Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 10:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj: Za dopoldansko malico kuhano jabolko + proseni kosmiči Za kosilo: polenta + bučke Pojedel NIČ. In tako se je cel dan dojil.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 12:40:12
|
|
|
|
sergi
|
Danes smo oz. bomo še jedli: Ponoči:1xAM Zajtrk: AM Malica:borovnice z banano Kosilo: ribji file v sirovi omaki Malica:fruchtswerge Večerja: mlečni gris Pred spanjem: AM Riba je danes prvič na jedilniku,upam da bo jedla!
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 13:53:08
|
|
|
|
sandra85
|
Z:dojenje M:jogurt+dojenje K:korenček+cvetača+riž M:jogurt ali kaka banana V:mlečni grizek pred spanjem še dojenje 7,5m
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 15:40:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
6.30 dojenje 8.40 melone, slive, hruške, jabolka miks 12.oo proseni kosmiči v goveju juhi, cvetača, brokoli, korenje in govedina mix 14.oo še malo kar je jedla za kosilo (ker je večkrat po malo) dojenje ali kaka skutka s sadjem 18.00 kašica dojenje pred spanjem 19.00
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 15:41:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
8m smo stari
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 17:55:10
|
|
|
|
Mayag
|
Lepo prosim, če vedno napišete zraven starost otroka.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 18:04:13
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Lepo prosim, če vedno napišete zraven starost otroka. če ni napisana starost, pejdi z miško na ime in ti bo pokazalo (ne pa pri vsaki)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 18:15:27
|
|
|
|
Mayag
|
Kako to narediš. Jst tega nimam naštimanega, pa bi rada imela. Pa hvala
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 21:04:56
|
|
|
|
MiRaNi
|
Pri meni starost otroka piše v podpisu . Danes smo jedli: z: AM m: borovničevo skuto k: zelenjavno rižoto m: sadno kašico v: banana pred spanjem: AM Zadnje dni jemo večerjo, ker prej smo spili mleko in je bilo dovolj. Nimam kaj, raste .
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 21:27:54
|
|
|
|
piko12
|
8,5m je jedel: včeraj: Z: dojenje+AM M1: jabolko M2:vanilijev jogurt K: polenta z zelenjavo M: kašica mlečni riž V: AM+dojenje danes: Z: dojenje+AM M: skuta s hruško (malica v dveh delih) K: zelenjavna juha s prosenimi kosmiči in piščancem M: gres V: dojenej+ AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.4.2008 23:28:28
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Kako to narediš. Jst tega nimam naštimanega, pa bi rada imela Greš na eno od spletnih strani, ki ti to ponuja (temu se reče ticker, jaz sem svoje naredila na bump-and-beyond.com, imaš pa še malo morje spletnih strani s tickerji, saj pri vsakem zraven piše, od kod so, pa si zberi, kateri so ti všeč) Potem to na tisti spletni strani po svoje oblikuješ, nato pa greš tu na RR v Moj profil in skopiraš v Dodaten opis. Drugače pa smo imeli zelooooo obilen dan, kar se tiče hrane - toliko že dolgo ni pojedla. Zjutraj 210ml aptamila dopoldne dve naribani jabolki + dva piškota za kosilo piščanec, korenje, bučke, por, rdeča pesa popoldne sadni jogurt marelica pred spanjem 210 ml aptamila. V nedeljo bo stara 9 mesecev (saj ne morem verjet).
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.4.2008 10:10:48
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Kako to narediš. Jst tega nimam naštimanega, pa bi rada imela. Pa hvala moraš it na stran z tickerji (na primer babygaga, youngnutrition,....) tam si ustvariš ticker in kopiraš kodo v dodaten opis v tvoj profil) danes: Z:dojenje M:sliva K:zelenjava mix M:dojenje M:jogurt V:dojenje
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.4.2008 10:11:30
|
|
|
|
sandra85
|
pardon ZmajTolovaj sem šele zdaj opazila, da si že ti razložila
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.4.2008 10:45:08
|
|
|
|
MiRaNi
|
ZmajTolovaj: Kakšno rdečo peso pa si ji dala Kot solato?
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.4.2008 15:59:58
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
pardon ZmajTolovaj sem šele zdaj opazila, da si že ti razložila Ni hudega, boljše dvakrat kot nikoli Kakšno rdečo peso pa si ji dala Kot solato? Ja midva sva jedla zraven peso kot solato, vloženo, pa jo je strašno zanimalo, kaj bi to bilo, pa sem ji dala par koščkov. Ji je bilo všeč. Danes pa smo po jutranji dozi mleka malicali hruško+jabolko+piškot, za kosilo pa smo šli na pico (smo bili zunaj) pa je žvečila skorjice in ji je bilo tudi zelo všeč, je imela blazno veliko dela. Potem pa za posladek malo grozdja. Popoldanska malica sledi čez dobro uro, najbrž kakšna skuta, ali kaša, še ne vem. Zvečer mleko.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 9:54:24
|
|
|
|
sandra85
|
Z:dojenje M:ovseni kosmiči z suhimi slivami, suhimi marelicami in malo skute K:brokoli+polenta M:dojenje pa kaka banana ali jogurt V:dojenje mogoče še kako dojenje umes 7,5.m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 14:50:53
|
|
|
|
babyrok
|
Z: AM M: 2x jabolko+1/2 banane K: polenta z ovsenimi kosmiči in bučko M: rižolino V: AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 14:51:19
|
|
|
|
babyrok
|
ups, pozabila starost: 7 mesecev
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 16:49:45
|
|
|
|
Rožica*
|
ŽIVJO! Se že dolgo nisva oglasila. Trenitno sva bolana, zato je naš jedilnik bolj enoličen, ker mu paše bolj hladno in je samo skutke. 8m 2t: Z:am M: Skuta K:vanili kaša; pol skutke M:jabolko V: AM Z: AM M: korenčkov sok K: cvetačina krem juhica M: 2x Fruchtwerge V: AM z 4 zrnatimi kosmiči Alnatura. Lep dan.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 17:07:10
|
|
|
|
Paštetka
|
8,5 mesecev zajtrk: AM, nato še Vindija puding malica: žemljica kosilo: domači slivovi cmoki malica: banana in ananas večerja: mlečna kašica, pred spanjem AM
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.4.2008 17:08:35 >
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 18:13:32
|
|
|
|
kaya2007
|
mi danes nismo imeli nič posebnega, edino za malico mi je pojedla cel avokado zanimivo, kako rada ga ima!
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 20:06:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce...a ve maste kosilo že razdeljeno, na juhico, kolkr glavna jed in pol še posladek.....???Hvala že vnaprej 9m: 08: milupa riževa kaša 10.00: Aptamil2 12.30: hruška, prepečenec 15.00: korenje, koleraba, krompir 17:00 frutek: maralica riž 19.30: Aptamil 2 PS-.vem ,da frutek kao ni kul...ampak ker mi zavarača vse sadje...se zadovoljim tudi s tem...nekaj je...
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 20:32:13
|
|
|
|
Nacka
|
Mene pa zanima, kakšne ovsene kosmiče kupujete (a so to navadni, al kakšni posebni za otroke??) in ali jih preden jih zmešate s sadjem namočite, skuhate...?Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 20:49:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
Punce...a ve maste kosilo že razdeljeno, na juhico, kolkr glavna jed in pol še posladek.....???Hvala že vnaprej ja, kdaj to začnemo?pa da je špinača posebej npr pa krompir? da ni več mixa?
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 17.4.2008 20:50:12 >
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.4.2008 21:24:05
|
|
|
|
Sisy
|
danes: zajtrk: skuta z banano malica: žemljica kosilo: kuhan piščanček,krompirček, cvetača (mix seveda) z dotikom kisle smetane malica: sadni jogurt (Activia) večerja: kašica (sadna) jutri: zajtrk: gres kuhan na alpskem mleku malica: piškot kosilo: dušene bučke,malancani+riž z dotikom zdenka sirčka malica: skuta z breskvicami večerja: kašica (keksolino)
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?