|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
16.4.2008 7:24:34   
becky
ne, M ni, pa bi jo mogla dobit v soboto. moj G pa dela šele danes popoldan in zdaj me skoraj panika

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
16.4.2008 7:33:32   
sonček33
witto - vso srečo jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.4.2008 7:57:36   
*Mišika*
Pozdravljene!

Jst bi pa rabla pomoč, tiste ki že imate kakšnega sončka doma - koliko kg ima 1 leto star otrok? je normalen, ni debel ni spretiroma suh
To me zanima zaradi plenic, kupujem jih za eno prijateljico in bi rada kupila prav velike.  Prosim za čimprejšno pomoč!!! Hvalauser posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.4.2008 7:57:39   
Tiki55
Jutro punce!

miskajus
jeeee čestitkeuser posted image user posted image user posted image

imam
držim pesti, da je to to! Vsekakor sporoči, ko boš ponovila test.user posted image

Nea_teja_ in Toffsyuser posted image user posted image user posted image punci držim vama pesti za naslednji krog.user posted image

witto tudi tebi vso srečo, da čimprej zagledašuser posted image !user posted image user posted image user posted image

natka28 midve sva na istem... jaz je ne pričakujem danes in sem zjutraj iz firbca naredila test, pa se je pokazal jasen - user posted image Bojim se, da je za ta mesec konec in da se bo vsak čas ulila.
Navijam zate, da ti čez nekaj dni vseeno pokaže debel plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.4.2008 8:02:04   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: becky

ne, M ni, pa bi jo mogla dobit v soboto. moj G pa dela šele danes popoldan in zdaj me skoraj panika

becky po moje je najbolje, da popoldne pokličeš svojo G in jo povprašaš o tem. Ampak jaz mislim, da če se ti je pokazala črtica, da si user posted image !

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.4.2008 8:05:55   
Tiki55
*Mišika* moja sončica je stara že skoraj 5 let, tako da se slabo spomnimuser posted image . Ampak, če se ne motim, ima 1 leto star otrok tam okoli 8-9 kg.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.4.2008 8:07:54   
barbara b
Moj je imel pri enem letu  12 kg.

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.4.2008 8:10:53   
liam
moje M še ker ni... tud ni nič čutit da bi mela namen pridit...
tak, da sm se odločila, da če je drug tedn še ne bo, testek bo pa še vedno-, bom šla do G, in jo prosla da naredi pregled...

ojej, pa še modrostne zobe bi mogla dat slikat, da jih dam ven... zdaj pa morem čakat... al na plusek al pa na Muser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.4.2008 8:17:04   
Tiki55
liam koliko ti pa zamuja?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.4.2008 8:19:31   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

od soboteuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.4.2008 8:24:03   
frufru
user posted image user posted image Bravo nove nosečkeuser posted image user posted image
Kilaža 1letnika je pa zelo različna, naš je imel 11 kil (80cm), sosedov pa 9(75cm), pa sta oba približno enake debelineuser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.4.2008 8:49:56   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: liam

hmmm... poskusi še kakšen test čez nekaj dni. Držim pesti, da ti pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.4.2008 8:50:44   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image Bravo nove nosečkeuser posted image user posted image
Kilaža 1letnika je pa zelo različna, naš je imel 11 kil (80cm), sosedov pa 9(75cm), pa sta oba približno enake debelineuser posted image

No, pol pa le nisem tako mimo udarila. Sem se že ustrašlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.4.2008 9:06:49   
liam

hmmm... poskusi še kakšen test čez nekaj dni. Držim pesti, da ti pokaže user posted image user posted image

saj mi drugega niti ne preostane, kajneda?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.4.2008 10:52:53   
sasa78

saj mi drugega niti ne preostane, kajneda?user posted image user posted image user posted image

PEJD PO TEST IN GA NAREDI - MISLIM DA VSI ČAKAMO

dežim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.4.2008 10:56:37   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aprilčice,al že vse pridno slončkate,jaz bom pa prilepla eno sliko,ki ponazarja kako moraš držat noge v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne držimo v luft, ker me vse boli!!!!! Pa še slabo mi je user posted image user posted image user posted image user posted image .
Spodnji del trebuha imam napihnjen, bolijo me jajčniki, za popent - tako da mi tud user posted image user posted image user posted image  ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je to tudi kakšen znak?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
16.4.2008 12:07:09   
ursa30
čisto možno, ni pa nujno. najbol da počakaš izostanek user posted image  in narediš test...druge ni. lp

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
16.4.2008 12:45:07   
Tiki55
Punce, prihajam iz WC-ja in sporočam, da me lahko obarvate modrouser posted image . Saj sem vedla! Vedno točna...

Za ostale aprilske borke pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glejte, da boste nadaljevale roza revolucijo, prav?user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
16.4.2008 12:48:01   
Tanik

Punce, prihajam iz WC-ja in sporočam, da me lahko obarvate modrouser posted image . Saj sem vedla! Vedno točna...

Za ostale aprilske borke pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glejte, da boste nadaljevale roza revolucijo, prav?user posted image

saj bo user posted image , optimizem velja user posted image
jaz še čakam, danes se tako vleče user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
16.4.2008 14:58:12   
spps
ojla,punce!
tikkiuser posted image user posted image user posted image maja ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image vsem ,ki še čakate pa srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
16.4.2008 17:12:58   
matejka78
tudi jaz se javljam, da me je obiskala, tako da me lahko obarvate modro.
Čestitke pa vsem user posted image
Za te, ki pa še čakate, pa držim pesti

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
16.4.2008 17:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Jst bi pa rabla pomoč, tiste ki že imate kakšnega sončka doma - koliko kg ima 1 leto star otrok? je normalen, ni debel ni spretiroma suh

Evo lahko povem iz prve roke - naš je imel ob 1. letu 10,5kg! Kolikor pa spremljam punce majo tam od 9-11,5kg, tudi odvisno koliko so veliki.

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
16.4.2008 18:20:32   
Raguel
miskajus-user posted image user posted image user posted image želim ti mirnihuser posted image in zdravega otročkauser posted image
vse punce,
ki vas je obiskalauser posted image pa vabim v mesec maj,ne vem zakaj ampak meni se zdi maj tak obetaven mesec

Ve imate debato koliko naj bi tehtal 1.leto star otrok,pa se mi je utrnilo vprašanje koliko pa naj bi tehtal "30. let star otrok"-torej nekdo kot jazuser posted image user posted image ,ker mi zadnje čase malo šivi popuščajouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
16.4.2008 18:41:15   
_sanja_*
samo mal sm prišla navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na žalost mam gužvo na faxu, tako da ne morem velik klepetatuser posted image

Navijam pa pridno za vse in mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

Pikica, teb bo ziher uspelo glih med pavzouser posted image

pridne bodte. papauser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
16.4.2008 19:19:10   
spps
alora aprilčice,kako vam kaže?za mene je še preeeezgodaj ,da bi karkoli napovedovalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......