surya
|
Ja, Tianna, jaz že cel mesec težim za Rab. Pa glih za to plažo sem slišala, da ni o.k., ker ko se mivka segreje, je ful vroča in ni šans, da pustiš otroka gor. Pa še ena je napisala, da so rota virus fasali tam, ko je bila gužva. Jaz tudi gledam ponudbe, sam ne vem, za katero stran otoka bi se odločila. Barbat baje, da je tudi v redu. Bi pa rada nekje ob obali... Tašča - no comment. Moja je bila samo dvakrat pri nas, pa smo samo 6 km narazen in še ona je v penziji . Je pa moj mamin sinček in sploh ne smem nič rečt čez ta staro! Sej drugače ni slaba, ampak to pa res zamerim, da ne more vnuka pridet pogledat. Včasih bi kar , ampak je boljš . Sonce78, naša dieta je tak tak. Sem se kar nekaj časa držala, samo ne tako strogo kot ti. Jaz ne uživam samo mlečnih izdelkov, vse ostalo pa (belo moko...), pa banane mu sedaj že en teden nisem dala. In je imel čisto čisto kožo. Včeraj sem mu probala dati v juho čisto malo kisle smetane in se ni zgodilo nič. Kako je pri vas? Služba - sem že začela z iskanjem. In me kar panika. Sva se en dan neki z dragim pogovarjala o eni ženski, ki cele dneve dela (je ful uspešna) in je moj izjavil, da je instant mama . Mi je bilo tok hudo. Sploh, ker verjetno ne bom našla samo dopoldanske službe, ampak bom delala tudi vikende in praznike... Skoz imam film v glavi, mali gre zjutraj v vrtec, jaz popoldan delat do 22-ih in pridem domov, ko on že spi. Se mi kar meša , ampak brez dinarčkov tudi ne gre. Je..ga! Se mi zdi, da sem še neki pozabla .
|