živa
|
Hoj! Meni se zdi, da je danes iber težak dan. Večji mi je skakal po živcih, kolikor je mogel . Ne dela drugega kot cvili, joka, vse je ne-ne-ne, meče se po tleh, trmari, noče jest ... Sem ostala že čisto brez idej, kako mu kaj dopovedat ali ga preprosit in sem, oprostite mi, vpila na mojega ubogega otroka. Nekajkrat . Mali je pa piskrček pristavljal, ker noče spat, noče biti na rokah, noče se igrat ... no, sva z končno pogruntala razlog: reveža tako mučijo zobki! In potem ko naju je pošteno pogrizel, sem zatipala že 3. zobek, in to je dvojka zgoraj levo, če se ne motim (klaudia, za seznam). tave, kje si? Jaz sem tolk firbčna glede vajine RA ! Jaz sem danes po pošti dobila napotnico . Zdaj je malo mir, ko večji pomiva, mali se pa že eno uro trudi zaspat in mu hodim popravljat dudo. Evo, spet . Pa to ni res, kako je bogi! Sem poslala v lekarno po kak gel za dlesni, če bo kaj pomagalo. In za povrhu imava jutri cepljenje . Pa še jaz sem zaspana, zadnje noči mali nekaj štrajka in bi se dojil n-krat na noč. Duda ne pali. jasna, tvoja fanta sta pa tako corti! Kaj pa pravi tvoj na baby-slinge ? Lp, živa Aja, moj ima zvečer spet vajo . Tave, mi boš počasi morala posodit rojstnodnevno darilo .
< Sporočilo je popravil živa -- 17.4.2008 17:45:34 >
|