|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
15.4.2008 9:42:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

gold fish-do kdaj rabiš vedet za hotel?Jaz bom med prvomajskimi v rabcu,pa lahko mal pogledam kje je ta hotel in kako zgleda,če ga najdem.

bark  - mi bi šli tam v drugi polovici junija, če bo še seveda kaj fraj.... tako, da se priporočam.....   (je pa to mislim, da ex neptun)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.4.2008 9:47:39   
gold fish
Tejchy in Kahlo - mene tudi občasno špika...., pa včeraj je bilo prvič tak, kot da me hoče zagrabiti krč...

Saraya - lep buši.....       a veš, da si mi nekam znana.....

Punce - jaz danes tak zagreto čakam poštarja....., če ne bi deževalo bi bila kar zunaj.....   Držite pesti..... da dobim odločbo in da kaj pametnega not piše...

Pf in Tejchy - jaz tudi dobivam reklame od bc domov, pa ne vem kdaj sem nazadnje tam kaj kupila....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.4.2008 10:01:14   
petra1978
Ojla user posted image !

Jaz sem zdaj še enkrat ponovila vso snov, zdaj grem pa počasi na izpit. No, saj ga imam šele popoldan. Zdaj grem še malo na kako kavico, pa malo po trgovinah pogledat.

Saraya ful maš lepi buši. user posted image

Kar se pa tuče špikanja, pa tudi mene občasno tako zelo špika. Jaz se pa tolažim s tem, da si mala pika prostor v trebuhu dela. In da ima to verjetno po atiju, ker pri nama je tako, da ko se midva z mojim zjutraj zbudiva, sem jaz čisto na enem koncu postelje, ostali del je pa njegov (pa nimava tako male posteje;180x200). Samo kaj, ko oba tako trdno spiva, da se on sploh ne zaveda, da me zrine na eno stran, jaz pa tudi komaj zjutraj to opazim.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.4.2008 10:11:08   
ključek
Jaz sem zdaj še enkrat ponovila vso snov, zdaj grem pa počasi na izpit. No, saj ga imam šele popoldan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.4.2008 10:11:51   
ključek
Punce - jaz danes tak zagreto čakam poštarja....., če ne bi deževalo bi bila kar zunaj..... Držite pesti..... da dobim odločbo in da kaj pametnega not piše...

user posted image user posted image  pa ma da piše, da ti dovolijo izhode brez problemov!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.4.2008 10:47:44   
Tejchy
petra - držim pesti za izpit.. user posted image  user posted image   js še vedno živčno čakam na datum in moj D day.. da slučajno ne dobim maila - ja, jutri pa lahko pridete na zagovor..

glede špikanja - ja, verjetno si tud moj pikec dela prostor, pa maternica raste,...  tak, da to me niti tolk ne skrbi. Sam mal se mi zdi čudno, da mi je že zdj začel trebuh otrdevat user posted image  sem se kr ustrašla.. pol sem pa šla brat, pa veliko punc pravi, da je to čist normalno, da se maternica pač pripravlja na porod (joj ,že al kaj user posted image  ).. sam da pač moram biti pozorna, da se to ne pojavlja prepogosto. Kakorkoli.. zaenkrat še nimam nekega slabega občutka.. bom pa začela mal bolj spremljat vse skup in če me bo začelo skrbet bom pač poklicala svojo G, da me pregleda.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.4.2008 11:25:08   
arabela*
jutro punceuser posted image
spet se me lenoba loteva,sva imele neke plane danes da greva z tamalo naokoli,pa sva do pol 11 spaleuser posted image .Ti šmenta.
Tejchy,glede solarija jaz grem nekje enkrat do dvakrat na mesec in še to samo za pet minut.Še vseeno nočem pretiravat,sedaj v user posted image ,pa naj reče kdo kaj hoče.
Gold fish,saj če se ne motim,si ti tud iz Mb?čist mogoče,da se poznavauser posted image
Kaj boste kuhale,babe??Meni se že od včeraj nekam luštajo reberce v kislem zeljuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.4.2008 12:56:50   
Tejchy
kje tej ste danes vse? nič ne čvekamo.. čist na konc strani smo že - smo skor na drugo stran padle ..

kje se pa naša zoe potepa? upam, da ima dopust in uživa..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.4.2008 13:14:07   
ključek
kje tej ste danes vse? nič ne čvekamo.. čist na konc strani smo že - smo skor na drugo stran padle ..

jz vas tud pogrešam čvekice. KAHLO???????? si tle?????????????? user posted image  sicer imam norišnico v službi, a z enim učem skoz gledam RR. verjetno je danes res en smotan dan, al kaj???user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.4.2008 13:14:41   
onina
Kosilo - ma, danes bo nekaj na hitro in sicer prekajene hrenovke, pire in špinača.

Eto mene ravno iz BC z Zappom - upam, da bo dobro služil! Je pa res zelo lahek - 6 kg - in se ga hitro zloži in kar za sedež avtomobila spravi. Res pa je, da nanj ne moreš montirati košare za novorojenčka, ampak le lupinico.

dojenje - Morda vam bo prav prišla spletna stran http://med.over.net/forum5/list.php?94 , kjer pomagajo doječim materam. Meni so na začetku veliko pomagali. Pred porodom o tem nisem niti razmišljala, ko pa enkrat rodiš, pa nimaš časa brskat po internetu kako in kaj v zvezi z dojenjem.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.4.2008 13:15:26   
ključek
Kaj boste kuhale,babe??Meni se že od včeraj nekam luštajo reberce v kislem zelju

danes kuha moj user posted image , tako da greva ven jesti!! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.4.2008 13:18:04   
bučkabb
heloooo čvekice, sej ste kr pridne, tak da Tejchy nič bat.

glede špikanja, mene tud občasno kje špokne ampak prepisujem vse prebavi in rastoči maternici, tak da se sploh ne sekiram.

Saraya ful lepi bušiuser posted image user posted image , glede lenarjenja smo pa mende kr prenglih, ko se nam nič kaj ne da, sem sicer v službi, sam nikakor mi nič ne steče od rok.

ja jaz sem pa začela mal vozičke spremljat in sem včeri našla na netu enga ful lepega, od firme i´coo model targo country, pa ne vem kje ga pri nas prodajajo. če bo ktera vedela, oz. ga bo kje videla mi prosim naj sporoči.

petra držim pesti za ispituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.4.2008 13:24:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Punce - jaz danes tak zagreto čakam poštarja....., če ne bi deževalo bi bila kar zunaj..... Držite pesti..... da dobim odločbo in da kaj pametnega not piše...

user posted image user posted image  pa ma da piše, da ti dovolijo izhode brez problemov!!!user posted image user posted image

evo..poštar je že zdavnaj odpeljal....moje odločbe pa od nikoder..... zdaj sem pa na šverc domauser posted image ..... sem preverila pri sestri, pa je baje odločba v obravnavi....   čakamo naprej....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.4.2008 13:28:42   
ključek
evo..poštar je že zdavnaj odpeljal....moje odločbe pa od nikoder..... zdaj sem pa na šverc doma ..... sem preverila pri sestri, pa je baje odločba v obravnavi.... čakamo naprej....

men je pa takrat kr mož poklicu na zzrs in mal znorel, kaj se grejo, da se jz sekiram doma ker ne vem, a morm naslednji dan na šiht. in je pogledala in rekla, naj ne skrbim, je vse ok. točno datuma pa to ni povedala - od kdaj do kdaj so mi podaljšali, sem pa pol naslednji dan dobila odločbo.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.4.2008 13:29:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.4.2008 13:32:03   
gold fish
zoe - danes sem dobila po mailu, da je izšel novi  Baby katalog  v Toysu - veljaven do 30.9. ....imajo kar lepo izbiro..... zdaj si ga ravno vlečem dol   (38 Mb), gledala ga bom kasneje, ker grem zdaj k user posted image , da bom lepa user posted image ....    Pa če verjameš...sem pozabila al sma se menle za vozičke al kaj drugauser posted image ..vem samo, da moram vzeti kataloguser posted image

Sem pa ugotovila, da zdaj, ko sem na bolniški nonstop samo user posted image ... se pozna tudi na računih.....

zdaj spet šibam.... mater sem kot kaki penzionist...nikoli nimam cajta ...

lepo se imejte tačas user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.4.2008 13:38:28   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Saraya, si ti ziher, da niso kakega dvojčka spregledali? user posted image  Moj buši ni ravno za kazat user posted image

Ja, nov baby katalog v Toysu je, jaz pa ga ne morem videt, ker mi pop-up okna na tem računalniku blokira. Moram šibat domov, me že firbec daje. user posted image  Čeprav so not redne cene, akcije pa so naknadno objavljene. No, pa že to je nekaj, glede na to da je njihova stran bolj boga.

Ajde, šibam, danes ne bo več prilike, da se oglasim, ta teden je grooooozna gužva user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.4.2008 14:16:43   
Lara Croft
Bark.. voziček bom kupla v Molfalkwoni...

Kopalke imam pa jst kr bikinke.... ta nosečniške mi niso niti malo všeč....

Včeraj sem opazla, da je moj trebuh začel končno dobivat pravo obliko... jupiiiii.... ki do zdej je zgledalo, ku da sem se zredila... sicer čudno zame, ko pa se vedno poredim samo v rit.... hahaha.... če si dam lepo oprijeto majčko, prow fensi zgleda...

user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.4.2008 14:18:01   
KAHLO
ojla!!

Ja zgleda da je danes res en tak smotan dan..........jaz mam tud tako forco v službi, da mi že v ušesih piskauser posted image user posted image user posted image  ampak res mi vmes začne v ušesih piskat..........ampak zdaj so kolegi okrog mene šli vsi na teren in po sestankih, tako da sem si vzela svojo flaško vode se udobno namestila za rač.....in se ne bom pustila zmotituser posted image user posted image user posted image

Kaj bomo mi danes jedli....se še mi ne sanja..........se mi nič kaj posebnega ne lušta, bi pa mogla nekaj najt kjer je dost kalcija, da me ne bo ponoči spet kak krč zategovaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petra verjetno že švica na izpistuuser posted image  ampak sem trdno prerpičana da bo nardila, tak da PETRA ne bit živčnauser posted image
No jaz pa še zmeraj čakam na rezultat mojega izpita s prejšnjega tedna.....zdaj me pa že pošteno mantra na čem sem!!

Midva z lubijom pa zdaj naveliko kopalniško opremo kupujema, tako da grem danes spet občudovat wc školjke, umivalnike in pipeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to mam zdaj moj najljubši hoby šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.4.2008 14:46:33   
Tejchy
Tak je pa že boljš ja.. mislim, kar se čveka tiče user posted image  user posted image  user posted image

Hmmm.... js tudi ne vem kaj bom mi danes jedli.. Za malico sem si v službi privošla ciabatto s tuno, za posladek pa ananas - se glih zdj z njim bašem user posted image  user posted image  user posted image  .. kar se sadja tiče sem js kr bolj izbirčna - banane, jabolka, ananas, pomaranče, jagode.. pol se pa že skor konča. Tak da me prav zanima kako bom svojega user posted image  navajala na tako hrano, ki je js ne jem user posted image  po moje bom kr atija poklicala na pomoč user posted image  user posted image  user posted image  al pa se bova s user posted image  skupaj spakovala.. user posted image  ko nama ne bo všeč neka nova hrana.. user posted image  user posted image  user posted image  

Drugače pa moj trenutni hobi ostaja učenje user posted image  user posted image  .. ko se tega rešim pa pride na vrsto shoping user posted image  user posted image  

Kahlo, petra - kr brez panike.. obe sta oz. bosta razturale na izpitu user posted image  user posted image  user posted image  saj sta pa imele tihega prišepetevalca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 15.4.2008 14:48:33 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.4.2008 15:42:52   
bark
Coko sem vidla,da si se na Notranjkah prijavila. Pol sva pa zlo blizu.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.4.2008 16:12:39   
pf
Petra držim pesti za izpit, da ti bo fajn šlo.
Gold fish nič ne skrbi zaradi odločbe, saj ti jo bodo poslali, seveda s podaljšanjem bolniške, kot si želiš. Jaz bi tudi mogla k frizerju ga mahniti, imam že malo narastka, samo se ne vidi tak fejst, ker imam pramene.
Vidim, da ste vse vredu, pridne v službi, otročki nam rastejo, o hrani se pa tudi pogovarjamo toliko, da se vidi, da smo nosečke.
Včeraj sem vam pisala, da je v akciji v BC Maxi cosi citi lupinica (90 EUR), še boljša je v akciji na spletni strani Sončka, tudi Maxi cosi z isofix sistemom, ta lupinica je bila nagrajena za najbolj varno (99 EUR). Za 40 eur je bolj poceni. To bomo mi naročili, samo registrirati se še moramo.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.4.2008 17:41:13   
gold fish
evo mene nazaj.... sem važna zdajuser posted image .. nimam več narastka.....ki je bil kljub pramenom že malo   viden, ni pa še bilo panike...tako frizerka.... zdaj pa imam spet kaka2 mes. mir...

.... mene pa danes tak čudno trebuh boli... pa nobene #gate#user posted image mi niso danes fajn... danes sem prava tečka user posted image ...

Jutri pa grem mogoče malo v službo ...se pokazat...me niso videli že od lani... mogoče me pa zato trebuh boliuser posted image ...

..zdaj bom pa malo prelistala toysov katalog, da se malo napasemuser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.4.2008 18:33:42   
arabela*
oila bejbike.
Uh,kako sem se najedla.Sem spekla rebrca s kislim zeljem,pa restan krompirček zravn.user posted image
Naša mala pa je tak tečna danes,nevem,mogoče je vreme krivo za to.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.4.2008 18:55:54   
lana luna
zoe - danes sem dobila po mailu, da je izšel novi Baby katalog v Toysu - veljaven do 30.9. ....imajo kar lepo izbiro..... zdaj si ga ravno vlečem dol (38 Mb)

mi lahko prosim pošlješ link kje to lohk dol potegnem, ker jest ne najdemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.4.2008 19:26:26   
coko
Po dolgem dnevu se vam še jaz malo oglasim. Danes je bil moj prvi dan v službi in je minil kar v redu. Sem polna energije in me to nekako rešuje.
Tudi mene občasno špika,pa trd trebuh sem tudi že imela,ki pa je po 2 dneh izginil. se mi pa zdi, da name full vpliva vreme,ker ta teden se full prfektno počutim, prejšnji teden pa je bilo obup.

bark-kolk daleč pa si? Bližje LJ ali PO? No pol se pa lahko kdaj dobiva. No, vsaj ena z mojga konca user posted image .

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?