|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOGOČE...
14.4.2008 23:30:06   
metuljcek27
Sem se odločila,da vam kr odprem temo...Glede na to,da verjetno vse spančkate in sanjate kaj sladkega in si niti ne predstavljate kaj jaz doživljam,Vam sporočam , da sem danes delala test in to dvakrat,ker nisem mogla verjeti ob 6-tih zjutraj,da dobro vidimuser posted image in pol sem še enega ob 16.tih,da sem bol j sigurna in...
Ja sej vam bom zaupala,ko pa ste mi stale ob strani vse te dneve,ko sem bila na trnih...
Res vam hvala in upam da bo z nama vse ok...
Torej test CB,ki naj bi bil po besedah farmacevtke najbolj zanesljiv je pokazal +!!!!!!!!
Sedaj pa samo še G,da vse to potrdimo in čakamo...user posted image Še enkrat vam hvala punce,ker ste mi stale ob strani.Upam,da tudi vam čim prej rata in seveda , da bo z nami 3 -mi vse ok(jaz,mojuser posted image in user posted image ).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja sem pozabila povedati,da je danes mojuser posted image in da lepšega darila ne bi mogla dobiti...Sedaj pa samo še držite pesti,da je vse OK!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MOGOČE...
14.4.2008 23:50:56   
Pikica5
user posted image

user posted image
Vse najboljše za rojstni dan, želim ti vsega kar si sama najbolj želiš, da bo vse vredu s tvojo pikico, vse naj naj, ta rojstni dan ti bo večno ostal v spominu
user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 23:51:38   
Anonimen
BRAVO, ČESTITAM ZA ROJSTNI DAN IN ZA PLUSEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE ZA SREČO:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Upam, da tudi jaz poleti zagledam plusek...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 0:33:22   
Anonimen
bravouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 7:04:21   
kepica
BRAVOuser posted image user posted image  ČESTITAMuser posted image user posted image  In seveda vse najboljše. Lepšega darila res ne bi mogla dobituser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 7:13:20   
nanaa
Bravo Metuljček, čestitamoo user posted image , kdaj približno imaš rok?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 7:27:18   
becky
bravo metuljcek user posted image user posted image user posted image . zgleda, da bova skupaj decembrki user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 7:56:18   
Lyla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!! Vse lepo v tvoji user posted image  in vse naj naj za roj. dan!

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 8:17:01   
liam
Čestitke še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 8:24:30   
Raguel
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!Da se ti izpolnijo vse želje za rojstni dan,čeprav mislim,da se ti je največja že izpolnilauser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 8:49:14   
Netopirčy81
No vidiš, kako boš mela lep spomin na letošnji rojstni dan user posted image user posted image . Čestitke in lepo user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2008 9:22:30   
murkica
Čestitke!!! No želja se ti je pa tako ali tako že izpolnila!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2008 9:23:01   
T.A.Y.A.
Čestitkeuser posted image ! To je najlepše darilo, ki si ga prejela za tvoj roj. dan.

Pa zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2008 9:26:58   
spelka12
Čestitke za nosečnost in seveda za r.dan. Uživaj v dariluuser posted image

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2008 9:35:50   
Tiki55
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Lepo praznuj in prijetnihuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2008 9:41:45   
lelčy
Čestitke user posted image  in vse najboljše

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2008 9:44:09   
tane
Kljub temu, da se ti je (verjetno) tvoja največja želja za rojstni dan že izpolnila, ti želim še veliko sreče in lepih trenutkov, še posebej zdaj, pa seveda mirno in prekrasno nosečnost.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2008 9:46:59   
vita80
Joj, kak lepo! Si pa res dobila najlepše darilo, ker se ga da dobiti!
ČESTITAM, veliko sreče in zdravega dojenčka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2008 10:14:12   
metuljcek27
Vsem skupaj najlepša hvala za čestitke in upajmo skupaj,da se mi je izpolnila ena velika želja in da bo vse ok...sej še ne dojamevauser posted image ...Vem samo po tem,da ne morem več normalno kuhat,ker mi vse smrdi še posebej čebula,kava,...Pa okus hrane je obupen...Bogi moj user posted image ker mora jest vse to,nimam pojma kakšen okus je v resnici...hahaha...drugače je pa ful priden in mi pomaga,ker sem ful utrujena...Še enkrat hvala...pa da bi tudi vam ratalouser posted image ...user posted image koš poljubčkov vsem puncam tle gor ker ste res MEGA!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2008 10:24:28   
ursa30
ja res, najlepše darilo je to za rojstni dan. čestitkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2008 12:50:21   
Anonimen
Čestitke za user posted image in RD! user posted image user posted image user posted image

Kar se pa hrane tiče pa ne skrbi - meni je v začetku smrdelo vse, sploh sladkarije, ampak na koncu nosečnosti je bilo čistoooooo kontra in sem pridelala +16kg! user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2008 13:00:23   
_sanja_*
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim in zdravo pikico. user posted image user posted image user posted image

Pa da ti G na pregledu čimprej potrdi, da je vse ok (jaz kar živčno čakam ta danuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.4.2008 14:36:17   
Barbk
Iskrene čestitke. user posted image  Res ni lepšega darila od pozitvnega testka. user posted image  Tole je verjetno tvoj popolni rojstni dan, saj imaš ob sebi ljudi, ki te ljubijo in še malo pikico, ki ti raste pod srčkom. Še enkrat iskrene čestitke in čudovito nosečnost in zdravega bebija.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.4.2008 14:55:15   
M1987
user posted image  ČESTITKE ZA TOJSTNI DAN user posted image  TER ZA user posted image  ALI user posted image  SREČNO user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.4.2008 15:36:21   
Tanik
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?