|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
17.4.2008 9:58:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis ja je prišlo naše veliko dete domovuser posted image Kako si pa ti kaj?

delamo, kaj pa čmo, potem pa domov, pa škornje gor in na sprehod s kužonom čez barje...
Pa malo faksa, pa tko. Pa dan mine...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
17.4.2008 10:08:57   
sayuri
Sem zasledila, da sem med pogrešanimi user posted image
V resnici vas redno spremljam in navijam z vsemi močmi. ZA pisat pa nekako nimam več takšne volje user posted image .
JAz sem po starem - nerodna in kotaleča. user posted image  Trebuh raste user posted image . Sem v 25. tednu in počasi bom začela na kup spravljat zadeve za prihod naših dveh user posted image  in user posted image . Sedaj imamo 100% potrjen parček user posted image . Brcata na vse strani in moram že pošteno lovit zrak user posted image . Kakšen udarec v rebra ali mehur jima oprostim, ampak ko se oba nad rebra spravita... user posted image  je pa žurka.
Drugače še vedno veliko počivam, G me je pohvalil, saj je maternični vrat še lepo zaprt in kot kaže, bom daleč prišla user posted image . O kg ne bom pisala user posted image , ker ignoriram tehtnico. Sem pa najbolj vesela, da ni več bruhanja in slabosti user posted image
Evo-tko na kratko. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
17.4.2008 10:17:25   
pikovit
Sayuri  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image  kako lepouser posted image .Kaj pa kakšna slikica?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
17.4.2008 10:22:57   
mala81
mismis hvala, da skrbiš za nas, da pokukamo malo ven iz brlogov. Se ravnokar odpravljam ven, saj se okrog hiše vedno najde kakšno delo. Me malo daje nervoza, saj čakam pošto iz faksa za odobritev dispozicije.

sayuri lepo grej in čuvaj tvoji dve pikici!

Imam dve prijateljici, ki bosta obe rodili maja. Ne morem povedat, kako ju je nosečnost še bolj polepšala. Ampak moje sotrpinke, jaz vem, da bo tudi za nas v kratkem posijal sonček in bomo najlepše nosečnice kar jih je.

PA PA

< Sporočilo je popravil mala81 -- 17.4.2008 10:23:30 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
17.4.2008 10:29:06   
konina
ku ku, tukaj sem. Berem redno, ampak napišem bolj malo. navijam na vso moč, jokam z vami, ko ne uspe, skačem od sreče, ko vidim, da je uspelo.

Moje slabosti so se malo umirile. Lačna sem non stop, ampak mi nič ne diši. Imam že težave izbrati kaj naj jem. No, še malo pa bo minilo. Noseča sem 8t5d. Komaj čakam 22.4. ko bom spet videla najini pikici. Pogosto me zagrabi panika, če je vse v redu, še kar se ne morem sprostiti in se veseliti v vsej moči.

sayuri, mi bi tudi parček. Neva se boji, da bosta dva fanta, mož pa da bodo dve deklici. user posted image  Saj nam ni važno, ampak malo si pa le želimo. Res pa je, da ima mož v hiši ženo, hčerko, taščo, psičko in mačko. Pa si želi vsaj enega moškega člana. user posted image  Kar bo bo. Samo da bo in da bosta zdravi moji pikici.

lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
17.4.2008 10:29:13   
Grethy
evo zdejle sam na hitrco ,

dons zvečer pade stopka ...... v soboto 19.04. punkcija ...

več kasneje ... je treba kej skuhat  še dons

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
17.4.2008 10:37:51   
pikovit
Konina in Grethy super stauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
17.4.2008 10:53:40   
pikovit
Grethy v čem je fora my mini city?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
17.4.2008 11:16:56   
Grethy

Grethy v čem je fora my mini city?

lej ... se pripravljam na to da bom mama ane, pa me popadajo otročarije ... moj sicer pravi da je to sodobni managment ... več ko je obiskov na tvoji strani hitreje raste mesto, bolj si poznan  ... ti bi sigurno imela do zdaj že vse pozidano s stolpnicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.4.2008 11:17:58   
Grethy

Konina in Grethy super stauser posted image

hvala  pikovitek ... ostalim pa se bom popoldan razpisala ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.4.2008 11:18:40   
Grethy
le kako je šlo naši matejki danes na punkciji ???

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.4.2008 11:40:35   
ledenka
Grethy user posted image  koncno stopka! le kaj bos pocela jutri zjutraj, ko ti ne bo treba v LJ user posted image  

**Nina** cestitam user posted image  in ti zelim vse najlepse v nosecnosti!

Pika, sem razmisljala o tebi user posted image  po moje je tvoja torba od Coca Cole ok, vsaj ce je taka, kot mislim user posted image  samo noter moraz potem dat nekaj hladnega. in glede na to, da tekocine ne smes prenasat, sem razmisljala in prisla na idejo (tra rara rara), da lahko das noter nekaj zamznjenega kruha. ker tele vlozki, vsaj ti, ki jih jaz poznam, imajo noter tekocino, kar odpade. ampak ce das not dva kosa kruha v vrecki (no, lahko tudi kaj drugega, sam ne mesa, k to smrdi), ti vsaj malce ohranja temperaturo user posted image  vem, da je smesno, ampak tile varnostni predpisi povzrocajo glavobol... sam zdravil ne pozabi dat v plasticno vrecko, da jih na rentgenu posebej pokazes user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.4.2008 11:41:52   
ledenka
bambi user posted image  zal mi je!

kako pa sta mateja in tejek? se nic ne javita, me pa RADOVEDNE  user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.4.2008 11:47:50   
Grethy
Grethy koncno stopka! le kaj bos pocela jutri zjutraj, ko ti ne bo treba v LJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno se bom ob petih zbudila, kot že vsak dan in pol nazaj sladko zaspala ... pol pa še ne vem, verjetno kaj takega kar bo potem bolje da ne delam user posted image user posted image ...

matejka se bo javila popoldan kolikor sem seznanjena user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.4.2008 12:00:55   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 17.04.
Tejek - ET
Mateja.Goljev - punkcija
Grethy - UZ

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET

Sobota, 19.04.
Grethy - punkcija

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.4.2008 12:03:31 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.4.2008 12:05:27   
womanpolice
Kajšica  ne vem ne vem... mogoče pa... pošlji mi na zs s kje si, pa ti odgovorim, če imaš prav..

Ja, punce, vi se smejite moji dogodivščini user posted image men pa ni blo tko smešno.... no, sej malce je pa res blo

Pikovit ja, mogoče je pa res boljše tko, da gre počasi... ma bolj mi je šlo za to, ker imam v petek nočno in bom morala zjutraj v LJ, potem domov, potem pa spet v službo.. Ampak verjetn se bom s sestrično zmenla in ostala v njenem fletu, ko bo ona v službi (ker moj je pa itak popoldan)...

Mismis ja, kr dolg je trajal, da sm se oglasila... bi morala imeti v službi prenosni internet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tista, ki je napisala, da takrat, ko imam zjutraj, da bi lahk rihtala parkplac... te morm razočarat, ker imam zelo redko zjutraj... user posted image

Do večera se poslavljam, ker moram v trgovino, ob treh pa itak v službo... SPALA SM PA DO 11.45!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEP DAN PRAV VSAKI POSEBEJ... MOGOČE SE PA KAJ VIDIMO

AJA, PIKOVIT, LEPO DA SI ZA AKCIJO... DA SE VIDIMO, DA SE NE BOSTE ŠAJHALE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.4.2008 12:08:28   
ledenka
user posted image  vidim, da sem sedaj prva za test user posted image

woman-police, dobra si, da sfolgas tak tempo user posted image  

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.4.2008 12:09:16   
mismis
Grethy, user posted image user posted image user posted image  evo se je meni zdelo, da bo danes padla STOPKA. Jabadabdu...

Konina, lepo da se javiš, boš videla 22.04. bo tic tac samo v 2 kalorijah tu.. user posted image

Joj Bambi75, žal mi je, sva se ravno ujeli s pisanjem... user posted image

Sayuri, lepo da se oglasiš in prfektna novica za parček. user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.4.2008 12:11:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  vidim, da sem sedaj prva za test user posted image

woman-police, dobra si, da sfolgas tak tempo user posted image  

ja ja sedaj imaš ti častno mesto na listi testkov, dobro ga čuvaj in upraviči njegov namen user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.4.2008 12:16:22   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
Mismis ja, kr dolg je trajal, da sm se oglasila... bi morala imeti v službi prenosni internet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si predstavljam WP v avtu na RR user posted image  cakte gospod, sam se tale post napisem, pol bova pa pihala user posted image user posted image user posted image  

mismis user posted image  

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.4.2008 12:45:48   
gloria
Punce res vam hvala za vsako napisano besedo spodbude....kol močnejša sem ko vas beremuser posted image ...
Evo mal sem se morala dvignit iz pojstle in pokukat k vam....Včeraj je bil pa res naporen dan...kot prvo nisem ponoči sploh spala...saj veste isto ko noč pred punkcijo....user posted image ....bila je gužva,ponavadi imajo 6 punc včeri ih je pa bilo 12...edino jaz sem bila z tem primerom in sem bila poklicana prva...soba polna gin.,sester,študentov uf noro...prvo mi je nardila uz,ter meritve glavice,trebuščka in še velik tega...vse sem spremljala na plazmi...ko je začela mi je povedala zdej bom pa zabodla....mal neprijeten boleč pritisk čutiš ko ti rine iglo sploh ko jo pa gledaš kak blizu otročka je...no imela sem srečo da je ležal v pravem položaju da je lahk kr hiter nardila....uz je pohvalila da je razvoj otroka normalen ampak da bo treba počakat izvide.Pol te dajo v sobo kje odležiš,pol dobiš kosilo in če si ok greš domov,,,doma pa strogo ležanje,delat nič...poklicat morem enkrat drug teden če bodo izvidi,češ da bodo mal pohitel v slučaju da je okužba da mi čim prej nardijo prekinitev....drugače ih pa po pošti dobim čez kake 3 tedne....upam da bo vse ok...zdej je res zoprno to ležanje in ne delati nič ker ti misli same grejo na slabe stvari,ampak res se probam tolažit in govorit si da more bit vse ok...zdej ko sem pa vas prebrala sem pa še močnejšauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.4.2008 12:49:28   
ledenka
gloria user posted image  naj ti tale teden hitro mine, in da bi bili rezultati ok!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.4.2008 12:53:07   
ROZICA29
Berem, in omenjate da mora gonal biti na mrzlem, kaj pa menopur, ali ga moram imeti v hladilniku.
Vsem skupaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.4.2008 13:00:05   
Mijavček
Oooj,

Pika, ti sam rec za torbico, ni blema.
Sayuri, lepo, da si se oglasila, pa fajn da je vse OK. Sem prav vesela.user posted image

Konina, mi bi tud parček, če bi lahko zbiral user posted image , ampak karkoli bo, sam da bosta zdrava. Blagor teb, da se ti slabosti umirjajo. Jaz sem 11t2d pa ni videt konca user posted image . Skrbi pa mene tud... ampak čedalje manj... še NS damo skoz, potem bomo pa lažje dihal. Se pa tud midva z možem do zdaj sploh nisva mogla čist sproščeno veselit... kaj pa vem... kar bojiš seuser posted image

Grethy, a si boš sama dala stopko? No kokerkol, naj pade na plodna tla!

Ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image čakte gospod.... sem se narežala...user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa nič ne bojim policajke user posted image  .... ker sem itak skoz doma, če bom pa kam šla bom šla pa počas. Obljubim.

Mismis, najbolj pridna mis, kako kej kosmatinc, a zna kakšen nov trik.... A si ga že naučila, kako se Heinekena iz hladilnika prineseuser posted image

Pikovitka, a se že kej štajerščine učiš user posted image   (mal sem zlobna, ne mi zamert štajerke)

Hedvika, jaz sem tam kjer se barje začne, al pa konča, odvisno s katerga konca gledaš user posted image . Pa grabne mamo tud. Če grem na sprehod rabim škornje do kolen, k vsak dan neki namaka. No, še dobr da ni megle, da se ne zgubim. Če te bolj točno zanima mi ša zs pošlji. S kje si pa ti?

Krtek, jaz imam tud podoben obrambni mehanizem. Sej ne vem, če je to OK.

Kajsica, lepo se pocajtej, pa pripravi za pingvinčke.

Še en lep pozdravček vseeem ostalim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.4.2008 13:00:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Berem, in omenjate da mora gonal biti na mrzlem, kaj pa menopur, ali ga moram imeti v hladilniku.
Vsem skupaj user posted image

Resko ga ima v omari, tako da mislim, da je sobna temperatura kar ok user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?