobe.user posted image user posted image user posted image user posted image  Včasih samo malo poškili "zaradi širokega korena nosu".user posted image user posted image user posted image  Sem se full nasmejala, ker to ima seveda po atiju.

Pol smo pa šibali v A...pa valda da sem vse zapravila, pa še kartico sem morala uporabit. Sva šla v Merkur na Puntigamu po plenice in nekja drobnarij in meni ne prime kartica in potem proba še moj in njemu tudi ne prime, kreditne pa niso jemali. Nakar mi prodajalka obrazloži, da imajo pač zastarele mašine in naj grem čez cesto na bankomat (jaz pa s pupo na rokah in zadaj full gužva). Sva kar vse tam pustila in šla.

Pa doma sva ji pred kopanjem naredila še odtis roke in noge za spomnim za polovičko.user posted image user posted image user posted image  Sem v A kupila še prstne barve.

Po kopanju pa hranjenje in uspavanje in ni mogla zaspat. In medve tako lepo leživa v postelji in se Ajša igra z mojo roko. Zraven pa je imela taki monolog....mi je celo zgodbico povedala in to je trajalo slabe pol ure. Govorila "čebljala" pa je čisto umirjen in bolj potiho. Meni je šlo zraven kar na jok od sreče. Eh princeska moja, te imam najraje na svetu!!!!!!!!

Mehurčica: a greva jutri skupaj v laboratorij?

Grem sedaj še malo pred TV, gledat CSI.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.4.2008 22:08:09   
skuštrana
Jaz se namreč počutim kot  krava mlekarica.

Hvala enakouser posted image Je pa pri meni tudi višek higiene tuširanje in pranje las...pa britje tu in tamuser posted image user posted image nimam miru 5 minut, ko se jaz spravim kaj delat zase- se že kdo oglasiuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.4.2008 22:09:11   
VANILI
noa1,si me kar ganila s tvojim stavkom, o princeskiuser posted image

moram se naućčit citrat

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.4.2008 22:09:23   
maja zarja
Dober večer,ja vidim,da je tu že veselouser posted image user posted image ....ja ja so prišle nočne ptičkeuser posted image .Ja punce super ste ,štajerke včeraj je bilo na srečanju user posted image , pa vse nove,ki jih še nisem poznala, me veseli,da smo se končno spoznale.

Pandica hvala za geslo kako so lepi malčki,čeprav naše user posted image ni nikjer očitno sva,ko ste se slikali že odfrčale...ni panike,pa drugič.

Lane tudi mi smo danes imeli le zjutraj in zvečer mlekec vmes pa slive in jabolke,zelje,krompirček in korenček,popoldan pa melono in kekse......zvečer pa flaškon seveda.

no tudi jaz se umikam v mižule....nočkouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.4.2008 22:11:24   
*kinnie*
Vanili:jaz nisem nič spedenana, mi RR požre vse proste sekundeuser posted image

Ja ja vam že dam 1 post na dan, nič ne bo....Pandica pomageeeejuser posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.4.2008 22:11:46   
skuštrana
mehurčica,imam ono za tebeuser posted image se mi ne da ZS pisat...user posted image dobiš v ponedeljek

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.4.2008 22:12:55   
*kinnie*
 noa1: samo, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.4.2008 22:14:42   
VANILI
kinnie, hvala za zs in joj kok maš srčkana otročka!!! Kok pa je A stara??

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.4.2008 22:16:17   
*kinnie*
decembra je bila 4 letauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.4.2008 22:18:32   
VANILI
kinnie, pol mava pa približno enako situacijo: moja Živa je bla pa junija 4!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.4.2008 22:20:16   
tyna79
čer,

pa ne me strašit z temi vrtci. Tud jaz sem oddala samo eno vlogo in si sploh pomislt ne upam, kaj bo če jo ne bojo tja sprejel. Nimam nobenega varstva zrihtanga.

Vanili kar sprobaj cedilo, pa potem poročaj, če se ga splača kupit.

kg jst se zdeje ene 5 mesecev sploh ne tehtam, k se mi zdi čist brez veze se v slabo volo spravlat. Sm bla pa dva tedna po porodu pod svojo normalno težo, po moje še nikol nism bla tko suha. Pol so pa sladkarije vse nadoknadle, pa še ene par kil dodale.

alergija na hrano-kako veš, da je otrok alergičen na hrano. A dobi pikce po celem telesu? Moja ma skoz ene pikice po obrazu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.4.2008 22:20:51   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

vrtci- zakaj tako male ne date privat varuškam? Pri nas, Litija, se grebejo za to pri tako malih, da je zmanjkalo dobrih, preverjenih varušk!!

jaz se v bistvu potegujem za vrtec za starejšega, ki bo septembra dopolnil 3 leta, Bor gre pa v varstvo k babi user posted image .
A veš, da je moj Bor tud v bistvu Teodor? No, Sv. Teodor je njegov zavetnik, ker Sv. Bora pač ni user posted image . Gre pa po navezi Bor = Tibor = Teodor.
Še odgovor glede študija sem ti dolžna: zdaj študiram za državni izpit iz javne uprave, sicer se pa pripravljam za pravniški državni izpi.

evo mene, nazaj k knjigi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.4.2008 22:23:48   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: ditta

Punce, pa ve niste resne .. Sem ravno dans na srečanju povedala, da bomo omejile na 1 post dnevno na uporabnico - v 24 urah ste 8 strani naklofale , jao meni ... user posted image

Moj mož je še hujši......je rekel da bi nam dal kar uradne ure od-do in basta user posted image

Vanili.......skoraj sem ta malo zbudla z režanjem ,pa še dragi je priletel pogledat kaj mi je babi zmešani user posted image
Samo veš...........vse tu nekaj jamrajo o špehu in itd ,pol pa greš slike gledat pa same manekenke

Noa1.....to pa poznam....jaz se tudi zacmerim za vsako figo zraven nje.......včasih že zato,ker ji pojem pesem popolnoma brez posluha ona pa me posluša z takim veseljem kot da ji poje sam Pavaroti user posted image

Majazarja........pa včasih si ti tudi fotkala....je pa blo full fajn da sta prišli...pol sta se še najina moška pomenla sem izvedela

A nisem jaz rekla da grem.......kurit kalorije user posted image
Ajde zdaj pa res.........nočko vsem in dober večer vsem ,ki prihajate -mama06,kinnie,pandica...

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.4.2008 22:24:50   
*kinnie*

kinnie, pol mava pa približno enako situacijo: moja Živa je bla pa junija 4!user posted image

user posted image saj potem se pa razumeva, kako je, brez da piševauser posted image user posted image user posted image
Ma naša Ančka je prav pridna...

Kdaj praviš da bo tretjiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.4.2008 22:25:56   
sanwebdra
Pandica, Copy / Paste. Po domače skopiraj in prilepi. Evo enega zate.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tyna79
kg jst se zdeje ene 5 mesecev sploh ne tehtam, k se mi zdi čist brez veze se v slabo volo spravlat. Sm bla pa dva tedna po porodu pod svojo normalno težo, po moje še nikol nism bla tko suha. Pol so pa sladkarije vse nadoknadle, pa še ene par kil dodale.

O, ja - popolnoma enako kot jaz. 3 tedne po porodu -3kg, zdaj pa že +2kg. Ja ja - smoki!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.4.2008 22:26:02   
jasna
Čeruser posted image

Pandica, geslo prosimuser posted image

Lane, a ti je nehala polivat? Neli pa odkar je na GH poliva tako smrdeče kislo, da se ti želodec zraven obračauser posted image user posted image

Vrtec - a lahko prosim nehate delat slabo vest nam, ki nimamo druge možnosti?user posted image  Saj ne vem, če si upam spet napisat. Alen je šel v vrtec 1 teden pred dopolnjenim 10im mesecemuser posted image . Pa hudiča, fax je blo treba končat, če ne bi lahko začela delat šele pol leta kasneje. Z eno plačo v podnajemniškem stanovanju pa ne bi šlo več dolgouser posted image . Nova 10ka, držim pesti, da dobiš pozitiven odgovoruser posted image . Kinnie, jaz sem dala tudi le v en vrtec. Še čakam...Kasija, a v vodmat si dala? Ker že dobivajo... Mišk in Metkica, jim ni hudega v vrtcuuser posted image . Vanili, privat je svinjsko drago, pa žal zelo nepreverjeno. Sem se poglabljala pri prvem, pa potem pri drugem, sedaj pa upam, da ne bom primorana...user posted image

skuštrana, a pol leta je 100% porodniška na hrvaškem?user posted image  Pol majo pa angleški sistem. Meni je še vedno naša državica zakonuser posted image . A si že spakirala? Mene to čaka jutriuser posted image

Lana, zdej me pa firbec od kod si, da imate plac za vse piščančkeuser posted image

Mišk, 1l mleka? Pa kam spraviš?user posted image

2ursae, ta je pa dobrauser posted image . Ej, tvoj originalen post sem pa zgrešilauser posted image . Sem videla samo citiranouser posted image

Vanili, hodita na gimnastiko. Je kar zaresen trening. No, mlajšega so vzeli zraven bolj tako, ker je v bistvu še premajhen. A Teo se je pa kar Poli lotiluser posted image . Kot prvi okus GHuser posted image

Kuhalni kotiček - danes testenine (peresniki) z zelenjavo (stročji fižol, por, paradižnik, redkvice),šampinjoni in kislo smetano, jutri golaž in polenta. Mala je jedla z nami, tudi testenine.

Mene tudi zanima, kje dobite OK meso?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.4.2008 22:26:56   
jasna
in seveda ste vmes spet naklofale celo stranuser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.4.2008 22:29:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Ajde zdaj pa res.........nočko vsem in dober večer vsem ,ki prihajate -mama06,kinnie,pandica...

o ne to pa ne....jaz sem cel dan tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.4.2008 22:34:21   
lane31
Samo še Jasni odgovorim pa res grem.......ja ne poliva če je GH ....samo po flaši se ji skozi nekaj cedi iz ust....saj ni veliko, je pa moteče malo

Jaz tudi kuham,če se le da za vse skupaj ,ji pač odbašem preden dam ostre začimbe in je ......recimo za jutri sem skuhala (pridna jaz user posted image ) sv. kare v zelenjavni omaki....pa sem ji ko se je malo nakuhalo odvzela proč zelenjavo z omako ter jo dalje posebej do mehkega dušila ,pa dodala 1 žlico polente in ima jutrijšne kosilo

Ups moj me gleda tako user posted image user posted image user posted image .........odhod

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.4.2008 22:37:53   
VANILI
lane31 - jaz ŽAL nisem ena od unih manekenkuser posted image .
2ursae in jasna mi delata slabo vest, ko se učita??? Zakaj sem pa jaz tak zablojen kuser posted image , da se ne grem učtit? Ja saj vem, ker mam rada adrenalin in ker bolš nardim stvari, ko mi voda teče v grlo.
Zdaj pa grem kakšno fotko probat tu nalimat. Zakaj pa mi napiše, da je napaka! ??

2ursae - A res nisem vedla,da je Bor tudi Teodor?? No našmu je kar ati zbral ime, meni je blo pa všeč. Ker, kokr koli obrneš, meni je moj mali žepek res božji daruser posted image . Isto Živa, pa čeprav ni Teodora ali Doroteja. In ko je njena teta rekla,da bo Teota kar Dorči klicala, jo je čist popluvla, da Dorči pa že ne bo!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.4.2008 22:41:02   
*kinnie*

l2ursae in jasna mi delata slabo vest, ko se učita??? Zakaj sem pa jaz tak zablojen kuser posted image , da se ne grem učtit?

Meni tudi delata slabo vestuser posted image . Ma si vsakič rečem, dobri stauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.4.2008 22:42:50   
VANILI
jasna - ne delam slabe vesti, seveda valda če ni druge možnosti - se strinjam in taki bi morali met prednsot v vrtcih.
Ja ja,gimnastična familija ste vi meni, jaja saj tko zgledate - vsaj vi2 -ti ko s tistim slingom vihraš - kmal ti bo Neli  kar sama skočila not, in Neli, ko je tak cukrček.. Prav uživam gledat te naše male navihane pleničkarje in pleničkariceuser posted image

kinnie - ma ne, pri nas ne bo tretjegauser posted image ,saj jaz bi, sem zadnjič kar rekla možu,da bi mela še enega, me je prišel iz kopalnice preverit, če je prav slišaluser posted image . Glede na mojo zdravstveno preteklost sem lahko nad srečna,da imam ta 2 otročka... ne upam izzivat sreče. A če bi se slučajno zgodilo, bi bila presrečna!!! Kaj pa vi2, načrtujeta???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?