nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: katee triš: kdaj pa ti že vstajaš? A ne maraš spanja? Maram ampak ob 6.00 je treba vstat da zrihtam mojo princesko ,pol grem pa pospravit,zbudit mojega velikega fanta ,mu pripravim zajtrk in ga pošljem v šolo. Si pa pridna.Jaz sem danes okna zrihtala,kot obljubljeno,zdaj pa dežuje . Sem pa jih mogla pomit,ker drugače...ne vem kaj bi bilo?Nič.Bi jih pa drugič. Zgleda,da ima država vedno take hinavske pogoje,ki jih moraš izpolnjevati,da redko kdo to doseže in da čim manj ljudem dajo,da pa se sliši,kaj vse država stori za nas. A zdaj se pa malo Matica bojiš,da te ne dobi na računalniku kaj?Da ne bi mislil,da nič ne delaš in samo gor na RR visiš. Še dobro da meni nima kdo za gledat pod prste,Klemen niti ne kapira,da je zdaj v igralnem centru zato,da sem jaz lahko malo gor. katee,hvala za želje,sem uspešno spucala okna,še dobro,da jih ni 31 ,kot jih ima klepetka.Potem pa bi rabila ene 3 dni ali pa si res raje pokličem servis za čiščenje oken. IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Triš sem si kar mislila da si mislila mene.Tako sem se nasmejala s to Antracitko,še zdaj se smejem ko to pišem. Jaz se tudi še vedno smejem,ta mi je originalna .Si bom zapomnila stran na kateri piše in ko bom bolj slabe volje bom pogledala... Ursalara,sani,vama tudi hvala za vzpodbudo,sem že pomila okna.Zato pa sem komaj zdaj na RR.Ko so delali fasado tam okoli mojih oken,sem spustila rolete,pa ni take sile.Itak pridejo nove,drugače pa jih nikoli ne spuščam,razen v dnevni sobi. Daša,vse najboljše!! dašabina,če imaš baby-vac,potem se bo vedno bal sesalca... moj že! intruder,ni bilo sonca ko sem čistila,no,najprej sem pomila v dnevni,da ne bi bilo popoldan sončka,dopoldan ga imam pa v kuhinji-zelo zgodaj dopoldan,potem pa ga itak ni bilo.Drigače bi se mi pa res lahko zmešalo,imaš prav. Glede tega koliko Klemen poje-150 ml in 5 obrokov bi bila najbolj realna slika,včasih več včasih manj.Ampak približno tako kot pišeš ti.Pa oprosti,da je bil moj K.tako siten zadnjič,se ti opravičuje sam,držala ga je ravno 3 dni ta sitnoba,zdaj je že drugi dan lepo priden,zadnjič pa je proizvajal neke meni tuje zvoke .No,zdaj pa že oddaja spet normalne glasove. mala pikica,poglej Gašperja,že spet imaš nov avatar!Kako malo režalo je na tej slikici. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ha, ha, sem prebrala kaj se napisala v prejšnjem postu, pa se skoraj ne razumem, ha, ha,ha... Jaz tudi ne... Lunca,to je pa super,da je Luka v drugi sobici s Pino.Saj jaz bi lahko Klemna komot dala v svojo sobico ki je zraven najine,ker je res priden in sploh ne ve kje je ko spi,pa spi tudi vso noč zelo pridno,pa po pravici povedano se mi malo smili,da bi bil tam,pa še jaz imam bližje do njega, . Kaj je to frajh?? IZVIRNO SPOROČILO: katee Triš: kako si zadovoljna z novo maskaro od Loreala? katee,nerjetno si mislila mene.Jaz sem jo kupila,me je limma spraševala.Sem kar zadovoljna moram reči,niso pa mi zrasle umetne trepalnice,kot na reklami. Je pa kar vredu. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Triš,jaz bi tudi v bano...pa imamo samo tuš . Pa pridi k meni ti jo bom odstopila za dve ure Ne bi raje,ste pa malček predaleč doma za eno kopanje.Bom raje šla kar v pritličje k tašči,jo tudi ima. sunny m.,fajn da se bolje počutiš,sem mislila nate. Zdaj pa bom zaprla oči in upala da mi bo poslalo moj dolgi članek...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 17.4.2008 13:56:23 >