Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.4.2008 14:33:50
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Vidim, da še nismo spile jutranje kavice, tko da bom jaz kar kosilo naredila za vse KBM . Piščanček, polenta in bučke, pa breskov kompot. A bo v redu ? Pa prosim ne rečte da polente ne jeste ! MiraNi: nič v nebo ne glej...kar gasa dalje, pa te ne bo ujel dežek Mi gremo še eno rundo zdajle, zjutraj vozičkala 3 ure zalbi: Kako uvajanje ? Te zmatra ? Kako se Sarči drži ? Ursikazala: kako luštni čeveljčki ! A imaš že vse ostalo nakupljeno za krst ? Bom ob priliki dala naše fotke z nedeljskega krsta v album, vam javim ko bodo na ogled...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.4.2008 14:46:07
|
|
|
|
ljubljana
|
a greš kaj ven rožmarinka
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.4.2008 14:50:13
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ja, glihkar. En čevelj že imam obut, še drugega pa štart. A greva v Tivoli ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.4.2008 11:15:17
|
|
|
|
ursikazala
|
Hojla KBM! A se še vse crkljate (tak dan je ) Ta vikend gremo pa malo na Primorsko, tamala od mojga bo dobila par uric jahanja za r.d., potem častim kosilo za prihajajoči moj r.d., če bo lepo vreme, potegnemo pa še do Krka malo. Upam, da ne bo deževalo zdajle, da lahko pičiva na kosilo z mojim... Naslednji teden se pa spet kaj za čvek zmenimo, važi? Valjda bo kaj boljše vreme...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.4.2008 15:16:53
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi2 sva danes spet "singing in the rain". Me pa te plohe ne presenetijo več, ker imam dežno pokrivalo za voziček vedno s sabo, pa marelo zame tudi. Vseeno pa čakamo na boljše časa,valda. GH: Smo za kosilo imeli cvetačno krompirjevo juhco. Ugotavljam, da ima takšen bolj redke zadeve ful rad. Mi je spet pojedel skoraj 2dl Ursikazala: uzivaj primorski vikend ! Glede predlaganega srečanja: jaz imam v sredo en sestanek, pa v četrtek tudi ne morem, ostalo pa sem frei. Če se boste zmenile na kakšen drug dan pa bova prišla.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.4.2008 15:18:52
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Uriskazala: tvoj ticker se meni kaže kot link. Probaj uporabiti linke, ki ti jih v RR profilu svetujejo za tickerje (mislim da so 3), ker tudi meni katerikoli, ki sem ga našla na netu ni delal oz se mi je kazal tako kot sedaj tebi.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.4.2008 20:26:18
|
|
|
|
zalbi
|
Helou! Ja zadnje dni mi kar zmanjkuje časa - sva popoldne že cel teden sami s Saro, moj dela cele dneve - še jutr, pol pa bo mal več doma - upam. Sara v vrtec se dobro navaja, no včeraj je baje skoz neki jokala - ampak zgleda da s eje vsega nabralo, ker je pol popoldne poleg ene ure v vrtcu še tri ure spala doma. Tko da zgleda da jo je vse skupaj zmatralo čist. Danes pa je bilo spet vse ok, jo je vzgojiteljica pohvalila. Ta teden sta za mano dva razgovora, na enem bi dobila službo - ampak dvo izmesko pa rees ne morem delat, ker že moj dela cele dneve... tko da iščem dalje... ursikazala - fulll luštni čeveljčki - kje si to naročila, oz. iz kod. Fajn se mej na primorskem...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.4.2008 20:27:32
|
|
|
|
zalbi
|
rozmarinka - Sara pr kosilu je vglavnem samo juho - baje da tudi v vrtcu - no pa na pomfi je nora...ostalo pa bolj tako tako - dve žlici in to je to. Juha pa je zakon, pa ni važn kakšna, najraje govejo ali kremno.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.4.2008 20:33:50
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. Joj tale vreme. Sej vem, da je april ampak vseeno bi lahko bilo malo več sončka . Zalbi: Kot berem se je Sara hitro vklopila v novo okolje . Držim pesti, da čimprej dobiš službo - tako, ki ti bo všeč.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.4.2008 21:25:52
|
|
|
|
piko12
|
Dober večer! Midva sva v povprečju samo 1x na dan premočena, pa takrat fejst. Rok je itak v šotorčku, mamica pa je navajena bit premočena do kože. To mi je ostalo še od prej, ker se mi nikol ni ljubilo marele na pasji sprehod nosit, laufat pa se itak ne da z njo. smo pa včeraj imeli vzgojnih 15 min tuljenja, ker je začel plazit po postelcii, takoj, ko sem odnesla pete... Mi je blo ful hudo pa sem komaj ostala zunaj, samo pol je čist lepo spal na trebuščku do jutra. pa tud glavo je obrnil in bil na boku. Upam, da je ugotovil, da se da spat tud tako... Kar se pa hrane tiče- očitno bo res treba po aventove lončke, ker se štrajk kar nadaljuje... Ful manj poje kot je, pa tud tistega kar je že veselo jedel, noče... Ah, mogoče je pa samo vremensko občutljiv! uživajte še v preostanku vikenda pa upam, da bodo škratki pridni.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.4.2008 0:09:29
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Sem vas prišla na hitro pozdravit preden grem spat. Sem namreč nekaj delala, pa sem potegnila v nočne ure ko imam edino mir. Me je spomnilo na moje študentske čase, ko sem študirala le ponoči. piko12: ne sekiraj se zaradi GH. Po moje imajo obdobje, ko jim bolj tekne in tisto, ko jim nekoliko manj. Vsaj pri našemu je bilo tako tako da te razumem...No, mi smo zdaj na srečo v tistem bolj jedilnem delu Mirani: jaz sem se tudi kar navadila da nas moči. Imam vetrovko, dežnik ter pregrinjalo za voziček kot del obvezne vozičkarske opreme. Nam je pa danes uspel dopoldanski Rožnik in to ne da bi bili mokri Nočko vsem in lepo nedeljo !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.4.2008 10:15:14
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro Rozmarinka: vidim, da si me včeraj nadomeščala v nočni izmeni . Celo do Rožnika vam je uspelo priti. Mi smo se ravno ogreli pa je začelo padati in smo zbežali. Danes pa nič bolje ne kaže. Uam, da bo drug teden lepše vreme, ker ti moram vrniti knjigo. Aja Scuba bi si jo tudi sposodila . No jaz bom recepte skopirala ostalo pa sem malo prebrala. Če me bo pa še kaj zanimalo mi boš pa ti povedala . Ne vem zakaj ampak vedno v revijah in podobnih knjigah iščem, če kaj piše o razvoju. Samo to me zanima . Včeraj sem se malo ''vrinila'' med julijke kjer sem videla, da ena izmed punčk že stoji ob opori (ponosna mama je nalepila slikice ). Tale naše pa nč Njej je rit zakon Glede receptov pa razmišljam ali bi jih skopirala ali ne. Ker kar se tiče hrane Nika poje vse kar ji pripravim. Za njo sem očitno ful dobra kuharica
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.4.2008 18:14:56
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla mi smo pa spet na antibiotikih oba tamala imata vnetje ušes, tko da pridno jemljemo zdravila in hodimo vn samo po nujnih opravkih
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.4.2008 20:31:46
|
|
|
|
MiRaNi
|
Lumpa: Upam, da se hitro pozdravite!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.4.2008 21:20:28
|
|
|
|
piko12
|
Mirani: ne sekiraj se zarad razvoja, dokler ti P nič ne reče. kot vem je pri 9.mesecih spet pregled pa vprašaj, če te skrbi. A se niste tukaj gor neki o razvojni menile? Mogoče pa še to probaj, če boš bolj mirna. Moj na riti ne zdrži nitii 5 sekund, ampak zato, ker mu ni do tega in rajši šiba dalje. Mogoče, če ima kako novo igračko malo obsedi. Sicer pa tud že stoji ob opori, pleza na posteljo, kavč in omare, tako da smo že pospravili spodnje police in naštimal par Rokobranov. in zdaj amo še zraven hodim pa pazim, da ne udari glih z glavo ob tla. Moja sestra do 7 meseca ni vedla, da ima noge, pol se je pa kar čez noč usedla, čez en mesec pa vstala in shodila. Brez plazenja. Sem imela en članek na to temo skeniran, samo ne najdem zdaj, ker sem neki računalnik posodabljala. Lumpa6: držim pesti, da antibiotik čim prej prime. Vsem čofotajočim pa veselo namakanje jutri!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2008 23:27:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2008 23:28:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.4.2008 7:56:46
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Na ponedeljkovo jutro si zaslužimo eno močno kavo glede na to, da je še ves delovni teden pred nami . Častim ! Mirani&Scuba: ni blema za knjigo. Kar izmenjajta si jo. Lumpa6: za vaša vneta ušeska. Se spomnim sebe ko sem bila majhna...te zadeve tako bolijo. Upam, da bosta tvoja čimprej bolje ! Zalbi: držim pesti da najdeš dobro službo. Poročaj ! Mi2 greva zdajle na zajtrk, potem pa v svet. Se beremo popoldne...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.4.2008 8:06:13
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, Rožmarinka hvala za kavico. Mi danes ne gremo plavat, ker je lana nahodna. Saj ni nič resnega, teče ji iz noska, sam na plavanje pa res ne upam, da ne bo pol kaj bolj zbolela. Opala, se je zbudila, pridem še kej nazaj..
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.4.2008 10:24:55
|
|
|
|
MiRaNi
|
Živjo punce. Danes bo pa malo sončka . Nika je včeraj zvečer v spanju tako jokala. Ne vem zakaj. Morala sem jo iz posteljce vzet. Ni hotla ne čaja, ne mleka , ne dude. Pomirila se je šele ko sem jo nosila pokonc, da se je lahko naslonila na mojo ramo. Nazaj sem jo uspavala na rokah, ker drugače ni hotla zaspat. In tako še enkrat. ali mislite , da je kaj sanjala? Nalin & Piko: ko bo pa shodila in bom morala skoz za njo tečt se bom pa ''pritoževala'' a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2008 10:53:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.4.2008 16:27:04
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Scuba: upam, da bo tale Lanin nahod čimprej mimo. Tudi pri nas je danes manjkalo kar precej mamic z malčki, tako da je bilo v naši skupini kar dosti prostora v bazenu. Pretekli ponedeljek nas je bilo namreč 14.Meni kar malo preveč, pojma nimam koliko je normativ. Malega voda zdela, da potem spi 3 ure (danes), mene pa ta voda blazno lačno naredi...sem jedla tako obilno kosilo, da me je kar sram napisati. Štirje hodi, če se izrazim v gostinskem besednjaku Zaključek: kava in borovničev štrudl.Njami.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.4.2008 16:28:35
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Aja, še tole: čez vikend nam do Atlantisa ni uspelo priti, tako da nimam danes kaj poročati. Mogoče naslednji teden
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 13:19:23
|
|
|
|
lumpa6
|
hop na 1. stran
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:06:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?