|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
15.4.2008 18:04:44   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

, al pa ti jajčniki delujejo tako burno po gonalu.

Sej to me tud skrbi, ker je bla nazadnje hiperstimulacija in že takrat so mi dali tudi samo 2 ampuli gonala, kar je minimum. No, zdaj imam tudi samo 2 gonala. Ampak sem rekla, da se bom ful pazla. Nič preveč ne bom hodila. Bolj bom počivala. Pa velik vode pa to, da ja ne fašem spet kake hiperce.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
15.4.2008 18:07:05   
pika74
Ma sej drgač me ne mot. Pač dam tist mini vložek not in je ok. Boli nič. Sam mal mi daje mislit, kaj bi to bilo.

Ampak najbrž so sam hormoni.
Nč, ke do druzga UZja morm še zdržat, pa bo.
V nedeljo grem še službeno v Prištino, v torek nazaj. V sredo bom pa že na UZju. Sej bo endvatri.

user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
15.4.2008 18:14:41   
Abra
Pikovit, ni mi jasno, kako nas sinoči nisi folgala user posted image pa kje je tvoja kondicija user posted image

Andreja, upam, da je David že bolje in da si se kaj naspala user posted image prvi post pa res ni bil ravno razumljiv user posted image

Jadrnica spet v akciji user posted image user posted image

Mišek, hvala za nasvete. Te je pa po dolgem času lepo brat user posted image

Pija, jaz mislim, da ti solarij ene 3x ne bo škodil. Tudi jaz sem razmišljala o tem, pol sem si pa rekla, da bom tko maja na terasi počivala, me bo že kej prijel - tega sicer nisem še nikoli počela user posted image res, da maja še nisem bla nikol noseča user posted image user posted image tko kot bom letos!!!

Sapi, že nov plan user posted image user posted image

Grethy, ziher pa počas user posted image user posted image jutri pa že juriš v tazadnjo user posted image

Skuša, kako si? Se že pripravljaš na nov boj?

mavrica, pa saj tvoj uz je ful hitro user posted image Reš naroča 14 dni po testu.

mala, dobrodošla! Tudi jaz že navijam!

vijolica user posted image user posted image lepo ju grej in naj ti test pokaže debel plus!

Ledenka, vidim, da te test vseeno srbi user posted image user posted image zdaj si na pol poti, ta hudo si dala že čez! še malo ... user posted image

Pika, pojma nimam. Če se bo to še nadaljevalo, jutri zjutraj pokliči ali pa pojdi tja. Tale dolg postopek je pa meni res čuden - torej si začela s stimulacijo šele 7. dan ciklusa user posted image Jaz sem v prvem postopku takrat že imela prvi uz, naslednji dan pa stopka user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.4.2008 18:49:09   
pika74
Ne, dolgi postopek sem začela na 22. dan ciklusa.
Ampak v vseh treh predhodnih postopkih nikoli nisem imela rjavkastega izcedka že na začetku. Ponavadi je prišlo kaj takega potem, ko je vse skup začelo padat v vodo... npr. ene 7 dni po ET. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.4.2008 19:04:24   
Abra
ja, štekam 22. dan s suprefact. Stimulacija (gonal ali menopur) pa šele 9. dan novega cikla. Praviš, da je blo že pred uz, drugače bi blo možno, da bi te takrat tudi malo ranili. Mene so na urgenci tko, da sem ful zakrvavela. Pojma nimam.
Veš kaj, držim pesti, da je za 9 mesecev to zadnji izcedek! Unga 7 dni po et ne bo, namesto njega prav lep plus!
Za kako hiperstimulacijo je pa tut prezgodaj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.4.2008 19:39:33   
mateja_goljev
jest tud mislem tako pika74.

a je šla kera po stopko u staro porodnišnico?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.4.2008 19:48:31   
pika74
Jaz sem vedno šla na stopko v zdravstveni dom in so mi tam dali. Nekaj zmešajo tiste ampule pa vodo pa neki miks...pol se pa ponavad morm uležt na bok - pa rito pokazat user posted image , pa mal zobe stisnt, pol pa zabodejo, pa špricnejo not. Nč tazga. Mal dajo gor en flajštčk in se oblečeš pa greš. Vsaj tko je blo pr men.
Sam ne vem točn, kje to nardijo na GK, k tam nism pa nikol šla po stopko. Ampak vem, da je varjanta, da ti to nardijo tam. Je pa pomembn, da ti dajo glih v mišico, da prime.

upam, da se kakšna oglasi in ti pove kaj več o tem na GK oz. v stari porodnišnici.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.4.2008 19:51:03   
pika74
Ma, pomoje če greš do vratarja, če bo kdo tam, pa tam najprej vprašaš... potem pa greš gor pa previdno poiščeš kakšno sestro.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.4.2008 19:53:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ma, pomoje če greš do vratarja, če bo kdo tam, pa tam najprej vprašaš... potem pa greš gor pa previdno poiščeš kakšno sestro.

Jaz sem šla vedno kar gor.Vratarju sem rekla,da imam inekcijo in je rekel ok.Pol sem pa samo pičila gor.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.4.2008 19:55:27   
Abra
mateja, meni jo kar user posted image špikne. Kot se jaz spomnim, zadnje si zadnje čase vse doma dajejo. Zmeša se tko, kot ostalo, zapiči pa pravokotno in ne pod kotom kot ostalo. Kaj pa imaš, pregnyl? Ta inekcija pa malo bolj peče, ja zsem zadnjič še ogromno podpludbo pokasirala, sem že mislila, da je kaj narobe user posted image pa več kot teden je trajalo, da je minila user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.4.2008 19:57:25   
hati
Čveke dober večer. Vas ne morem več sledit. Ste kot modri dirkač user posted image  user posted image  user posted image

Pika74, dej ti jutri pokliči. Je brez veze da ugibamo, ker itak pojma nimamo. Po mojem ni nič drastičnega, tako da ne preveč skrbet. Ampak mogoče bi pa vseeno malo več počivala.user posted image

Vijolica30, bravo za pikice. Naj ostaneta pri tebi celih devet mesecev.

Ledenka, ti pa ne delat istega kar sem jaz. Zdrži čim dlje brez testa. In naj se potem zasveti en konkreten plus.

Pija, glede solarija ne vem. Ampak po moje pred ETjem lahko.

Jadrnica, ma super da imata zamrznjenčke. Že navijam da bo ratalo.

Mala lepo pozdravljena v naši družbi.

Grethy, vidiš da so folikelčki ubogali.

Vse pripravljalke poroke, vam kar malo zavidam. Jaz bi tudi še enkrat. Sem maksimalno uživala v vseh teh pripravah. Tko da, dajte si duška.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.4.2008 19:59:04   
hati
Mateja, jaz sem si jo kar sama zapičla. Moj dragi je to zamešal in je blo. Reš da to kar za domov.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.4.2008 20:03:08   
hati
Yuliah, vidim da si tukaj. Kako si?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.4.2008 20:05:02   
gloria
Punce moje končno...še noč prespim pa AC....to so bili najbol teški tedni ka sem ih lahko dala skozi zdej pa prihajajo še težji dnevi čakanja na rezultate ali je okužba pršla do otroka....držite pesti juter za mene...če slučajen ne bom mogla do računalnika sporočim po ribici kako je šlo....zdej ko bom doma bom mal prebrala za nazaj...ful sem v zaostanku....prav vsaki želim user posted image ....rada vas imam....

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.4.2008 20:07:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Mateja, jaz sem si jo kar sama zapičla. Moj dragi je to zamešal in je blo. Reš da to kar za domov.

ni tezko, ce sam zapicis user posted image  sam fajn je met pomocnika, pri meni je moj moral bat stisnit user posted image  prosto po Resu si vse same lahk delamo, se dobr, da punkcijo on opravi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.4.2008 20:07:18   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Punce moje končno...še noč prespim pa AC....to so bili najbol teški tedni ka sem ih lahko dala skozi zdej pa prihajajo še težji dnevi čakanja na rezultate ali je okužba pršla do otroka....držite pesti juter za mene...če slučajen ne bom mogla do računalnika sporočim po ribici kako je šlo....zdej ko bom doma bom mal prebrala za nazaj...ful sem v zaostanku....prav vsaki želim user posted image ....rada vas imam....

Gloria kar pogumno. Verjemi da je vse v najlepšem redu. Jutri bomo mislile nate, ti pa nam le čim prej javi. Verjamem v dobre novice. user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.4.2008 20:08:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti zelim dober rezultat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.4.2008 20:10:47   
ledenka

Ledenka, ti pa ne delat istega kar sem jaz. Zdrži čim dlje brez testa. In naj se potem zasveti en konkreten plus.

ne bom user posted image  sem sklenla, da bom sla jutri za par ur v sluzbo, da menjam okolje user posted image  ene 3 ure mi je fajn hodit okoli, potem pa postanem ful utrujena user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.4.2008 20:26:34   
Grethy

ja hati, saj gre počasi, sam ko si prvič je itak vse čudno in novo,  pa panika ... hvala ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.4.2008 20:30:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ja hati, saj gre počasi, sam ko si prvič je itak vse čudno in novo,  pa panika ... hvala ...

stopko bos dobila jutri ali pojutrisnjem, glavno, da so zaceli rast user posted image  glede na to, da je stopka pri 1,9 zna res bit ze jutri user posted image  

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.4.2008 20:33:52   
ledenka
kje so vse cveke? a moram res tezko orozje za privabljanje uporabit user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.4.2008 20:36:10   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja vem kako je. user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem bila sedaj prvič v postopku. In verjemi tudi meni se je zdelo da so moji folikli minimalistični, glede na številke ki so jih imele druge punce. Celice smo vseeno dobila in tudi oplodile so se, ampak žal niso želele ostati pri meni. Tko da, stiskam pesti zate, da te bodo bolj ubogale.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.4.2008 20:37:28   
hati
Joj Ledenka, jaz bi tudi. Ampak sem glih en Nalgesin pojedla. Me user posted image tako zvija in lije, da je kar hudo. Jutri pa bom tudi jaz....in to z užitkom...njami...user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.4.2008 20:39:56   
ledenka

Joj Ledenka, jaz bi tudi. Ampak sem glih en Nalgesin pojedla. Me user posted image tako zvija in lije, da je kar hudo. Jutri pa bom tudi jaz....in to z užitkom...njami...user posted image

a Reskota si ze poklicala, kako sta zmenjena za naprej? user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.4.2008 20:43:47   
hati
Reško je rekel naj sedaj lepo dobim tri menstruacije. In naj pridem septembra teden dni pred menstruacijo v nove boje. Da pa lahko malce doma vadim, če se bodo moja jajčeca slučajno predala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.