|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
16.4.2008 12:29:12   
ključek
Se mi zdi, da je kar preveč vozičkov pa se je težko potem odločiti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še res je!!!  midva že imava takšne probleme. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
16.4.2008 12:36:54   
jakoLUlana
A ima katera ful lepe lase zdaj? Meni so se po prvi nosecnosti zgostili in ostali gosti, zdaj so pa se lepsi. Prav uzivam user posted image  Sem nekaj razmisljala, da skrajsam frizuro a je frizer rekel: Ojej pa ne take lepe lase krajsat- bomo po porodu, ce bo slo kaj na slebseuser posted image  Se pa normalno barvam, le da barva zaradi hormonov malo drugace prime.

Maxi cosi lupinico imamo mi se od prve pupe pa bomo kar to uporabljali. Imam pa eno user posted image  Se da kje kupiti novo prevleko? - vem, da obstaja poletna, ampak jaz bi navadno ampak novo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.4.2008 12:43:51   
jakoLUlana
pa se eno vprasanje na hitro.. a je katera bila kaj v Kepici zadnje case? imajo ze prav poletno robo?- mislim na majice brez rokavov..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
16.4.2008 13:05:29   
alysa
Tako, da se še js mal oglasim. Včerajšnji pregled sem prestala, vse je OK, bejbi pridno raste in se giblje, je pa bolj tak sramežljivček, saj si je z obema rokama za trenutek pokril obraz, ko smo ga gledali. Spol je še vedno user posted image  in bo verjetno tako tudi ostalo, saj moj user posted image  sploh noče slišat o tem, da bi nama G povedla za spol.  Naslednji pregled imam 13. 5.

Goldfish: glede odločbe sem dans vprašala svojo zdravnico, zakaj je še nisem dobla, pa je rekla, da so jo oni poslali na zavod in da jo bodo še že poslali in da naj normalno hodim 4 ure v službo. Men je sicer vse bolj čudno, zakaj je še nisem dobla. user posted image  Če je do petka ne dobim, bom poklicala na zavod.

Tut men zgleda ne paše to muhasto aprilsko vreme, saj se me je včeraj lotil še prehlad.

Če boste zmenle za kako srečanje septembrk, sem absolutno za, seveda, ko bo mal bolj toplouser posted image .

Pa še to sm bla včeraj v Lisci in imajo kot novost pižame za dojenje, če katero zanima.

Uživajte v sončku, js grem pa počasi kuhat kosilo.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.4.2008 13:39:16   
ključek
Uživajte v sončku, js grem pa počasi kuhat kosilo.

kuhaš kaj dobrega?? jaz nimam ideje, kaj naj naredim?? user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.4.2008 13:45:53   
alysa
Neki hitro pripravljenega: testenine z lososom.

Moram bit ob 15. že nazaj v službi, ker imam sestanek.

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
16.4.2008 13:47:10   
*zoe*
Pf in JakoLUlana tudi jaz imam bujne lase sedaj, pa se mi tudi manj mastijo. Je pa res, da so se mi začele cepit, ker se že nekaj časa nisem ostrigla, tako da že cel teden zbiram čas, da obiščem frizerja, da mi malo š**** postriže. Pa enkrat se bo treba spet mal pobarvat,...

Z vozički je res tko da jih je preveč. Jaz sem tudi imela že vse zbrano kaj bom kupila, pa se mi je vse postavilo na glavo, tako da nič ne vem kaj bomo imeli.

Alysa user posted image   user posted image   user posted image  za pregled, kar se pa prehlada tiče sva pa na istem, le da jaz počasi prihajam k sebi. Sedaj pa moj user posted image  doma leži, pa še moja mami.

Kaj bomo danes jedli, ja? Tudi jaz sem brez idej. Mogoče bomn spekla ribe pa krompir za zraven. Ne vem še. Bomo videli, kaj bo moj user posted image  rekel.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
16.4.2008 13:48:31   
pf
Me to you jaz sem danes prvič pripravila fajitas. Piščančje tortilje sem napolnila z omako, ki sem jo pripravila iz bučk, melancana, malo mletega mesa in paradižnika, ter začimb. Zvila sem jih kot palačinke. Polila pa sem jih z omako iz kisle smetane, malo naribanega sira, ter čilija. Zdaj jih imam že na dveh krožnikih in samo pogrejem še v mikrovalovni, pa grema jest. Zraven pa sem naredila mešano solato. Ti javim, če bo dobro. Diši čudovito. Po mojem bi bilo fino tudi piščančje meso na trakce narezano. Tortilje sem pa kupila v Sparu, čeprav sem se odločila, da če nama bo všeč, bom drugič probala narediti jih sama. Drugače pa imava oba rada mehiško. Vam javim kako je kosilce uspelo. Dober tek vsem, ki ste ravno pred kosilom in tudi tistim, ki še nabirate ideje za kuho.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.4.2008 13:50:24   
*zoe*
Pf meni je tudi mehiška zakon user posted image  A mi boš dala recept za tele tvoje fajitose? So se mi kar sline pocedile....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.4.2008 13:59:14   
alysa
pf si mi naredla lušte, ker midva že ful dolgo tega nisva jedla, dam pa piščanje meso zraven in zelenjavo ... je pa dobra ideja mogoče za jutrišnjo kosilo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.4.2008 14:01:20   
Tejchy
kar se vozičkov tiče - ja izbire je ful.. čeprav midva sploh nisva imela problemov.. Smo z eno kolegico enkrat na začetku zapadli v debato glede tega oz. je ona kr rekla, da ko bova vozičke kupovala, da morama vzet High Trek, ker je 1a (naj omenim še to, da ona sama ni kupila tega vozička in ji je ful žal, zato ni pristranska pri svetovanju) in nama poslala LINK http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_poussette_high_trek.htm   pa nama je bil obema takoj všeč in sploh nisva razmišljala o čem drugem.. pa tud noben drug voziček mi ni tolk všeč kot ta.. čeprav zadnje čase skoz srečujem mamice z Maxi cosijem in je tud kr luškan.. no, vsaj z lupinico mi pride cute.

jakoLUlana - men se ni čist nič spremenilo.. ne opažam, da bi hormoni povzročli kakršnekoli spremembe na mojmu telesu - razev večjega trebuščka, prsi in polno mozoljev po hrbtu user posted image  user posted image  user posted image  ... Upam, da prsi ostanejo v takem stanju kot so zdj tudi po porodu user posted image  user posted image  user posted image

alysa - tebi pa čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image  Kašne pa so te pižame?? A to si v SG gledala?? Cena?? ... ma sm radovedna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.4.2008 14:14:13   
ključek
lačna!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.4.2008 14:33:33   
alysa
Tejchy, ja bila sm v Lisci v SG, šla sem tja z namenom, da si kupim mal večji modrc (in sem si ga tudi), zravn sm pa še malo povprašala za modrce za dojenje in mi je pokazala še pižame za dojenje. Tu jo lahko vidiš, je v roza ali modri barvi, cene pa ne vem točne:  http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,2225

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.4.2008 14:34:10   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Saraya saj za to, da se dobimo enkrat smo že dogovorjene. Čakamo samo malo lepše vreme.
Kajne punce?

Sem za. Sem pa iz okolice Ljubljane.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.4.2008 14:35:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja punce,bi blo fajn če bi se lahko enkrat me septemberke spoznale.Nevem, kako je pri vas s prevoz
om,bi se magari enkrat kje na pol poti srečale na kakšni kavici?user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.4.2008 14:46:47   
onina
jakoLUlana - tudi jaz sem iskala prevleko za lupinico maxi cosi, pa je nisem dobila - imajo samo tiste poletne (bele, temno modre) in ful čudno stojijo na lupinici.
sem šla samo mimo izložbe Kepice, pa imajo v izložbi novo robo.

Kosilo - danes ričet - lačnaaaaaa!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.4.2008 14:57:28   
Lara Croft
Ričet... njamsi.....

Jaz sem si pa sojine koščke naredila z bučkami..... pa skledo solate....

Mi ni jasno, zakaj po mesu in jajcih bruham.... Po nobeni drugi stvari mi ni več slabo... no, po kavi se mi ful spahuje... ma ful, še ene par ur potem... user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.4.2008 16:01:22   
arabela*
oila bejbeuser posted image
Jaz pa sem komaj sedaj priracala domov.Sva z malečko šetale,pa bile na kofetkih,pa obisk sva imele.Sedaj pa skuham,pa ajd šibam na aerobiko.
Imam pestro ,a ne?Je čas,da začnem malo več počivatuser posted image
Se vam kasneje pridružim na čveku,ko vse poštimam.Pa pauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.4.2008 16:28:07   
ključek
oila bejbe
Jaz pa sem komaj sedaj priracala domov.Sva z malečko šetale,pa bile na kofetkih,pa obisk sva imele.Sedaj pa skuham,pa ajd šibam na aerobiko.
Imam pestro ,a ne?Je čas,da začnem malo več počivat
Se vam kasneje pridružim na čveku,ko vse poštimam.Pa pa

še dobro, da si na bolniški, da imaš čas vse spedenat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.4.2008 16:29:53   
ključek
Mi ni jasno, zakaj po mesu in jajcih bruham.... Po nobeni drugi stvari mi ni več slabo... no, po kavi se mi ful spahuje... ma ful, še ene par ur potem...

mene pa matrajo mlečne stvari. mi je kr slabo mal po njih. sam kaj, ko jih imam tako rada.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.4.2008 20:19:29   
ključek
punce, rabm pomoč oz. nasvet!!! namreč ful so mi začele zatekati noge. res so grozne. kako naj vam opišem?? hmmmm......user posted image  no, rečmo, da sem prej imela šibice, zdej imam pa krvavice. da boste razumele razliko.user posted image  ima katera kakšen nasvet?? 10 ur na dan sedim - 2 uri vožnje, 8 ur delo v pisarni. sicer probam iti na sprehod, ko pridem domov, ne uspe pa vedno. ali res obstaja ena krema za zaotečene noge?? mogoče katera kaj ve?? hvala za pomoč in lep večer vam želim!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.4.2008 20:28:23   
petra1978
Ojla pupe.

Samo da vas na hitro pozdravim. Zdaj sem komaj prišla do računalnika, da vam lahko kaj napišem. Hvala vsem, ki ste v soboto držale pesti za moj izpit, se je izplačalo. Zdaj pa samo še čakamo na torkove rezultate. KAHLO, držim pesti še za tebe, pa saj vem, da si naredila.

Doma ful delamo, danes sem imela električarje, maja pa že pridejo gips delat. Ful je lušno in že komaj čakam, da se vselimo in našo bebo prinesemo v novo stanovanje.

JAAAAAAA, za kavo sem pa jaz tudi.
Lepo se imejte.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.4.2008 20:29:02   
RAČKAPK
oj
me to you - nočem te strašit
ampak otečene noge to sigurno ni fajn

jaz sem v prvi nosečnosti morala zaradi zatečenih nog na bolniško

otečenost v nosečnosti ni glih znak utrujenosti
ampak je prej slabše delovanje ledvic

glede vožnje in sedenja sva nekje na istem
in hvala bogu še nimam nobenih težav s tem

SREČNO

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.4.2008 20:29:35   
petra1978
Aja še to, ME TO YOU, ko boš v pisarni probaj noge držat v višjem položaju, oz. mogoče jih daš na kakšno "pručko". Baje da pomaga.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.4.2008 20:33:42   
dojenč
pozdravljene, nisem mogla da nebi-.....pogledala k vam, jaz sem sicer septemberka, mojauser posted image  pa pride na svet avgusta-mala levinja ja.no, torej kako se počutite?skoda da imamo tako slabo vreme, je katera tukaj gori iz ptuja ali okolice, ali bom avgusta sama v porodnišniciuser posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?