|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
17.4.2008 10:17:34   
NadjaB
Katee- moj Gašper se je prvič, ko sem ga dala noter v igralni center drl kot sraka. Res. In to tako, da mi je kar hudo postalo. Sem ga kar ven vzela. Drugi dan sem ga ponovno dala noter in se igrala z igračkami...in mu je postalo všeč. Ja, se pa je hudo ustašil tiste igračke, ki igra. Po mojem mnenju je preveč glasna. Sva jo kar prelepila z vato in selotejpom, in sedaj lepo tiho igra. :)

No, Gašper trenutno spančka, jza malo brskam tukaj gor, potem pa učit. Danes imam nek lenitis za knjige...user posted image user posted image

OK, še pridem pol kaj gor pogledat.

Lepo se imejte...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.4.2008 10:19:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ženske pozdravte se, pa rad se imejte, da se ne bo še kateri zgodlo to kar gledamo na 24ur. com - mati ne ve kje je hčerka....

Ja pa kam svet pelje.Sem šla pogledat na 24ur.Ubogi otrociuser posted image ,kaj doživljajouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.4.2008 10:22:04   
Intruder24
nana seveda se vidiva user posted image ...čuj pa ti ne veš, da se ko  sonce sije okna ne smejo čistit, ker se ti zmeša zraven user posted image , ko vidiš vse tiste flekeuser posted image

včeraj sem tehtala Vida in sem ugotovila, da se je do sedaj v tem mesecu zredil za slabih 900 g ...tak da kar gremo navzgor, mislim pa da bomo počasi prešaltali na 150 ml in 5 obrokov na dan. Kako pa imate ostale, ki ne dojite?

Joj pri nas je tako hecno vreme, 1x oblačno, 1x dež pol pa še veter...čisti april.
Aja tudi Vid ima večkrat okico vneto, jaz mu spiram s kamilcami in se takoj popravi.

lep dan vsem!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.4.2008 10:26:46   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

triš, sem ti posala ZS. sem pa zdaj prebrala kaj si mali pikici napisala in sem šla gledat na to spletno stran. pa sem videla da odpademo v prvem šusu.user posted image

martinca, a vi tudi user posted image Jaz sem pa na vaju mislila, medtem ko je triš mislila na nas user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.4.2008 10:44:22   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Igralni center je pri nas najbolj efektivna stvar do sedaj.Žan notri spi,se igra gruli in pojeuser posted image ,mi je Matic včeraj rekel:Mami sej zdej nimaš pa nič dela ko je Žan skoz priden in si lahko skoz na računalnikuuser posted image ,mi je blo kar nerodno in sedaj se čuvam, da ko on pride iz šole nisem na forumu.user posted image .

No,jaz ga iščem po celem NM, pa ga nimajo nikjer več. jih dobijo drugi teden v BC. Aja, o igralnem centru govorim.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.4.2008 10:48:48   
dašabina
Ha, ha, sem prebrala kaj se napisala v prejšnjem postu, pa se skoraj ne razumem, ha, ha,ha...user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.4.2008 11:03:09   
Lunca1
Punca hvala ker mislite na moja škratka.

Nana Luka je od Velike noči v sobi skupaj s Pino. Drugače je bilo pa srednje pestro, enkrat sva se hranila ob 3h, drugače je pa zadoščala duda. ga mora pa kar fino napenjat v trebuščku. No potem je spal od 3.30 do 6.45. Sem mal koma.user posted image

Katee ja to vem, samo me zanima katere papirje moraš imet s sabo, da to izdajo.

Tale okna bodo pa mene tudi še čakala, samo naša ne bodo od fasadne barve, ampak od frajha.user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.4.2008 11:07:33   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Na upravni enoti ti dajo nek list za izpolnit (stane slab evro), sabo pa imej dokument od osebe, s katero bo šel Luka čez mejo .

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.4.2008 11:08:03   
katee
Triš: kako si zadovoljna z novo maskaro od Loreala?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.4.2008 11:30:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee

kako pa veš da imam novo maskaro.Jaz drugače uporabljam loreal že odkar sem mamica.Prej sem uporabljala lancome ampak pol ni bilo dinarčkov za take afnarije.Imam pa loreal Architecte.Prej sem imela kake dve leti to dvojno double extension ki je sedaj rdeča embalaža .Mislim pa da si hotela vprašat eno drugouser posted image .No ampak sem ti vseeno povedala.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.4.2008 11:34:28   
TRIŠ
Mi pa bomo danes prvič letos jedli solatko iz vrtauser posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.4.2008 11:38:28   
katee

kako pa veš da imam novo maskaro.

Ker si zadnjič napisala, da si jo kupila. ker jaz si jo moram tudi, pa me zanima kako je s to. Jo bom kar kupila, potem bova pa skupaj frajarili z dolgimi trepalnicami user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.4.2008 11:50:12   
NadjaB
Jaz sem tudi v fazi nabave nove maskare user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.4.2008 12:00:18   
TRIŠ
Triš,jaz bi tudi v bano...pa imamo samo tuš .

Pa pridi k meni ti jo bom odstopila za dve ureuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.4.2008 12:03:18   
Lunca1
A je srečanje v Lj danes odpadlo?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.4.2008 12:16:59   
ursalara

Mi pa bomo danes prvič letos jedli solatko iz vrtauser posted image .

Mi smo jo ravno zdajle pojedli prvic danes!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.4.2008 12:40:11   
mml

A je srečanje v Lj danes odpadlo?

Jap, limma je včeraj sporčila, da je danes ne bo, ker Neža ni bila čisto prava, meni pa tudi bolj paše kakšen drug dan, ko bo Manca v varstvu, da bom lahko vsaj kavo spila v miru user posted image

Na upravni enoti ti dajo nek list za izpolnit (stane slab evro), sabo pa imej dokument od osebe, s katero bo šel Luka čez mejo .

Jaz sem plačala 0,71€, potrebovala sem pa svojo osebno izkaznico in nič drugega, samo to potrdilo ni ustrezno za na Hrvaško, velja pa za povsod drugod, čudno vem user posted image , za Hrvaško je potrebno imet še en dodaten dokument...

Danes je uletela moja mama, tako da se sedaj zunaj zabava z Manco in Maticem, jaz se pa spravljam likat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.4.2008 13:01:44   
NadjaB
Vprašanje za tiste, ki dojite: jutri in v ponedeljek bom par uric odsotna in bi rada priskrbela mleko za malega- za vsak slučaj. Doma imam aventovo črpalko. Enkrat sem že poskusila, pa full počasi to teče... V glavnem zanima me, kdaj si ve črpate. Npr.da dojim iz leve dojke...potem čez kako uro iz leve npr.črpate in načrpate celo stekleničko? Ali če npr.ste nazadnje dojile iz leve, potem iz desne črpate (ampak v tem primeru bo potem tukaj manj mleka,ko bo pil...).

Upam,da razumete, kaj sem hotela vprašat.  Pa hvala za odgovor.

LP

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.4.2008 13:28:04   
Sunny Morning
Zgleda, da so vsi vaši user posted image pomagali in jaz se spet počutim ok. Slabost je ponehala že prej, vrti se mi pa tud ne več. Hvala vsem za lepe želje.

Mi smo bili danes na cepljenju. Je Neja kar dobro prestala. Cepivo za rotavirus ji je šlo malo na jetra, drugače pa je bila kar dobrovoljna. Za pikico sploh ni zgruntala, ker je bila še pod vplivom rota cepiva. Imamo pa pri 3m in 11d 63cm in 6600g.

Sva pa v ZD srečale še Alfabeto in Ajdo. Mala je pravi cuker, pa tako mirno in zadovoljno dete...pravi januarski cukerček.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.4.2008 13:48:25   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Danes je uletela moja mama, tako da se sedaj zunaj zabava z Manco in Maticem, jaz se pa spravljam likat...

A vi ste kr zunej.Pri nas je non stop dež s soncemuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 17.4.2008 13:50:15 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.4.2008 13:52:58   
TRIŠ
NadjaB jaz si hitreje načrpam ročno kot pa z aventovo črpalko(z njo bi si črpala en dan za en obrok)No pri meni je non stop zraven,le enkrat sem šla na sestanek za Matica pa sem si probala pumpat,pa sem skorej živčenga fasala.S sabo jo vzemi pa bo miruser posted image

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.4.2008 13:55:31   
nana35

triš: kdaj pa ti že vstajaš? A ne maraš spanja?

Maram ampak ob 6.00 je treba vstat da zrihtam mojo princeskouser posted image ,pol grem pa pospravit,zbudit mojega velikega fanta ,mu pripravim zajtrk in ga pošljem v šolo.user posted image

Si pa pridna.Jaz sem danes okna zrihtala,kot obljubljeno,zdaj pa dežujeuser posted image . Sem pa jih mogla pomit,ker drugače...ne vem kaj bi bilo?Nič.Bi jih pa drugič.user posted image

Zgleda,da ima država vedno take hinavske pogoje,ki jih moraš izpolnjevati,da redko kdo to doseže in da čim manj ljudem dajo,da pa se sliši,kaj vse država stori za nas.
A zdaj se pa malo Matica bojiš,da te ne dobi na računalniku kaj?Da ne bi mislil,da nič ne delaš in samo gor na RR visiš.user posted image Še dobro da meni nima kdo za gledat pod prste,Klemen niti ne kapira,da je zdaj v igralnem centru zato,da sem jaz lahko malo gor.user posted image

katee,hvala za želje,sem uspešno spucala okna,še dobro,da jih ni 31user posted image ,kot jih ima klepetka.Potem pa bi rabila ene 3 dni ali pa si res raje pokličem servis za čiščenje oken.

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Triš sem si kar mislila da si mislila mene.Tako sem se nasmejala s to Antracitko,še zdaj se smejem ko to pišem.user posted image user posted image

Jaz se tudi še vedno smejem,ta mi je originalnauser posted image user posted image .Si bom zapomnila stran na kateri piše in ko bom bolj slabe volje bom pogledala...user posted image

Ursalara,sani,vama tudi hvala za vzpodbudo,sem že pomila okna.Zato pa sem komaj zdaj na RR.Ko so delali fasado tam okoli mojih oken,sem spustila rolete,pa ni take sile.Itak pridejo nove,drugače pa jih nikoli ne spuščam,razen v dnevni sobi.

Daša,vse najboljše!!user posted image

dašabina,če imaš baby-vac,potem se bo user posted image vedno bal sesalca...user posted image moj že!

intruder,ni bilo sonca ko sem čistila,no,najprej sem pomila v dnevni,da ne bi bilo popoldan sončka,dopoldan ga imam pa v kuhinji-zelo zgodaj dopoldan,potem pa ga itak ni bilo.Drigače bi se mi pa res lahko zmešalo,imaš prav.user posted image
Glede tega koliko Klemen poje-150 ml in 5 obrokov bi bila najbolj realna slika,včasih več včasih manj.Ampak približno tako kot pišeš ti.Pa oprosti,da je bil moj K.tako siten zadnjič,se ti opravičuje sam,držala ga je ravno 3 dni ta sitnoba,zdaj je že drugi dan lepo priden,zadnjič pa je proizvajal neke meni tuje zvokeuser posted image .No,zdaj pa že oddaja spet normalne glasove.

mala pikica,poglej Gašperja,že spet imaš nov avatar!Kako malo režalo je na tej slikici.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ha, ha, sem prebrala kaj se napisala v prejšnjem postu, pa se skoraj ne razumem, ha, ha,ha...user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne...user posted image user posted image user posted image

Lunca,to je pa super,da je Luka v drugi sobici s Pino.Saj jaz bi lahko Klemna komot dala v svojo sobico ki je zraven najine,ker je res priden in sploh ne ve kje je ko spi,pa spi tudi vso noč zelo pridno,pa po pravici povedano se mi malo smili,da bi bil tam,pa še jaz imam bližje do njega,user posted image .
Kaj je to frajh??

katee,nerjetno si mislila mene.Jaz sem jo kupila,me je limma spraševala.Sem kar zadovoljna moram reči,niso pa mi zrasle umetne trepalnice,kot na reklami.user posted image Je pa kar vredu.

Triš,jaz bi tudi v bano...pa imamo samo tuš .

Pa pridi k meni ti jo bom odstopila za dve ureuser posted image

Ne bi raje,ste pa malček predaleč doma za eno kopanje.Bom raje šla kar v pritličje k tašči,jo tudi ima.

sunny m.,fajn da se bolje počutiš,sem mislila nate.

Zdaj pa bom zaprla oči in upala da mi bo poslalo moj dolgi članek...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 17.4.2008 13:56:23 >

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.4.2008 14:17:04   
NadjaB
Triš, ne morem ga zraven vzet, ker greva jutri na Porscheja gledat Plestenjaka (no, jaz ga bom gledala...moj pa hostese...hahahaha)user posted image .

No, bom probala ročno, čeprav se mi zdi to misija nemogoče...Bom probala. In poročam.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.4.2008 14:25:01   
benika
OJ!

Da se samo na hitrico pofočkam, ker potem letim po Benjamina v vrtec....mi smo imeli danes 2. posvetovalnico.

Sanjske mere naše zverinice so 5350g, 58 cm, og je pa 38 cm. Bili smo tudi cepljeniuser posted image Jakob je to sicer fajn prenesel in trenutno spi. Upam samo, da se ne bo ponovila Benijeva zgodba, saj je dobil dokaj hudo reakcijo na cepivo in takrat smo preživljali peklenski dan z vročino in skoraj 12 urnim jokom.

Vsem malim praznovalčkom želimo vse naj naj, vsem, ki ste bolani pa pošiljam kup rožic in veliiiiiik objemček.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.4.2008 14:25:26   
TRIŠ
Zgleda,da ima država vedno take hinavske pogoje,ki jih moraš izpolnjevati,da redko kdo to doseže in da čim manj ljudem dajo,da pa se sliši,kaj vse država stori za nas.

Ja Nana sem opazila.Žalostno ampak resničnouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Triš sem si kar mislila da si mislila mene.Tako sem se nasmejala s to Antracitko,še zdaj se smejem ko to pišem.

Jaz se tudi še vedno smejem,ta mi je originalna .Si bom zapomnila stran na kateri piše in ko bom bolj slabe volje bom pogledala...

Joj ženske zdej se pa z to Antracitko še jaz vsakič nasmejemuser posted image
No Nana sedaj ko si v formi ZA ČIŠČENJE OKEN pa pridi še k meni.Saj jih nimam veliko,pa še kavico ti bi skuhala
Zdaj pa bom zaprla oči in upala da mi bo poslalo moj dolgi članek...

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 17.4.2008 14:26:46 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?