|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
13.4.2008 9:40:29   
aleži
Dobro jutro,

najprej vaš pošiljam
user posted image

Danes pa izkoristite biti z vašimi user posted image , pa se vidimo jutri.
Pri nas bo malo kriza danes biti z dvema cel dan doma!!

Lepo nedeljo in nič delat!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.4.2008 10:15:57   
leni5
mmmm, hvala za kavico Aleži, mojo je spremljal še Trojanski krof, ki jih je včeraj prinesel moj user posted image . Sem gledala vremensko napoved na eni angleški spletni strani, ki je precej zanesljiva in bo ta teden še tak aprilski, naslednji pa lepši, ko bom jaz (upam da!) v porodnišnici.
Do kdaj cca ste na kavi? Ker jaz sem v pon že popoldan v kp, ker peljem Tajo na plesne in se prešvercam k mojim na kosilo, pa skoraj ne bi hodila še dopoldan v KP. Bi pa prišla pred 13uro? Al je to prepozno in greste takrat že domov?

Lepo nedeljo in vsaj malo sončka nam želimuser posted image !

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.4.2008 11:05:43   
Azzurra
Danes pride moja prijateljica iz Italije (je slovenka, iz Izole, ampak poročena v Livorno-Toskana) in bo tukaj samo 3 dni, tako da če bo jutri za to, jo bom pripeljala s sabo. Brez skrbi, spada v klub user posted image  Ima fantka, starega malo več kot 3 mesece, ime mu je Matija.
Mene danes boli glava za 'mret! In me je že včeraj. Popoldne smo pa šli na igrišče (Birba v Izoli) in je bilo ful fajn. Polno otrok, eni so celo praznovali rojstni dan tam v tisti leseni hiški, tako da se je Liam razdivjal.

Kaj pol velja isto kot zadnjič - tam nekje med 9-10-11 uro?

Leni5, zadnjič smo šle domov glih malo pred 13. uro. Bi glih kavo spile skupaj če utegneš user posted image  
Sicer pa se raje slišimo po telefonu, da ne boš  hodila brezveze. Ti pustim moj gsm v zs, pa mislim, da imaš tudi številko od aleži pa še kakšno verjetno.

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 13.4.2008 11:13:31 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.4.2008 7:50:48   
leni5
Azzurra, si shranjena...glede na vreme boste verjetno kar pohajale na sončku, jaz sem danes katastrofalno spala, tako da bom dopoldan malo počivala. Pokličem, ko prihajam v KP ali aleži ali azzurro, pa boste povedale, če sem prepozna. Uživajte na sončku (dokler je) in upam, da se vidmo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.4.2008 21:04:41   
aleži
Hojla pupice, danes je naša soseda v 32.t rodila zdravega fantka Žana, težkega 2,25 in dolgega 49 cm. Čestitke!!user posted image user posted image  Prav vesela sem za njo!!!

Azzurra, kaj pa tvoja prijateljica, a tudi ona že pestva???? Mogoče bosta pa cimri!!!

Sirenetta, a si tudi ti že gor na hribu , ker se ne oglasiš!!!

Lahko noč in se vidimo jutri!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 14.4.2008 21:05:41 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.4.2008 21:27:35   
Azzurra
Ja, ja, pestva user posted image  Fantka Tilna, 3.880 in 55!
Da niso vse tri s Sirenetto cimre user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.4.2008 22:10:44   
amaya
Ja ma res, kje je Sirenetta...ma pam, da kje na lepem user posted image
Danes je bilo vreme fanatstično in sem se prav nasončla user posted image , pa še vse sem rešila, kar sem imela.

Pupe se vidimo jutriuser posted image . Leni5: si tudi ti jutri kje okoli Supernove?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.4.2008 7:55:23   
marty5
Jutrouser posted image

Jaz vztrajno hinavim kavico, ampak če sem z Jernejem, je to mission impossible oz. bi vse skupaj zgledalo eno letanje  in stalno "Jernej, ne!", "Jernej ne tam!" user posted image  Razen, če se še kaka od vas opogumi in pripelje še starejše, da se malo zamotijo user posted image . Pol bo pa ravs user posted image . Včeraj sva itak šla na CSD oddat vlogo za porodniško in je že pri čakanju pred vrati uspel snet dol okvir od vrat user posted image .....Na koncu pa še nič nisem rešila, ker mi morajo v službi dopisat še marčevsko plačo, ker smo kao aprila....pa tudi, če bi bili 1.4., bi morala dat še marčevsko zraven...nič mi ni jasno, ampak ok - bo treba še enkrat.

Danes me pa čaka pregled - imam kontrolo rasti. Me je prav strah zvedet, kako je to dete veliko, ker je že zadnjič prehiteval za 14 dni....

Grem zdaj spit eno močno user posted image , ker nisem spala nič ponoči....smo dobili nočnega obiskovalca in to zgleda obupno - samo premetavanja in brcanje. Super, en me brca v trebuhu, drugi me v hrbet user posted image . No, vsaj bom navajena na  nočna zbujanja od junija dalje - ne bo tako težko kot prvič user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 15.4.2008 7:56:39 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.4.2008 14:12:40   
amaya
Punce, kaj za jutri?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.4.2008 15:08:45   
aleži
Jaz bi šla, če nebi deževalo, ker je bala it če dežuje z vozički not in ven, ker parkirna mesta nimajo strehe. Če je sonce bi bilo super. Lahko greme čez 8 uro, samo kdaj se pa vrnemo?????? ker jaz morem it po Žigca vsaj do 16 ure v vrtec ali pa si morem rezervirat varstvo?????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 685
15.4.2008 16:35:44   
amaya
ma valda smo nazaj do tiste ure...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.4.2008 16:46:36   
Azzurra
Aleži, po moje so tedve res cimre...kaj je tvoja soseda rodila okoli 18. ure?
Ker mi je gregica74 povedala, da je prišla ena punca, ki je to zelo na hitro opravila, da je blo ekspresno hitro, da pa je rodila skoraj 2 meseca prezgodaj...no pol sem pa malo prej to povezala, da sta res lahko cimre...

Kar se tiče potovanja v shopping je meni vseeno, napoved je menda slaba oz. naj bi blo isto kot danes, v četrtek pa izboljšanje. Povejte vi. V bistvu je res lepše če je lepše vreme, ampak kot hočete.

Pri G sem opravila, nič posebnega, edino neke brošurice mi je dal o kontracepciji in priporoča Mireno. Se jo vstavi in 5 let imaš mir.

Nič, ko pade kakšna odločitev, javite. Jaz tudi moram vedet zaradi varstva.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.4.2008 16:53:01   
aleži
Amaya, glej ki čvekamo!!!! ne jit dol

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.4.2008 16:55:49   
aleži
Azzurra, jaaaaaaa ona je tista, ki ima fantka Žana. Ojojjjj, cimre so!! Upam, da se bosta spoznali in tako bomo vozičkale skupaj!!!!! Res je expresss rodila. Ob 15h je prišla gor in okrog 18h je rodila. Plodovnica ji je odtekla doma in me je klicala kaj je to, če vem,... No, pa imava spet nekaj skupnega!!!
A ja, kaj si videla mogoče Sirenetto gor????

Be, zaradi mene lahko gremo!!! kje pa se dobimo!!!
Amaya, edino Martini reči, da naj Laro zbudi!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 15.4.2008 16:57:48 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.4.2008 16:59:06   
aleži
Amaya, no pa si mi zbežala. Zakaj?????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 690
15.4.2008 19:35:19   
amaya
evo mene...ma kaj potem gremo vseeno, ne glede na vreme? moram Martino poklicat...ok...se dobimo v Supernovi kdaj? Ob 9? 8.30?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.4.2008 20:56:14   
amaya
Pina-1: adapter ni pravi, žal...je preozka luknja.

Punce: jaz sem jutri ob 8.30 pri Martini in potem se slišimo, da se zmenimo kje se dobimo. lahko se dobimo tudi pred Kompas shopom na Škofijah user posted image
Javite

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.4.2008 20:57:25   
aleži
Zdaj sem gledala na meteo.it in kaže da ne bo dežja zato lahko GREMO!!!
Allora se dobimo ob 8.30 pri Supernovi in potem partenza.
Ma pridemo do 16h domov pupe moje!!! Saj ne bomo toliko ZAPRAVLJALE!! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.4.2008 21:00:09   
aleži
Sva istočasno pisale.
Bene, potem se pa kar tam dobimo na Škofijah. Jaz bi raje parkirala avto pri Outletu.

Lahko nočko, pa polno evrov s seboj!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.4.2008 21:03:03   
aleži
Pina-1 Kupila sem samo šampon, ker kremice niso imeli in je ČUDOVITO POMAGALO. Zdaj bom pa še kremico kupila in spravila temenca proč. Hvala!!

Leni, čuvaj tvojega user posted image  in sporoči. Kaj veš kako je z Sirenetto? Kje sploh je???
Žigec je bil kontent za majčko. Morem it še s teboj v šoping za pupico. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.4.2008 21:21:58   
sirenetta
Ma evo mene!!!! Kaki rodila (magaaarii), samo mi je internet nagajal user posted image .

A vidim, da ste me pogrešale, ke lepo!

Smo povezani na internet preko routerja preko računalnika od mojih staršev v zg. štuku, pa zgleda da nekaj ni štimalo, saj še zdaj ne vem, ali je od vremena ali kaj drugega. Vgl. sem na hribu, ja, samo ne na ta pravem user posted image .

Sploh pa sem Leni obljubila, da bom z njo cimro, vi me pa kar zdaj štulite v bolnico k drugim dvem! user posted image user posted image user posted image

Saj po eni strani ne bi imela nič proti če bi bila odrešena teh muk...Leni zdaj te čisto razumem, ko si pravila, da ne zdržiš več. Zdaj je mene primlo, glih sem tebe zaprav prepričala, da počakamo na bikce pa se meni več ne da! Vse me boli, volje nimam nobene, zaspana, utrujena, naveličana najbolj same sebe. Ufff. Che palle.

Še s tem vremenom in z računalnikom ki nagaja... Za vikend sem bila sicer malo bolj aktivna, ki je bilo še ene par stvari za porihtat za otročka, samo sem pa bila sicer tako utrujena, sploh so moje energijske rezerve zgleda na ničli. Lepo vam, ki kufetkate in šopingirate in čiakulate user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.4.2008 21:25:06   
aleži
Oj, končnooooo si se oglasila. Smo te pogrešale in se spraševale, kje si, če si že gor!!!user posted image
Upam, da nam boš sporočila če ko bo pravi cajt!!user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 697
15.4.2008 21:31:56   
leni5
Kaj zdaj to? Greste v shopping čez? Ma ke lepo, jaz bi tudi...morem vseeno počakat, da 100% vidim, kaj se skriva v mojem trebuhu!
Aleži, da bi ti vedla kje sem danes pop. pristala...točno pred stalažo od Barbie stvari in valda nisem šla praznih rok domov...
Sirenetta, veš kaj, če sva do zdaj držali, pa bova še 6 dni do bikca, ne?

Uživajte jutri in zapravljajte full!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.4.2008 21:36:29   
sirenetta
Ma itak, da bom sporočila!!! user posted image

Samo smo z Leni zmenjene, da vsaj do 21.4. držimo noge skupaj user posted image user posted image user posted image . Tako da brez panike user posted image .  A proposito, kje je Leni, ki se tudi še ni nič javila od včeraj?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 699
15.4.2008 21:37:20   
amaya
Ma jaz sem tisto kremo in šampon iskala na tržinici, pa ga niso imeli oz. sploh niso vedli kaj čem imet od njih...tako da sem mu olivno olje dala in ga okopala z jonsonom in ne več z milom...pa moram povedat da je bilo bolje...

Ej Sirenetta, pa smo se že spraševale, če si še v enem kosu al v dveh user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?