|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
15.4.2008 12:38:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Nas je zdaj pet in si tega ne bi mogli privoščit.

to pa razumem, midva imava zaenkrat samo Eneja in si lahko privoščivauser posted image
grem, se je zbudil iz popoldanskega počitka

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.4.2008 13:04:27   
LINA31
Sem rabila skoraj pol ure, da sem vse za nazaj prebralauser posted image .
Mi smo pa imeli do ene ure nazaj sončka in sva bila dve urci na sprehodu. Uf...je pasalo.

tašče...uf, meni je to znano. Ampak mojga je samo enkrat namazala s čokolado pa nikoli več...sm tako grdo pogledala, da si več ne upa. Je pa res, da je moj srček glede teh stvari full občutljiv, ker ga njegovi full manj vidijo kot moji, ker živi pri meni. Tako, da moram kar pazit kaj rečemuser posted image  oz. predvsem kako. Mah, saj bo.

služba...mene hvala bogu čaka. Si ne znam predstavljat, da bi bila domauser posted image . Ljudje smo si res različni, jaz v svojem delu full uživam. Pa z eno plačo tudi nam ne bi zneslo...preveč željuser posted image user posted image .
HM....kaj sem še pozabila odgovorituser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.4.2008 13:04:42   
lumpa6

Lumpa vsaka stvar ima prednosti in slabosti. Meni je čist super, da dam otročke spat, baby fon babici in greva z dragim npr sama na večerjo. Kolegica, ki nima nikogar da bi ji popazil otroke že 10 let ni šla z dragim nikamor.

saj nism rekla, da niso živi saj so samo moji otroci so jim zadnja briga, ko sem nekoč vprašala mojo mami če bi jih pomerkala, da greva v kino,saj bi jih prej dala spat pa itak sva še pri njej živela z mojim dragim, je rekla, da kakor sem jih na f... jih naj pa še merkam, sedaj ko je pa najstarejša  že kar velika pa ji prav pride da ji gre v trgovino in ji čez vikend ko je dostikrat pri njej pospravi stanovanje, jaz jo pa peljem po večjih nakupih brez , da ji omenim da bi bilo dobro spremeniti odnos, pa še denar ji dajem ko ji zmanjka, pa sm tiho, sicer me sedaj več ne vleče v kino, mam internetuser posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.4.2008 13:07:03   
lumpa6
lumpa kako ste? ste zdravi?

ne preveč, smo na antibiotikih, vnetje ušes

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.4.2008 13:11:40   
lumpa6
služba...po porodniški sem brez tako da iščem novo

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.4.2008 13:40:36   
Naty 76
Lupma to je res hudo. Sploh si ne predstavljam, da bi bilo z mojo mami tako. No, men še preveč teži, da pridemo na obisk. Z leti se po mojem stvari spremenijo, zavedajo se da potrebujejo pomoč, ampak da bi pa priznali da so naredili napako, to pa no way.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.4.2008 13:50:19   
lemavrica
Lumpa uff to pa je kruta izjava s strani mame.

Tale tema o taščah je samo za slabo voljo, ker ko se samo spomnim na nagajanja in izjave mojie tašče in tasta mi dvigne pokrovko pa še na jok mi gre istočasno.

Midva sva šla v trgovino, ker ravno ko sva prišla ven da bi šla vozičkat se je ulilo.

Služba ja jo bom počasi začela iskat oz. takoj ko vidim kaj bo z vrtcem oz. varstvom. Upam da bom dobila kaj pametnega.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.4.2008 13:57:48   
sandra85
lumpa ta pa je kr mal krutauser posted image pa hitro se pozdravte user posted image

moram povedat, da imam super odnos z taščo in tastom, kot ima tudi moj dragi super odnos z mojim očetom (je pa res, da vidim tasta in taščo nekje 1x na mesec (ker so iz štajerske) in noben se ne vtikuje v našo družinico. vsak pa bi rad čuval Eneja. moj oče mi večkrat reče, nej ga kr pustim pa da greva midva v miru kam (js vem,  da mu nebi dal nič, razen kake banane, al jabolka)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.4.2008 14:15:51   
Anonimen
Evo me. user posted image

Rožica*, zdaj si šla ti likat? user posted image  Hvala za slikico, zdaj pa sem zadovoljna ja. user posted image

Naty, to s Tio pa je že dober znak! Moj čmrlj tudi obožuje moje lasje. user posted image

Lumpa, pozdravite se. user posted image

Jaz bom po porodniški tudi doma. Zaenkrat nama znese z eno plačo - z njegovo. Z mojo nama ne bi. Pa pogrešam službo, folk, non stop v moovingu, nočno življenje itd, toda... S tako majhnim otrokom takšna služba odpade. Pa še on skoraj vedno dela ponoči.

Lina, moj je tudi občutljiv kaj in kako rečem glede njegovih, saj najinega user posted image  vidijo zelo malo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
15.4.2008 14:22:48   
Anonimen
A zdej sem sama? Ja user posted image , bi res prej morala pustit likanje pri miru. user posted image  Sej zdej tudi delam več stvari hkrati. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 15.4.2008 14:23:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
15.4.2008 14:33:16   
Anonimen
A gre katera na RAB? Je katera že bila tam dol? Glih zdej gledam ponudbe, me kr mal mika. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
15.4.2008 14:41:00   
lemavrica
HB moj ni občutljiv če kaj komentiram njegove, ker tudi sam vidi kakšni so in da delajo ful razlike med njim in bratom in da se do mene obnašajo kot da sem luft. Sem ravno zadnjič ugotovila da mi gre zadnje čase skoraj vedno na jok ko greva od tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.4.2008 15:55:59   
Naty 76
Tianna, Tiino razpoloženje je v redu. Ji pa še vedno iz ušeska priteče gnojček, tako da ne vem več kaj naj si mislim. Očitno res veliko zdrži.

Midva sva bila na Rabu. Plaža Lopar je idelana za malčke. Edino moj ne mara mivke, ker te je pa res povsod dostiuser posted image .

Za Jana sem dobila datum za odstranitev mandljev. Konec septembra. Bo vsaj dal poletje skozi brez skrbi in upam, da bo takrat bolj zdrav.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 938
15.4.2008 16:09:20   
helenav
dan

jaz pa sem prehlajena ko pes.....ni več vročine, ni več glavobola..a curlja iz nosa, ko zmešano.
Klare se poskušam izogibat, da jo ne nalezem, do sedaj jo je mama čuvala...jaz sem jo samo gledala in srce se mi trga,ker jo ne morem stiskat, mečkat ljubčkat...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.4.2008 17:21:50   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

HB moj ni občutljiv če kaj komentiram njegove, ker tudi sam vidi kakšni so in da delajo ful razlike med njim in bratom in da se do mene obnašajo kot da sem luft. Sem ravno zadnjič ugotovila da mi gre zadnje čase skoraj vedno na jok ko greva od tam.

Pri nas je enako. me najbolj razjezi, ko me popolnoma ignorirajo, ko sploh ni kontakta iz oči v oči, ko se z mano pogovarjajo tako posredno....
Se tolažim, da kaj potem, pa da je bolje tako... Sicer je vse to res, pa me vseeno razp****.

Mi smo ravnokar od zdravnika, dragi je šel v lekarno. Ima neke afte al neki takega po ustih, vročino pa čez 39. Bogi!!! user posted image

lp.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 15.4.2008 17:22:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 940
15.4.2008 17:22:22   
surya
Ja, Tianna, jaz že cel mesec težim za Rab. Pa glih za to plažo sem slišala, da ni o.k., ker ko se mivka segreje, je ful vroča in ni šans, da pustiš otroka gor. Pa še ena je napisala, da so rota virus fasali tam, ko je bila gužva. Jaz tudi gledam ponudbe, sam ne vem, za katero stran otoka bi se odločila. Barbat baje, da je tudi v redu. Bi pa rada nekje ob obali...

Tašča - no comment. Moja je bila samo dvakrat pri nas, pa smo samo 6 km narazen in še ona je v penziji user posted image . Je pa moj user posted image  mamin sinček in sploh ne smem nič rečt čez ta staro! Sej drugače ni slaba, ampak to pa res zamerim, da ne more vnuka pridet pogledat. Včasih bi kar user posted image , ampak je boljš user posted image .

Sonce78, naša dieta je tak tak. Sem se kar nekaj časa držala, samo ne tako strogo kot ti. Jaz ne uživam samo mlečnih izdelkov, vse ostalo pa (belo moko...), pa banane mu sedaj že en teden nisem dala. In je imel čisto čisto kožo. Včeraj sem mu probala dati v juho čisto malo kisle smetane in se ni zgodilo nič.

Kako je pri vas?

Služba - sem že začela z iskanjem. In me kar panika. Sva se en dan neki z dragim pogovarjala o eni ženski, ki cele dneve dela (je ful uspešna) in je moj izjavil, da je instant mama user posted image . Mi je bilo tok hudo. Sploh, ker verjetno ne bom našla samo dopoldanske službe, ampak bom delala tudi vikende in praznike...

Skoz imam film v glavi, mali gre zjutraj v vrtec, jaz popoldan delat do 22-ih in pridem domov, ko on že spi. Se mi kar meša user posted image , ampak brez dinarčkov tudi ne gre. Je..ga!

Se mi zdi, da sem še neki pozabla user posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.4.2008 17:27:19   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Pri nas je enako. me najbolj razjezi, ko me popolnoma ignorirajo, ko sploh ni kontakta iz oči v oči, ko se z mano pogovarjajo tako posredno....
Se tolažim, da kaj potem, pa da je bolje tako... Sicer je vse to res, pa me vseeno razp****.

Mi smo ravnokar od zdravnika, dragi je šel v lekarno. Ima neke afte al neki takega po ustih, vročino pa čez 39. Bogi!!! user posted image

lp.

Sej jaz si tud rečem da se ne bom več sekirala ampak občutek ko te nekdo sploh ne posluša ko mu nekaj govoriš je pa grozen.
Upam da se tvoj dragi kmalu pozdravi user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.4.2008 17:34:53   
Rožica*
Lemavrica saj sem res smešno napisala. Bolan je user posted image .
Dragi je šel po zdravila, tako da sva sama.
Mali spi mami pa ima čas za RR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
15.4.2008 17:35:43   
ana b
Dan punce!

Ste bile pa pridne s pisanjem. Sploh ne vem, kje nja začnem komentirat.

Lumpa, Rožica: user posted image user posted image . Imam taščo, ki živi 6 km stran od nas, pa mora za varstvo in pomoč, če kaj rabim moja mama čez pol Slovenije, ker a taščo je konec sveta, če ne more v Mercator v šIški na kavo user posted image . Hrane si pa ne upa dat, ker je naš tavelik na dieti in sem takoj povedala, da brez moje odobritve nič. Kar pa je najbolj žalostno, po skoraj 4 letih ve točno za 3 jedi, ki jih sme jesti user posted image . Želim vama, da vajini malčki hitro ozdravijo, prav tako tudi Naty in jst86.

Helena: pozdravi se

Služba: že če bi včeraj prišla nazaj, bi bilo prepozno, ali drugače povedano, me komaj čakajo

In na koncu še kratko poročilo iz naše obravnave pri logopedinji: ni odkrila, da bi bilo kaj narobe in končni zaključek je bil, da je user posted image  karakterno podoben svojemu očetu (po domače malo poseben user posted image , še dobro, da je bil user posted image  zraven) in da se bomo s hranjenjem še naprej matrali user posted image .

Naš user posted image  se je pa tako utrudil na blazini, da spi že pol ure user posted image , ga je utrudilo vrtenje okoli svoje osi in plazenje v rikvercuser posted image

Čao

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.4.2008 17:37:57   
lemavrica
Rožica no pol pa da se user posted image  čimpreje pozdravi.

Ana b user posted image  user posted image  za plazenje v rikverc

Sem mu danes skuhala bučke in polento in spet ni bilo nič.Sploh ne vem kako ga pripravit da bo jedel zelenjavo.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 15.4.2008 17:47:29 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.4.2008 18:14:12   
sandra85

Sem mu danes skuhala bučke in polento in spet ni bilo nič.Sploh ne vem kako ga pripravit da bo jedel zelenjavo.

mi smo imeli iste težave na začetku. zato sem za par dni ukinila zelenjavo in pol mu ponovno uvajala in se je obneslouser posted image

rožica
user posted image user posted image user posted image
danes pa je tak user posted image dan!!!megla pa dežuser posted image moje 2 ljubezni spita, js pa na RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 946
15.4.2008 18:42:42   
surya
Lemavrica, si poskusila kamuflirat z mlekom? Jaz sem od začetka vso zelenjavo delala z mlekom in jo ima sedaj raje kot sadje. Manj ima rad določeno zelenjavo, več mleka daš.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.4.2008 18:53:37   
škorpion
Končno mi je ratalo prebrati.user posted image

Ne morem verjeti kako ste pridne za pisanje. Res vas je lepo brati.
Nekaj ste komentirale glede tašč in tastov. Jaz sem glede tega kar tiho ker me samo jezi, ker moja tašča ima raje psa kot pa svojo vnukinjo, tako da raje ne mislim sploh na to, moji pa so tako daleč da zelo težko pomagajo čeprav bi zelo radi. Mi je pa tako bolj všeč mi vsaj nobeden ne more nič očitat.

Kar se tiče glutena ji jaz dajem kar vse razen vseh stvari ki so " prepovedane" za naše sončke.

Morje to je vprašanjeuser posted image  Mi tudi ne vemo kam bi šli, malo razmišljamo za trogir čiov, pa ne vem kako bo če bomo sploh dobili.

user posted image  za vse bubane.

user posted image  za vse nove zobke in podvige

Sandra zobek 2.4 za seznamček

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.4.2008 18:57:24   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: surya

Lemavrica, si poskusila kamuflirat z mlekom? Jaz sem od začetka vso zelenjavo delala z mlekom in jo ima sedaj raje kot sadje. Manj ima rad določeno zelenjavo, več mleka daš.

Če mu karkoli mešam z Allernovo noče jesti, samo čisto Allernovo popije. Smo ful omejeni s hrano zaradi tega suma na alergijouser posted image .

Sandra pa sej mu probam dati zelenjavo na vsake 14 dni pa nič, sploh ne vem več s čim ga futrat.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.4.2008 19:13:02   
Anonimen
Ojla!
Jaz sem ga že dala spati. Tako je bil tečen, pa tako je jokal... Res, da je bil buden že od 15h; ampak ta sitnoba je zaradi zobka. Full ga boli. user posted image  Sej mu namažem z Genigelom, ma se mi ne zdi, da pomaga kaj dosti. Pa še težko se razmaže po dlesni in še prej ga poliže s prsta. Joj upam, da bom kmalu predrl dlesen.

Rožica*, jaz sem tudi razumela, da je bolan tvoj user posted image . user posted image  No, pozdravite se. user posted image

Naty, jaz sem prav tako slišala za Lopar, da je ok za malčke, samo meni ta mivka ni všeč. Jaz bi raje kakšne kamenčke. Imaš kakšno idejo?? Surya, če najdeš kakšno pametno destinacijo na Rabu, povej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.