VANILI
|
Dober večer! glede na to, da sem seminarsko prestavila na drug teden, da imam dost časa,da se ornk duševno pripravim, mam zdaj malo časa, da počvekam tule, lalala kinnie, mi lahko pošlješ geslo od Anje (predvidevam,da je tvoja herkica) - da vidim, kera je to prevzela potencialnega bodočega moža moje Žive (Jasninga tastarejšga) Tyna79 - to je res čarovnija - včeraj smo se pogovarjale o tem "cedilcu", pa jaz razmišlam, da ne bi cele posode kupila... in hodim po Šparu (v Litiji) in čist slučasjno zagledam od firme Fackelmann (tam med kuhinjskimi pripomočki) to cvetno zadevo - jutri pa sprobam. In poročam. skuštrana - pakiranje: miče že gremo za čez dan k mojim v Lj, imamo prtljage još pa još, da ne govorim, če gremo kdaj kam za 2 dni - isto, kot če bi šli za 14!! Prijatelji imajo za na morje kar taveliko prikolico (pa ne uno stanovanjsko, tisto no.. kako se reče, avtomobilsko, z visokimi stranicami in ponjavo čez - so za 2 punčki kar not zmetali pol sobe, vse gumjaste stvari že napihnjene, pol pa sam jemali not - ven... Živa si že sama spakira igrače - ima en ruzak in lahko da not, kar hoče . Limit je pa velikost ruzaka. jasna - men tud ni jasno, kako reče pediater, da 6-mesečni otrok več ne rabi jest!! mislim, ponoč. Moj še bolj intenzivno je ponoč, in to 3x, kot čez dan. Kot da ne bi mel čez dan časa jest. Vsaka reč ga zmoti. na kakem treningu pa so tvoji frajerji? nova 10-ka, hahaha, kot da bi avto pral (ne znam citirat). Ad je atopični dermatitis. Primeni se je pojavil med prvo nosečnostjo. Preobčutljivost kože. Kaže se tako, da me svinjsko srbijo mene roke - prsti, prepogib komolca, pa podlaht, že tud nadlahti. Eni majo sicer še hujše, ampakmeni je že to hudo, ker tako srbi, tako zelo, da se MORAM praskat in potem si spraskam kožo dokrvi... potem se to strdi... koža suha in poka... boli... in veš, da soprimalih otročkih roke skos mokre... pol pa peče itd td, začaran krog. Zdvailo: kortikosteroidne kreme, zarad katerih nitislučajnone mislim nehat dojit. Raje potrpim (in kdaj pojamram). Sem mela pa pri Teotu do prihoda menstruacije čist lepo kožo, kot da je izginilo. No, pa ni .Poletina morju sem se en dan praskala in me je folk gledal, če sem narkomanka . Niti v vodo nisem upala, ker potem bi peklo