nana35
|
Triš,pridem k tebi ti delat družbo,ko boš čistila okna,jaz ti bom pa krpo podajala,pa čistilo...pa kapučino bi,prosim .Vidim pa da imaš nov avatar, Antracitka . IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Nana frajh je omet alias malta . Hvala za razlago,tega izraza še pa nisem slišala.Se vseživljenje učimo,to pa je še kako res. martinca,pridi kaj k meni,pa mimogrede še kekse prinesi zraven. za tri zvezdice,jaz bom imela kmalu štiri. katee,da bi pa že zaradi špirale zamerila,pa se mi zdi da ne bi bilo vse vredu z mano,se vsak zmoti,zdaj smo že štiri!Triš,Nalin,ti in jaz.Eni zamenjujemo spol,drugi imena eni pa špirale. IZVIRNO SPOROČILO: katee Tudi mi smo bili 3 ure zunaj. In kaj je naredila moja lepa, bela ?! Smo šli mimo travnika, ki je bil ravno pokošen, trava še sveža gor, malo mokra in moja se je začela valjati po travi. Ko se je nehala, je bila čisto zelena. Kot da bi jo namočila v zeleno barvo. Največja fora je pa v tem, da jo je oče v nedeljo skopal in je bila snežno bela. Joj joj, tile psi so še hujši kot otroci. Sem pa ravno danes slišala od znanke ki hodi v 1.letnik srednje šole,da si punce zdaj delajo zelene pramene,da je baje ful moderno. IZVIRNO SPOROČILO: vaney nana, lepo, da si povedala, kaj me čaka po končani fasadi bom kar taščo zaposlila za pucanje oken Jaz bi jo tudi,pa si nisem upala. katee,seveda sem ugotovila da imaš nov avatar,samo ni mi še uspelo,da bi ti to povedala. Tudi Klemen na avatarju pase kravice!Zakaj se temu tako reče?? Lp.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 17.4.2008 21:19:16 >