Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ga nisi že včeraj?
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:11:39
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:12:40
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
lahko narediš, ampak sem prepričana, da ne bo pokazalo pravega rezultata. počakaj vsaj 19 dni, ali pa po zaostanu .
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:13:10
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Včeraj sva sexala, ali lahko v petek naredim test ? Po že pokazalo? Ja, test pameti bo kaj hitro pokazal rezultate
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Clear Blue bo pokazal puščico v smeri ambulante za živčne motnje.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:15:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Clear Blue bo pokazal puščico v smeri ambulante za živčne motnje.
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:16:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* lahko narediš, ampak sem prepričana, da ne bo pokazalo pravega rezultata. počakaj vsaj 19 dni, ali pa po zaostanu .
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:16:44
|
|
|
|
_sanja_*
|
Ja pa kaj je danes s ttim anonimnim??? A si res vse delajo norce al kaj?
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:17:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Ja pa kaj je danes s ttim anonimnim??? A si res vse delajo norce al kaj? a te to kaj čudi
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdo se pa dela norca? Postavila sem vprašanje, ki ni nič bolj neumno od drugih, ki jih postavljajo.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa dajemo odgovore, nič pametnejše od vprašanj.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:20:06
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kdo se pa dela norca? Postavila sem vprašanje, ki ni nič bolj neumno od drugih, ki jih postavljajo. ...z eno majhno razliko....druge ga postavljajo pod nickom
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:20:29
|
|
|
|
_sanja_*
|
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nepomembna malenkost, Marogica. Pomembno je, da ODGOVARJAMO pod nicki.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:21:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Nepomembna malenkost, Marogica. Pomembno je, da ODGOVARJAMO pod nicki. ..ja, logično ne...
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sijala je polna luna vso noč....
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Predlagam, da se po ta novem teste nosečnosti dela PRED seksom - da ne bomo potem za brezveze seksali, če smo pa ŽE noseči.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:23:12
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kdo se pa dela norca? Postavila sem vprašanje, ki ni nič bolj neumno od drugih, ki jih postavljajo. ...z eno majhno razliko....druge ga postavljajo pod nickom ja, to pa je razlika
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:23:28
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Sijala je polna luna vso noč.... Vprašanje se glasi: Je takrat svetlo ponoči?
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:24:12
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Predlagam, da se po ta novem teste nosečnosti dela PRED seksom - da ne bomo potem za brezveze seksali, če smo pa ŽE noseči. sedi. 5.
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Sijala je polna luna vso noč.... Vprašanje se glasi: Je takrat svetlo ponoči? Je. Vsake štiri tedne.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:24:48
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Sijala je polna luna vso noč.... Vprašanje se glasi: Je takrat svetlo ponoči? bog ne daj, a ne veš, da eni seksajo samo v temi
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda ne misliš, da STOJIM pred računalnikom?! Jao, jao, kje ti je logika.
|
|
|
|
RE: včeraj sex, kdaj test ? 15.4.2008 17:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Predlagam, da se po ta novem teste nosečnosti dela PRED seksom - da ne bomo potem za brezveze seksali, če smo pa ŽE noseči. No, ga bom pa drug mesec naredila 2 dni pred sexom. Kateri je pa najbolj zanesljiv?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.