|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 20:52:47   
*kinnie*
Mišk: Jaz tudi veselo pojem vse kar mi pride pred oči...že tako sem bunkica...me je prav strah, ko bo konec dojenjauser posted image

No danes sploh še nisem večerjala bogica...sem imela do sedaj obiske...zdaj je pa možek poniknil naznano kam...jaz pa cheesburgerje za večerjouser posted image . Za kosilo je bila pa pizza,...kar žarimo od zdravjauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.4.2008 20:54:13   
mišk
Ja, ogljikovi hidrati so moja velika ljubezen!user posted image  Joj, še zdej sem jezna na to svojo požrešnost! Pa ko bi blo to samo enkrat na teden. Ne, to je vsak dan!
Počutim se kot user posted image !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.4.2008 20:56:38   
mišk
Kinnie, dober tek ti želim!user posted image  Kljub prenabasanemu želodcu bi tudi jst našla plac še za kazga cheesa, haha!!user posted image user posted image  Požrešnost požrešna...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.4.2008 20:56:49   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zdaj se bo komaj prav začel večerni babji čvek kajne Kinnieuser posted image       user posted image  

oooo hello, jaz sem že na položaju....Žani je zaspal na zizi, ga uspava moje mlatenje po tipkovnici....

Pazi to, en post mi manjka do treh zvezdicuser posted image
A bomo kaj nazdravli?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.4.2008 20:57:00   
živa
Pravična razporeditev igrač v očeh mojega 2,5 letnika:

mami: "Ti imaš vseh 5 obročev, ruto in kužka, Bor pa samo tole kocko. A vidiš, v čem je problem?"
Anže: "ja, v tem, da ima Bor tole kocko."

user posted image user posted image user posted image  Se podpišem. Pri nas tega na srečo še ne zna povedat user posted image .

2ursae, moj gavnar je danes cel dan tako cvrlinkal kot tvoj Anže včeraj, preden ste šli s srečanja. A tebi to nič živcev ne načne? Kaj narediš? Ker meni se je danes že iz ušes kadilo, ker sploh ni vedel, kaj bi rad, in je samo navijal in navijal in navijal in ... user posted image

Vrtci: Jaz sem dala za večjega vlogo v 4 vrtce, za malega v enega, ker ga bom itak dala v varstvo mami in tašči, iz treh vrtcev sem dobila vprašalnik za komisijo, odgovora o sprejemu pa še nobenega.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 17.4.2008 20:58:39 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.4.2008 20:58:43   
*kinnie*
jupiiii 3 zvezdiceuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.4.2008 21:01:03   
Kasija
Vrtec sem jaz tudi dala samo v enega in optimistično upam, da bo. Kar vsak dan s strehom gledam v nabiralnik...

user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.4.2008 21:01:04   
mišk
Bravo Kinnie!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  
To je pa treba zapit!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.4.2008 21:01:23   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

jupiiii 3 zvezdiceuser posted image user posted image

user posted image

bravo... zdaj pa hitro še 500 postov da bo še četrta user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.4.2008 21:03:46   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

oooo hello, jaz sem že na položaju....Žani je zaspal na zizi, ga uspava moje mlatenje po tipkovnici....

Pri meni je isto, samo, da je namesto Žanija Zala  user posted image

user posted image   za 3 user posted image    user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.4.2008 21:15:33   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae, moj gavnar je danes cel dan tako cvrlinkal kot tvoj Anže včeraj, preden ste šli s srečanja. A tebi to nič živcev ne načne? Kaj narediš? Ker meni se je danes že iz ušes kadilo, ker sploh ni vedel, kaj bi rad, in je samo navijal in navijal in navijal in ... user posted image

o, lubica, moji živčki imajo od vsega kravžljanja že trajno user posted image . Moja reakcija - čist odvisno, ja, včasih tud zavpijem user posted image , al ga pustim, da se cmerka, al ga potolažim ... ma ne vem, kar sprot furam, pa upam, da bo ta faza kmalu mimo. Oh, pa tisto na srečanju ni bilo NIČ v primerjavi s tem, kaj zna, ko zares pade v element user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.4.2008 21:16:59   
skuštrana
Vrtec - hvalabogu še nimam teh skrbiuser posted image Bo do približno treh let kar doma. Si ne predstavljam, da mora v jaslice..Tukaj so jaslice od 6m naprej (ker je porodniška sicer 12m, ampak prvih 6 je opolna potem drugih 6 pa ena sitnica od denarja in morajo ženske delat, če hočejo preživetuser posted image user posted image )..A si predstavljate da jih morete sedaj dat v jasliuser posted image Jaz ne...

Vanili, dobila sem ZS...Se javim jutriuser posted image

Kinnie - user posted image user posted image user posted image za zvezdicouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.4.2008 21:19:16   
skuštrana
2ursae in živa - jaz imam tudi psihoterapijo zadnje dniuser posted image Od jutra do mrakauser posted image Je Liza doma, pa glih toliko bolna da je tečna in že zjutraj se začne..res prava psihoterapija..po freuduuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.4.2008 21:21:43   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Ja, ogljikovi hidrati so moja velika ljubezen!user posted image  Joj, še zdej sem jezna na to svojo požrešnost! Pa ko bi blo to samo enkrat na teden. Ne, to je vsak dan!
Počutim se kot user posted image !

Ma, smo vse malo Bridget Jones, ha??? Jaz bi tudi bla suha, samo da bi pa morala za to nekaj nardit ... user posted image  Raje skledo smokijev!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.4.2008 21:25:19   
Jenny Anny
Hrana, hrana, hrana....
pizza, burek, hamburger, smokiji, čips s papriko, topli sendviči, matr se mi sline cedijo, dajmo kaj bolj zdravega, ne pa sam mastno (sam kaj ko je tako dobro, al ne??)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.4.2008 21:34:54   
VANILI
Dober večer!
glede na to, da sem seminarsko prestavila na drug teden, da imam dost časa,da se ornk duševno pripravim, mam zdaj malo časa, da počvekam tule, lalala

kinnie, mi lahko pošlješ geslo od Anje (predvidevam,da je tvoja herkica) - da vidim, kera je to prevzela potencialnega bodočega moža moje Žive (Jasninga tastarejšga)user posted image

Tyna79 - to je res čarovnijauser posted image  - včeraj smo se pogovarjale o tem "cedilcu", pa jaz razmišlam, da ne bi cele posode kupila... in hodim po Šparu (v Litiji) in čist slučasjno zagledam od firme Fackelmann (tam med kuhinjskimi pripomočki) to cvetno zadevo - jutri pa sprobam. In poročam.

skuštrana - pakiranje: miče že gremo za čez dan k mojim v Lj, imamo prtljage još pa još, da ne govorim, če gremo kdaj kam za 2 dni - isto, kot če bi šli za 14!! Prijatelji imajo za na morje kar taveliko prikolico (pa ne uno stanovanjsko, tisto no.. kako se reče, avtomobilsko, z visokimi stranicami in ponjavo čez - so za 2 punčki kar not zmetali pol sobe, vse gumjaste stvari že napihnjene, pol pa sam jemali not - ven... Živa si že sama spakira igrače - ima en ruzak in lahko da not, kar hoče . Limit je pa velikost ruzaka.

jasna - men tud ni jasno, kako reče pediater, da 6-mesečni otrok več ne rabi jest!! mislim, ponoč. Moj še bolj intenzivno je ponoč, in to 3x, kot čez dan. Kot da ne bi mel čez dan časa jest. Vsaka reč ga zmoti. na kakem treningu pa so tvoji frajerji?

nova 10-ka, hahaha, kot da bi avto praluser posted image user posted image user posted image  (ne znam citirat).  Ad je atopični dermatitis. Primeni se je pojavil med prvo nosečnostjo. Preobčutljivost kože. Kaže se tako, da me svinjsko srbijo mene roke - prsti, prepogib komolca, pa podlaht, že tud nadlahti. Eni majo sicer še hujše, ampakmeni je že to hudo, ker tako srbi, tako zelo, da se MORAM praskat in potem si spraskam kožo dokrvi... potem se to strdi... koža suha in poka... boli... in veš, da soprimalih otročkih roke skos mokre... pol pa peče itd td, začaran krog. Zdvailo: kortikosteroidne kreme, zarad katerih nitislučajnone mislim nehat dojit. Raje potrpim (in kdaj pojamram). Sem mela pa pri Teotu do prihoda menstruacije čist lepo kožo, kot da je izginilo. No, pa niuser posted image .Poletina morju sem se en dan praskala in me je folk gledal, če sem narkomankauser posted image . Niti v vodo nisem upala, ker potem bi peklouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.4.2008 21:40:23   
suzanamai
Pravična razporeditev igrač v očeh mojega 2,5 letnika:

mami: "Ti imaš vseh 5 obročev, ruto in kužka, Bor pa samo tole kocko. A vidiš, v čem je problem?"
Anže: "ja, v tem, da ima Bor tole kocko."

Samo tale je pa res user posted image .

Vrtec ja, no zoja je bila vpisna in bila sprejeta še pred rojstvomuser posted image . sedaj pa bolj se bliža konec porodniške, bolj sem prepričana, da do tretjega leta ne bo šla. Nekako bova probala z mojim pokombinirat, jaz sem itak sam svoj šef, on ima ruski turnus. Mislim da ne bi smelo biti težav, pa še privat varstvo imamo v sosednji ulici, tako da baje za 1x -2x po urco ali dve tedensko pravijo ni panike. No bomo videli.

Drugače mi je pa danes tako telovadila v bani in na previjalni, kot bi plesala, pa še full sva mele muziko naglas in je prav ritem ujelauser posted image . Morava midve to kopanje počasi preselit v kopalnico, saj gre v kuhinjo vedno najprej močo, pol pa šele banca in ostale stvari. Je pa ena dobra stvar, laminat se šajna vsak večeruser posted image .

Kasija me veseli, da je Elian ok. Kar se tiče kuhanja mesnih zadev pa samo vprašaj. Kupujem pa samo domače in še to od poznanih, če rabiš kaj povej.

Nič čveke, jaz vas za danes zapuščam. Sem že čist preč, če bom kavo zdaj spila, bo pa dolga nočuser posted image

Dobro se načvekajte

Aja Kinnie čestitam za zvezdice.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.4.2008 21:53:41   
suzanamai
Vanili  a je možno, da je tvoj AD povezan s cvetnim prahom? Ker pri nas je pozimi stanje skoraj bp, sedaj je pa vedno huje.user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.4.2008 21:55:22   
VANILI
vrtci- zakaj tako male ne date privat varuškam? Pri nas, Litija, se grebejo za to pri tako malih, da je zmanjkalo dobrih, preverjenih varušk!!

kuhalni kotiček: mi smo danes jedli cmoke (Živa je rekla,da jih bo šest, na konc pa je pol enega, pa še to je blo treba postrgat ven marmelado...), pa kompot. Jutri pa pomfri 8ko je treba skrinjo pospravt), pa na soparniku bom posoparala cvetačo in brokoli. Pa ena ogroooomna skleda domače solate.
mojizajtrki že par let. čokolino. Slurp-slurp!! Zdaj pa jem sladoled od Planice, jogurt in malina in banana.  Mi je možek pripravil, On pa mi razlaga, kaj je na trenjih. Jaz pa samo: "A-ha... a res..."user posted image

Teo:joj. Danes sem risala Živi s flomastri, Teo je bil v naročju. In naenkrat opazim, da je flumastre. In se je porisal po faci, tak je kot indijanc!! Zelena črta čez čelo, rjav je po ustih in v ustih. Đizus!! Pa ne upam ga preveč drgnit. Zato bom ga kar pustila takega. Saj do pondelka bo šlo dol. Prej pa je dobil v usta nehote košček polisalame. Je bil na tleh, jaz pa (kot ima moja user posted image  stalno navado, jaz pa slučajno) nekaj gopcam in mi iz ust pade košček poli salame direkt v Teotova odprta usta, kot v risanki je blo!! Ni šans,da bi dobila ven, je pol še pol ure tok cmokal in se oblizoval... Zdaj ga opazujem, kwa bo...

ženski kotiček: zanima me, mogoče bo to ful čudno vprašanje - a se počutite kaj seksi v tem času, ko ste mamice 6-mesečnikom. Jaz se namreč počutim kot kuglobacačica in krava mlekarica. Teh 15kg  viška me bremeni (pa ne zdaj tok, da bi se žrla zarad tega) - tok, da se mi splohne da uredit - kaj za olečt kupit (ker mi je brez veze, saj bom itak shujšala - upam...). Edino, kar naredim zase je, da grem zvečer pod tuš, da si enx na teden operem lase in da si strižem nohte. Nič drugega! Še noge si ne brijem več tok redno.. (o sramota) - no to si bom morala, ampak hočem rečt - sem zelo zanemarjena mamica. Pa so mi ful všeč fit mamice, ki dajo kaj nase. Jaz bi tud, pa nimam motivacije. pol gremo v šoping in me pošlje mož, da sikaj kupim, jaz pa zavijem na otroški oddelekuser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.4.2008 21:58:10   
lane31
Kinnie..........čestitke za gobčnost user posted image  Pa ,a se nisi ti nedavno tega šele pridružla k nam ?

2ursae.......jaz se tudi vedno nasmejim tvojim podpisom.....oni matematični je bil dober user posted image  A si kam zapisuješ -oziroma shranjuješ te cvetke ???

Vrtec......pri nas ravnokar potekajo vpisi....pa nisem ,ker je mama obljubila.....zdaj pa že cvikam ,če kaj vmes pride........eh bomo že takrat urejali

Mišk......pol pa kar štartajta.....itak se z user posted image  najbolj kurijo kalorije user posted image

Tako.........se umikam večernicam.....grem......kurit kalorije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.4.2008 21:58:23   
Pandica
Suzanamai   a mi lahko prosim poveš kako narediš, da se ti smeškoti iz 33smiley.com prikažejo tukaj na postu? Sem jih malo gledala in so full luštni, ampak jih ne znam uporabiti  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.4.2008 22:02:47   
suzanamai
Jaz samo z desnim gumbkom kliknem na njega in kopiram, potem pa vstavim v post.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.4.2008 22:03:00   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Teo:joj. Danes sem risala Živi s flomastri, Teo je bil v naročju. In naenkrat opazim, da je flumastre. In se je porisal po faci, tak je kot indijanc!! Zelena črta čez čelo, rjav je po ustih in v ustih. Đizus!! Pa ne upam ga preveč drgnit. Zato bom ga kar pustila takega. Saj do pondelka bo šlo dol. Prej pa je dobil v usta nehote košček polisalame. Je bil na tleh, jaz pa (kot ima moja user posted image  stalno navado, jaz pa slučajno) nekaj gopcam in mi iz ust pade košček poli salame direkt v Teotova odprta usta, kot v risanki je blo!! Ni šans,da bi dobila ven, je pol še pol ure tok cmokal in se oblizoval... Zdaj ga opazujem, kwa bo...

ženski kotiček: zanima me, mogoče bo to ful čudno vprašanje - a se počutite kaj seksi v tem času, ko ste mamice 6-mesečnikom. Jaz se namreč počutim kot kuglobacačica in krava mlekarica. Teh 15kg  viška me bremeni (pa ne zdaj tok, da bi se žrla zarad tega) - tok, da se mi splohne da uredit - kaj za olečt kupit (ker mi je brez veze, saj bom itak shujšala - upam...). Edino, kar naredim zase je, da grem zvečer pod tuš, da si enx na teden operem lase in da si strižem nohte. Nič drugega! Še noge si ne brijem več tok redno.. (o sramota) - no to si bom morala, ampak hočem rečt - sem zelo zanemarjena mamica. Pa so mi ful všeč fit mamice, ki dajo kaj nase. Jaz bi tud, pa nimam motivacije. pol gremo v šoping in me pošlje mož, da sikaj kupim, jaz pa zavijem na otroški oddelekuser posted image .

Joj ti si pa za popestritev user posted image user posted image user posted image
In NE ne počutim se nič seksi s tem vampom in ritjo pa bedrami.......ko skočim se kar sliši ko mi rit da aplavz user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.4.2008 22:03:13   
VANILI
suzanamai - itak, senilni nahod mam že od pamtiveka, pa na kovine... zdaj pa še to... bla že povsod, od zdravnikov dozdravilcev ...saj vem, da je vzrok v meni (kot za vse bolezn), a nisem sposobna in nimam tok časa,da bise poglablala vase in reševala... bo že, ko bom starauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.4.2008 22:03:49   
skuštrana
mi smo danes jedli cmoke (Živa je rekla,da jih bo šest, na konc pa je pol enega, pa še to je blo treba postrgat ven marmelado...),

Mi tudi, mi tudiuser posted image In smo tudi morali dat marelice ven, ker to Lizi ni dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?