|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
16.4.2008 21:22:30   
*Mojca*
alea01 to dobiš v lekarni brez recepta in med nosečnstjo je ok (sem ravnokar pogledala). In ko poješ eno tabletko...šibaš v 15 min na wc, preverjeno. Jaz imam to vedno s sabo na kakih potovanjih ko me zaštopa in je še vedno delovalo.

http://www.lekarnar.com/Zdravila-brez-recepta/Prebavila/Dulcolax-oblozene-tablete/

l.daisy ma ne, ni nadaljevanje, zdaj je spet od začetka user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 16.4.2008 21:23:22 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.4.2008 21:22:31   
polly80
točno,sem se spomnila zdaj:a je katera že slišala za pleničke-racman in štorklja,ki so pralne in so kao boljše za user posted image ritko,ker so propustneuser posted image user posted image user posted image ker nam je te predlagala v MŠ,vendar jaz bom po moje kar pamperske kupila za enkratno uporabouser posted image

aja,glede brc-jaz čutim bolj poplesavanje v trebuhu,nič več brc..kadar pa že je kakšna,je pa direkt v rebra..user posted image

aja,sezona majčic se pa jutri menda začne,tako so napisale user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.4.2008 21:23:28   
Anonimen
Ma že včeraj sem čutila nekaj za zobom. Danes pa malo bolj z zobotrebcom vrtam, pa dobim ven zraven modrosnega en košček(kar konkreten) zoba.user posted image user posted image

Kot da ni s temi zobmi že dovolj problemov. In kot nalašč dobim danes prenaročilo zaradi bolezni zobarce, da imam nov datum septembra. Drugače bi imela pa drug teden pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse nej gre nekam v maloro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tolažim, da se vsaj ne vidi škrba brba.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.4.2008 21:26:42   
*Mojca*
Ma ne vem, jaz sem tudi kar za pamperske. Sej pravim, se mi zdi malo nerealno da bi vse prala, čeprav so naše mame to počele... user posted image

alea01 ti imaš košek za plenice a ne? Un ki ti dela klobasice ven iz plenic. Katere firme je?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.4.2008 21:27:01   
alea01
*Mojca* hvala. bom šla jutri kupit. Upam, da bo pomagalo, saj zdej sem pa še orenk zabetoniranauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.4.2008 21:27:50   
RMRM
Eno vprašanje: boste uporabljale papmerske al navadne plenice? Ker meni se zdi mission impossible da bi ves ta drek dnevno prala user posted image

Mene tud to zanima, pa tolk je govora o tem, katere pamperske so dobre. Mi je res mal čudn, da pamperske, kupljene v Mullerju so ok, drugje pa neuser posted image  Kako pa veš,katere pamperske so dobre. Ene tud hvalijo Hoferjeve, pa plenice iz DM..., samo kolikor se jaz spomnim so mojima dvema pasale samo pamperske, zdej pa res več ne vem. Plenice a la štorklja... mi pa nekako ne sedejo, pa tud pri današnjem tempu , ne vem no.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.4.2008 21:29:17   
*Mojca*
Didlina ja shit če se ti je en delček odbil. Bi bilo fajn da si čimprej to poštimaš. Kaj pa če greš  h komu drugemu pod nujno? Po mojem bi te mogli vzet ker si noseča...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.4.2008 21:29:36   
alea01
meni še na misel ni prišlo, da bi ne imela plenic zaenkratno uporabo. Se mi zdi, da še tolk imam enga dela, pa čas nas preganja in da bi še plenice prala.... Ne vem no...

kupla sem sangenic v šparu za 35 eur. Sem pa glih zadnjič vidla, da je že 52 euruser posted image . Je pa na kasete

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.4.2008 21:32:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Eno vprašanje: boste uporabljale papmerske al navadne plenice? Ker meni se zdi mission impossible da bi ves ta drek dnevno prala user posted image

Mene tud to zanima, pa tolk je govora o tem, katere pamperske so dobre. Mi je res mal čudn, da pamperske, kupljene v Mullerju so ok, drugje pa neuser posted image  Kako pa veš,katere pamperske so dobre. Ene tud hvalijo Hoferjeve, pa plenice iz DM..., samo kolikor se jaz spomnim so mojima dvema pasale samo pamperske, zdej pa res več ne vem. Plenice a la štorklja... mi pa nekako ne sedejo, pa tud pri današnjem tempu , ne vem no.

Jaz bom uporabljala plenice za enkratno uporabo. Za prvo silo bom kupila en paket pampers newborn, potem bom pa sproti kupovala, ker newbron res hitro user posted image prerastejo. Jaz sem pri moji uporabljala dm-ove, pa je imela rdečo ritko tako, da sem na koncu pristala na pretty baby-dobijo se v sparu.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.4.2008 21:33:02   
Anonimen
Didlinaa ti pa res nimaš srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.4.2008 21:33:13   
Anonimen
Ja, v torek grem pod nujno, prej ne gre .user posted image  Ko imamo tolk razpoložljivih zobarjev.user posted image

Joj sem jezna, da grem kar spat.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.4.2008 21:33:48   
*Mojca*
alea a to je un tomee pee al ne vem kaj? Ker sem ga danes gledala v BC in je res 52 eur user posted image   A si ga že kaj sprobala?

Pa sej to bova nekomu poturila user posted image user posted image

Jaz sem tudi pristaš pampersk...go pampers, go pampers user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.4.2008 21:34:42   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, v torek grem pod nujno, prej ne gre .user posted image  Ko imamo tolk razpoložljivih zobarjev.user posted image

Joj sem jezna, da grem kar spat.

Neeee no, malo še čvekaj pa boš takoj boljše volje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.4.2008 21:35:58   
l.daisy
ja te bombažne plenice zadnje čase spet na veliko promovirajo... saj verjamem, da so boljše za kožo, ampak jaz imam spet en nosečniški intermezzo: a za menstruacijo bi imele pralne vložke? user posted image user posted image user posted image
pomojem da ne... verjetno bi bili bolj zdravi, 100% bombaž in vse lepo pa prav... ampak roko na srce...

moja mami pravi, da je zame imela okrog 100 tetra plenic... user posted image
tega podatka raje ne apliciram na mojo situacijo... user posted image
pamperske, fixies, tiste od müller-ja ali dm-a, katere koli jima bodo ugajale...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.4.2008 21:37:02   
alea01
ja, mojca. to je koš od tommee tippee. Kak bi pa sprobala? Saj nimam plenicuser posted image user posted image user posted image .
Moja kolegica ga je imela in ga je sam hvalila

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.4.2008 21:38:23   
*Mojca*
l.daisy ti bi v bistvu v enem dnevu lahko nafilala pralni stroj in jih prala sproti user posted image user posted image

Meni ni jasno kaj delaš s posranimi plenicami...kaj jih sproti na roke pereš al kako? Recimo da se ti pokaka ob 8h zjutraj in si prejšnji večer vse opral. Kaj pol s tem? Na roke? Pustiš tam da smrdi? Logistično mi ne gre skupaj

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 16.4.2008 21:40:57 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.4.2008 21:41:50   
l.daisy
samo res... user posted image user posted image user posted image

zadnjič sem se smejala v MŠ, je govorila patronažna o dojenju, da v prvem mesecu dojenček je 10-12x na dan, pa da vsak podoj lahko traja tudi več kot eno uro....

nisem mogla, da ne bi padla v smeh... 10-12x na dan eden po eno uro X 2 = 20-24 ur... samo DOJENJE! user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.4.2008 21:42:01   
Anonimen
Mi pa bomo uporabljali kar pamperske, lionstar...karkoli, vse bo zastonj.user posted image
Do  otrokovega 1 leta starosti časti plenice (s priloženim računom) firma od user posted image . Še so dobri delodajalci.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa sem dobre volje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.4.2008 21:42:38   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.4.2008 21:42:45   
alea01
mojca, ne ubadaj se z tetra posranimi plenicami, ker z njimi ne boš imela opravka... ali pa?user posted image . Meni tudi ni jasno kak je pol s tem.....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.4.2008 21:43:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi pa bomo uporabljali kar pamperske, lionstar...karkoli, vse bo zastonj.user posted image
Do  otrokovega 1 leta starosti časti plenice (s priloženim računom) firma od user posted image . Še so dobri delodajalci.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa sem dobre volje. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.4.2008 21:43:18   
*Mojca*
l.daisy ja 24ur ali pa vsakega na eno joško user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.4.2008 21:43:51   
Anonimen
Posrane tetra plenice pa moraš itak dat najprej na predpranje.user posted image

Čeprav včasih so jih prali na roke. user posted image user posted image user posted image  Fak kaj so garale včasih naše mame.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
16.4.2008 21:44:39   
alea01
didlinaa, kaj pa če bo alergičen na linostar plenice? Sem žleht a ne?user posted image user posted image user posted image

Drgač pa super za delodajalca tvojega lubijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
16.4.2008 21:45:23   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mojca, ne ubadaj se z tetra posranimi plenicami, ker z njimi ne boš imela opravka... ali pa?user posted image . Meni tudi ni jasno kak je pol s tem.....

Ne ne, sploh ne. Samo to so moja globoka razmišljanja, podobno kot tisto o temu kam pelje očka punčko lulat...kar neki skrakta user posted image

Didlinaa no vidiš, RR pomaga.

Dej še meni zdilaj malo plenic user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?