|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
17.4.2008 14:39:43   
sani1
Čeprav je kavica odpadla sva midve z Manjo vseeno šli na sprehod. Sva šli najprej na banko, v trgovino pol pa z kolegico in njeno pupo malo do Ljubljanice in nazaj proti domu. Ja sva se potepali dve uri in pol. Ko pa sva prišli domov je pa vlilo. In zdej sonce pa zopet malo deža.... Popoldan je vedno april...user posted image   Zdej pa moja princeska spi jaz sem se pa ravno najedla...  No še en hiter recept za testenine.

Recept za omako: malo masla stopiš dodaš na kocke narezano gorgonzolo, da se stopi in dodaš eno kislo smetano. Malo premešaš in omaka je narejena....

To je meni najboljša omaka za graham testenine....

Tako, da zdej ko sem sita sem polna energije in dobre volje...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.4.2008 14:42:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Recept za omako: malo masla stopiš dodaš na kocke narezano gorgonzolo, da se stopi in dodaš eno kislo smetano. Malo premešaš in omaka je narejena....

To je meni najboljša omaka za graham testenine....

Njami,njamiuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.4.2008 14:53:33   
Lunca1
Nana frajh je omet alias malta user posted image .

Benika user posted image  da ste v redu prestali cepljenje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.4.2008 14:56:57   
martinca
anchikaa, selahko zmenimo za kako vozičkanje. ko bom kajtam gor mimo hodila ti prej sporočim. če ne se ti pa kar na dom pripeljem z vozičkomuser posted image .

mala pikica, mislim da mi odpademo zaradi tega ker si delava samo prizidek zraven. tam pa mislim da piše ali si kupiš stanovanje ali pa da delaš stanovanjsko hišo. ali pa bom vseeno juter tja poklicala sem zdaj nekaj brala da za rekonstrukcijo hiše tudi dobiš? bom juter poklicala pa vam pol sporočim nadaljne informacije. fan bi že blo če bi kaj dobili.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.4.2008 14:57:42   
martinca
user posted image user posted image user posted image jaz mama pa tri zvezdice.

zdaj pa grem kekse pečt. se še potem kaj javim

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.4.2008 17:43:03   
katee
Triš in nana: se opravičujem, ker sem vaju zamenjala, ampak jaz sem bila prepričana, da je o tej maskari govorila Triš, nisem šla pa nazaj pogledat. upam, da ni zamere.

Tudi mi smo bili 3 ure zunaj. In kaj je naredila moja lepa, bela user posted image ?!user posted image Smo šli mimo travnika, ki je bil ravno pokošen, trava še sveža gor, malo mokra in moja user posted image se je začela valjati po travi. Ko se je nehala, je bila čisto zelena. Kot da bi jo namočila v zeleno barvo. Največja fora je pa v tem, da jo je oče v nedeljo skopal in je bila snežno bela. Joj joj, tile psi so še hujši kot otroci.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
17.4.2008 17:44:23   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

Vprašanje za tiste, ki dojite: jutri in v ponedeljek bom par uric odsotna in bi rada priskrbela mleko za malega- za vsak slučaj. Doma imam aventovo črpalko. Enkrat sem že poskusila, pa full počasi to teče... V glavnem zanima me, kdaj si ve črpate. Npr.da dojim iz leve dojke...potem čez kako uro iz leve npr.črpate in načrpate celo stekleničko? Ali če npr.ste nazadnje dojile iz leve, potem iz desne črpate (ampak v tem primeru bo potem tukaj manj mleka,ko bo pil...).

Upam,da razumete, kaj sem hotela vprašat.  Pa hvala za odgovor.

LP

Jaz si ga ne črpam, ker mi je ful zamudno. Se je sedaj 2× zgodilo, ko sem bila na aerobiki in je bil mali lačen, mu je moj dal kar malo dodatka. Pa ga ni pobralo.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
17.4.2008 17:45:27   
katee
sunny: super, da si se pozdravila! Sedaj pa ostani zdrava!!!

nana user posted image user posted image user posted image user posted image za okna!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
17.4.2008 18:27:37   
vaney
midva sva tudi nazaj iz sprehoda, je bil tak lep sonček popoldne. se od 13-17.30 ni niti oglasil za jest, večino sprehoda je prespal. kaj bo ponoči, bomo pa še videliuser posted image zdaj je pa pogruntal, da smo spet noter in je vklopil jamranjeuser posted image

sunny, super, da si se pozdravilauser posted image

nana, lepo, da si povedala, kaj me čaka po končani fasadiuser posted image bom kar taščo zaposlila za pucanje okenuser posted image

se beremo kasneje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
17.4.2008 18:32:47   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

midva sva tudi nazaj iz sprehoda, je bil tak lep sonček popoldne. se od 13-17.30 ni niti oglasil za jest, večino sprehoda je prespal. kaj bo ponoči, bomo pa še videliuser posted image

Gašper je tudi danes že dve ta pravi rundi odspal. Se je pravkar zbudil. Kaj bo pa ponoči, pa mene tudi zanima user posted image

bom kar taščo zaposlila za pucanje oken

Če bi jaz na mojo taščo čakala, bi zdaj imela rjava okna, ne belih user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
17.4.2008 19:19:30   
TRIŠ
Evo naju.Popoldan je tudi k nam posijal user posted image in smo šli ven.Vuser posted image   je dudal dudico user posted image in gledal kot mala sovica,tako da so ga vsi lahko videli kakšne učke ima.user posted image .Otroka sta še zunaj z atijem ,mami pa je dala Žana spatuser posted image ,šla v kopel user posted image in skočila na RRuser posted image .Sedaj me nihče ne vidiuser posted image .Opa prihajajouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 17.4.2008 19:25:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4336
17.4.2008 19:25:05   
martinca
se vam moram pohvalit, da sem šla danes po vabila za poroko. so tako lepa. bom malo poslikala in dala kako sliko gor.

mala pikica, zdaj pa si me nasmejala s to taščo. mislim , da imava kar podobni tašči. user posted image

jaz že tudi skozi uporabljam Lorealovo maskaro in sem full zadovoljna z njo.

katee, ojojoj, ta vaš kuža ga pa s.... boste imeli še enega več za skopat danes zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 4337
17.4.2008 19:25:52   
martinca
triš, vidim da imaš nov avatar.user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
17.4.2008 20:04:03   
katee
jaz imam tudi nov avatar, pa nobena ni ugotovila user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
17.4.2008 20:30:48   
TRIŠ
Katee moram ti rečt da sem zdejle kopala našegauser posted image .Prišel je kot prašiček umazan.Jaz sem videla tvoj niv avatar pa sem mislila da sem ga že pohvalila.Pa ga bom sedaj.TAKO JE LEP IN TAKO LEPO ŽE PASE KRAVICE.Pa tale oranžna podloga prav zažiga.user posted image
Tako sedaj gremo pa v knjigobubeuser posted image .Lahko noč

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
17.4.2008 20:39:42   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Sva pa v ZD srečale še Alfabeto in Ajdo. Mala je pravi cuker, pa tako mirno in zadovoljno dete...pravi januarski cukerček.
user posted image

Tud tvoja Neja je pravi cuker. Sploh ko si jo imela na rami in je gledala čez njouser posted image . Smejoči čukecuser posted image

Mala pikica, prosim popravi mere pr nas pri 2 mesecih, namesto 5660, 5560 g. Hvala!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 17.4.2008 20:42:14 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
17.4.2008 21:03:36   
katee
Mala pikica: kako je z Gašperjevim vratom? Ima še rdeče?

Triš: hvala za komentar! Podloga je pa posteljnina.

Jaz moram pa še user posted image nekaj na računalniku narediti, potem grem pa spat.

Lepo noč vsem!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
17.4.2008 21:06:36   
ljubljana
Jaz sem pa jedla joto. BUTARAuser posted image .
Je tamalga tako zvijalo, da je bil čisto fertik. Do sedaj niti enkrat nismo imeli krčev, sedaj pa za vse nazaj. Se mi še sedaj smili. No končno je zaspal. Jaz mam pa roke do tal,mi bodo glih kar odpadle. Še komaj tipkam, pa sem čisto fuč. Grem kar spat.

user posted image  

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
17.4.2008 21:17:22   
nana35
Triš,pridem k tebi ti delat družbo,ko boš čistila okna,jaz ti bom pa krpo podajala,pa čistilo...pa kapučino bi,prosimuser posted image .Vidim pa da imaš nov avatar, Antracitkauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Nana frajh je omet alias malta user posted image .

Hvala za razlago,tega izraza še pa nisem slišala.Se vseživljenje učimo,to pa je še kako res.

martinca,pridi kaj k meni,pa mimogrede še kekse prinesi zraven.user posted image
user posted image za tri zvezdice,jaz bom imela kmalu štiri.

katee,da bi pa že zaradi špirale zamerila,pa se mi zdi da ne bi bilo vse vredu z mano,se vsak zmoti,zdaj smo že štiri!Triš,Nalin,ti in jaz.Eni zamenjujemo spol,drugi imena eni pa špirale.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Tudi mi smo bili 3 ure zunaj. In kaj je naredila moja lepa, bela user posted image ?!user posted image Smo šli mimo travnika, ki je bil ravno pokošen, trava še sveža gor, malo mokra in moja user posted image se je začela valjati po travi. Ko se je nehala, je bila čisto zelena. Kot da bi jo namočila v zeleno barvo. Največja fora je pa v tem, da jo je oče v nedeljo skopal in je bila snežno bela. Joj joj, tile psi so še hujši kot otroci.

Sem pa ravno danes slišala od znanke ki hodi v 1.letnik srednje šole,da si punce zdaj delajo zelene pramene,da je baje ful moderno.

nana, lepo, da si povedala, kaj me čaka po končani fasadiuser posted image bom kar taščo zaposlila za pucanje okenuser posted image

Jaz bi jo tudi,pa si nisem upala.

katee,seveda sem ugotovila da imaš nov avatar,samo ni mi še uspelo,da bi ti to povedala.user posted image Tudi Klemen na avatarju pase kravice!Zakaj se temu tako reče??

Lp.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 17.4.2008 21:19:16 >

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
17.4.2008 21:18:38   
ljubljana
URGENTNO!!!!!!!

Za vse katerih otroci bodo potovali na Hrvaško v spremstvu druge polnoletne osebe:

http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

norouser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
17.4.2008 21:22:58   
dašabina
Živjo, nimam nič pametnega za pisat.
Je pa naš Miha danes sam od sebe zaspal že ob 20.30, punce ob 21.00, pa rečem možu, posluš to tišino. Ga vprašam, kaj naj pa midva delava. Pa prav - spat pejva!user posted image user posted image user posted image
Sem vas prebrala, bolančki pozdravte se, ženske spočijte se!
Nočko...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
17.4.2008 21:27:06   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

URGENTNO!!!!!!!

Za vse katerih otroci bodo potovali na Hrvaško v spremstvu druge polnoletne osebe:

http://24ur.com/novice/slovenija/samo-za-sodnega-tolmaca-54-evrov.html

norouser posted image

Kako sem jezna! Pa kaj se gredo tile Hrvatje??? Glede na to, da imamo hišo na Krku, bom dala delat takšno potrdilo, da bo imel mali dovoljenje od letos do njegovega 18. leta - dalj časa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
17.4.2008 21:33:38   
SuzanaKK
Pozdravljene po dolgem času! Mi smo sedaj končno dobili internet v našem stanovanju, tako da vas bom občasno lahko prišla pozdravit. Kaj več pa verjetno ne bo šlo, saj imamo zelo zahtevnega otroka. Aljaža že od rojstva dalje dajejo hudi krči, zato ves čas namenim njemu. Ker po dopolnjenem 3. mesecu ni kazalo na izboljšanje, začel mi je tudi manj jesti, sva bila danes pri zdravniku, ker sumim, da je alergičen na KM. Jutri greva v laboratorij in bomo potem videli, kako naprej. Ob večerih sem običajno tako utrujena, da grem kar kmalu spat. Še enkrat lep pozdav in se tipkamo kaj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
17.4.2008 21:46:26   
katee
suzana: imaš mail! Pa lepo te je videti tu gor.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
17.4.2008 21:49:26   
katee
nana, mala pikica in ostale, ki ste imele CR: ali vas rana še kdaj boli? Mene na trenutke ful zaboli, ampak bolj površinsko. Ta bolečina že v naslednjem trenutku izgine; kot da bi me špikalo v rani. Ima katera podobne bolečine?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?