|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
16.4.2008 21:54:49   
sani1
Lunca upam, da bo vse dobro in bo čez noč spal tvoj sonček. In seveda vidva tudi...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
16.4.2008 22:01:49   
nana35
martinca,saj vem,da je Triš verjetno mislila Anchiko,ampak jaz sem se pa tako nasmejala zraven,da sem mogla to napisat.

Triš,saj nisi huda,a si??Malo heca pač ne škodi...midve že veva,kajne?
Joj,Triš,še zdaj se mi smeje,kje si našla to Antracitko?user posted image Ne morem pozabit...pa ne bit huda name.Ga bom že kdaj spet jaz pofiksala,pa se boš ti meni smejala, kot sem ga pri Žanu,ko je bil zraven računalnika,pa sem ga kar prekrstila za Lano.user posted image Jaz se tebi včasih res nasmejem.
Upam,da se Žanu očka hitro pozdravi.user posted image

ursalara,ja,igralni center je super,Klemen res uživa v njem,si vklopi(po sreči seveda)glasbo...

lunca,za Pino in Luko pa tudi user posted image in upam,da ni prehudo.Naj čimprej oba ozdravit.A vidva nimata več Lukeca zraven vaju v spalnici?

Triš,jaz bi tudi v bano...pa imamo samo tušuser posted image .

mala pikica,Klemen tudi že spi od osmih,tako prakticiram zdaj nekaj dni,seveda če mi znese da ob pravi uri je,pri BB pa že spančka,če je vse po sreči.Upam,da bo Gašperju kmalu zacelilo na malem vrateku in da ga ne boli. Se mi kar smili.Ah,saj bo mamica porihtala in bo kmalu vse spet dobro.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, jaz ti pošteno povem, da sem to napamet vedela, ker vem, da je tudi v vseh jogurtih "brez kalorij" in v podobnih "zdravih" zadevah. 

alfabeta,zato pa jaz jem mastne jogurte in vse kar je dobro,ki ima polno kalorij...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Sem pa danes kupila Lady po dolgem času, da malo prelistam kaj se dogaja v svetu slavnih in bogatih...user posted image  
In berem " Usodno bolna Angelina Jolie" pa sem mislila bog ve kaj je narobe. In ne boste verjele nosečniška sladkorna. Mislim koliko med nami jo je imelo...  Res sem se nasmejala ampak ...

user posted image Zdaj sem se pa tudi jaz nasmejala...usodno bolna,ja...Pa kaj nisi bila tudi ti tako usodno bolna,če se seveda prav spomnim...user posted image

Zdaj bo pa treba pod tuš,jutri me čaka čistilna akcija,bo babica imela Klemna in jaz se spravim generalno na okna,zdaj ko je fasada fertig,polno je pikic po oknih,že vidim,kako bom drgnila in čistila,da se bo kadilo...res mi ni,pa mi bo moglo biti.

Lepo noč in se beremo.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
16.4.2008 22:02:12   
vaney
lunca, držim pesti. da bo vse dobro

Anže pa danes podira vse rekorde v sitnosti in ne vem, če je bil 1 uro tiho v 14 urah. ponavadi že ob 21h spi, zdaj se pa še vedno trudi zaspat, najraje bi pa še kar naprej sitnariluser posted image upam, da ima samo slab dan in da ne bo kaj zboleluser posted image
jaz grem tudi spat, ker sem kot cunja...
lahko noč

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
16.4.2008 22:24:21   
katee
lunca: če otrok ne gre s tabo čez mejo, potrebuje potrdilo, ki ga dobiš na upravni enoti in velja 1 leto

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
16.4.2008 22:27:40   
katee
lunca: za Pino in Lukca user posted image user posted image . Pa upam, da bo noč znosna!

Klepetka: tudi Domnu en velik user posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

Sunny: kako si pa ti???

Mi smo imeli pa do 21.30 obiske. Vmes sem Žan Luko skopala in  nahranila, potem je pa takoj zaspal. Je bil revček zelo utrujen.

Sedaj grem pa tudi jaz spat, sem čisto uničena.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
16.4.2008 22:28:06   
klepetka
oj

Samo na hitro sem vas preletela in se vam najlepše zahvaljujem ,vsaki posebej,za dobre želje in pozitivne misli za Domna.

No ,mi smo danes opravili UZ trebuha ,in pokazalo je ,da ima malo povečane bezgavke (reaktivne),kar naj bi nakazovalo na en infektuser posted image .
Baje da naj ne bi blo nič hujšega,vsaj tako je rekel dr. .ČE  se katera kaj spozna na te bezgavke,mi lahko kaj pove v zvezi z njimi.

In tudi jaz si želim, predvsem pa Domnu ,da ne bi bilo treba opravljat gastroskop.
Je pa tudi Maruša zbolela ,skoz ji je nekaj slabo in večinnoma jo trebuh boli po malem že 14 dni.
Tako da očitno imata nekaj podobnega .Grem jutri še z Marušo k zdravniku ,pa z Domnom moram tud nazaj z izvidi.Res upam ,da ni nič hujšega z nobenim.

Smo imeli pa v LJ kar napeto situacijo ,glede Laninega hranjenjauser posted image .Možu sem rekla ,da naj on počaka zunaj z njo ,da je ne vlačimo po bolnici ,jaz pa bom ta čas z Domnom pri Uz-ju.V primeru, da pa bi bila lačna ,naj bi me pa poklical.Itak sem mislila ,da bova hitro opravila.In seveda jaz ne bi bla jaz ,če ne bi telefona pustila v avtu.user posted image In midva čakava kar precej časa ,medtem se Lana zbudi ;je namreč minilo že 3 ure od zadnjega dojenja ,in ona postaja lačna ;mož pa že  paničen ,ker me ni mogel priklicat ,ker pojma ni imel,kaj naj naredi z njo , ni vedel ,kje naj bi naju sploh iskal,da bi on ostal z Domnim pri čakanju ,jaz pa bi nahranila Lano.No, ampak potrpežljiva ,kot je user posted image je še počakala pol ure ,pol ko sva pa prišla pa v neutolažljiv jok zaradi lakote .Kot da bi vedela ,do kdaj mora počakat,cuker moj.user posted image

Jutri ne bo nič z mojim kofetkom,na žalost-no pa drugič.Pa tako sem planirala  ,da bova z Lano prišli in se veselila ,da se spet vidimo po dolgem času .Naslednjič pa upam da nama uspe.

Lunca ,user posted image ,da se tuid vi izkopate ven iz tega s...

sani1,upam da je res tale E- kriv za težave ,čeprav dvomim.

Moram pa vam povedati ,da ste me čist navdušle nad igralnim centom včeraj z vašo debato ,in tako sem  ga tud jaz danes kupila .Sem vzela kar tistega ,ki je v akciji v BC .Pa je LAni zelo všeč,zaenkrat.user posted image

katee
,tud moj user posted image je imel v ponedeljek zvečer sestanek(v Ribnici) kot tvoj .Da nista bila še celo skupaj na sestanku?!user posted image Če bi bila ura bolj zgodnja ,b ilahko prišla z Žan Luko z njim  v naš konec.

Ja nič ,bom vas še malo prebrala ne tako površno ,kot sem prej , za nazaj ,pol pa spat

Lahko noč vam želim

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
16.4.2008 22:31:11   
klepetka
sunyy,pocajtaj se.
nana,uživaj jutri pri pucanju oken .Sam tiste pikice od fasade so pa najbolj zoprne za pucat... grrrr,so mi še predobro v spominu ostale.Ampak kaj češ ,če je treba pol je treba

zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
16.4.2008 22:33:06   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

katee
,tud moj user posted image je imel v ponedeljek zvečer sestanek(v Ribnici) kot tvoj .Da nista bila še celo skupaj na sestanku?!user posted image Če bi bila ura bolj zgodnja ,b ilahko prišla z Žan Luko z njim  v naš konec.

V zvezi s čim pa je imel sestanek in kdaj? Morda sta bila pa skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
16.4.2008 22:34:18   
ljubljana
ljubljana, vi imate krst 3. 5., pa si mu kar kratke rokave kupila? mi ga imamo tudi na ta dan, pa bi tudi rada srajčko. ampak ni še tako toplo, da bi imel kratke rokave kaj boš pa naredila, če bo mrzlo?

Za spodaj sem mu kupila bel bodi z dolgimi rokavi, ki niso stiasnjeni v zapestju tako da zgleda kot ostale srajčke, ki jih prodajajo in imajo našite samo rokave. Bodi sem kupila v H&M za 4,90 eur, ga imajo na istem stojalu kot bodije s kratkimi rokavi. (pri tekočih stopnicah na vrtljivem stojalu - Supernova).

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
17.4.2008 0:23:23   
nana35
Klepetka,kaj ti naj druga rečem,kotuser posted image ,držim pesti za tvoja dva starejša sončka.
Vem,da tiste pikice od fasade grejo težko dol...je tašča doli čistila s paro,pa vso barvo na ograji od balkona je uničilo,tako da je treba pobarvat.

Zdaj grem spat,nisem mogla zaspat,ker sem mislila na mojega mucka in user posted image ,upam,da bom zdaj lahko spala.
Lahko noč.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.4.2008 6:40:20   
nussy
Jutro punce!

Monia je uspešno prestala prvo pikico, nič ni jokala.user posted image  Ni nč po mamici. Jst sm se zmer drla.user posted image  Je pa očitno kr fajn papala. Ima 64 cm in 6920g. No, tole pa je po mamici.user posted image

Včeraj sva v Pikapolonici kupli nov voziček. Tak športen, ki je precej lahek in zložljiv. Za na avion bo super.

Nekaj sem zasledila, da bo dons ena kavica v Lj. Kje in kdaj? Če dobim kak avto doma, prideva z Monio.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
17.4.2008 6:58:26   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš upam, da bo Žanova očka kmalu bolje user posted image Za subvencije pa jaz tudi nikakor ne razumem, zakaj so do njih upravičeni samo tisti po letu 2006. Midva imava gradbeno dovoljenje iz leta 2004 in zato ne bomo nič dobili user posted image

Pojdi na stran subvencije za mlade družine,pa si preberi.Pa ravno nate sem mislila da bi dobili.user posted image

Nana pa kaj bom huda.Jaz se ne nasmejem samo drugim ,včeraj sem se tudi sama sebi z to Antracitko,da je še sine pritekel in spraševal kaj se smejemuser posted image

Lunca
upam da ni bila prehuda nočuser posted image

Drugače pa se mi je danes zaskočil vrat in me boli za znoret.Komaj se premikam.Upam da se tole čez dan zrihta,ker jutri mormo bit zdraviuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
17.4.2008 8:20:37   
katee
triš: kdaj pa ti že vstajaš? A ne maraš spanja?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
17.4.2008 8:21:43   
martinca
triš, sem ti posala ZS. sem pa zdaj prebrala kaj si mali pikici napisala in sem šla gledat na to spletno stran. pa sem videla da odpademo v prvem šusu.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
17.4.2008 8:39:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee

triš: kdaj pa ti že vstajaš? A ne maraš spanja?

Maram ampak ob 6.00 je treba vstat da zrihtam mojo princeskouser posted image ,pol grem pa pospravit,zbudit mojega velikega fanta ,mu pripravim zajtrk in ga pošljem v šolo.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
17.4.2008 8:40:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

triš, sem ti posala ZS. sem pa zdaj prebrala kaj si mali pikici napisala in sem šla gledat na to spletno stran. pa sem videla da odpademo v prvem šusu.user posted image

Škodauser posted image jaz bi pa tako rada ,da katera dobi kaj od te države.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
17.4.2008 8:44:50   
TRIŠ
Igralni center je pri nas najbolj efektivna stvar do sedaj.Žan notri spi,se igra gruli in pojeuser posted image ,mi je Matic včeraj rekel:Mami sej zdej nimaš pa nič dela ko je Žan skoz priden in si lahko skoz na računalnikuuser posted image ,mi je blo kar nerodno in sedaj se čuvam, da ko on pride iz šole nisem na forumu.user posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
17.4.2008 8:50:27   
katee
Aja, seveda, če moraš porohtati še Lano, potem je to drugo.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
17.4.2008 8:51:37   
katee
Vse govorite, kako vaši malčki uživajo v igralnem centru, moj Žan Luka pa ni najbolj navdušen. Se po petih minutah začne buniti. Mu ležalniček bolj odgovarja. A je kak način, da ga prepričam, da je igralni center boljši? user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.4.2008 8:54:04   
katee
Nana: želim ti uspešno  user posted image  

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.4.2008 9:17:24   
Anchikaa
Jutro.
Ja Martinca saj vem da si bla ti,mi je blo potem žal da se nisem ustavla pa te pozdravla.Zelo neolikano od mene!
Smo šli v A po hrano pol pa k bodoči boterci male mis.Saj sem vedla da ne bomo hitro prišli domov,smo bli komaj ob 20h doma.Aja pa Martinca lahko se kaj pripelješ v naš konec pa grema skupaj na šetnjo če ti je no.

Triš sem si kar mislila da si mislila mene.Tako sem se nasmejala s to Antracitko,še zdaj se smejem ko to pišem.user posted image user posted image
Ma kaj bom zamerla,halo,nisem tak tip ki bi zamerla za eno tako sploh pa tebi ne,ko vem da maš gužvo doma.

Sma se včeraj z bodočo boterco menle pa je rekla da bi blo pametno met krst v začetku maja,ker ima ona že vse kupljeno za malo (tu je navada baje da boter obleče krščenko),in če bo tak rasla naprej ji bo še ki premalo do konca maja.Tak da morem it v nedeljo k maši in se it z župnikom zmenit za 10.5.Upam samo da bo lepo vreme,ker mislimo naret kao piknik zunaj.

Nič se še javim kaj.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.4.2008 9:19:58   
ursalara
user posted image

Lunca upam da se je stanje ze kaj popravilo z tvojim sončkom drugace pa drzimo pesti!Evo enega user posted image .
Nana nasa miska si tudi kar sama vklopi glasbo tok casa brca v uno igracko da zacne igrat potem se pa zacne smejat!Prav fajn so tile igralni centri!Pa vso sreco pri umivanju oken vem kako je zafrkjeno to opravilo ko imas polno barvne fasade na oknih!user posted image
Klepetka drzim pesti za tvoje dva sonckauser posted image ko pa se zadevice uredijo se dobive pa na kavici ok.!
Nussy-Cestitke za prvo pridobljeno pikico,cm in gramcke.user posted image

Dasa vse najboljse!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.4.2008 9:24:59   
sani1
To vreme pri nas je čudno iz minute v minuto. Za kavico potem velja za drugič. Mogoče bo že drug teden kakšno izboljšanje vremena...

Katee- jaz bi ti svetovala, da daš Žan Lukata v center ti se pa zraven uležeš in se malo z njim igraš. In potem ga daš malo kravice past, da se vidi v ogledalu in vsak dan po malo. Pa boš videla, da se bo potem že sam zaigral in mu bo postalo vse všeč.
Sicer so pa user posted image zanimivi in ima vsak raje kaj drugega...

nussyy- drug teden bo kavica....

nana35- ja pol sem bila tudi jaz usodno bolna. Sej zato sem se pa še toliko bolj nasmejala... Imaš dober spomin....  Fajn danes čisti...

klepetka- upam, da bo vse dobro z tvojima sončkoma. Lana je pa res pridna in potrpežljiva.  Ja bezgavke so ponavadi povečane pri kakšnem vnetju...

Lunca- upam, da ste dobro prestali noč in da je s tvojim user posted image vse dobro...

Zdej grem pa kavico skuhat....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.4.2008 9:40:59   
dašabina
Daša vse naj naj!user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.4.2008 9:43:26   
dašabina
Moje dete je zaspalo, je od 6 čul, ker on mora obvezno pospremit punce. Sem pa vžagala sesalc, pa se je srotek tako ustašu... Pa sem ga že včasih vključla ko je bil buden, zgleda da je ravno začel kinkat v igralnici...
Ženske pozdravte se, pa rad se imejte, da se ne bo še kateri zgodlo to kar gledamo na 24ur. com - mati ne ve kje je hčerka....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?