|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 15:44:42   
skuštrana
Fijuuu, ve ste malo user posted image ...Sem komaj vse prebrala, pa še to površnouser posted image

Vanili, imaš ZSuser posted image

Suzanamai, jaz tudi ribežn(verjetno ga niti rabila ne bom, ker moj otrok noče jest nič, ampak bo pa za okrasuser posted image )...pa slike imam veš, sem jih mislila včeraj dat na moj album pa ni delaluser posted image bom danes zvečer...

Jaz pa danes malo pakiram, pa zadnje stvari skupaj spravljam...punce, vaši mei tai-i so pripravljeni za pot v Slovenijouser posted image user posted image Pa moji otroc tudi, madona ko rabiš ene prtljageuser posted image user posted image

Zvezdice
- ja, jaz jih kar imam, ampak če pogledam da sem registrirana od aprila 2004 potem ni take panikeuser posted image user posted image

Zdej grem pa na vrt, ker se je Liza v teh parih minutah sezula in slekla (danes je pri nas full lep dan) in zdej napol naga skače po vrtu..moram it red narestuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.4.2008 16:02:58   
skuštrana
Lakota ponoči, jasna pošlji pediatrinjo še k namuser posted image Ne samo da je, je večkrat in pazi tole - ni dovolj ena joška, ko eno izprazni se dere in mu moram dat še drugo...in tudi to izprazni...no, po moje je to lakota in ne crkljanjeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.4.2008 16:21:09   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
jasna, sej cedilo pa znam uporablat... user posted image

user posted image user posted image user posted image  A morm napisat?user posted image  Sej nisem tako mislila...user posted image

Hojla vrtnica 79 user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.4.2008 16:23:38 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.4.2008 16:28:11   
suzanamai
Jaz pa danes malo pakiram, pa zadnje stvari skupaj spravljam...punce, vaši mei tai-i so pripravljeni za pot v Slovenijo Pa moji otroc tudi, madona ko rabiš ene prtljage

Skuštrana hitro slikce, veš je mel moj preblisk, da bi šli s kolegi za 14 dni v Grčijo z avtomuser posted image . A si predstavljaš robe, saj bi bil še kombi premajhenuser posted image user posted image user posted image

Lakota ponoči, jasna pošlji pediatrinjo še k namuser posted image Ne samo da je, je večkrat in pazi tole - ni dovolj ena joška, ko eno izprazni se dere in mu moram dat še drugo...in tudi to izprazni...no, po moje je to lakota in ne crkljanjeuser posted image user posted image

ja pa k men tudi, ampak res ne vem kako lahko obe joški spraznejo al pa flašo pri 6 mesuser posted image . Mai je to znal še pri dveh letihuser posted image

No izgleda se princeska prebuja, se nama je tolk dogajal danes, da je dop. spala samo pol ure in sem jo ob dveh za foro položila v posteljico, ko je bla še full naspedirana, pa je samo okice zaprla in je ni bilo več.

Pa da ne pozabim tudi od mene: Oprosti 2Ursae in Bor, ker smo pikca tako neobzirno zbudile. Sem hotela samo Živi enega dat, pa jih je bilo takoj cel kupuser posted image . Bor je pa tako lepo spančkal, da ga sploh opazile nismo. Starejšega pa tudi kot da ga ne bi bilo, sem ga opazovala kako se je lepo igral, pa full hude igračke je mel s seboj, kar svojo elektriko je prinesel s sabouser posted image  A je pri vaši hiši kak štromar?

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 17.4.2008 16:43:55 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.4.2008 16:50:51   
metkica1
Klaudia hvala, za pomoč ( pomanjšanje slik) tudi meni je prav prišla. user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.4.2008 16:56:02   
Pandica
Suzanamai   jaz sem pa ravno zdaj probala z leseno kuhalnico potegnit po ribežu in mi je tut padel dol košček stekla   user posted image       A ga lahko jaz tut v CE zamenjam oz., če slučajno ne pridem ga dam eni "moji" Mariborčanki, da ga v mojem imenu zamenja  user posted image

Aja, pa Skuštrana in še 1 x Suzanamai  meni tut mala vedno sprazni obe zizi user posted image
Samo se ji nič ne pozna, bo pač manekenka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.4.2008 16:57:32   
Pandica
Oooo, Metkica1   a imaš novi avatar? Je ne? Luškan user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.4.2008 17:11:27   
*kinnie*
Vidim Pandico, že kuham kavicouser posted image .

joj jaz se še kar nisem zbasala v šopinguser posted image . zdaj sem se z malo igrala trgovino, pa frizerja,....mi je tako všeč, ko ima tako domišljijo...vzame kljukico za perilo, pa pravi da so to škarjeuser posted image

Metkica1-zelooo lušten avatar

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.4.2008 17:21:33   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Vidim Pandico, že kuham kavicouser posted image .

joj jaz se še kar nisem zbasala v šopinguser posted image . zdaj sem se z malo igrala trgovino, pa frizerja,....mi je tako všeč, ko ima tako domišljijo...vzame kljukico za perilo, pa pravi da so to škarjeuser posted image

Metkica1-zelooo lušten avatar

Jaz pa sem si čisto res zdaj skuhala turško, ampak jo pijem z mlekom in sem ti jo tut hotela ponudit   user posted image

Glede domišljije  pa preberi zdaj to. Ko sma z eno prijateljico še bili mali in se igrali sva seveda vedno hoteli imet čevlje z peto tako kot pač imajo vse "velike" punce. In pol sma seveda nosle mamine, ona me je kregala, sma mogle jih sezut, ker bi ji drugač vse pete uničla in pol sma si na copate zalimale z selotejpom lego kocke tako v stolpiču, da sma imele tut mi2 "petke"   user posted image      user posted image
S to prijateljico se še zdaj družima in se veliko krat spomnima na to pa se pune smejima.  Pa še bi se kaj našlo, ampak vsega pa vam tut  ne povem   user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 17.4.2008 17:25:38 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.4.2008 17:24:18   
Pandica
Aja in itak, da sem pol polovico lego kock polamala  user posted image  user posted image  user posted image ampak se je splačalo za pete  user posted image  

Mariborčanke  poslala sem vam slikice na maile, če še niste slučajno videle.
Če bi še jih katera imela, pa mi naj javi. Ampak mislim, da jih imate vse.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.4.2008 17:27:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

ampak vsega pa vam tut  ne povem   user posted image user posted image

jaz tudi neuser posted image ....mi smo se šli najraje zdravnikauser posted image user posted image

aja pa vseeno hvala za kavico....
zdaj  grem pa v šopinguser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.4.2008 17:29:38   
*kinnie*
aja, Pandica, a bo zvečer kej čveka?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.4.2008 17:30:55   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

aja, Pandica, a bo zvečer kej čveka?

Seveda   user posted image

Kaj te tak noro vprašaš?  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.4.2008 17:38:22   
skuštrana
Pandica, naši Lizi je za 3 rd frendica prinesla take plastik fantastik štikle...sicer malo prevelike, ampak lize to ne moti..si jih namontira gor, meni pa lasje pokonci..itak sem frendici rekla, da mi bo otroka ubilauser posted image user posted image ker mala hoče povsod z njimi..in je parkrat že full padla po ploščicah, ampak se vedno pobere in stisne zobe..saj poznaš - za lepoto se trpiuser posted image user posted image no, sem jih pa ravno par dni nazaj dala na hladnouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.4.2008 17:44:27   
živa
Hoj!

Meni se zdi, da je danes iber težak dan. Večji mi je skakal po živcih, kolikor je mogel user posted image . Ne dela drugega kot cvili, joka, vse je ne-ne-ne, meče se po tleh, trmari, noče jest ... Sem ostala že čisto brez idej, kako mu kaj dopovedat ali ga preprosit in sem, oprostite mi, vpila na mojega ubogega otroka. Nekajkrat user posted image . Mali je pa piskrček pristavljal, ker noče spat, noče biti na rokah, noče se igrat ... no, sva z user posted image končno pogruntala razlog: reveža tako mučijo zobki! In potem ko naju je pošteno pogrizel, sem zatipala že 3. zobek, in to je dvojka zgoraj levo, če se ne motim (klaudia, za seznam).  

tave, kje si? Jaz sem tolk firbčna glede vajine RA user posted image ! Jaz sem danes po pošti dobila napotnico user posted image .

Zdaj je malo mir, ko večji pomiva, mali se pa že eno uro trudi zaspat in mu hodim popravljat dudo. Evo, spet user posted image . Pa to ni res, kako je bogi! Sem poslala user posted image  v lekarno po kak gel za dlesni, če bo kaj pomagalo. In za povrhu imava jutri cepljenje user posted image .

Pa še jaz sem zaspana, zadnje noči mali nekaj štrajka in bi se dojil n-krat na noč. Duda ne pali.

jasna, tvoja fanta sta pa tako corti! Kaj pa pravi tvoj user posted image  na baby-slinge user posted image ?

Lp,

živa

Aja, moj user posted image   ima zvečer spet vajo user posted image . Tave, mi boš počasi morala posodit rojstnodnevno darilo user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 17.4.2008 17:45:34 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.4.2008 17:49:26   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pandica, naši Lizi je za 3 rd frendica prinesla take plastik fantastik štikle...sicer malo prevelike, ampak lize to ne moti..si jih namontira gor, meni pa lasje pokonci..itak sem frendici rekla, da mi bo otroka ubilauser posted image user posted image ker mala hoče povsod z njimi..in je parkrat že full padla po ploščicah, ampak se vedno pobere in stisne zobe..saj poznaš - za lepoto se trpiuser posted image user posted image no, sem jih pa ravno par dni nazaj dala na hladnouser posted image

Evo točno to ima moja tavečja in v soboto sem vrgla vse skup v kanto, sicer mala ne ve. Samo je pa tako grdo padla, da sem že bila čist.....sem mislila itak sedaj je  šla noga.

Hvala za pohvale na moj avatar.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.4.2008 17:54:58   
Vrtnica79
Ja, spet vam vdiram v vaš forumuser posted image . Ko sem tako malo čekirala in brala poste so mi v oko padli ti okusni zajterki in kavice ki si jih ponujateuser posted image . Kje za vraga jih dobiteuser posted image  Prosim za kaki link, da se bom lahko malo považla med decemberkamiuser posted image user posted image user posted image .

P.s.- pa brez zamere

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.4.2008 17:56:16   
jasna
Pandica, a kr legokockeuser posted image user posted image

Živa, 5x globoko vdihni in si reci: "Saj bo minilo" - ker bo res.user posted image  Naslednjič pa pojdi ti v lekarno in to peš in sama! In boš prišla nazaj ziher boljše voljeuser posted image  Ej, možiček nima nič proti, me pa bolj zanima komentar tastauser posted image . Jim je bilo ful čudno, ko je dobil Alen za 2. rd kuhinjouser posted image . Sta mu s taščo takoj električni motor nabavlauser posted image

Tave, saj res vidva sta bila v RA. Kako je bilo? Dej vprašaj za sling in mt tam, da ne boš Teja pokonci nosila, če ni priporočljivouser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.4.2008 17:56:24   
suzanamai
Pandica vse prinesite ali pa dajte kateri drugi za zamenjavo. Upam da ste tokrat vse prebrale.user posted image

A otroške štikle majo tudi? Hudo, upam da jin ne bomo dobiliuser posted image

Nič midve greva plavat, pa ne preveč napisatuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.4.2008 17:59:05   
jasna
Metkica in skuštrana, jaz bi tudi otroške štikle stran vrglauser posted image . Metkica, avatar je pa res cortkanuser posted image

Moji trije fantje so na treningu, baby spi, jaz pa namesto da bi pospravljala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.4.2008 18:08:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, spet vam vdiram v vaš forumuser posted image . Ko sem tako malo čekirala in brala poste so mi v oko padli ti okusni zajterki in kavice ki si jih ponujateuser posted image . Kje za vraga jih dobiteuser posted image  Prosim za kaki link, da se bom lahko malo považla med decemberkamiuser posted image user posted image user posted image .

P.s.- pa brez zamere

sploh ne user posted image . greš na google in v angleščini vtipkaš kar bi rada postregla. Naprimer... torto... http://images.google.si/images?hl=sl&q=cake&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi in že je ogromno sličic.user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.4.2008 18:18:52   
Vrtnica79
Uau Klaudia hvalauser posted image user posted image user posted image . Sem zdaj kar lačna postalauser posted image user posted image user posted image ..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.4.2008 18:21:57   
skuštrana
Ej, poglejte si tole (ne morem slike prilept)

http://www.sobebabies.com/eden-mei-tai-baby-carrier-lg-black.JPG

Takle bo naša Liza nosila, če bomo imeli še kakšnega kričača čez par letuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.4.2008 18:26:34   
Pandica
Iiiii, kak sta lepa  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.4.2008 18:26:52   
metkica1
Se malo javim preden se gremo kopat. Pa še  user posted image  pripravljam zraven večerjo, ga ni bilo za kosilo doma pa ga potem tudi nisem kuhala. Le za koga, user posted image jaz preživim brez kosila, tavečja pa je v vtrcu. Ja potem pa mora večerja bit.user posted image

Sem pa danes prvič pripravila bučke in pire tamali, pa je zmazala vse, dodala sem malo kisle smetane med bučke in je bilo res njami. Je vse pojodla.user posted image
Pa uvedla sem še  skuto med sadje (banana in hruška) in keks.
Moram reči, da se nama je apetit zelo povrnil nazaj. No HB.user posted image

Do sedaj ji še nisem dala nič mesa za jest, a ve že dajete kaj piščanka kuhanega ali purana?

Šibam, da kaj ne zapalim, potem bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?