klepetka
|
oj Samo na hitro sem vas preletela in se vam najlepše zahvaljujem ,vsaki posebej,za dobre želje in pozitivne misli za Domna. No ,mi smo danes opravili UZ trebuha ,in pokazalo je ,da ima malo povečane bezgavke (reaktivne),kar naj bi nakazovalo na en infekt . Baje da naj ne bi blo nič hujšega,vsaj tako je rekel dr. .ČE se katera kaj spozna na te bezgavke,mi lahko kaj pove v zvezi z njimi. In tudi jaz si želim, predvsem pa Domnu ,da ne bi bilo treba opravljat gastroskop. Je pa tudi Maruša zbolela ,skoz ji je nekaj slabo in večinnoma jo trebuh boli po malem že 14 dni. Tako da očitno imata nekaj podobnega .Grem jutri še z Marušo k zdravniku ,pa z Domnom moram tud nazaj z izvidi.Res upam ,da ni nič hujšega z nobenim. Smo imeli pa v LJ kar napeto situacijo ,glede Laninega hranjenja .Možu sem rekla ,da naj on počaka zunaj z njo ,da je ne vlačimo po bolnici ,jaz pa bom ta čas z Domnom pri Uz-ju.V primeru, da pa bi bila lačna ,naj bi me pa poklical.Itak sem mislila ,da bova hitro opravila.In seveda jaz ne bi bla jaz ,če ne bi telefona pustila v avtu. In midva čakava kar precej časa ,medtem se Lana zbudi ;je namreč minilo že 3 ure od zadnjega dojenja ,in ona postaja lačna ;mož pa že paničen ,ker me ni mogel priklicat ,ker pojma ni imel,kaj naj naredi z njo , ni vedel ,kje naj bi naju sploh iskal,da bi on ostal z Domnim pri čakanju ,jaz pa bi nahranila Lano.No, ampak potrpežljiva ,kot je je še počakala pol ure ,pol ko sva pa prišla pa v neutolažljiv jok zaradi lakote .Kot da bi vedela ,do kdaj mora počakat,cuker moj. Jutri ne bo nič z mojim kofetkom,na žalost-no pa drugič.Pa tako sem planirala ,da bova z Lano prišli in se veselila ,da se spet vidimo po dolgem času .Naslednjič pa upam da nama uspe. Lunca , ,da se tuid vi izkopate ven iz tega s... sani1,upam da je res tale E- kriv za težave ,čeprav dvomim. Moram pa vam povedati ,da ste me čist navdušle nad igralnim centom včeraj z vašo debato ,in tako sem ga tud jaz danes kupila .Sem vzela kar tistega ,ki je v akciji v BC .Pa je LAni zelo všeč,zaenkrat. katee,tud moj je imel v ponedeljek zvečer sestanek(v Ribnici) kot tvoj .Da nista bila še celo skupaj na sestanku?! Če bi bila ura bolj zgodnja ,b ilahko prišla z Žan Luko z njim v naš konec. Ja nič ,bom vas še malo prebrala ne tako površno ,kot sem prej , za nazaj ,pol pa spat Lahko noč vam želim