|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
15.4.2008 12:31:34   
pikola
Moj mož me je pretepel. Bilo je prvič, da me je tako pretepel, da nisem mogla it 14 dni med ljudi. Seddaj je prijazen.......
Vedno sem si govorila, če se bo to zgodilo meni, bom šla. Ampak, nisem šla nikamor, še vedno sem z njim. Ne vem kako naprej. Kaj naj naredim?
Imava 6. mesečnega otroka.

Del mene ve, da se morava raziti. Samo tukaj me skrbi skrbništvo nad otrokom. Pa tudi  k staršim, si ne želim iti.

Del mene bi ostal, šla bi čez to.
Prosim, pomagajte mi z vašmi mnenji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
15.4.2008 12:32:22   
Anonimen
To ni bilo zadnjič. Mislim, da moraš razmišljati samo v tej smeri in nikakor ne obratno.

(odgovor članu pikola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 12:35:06   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

To ni bilo zadnjič. Mislim, da moraš razmišljati samo v tej smeri in nikakor ne obratno.

se podpišem

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 12:37:13   
Anonimen
http://www.drustvo-sos.si/

Obrni se na njih. Poznajo take situacije, rešitve, znali ti bodo pomagati ali pa samo prisluhnili.

Drugače pa....imaš kakšno prijateljico?
Obrni se nanjo. Naj te ne bo sram. Te nima bit česa. Nisi ti nič naredila.

Pa probaj zbrati moč da odideš. Če že ne zaradi sebe.....naredi to zaradi otroka. Saj ne želiš da odrašča v nasilju ne?
Pa v družini kjer ni ljubezni. Ker ljubezni ni....če bi bila te nebi udaril. Ne se slepit da te ljubi.

Ker verjemi.....ni bilo zadnjič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 12:40:34   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikola

Bilo je prvič, da me je tako pretepel, da nisem mogla it 14 dni med ljudi.

Je bilo na sploh prvič da te je pretepel, ali pa te je že večkrat, samo da takrat ne tak fejst?

Kakorkoli, spokaj kufre in idi. Boljše ne bo, kvečjemu iz leta v leto slabše.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 12:41:20   
maruškaŠ

Ne rabiš it čez to, ker TO bo prisotno (če ostaneš) čedalje pogosteje in v čedalje hujši obliki.

Pretepel te je tako, da 14 dni nisi mogla med ljudi? Vprašaj kaj bo naslednjič? Boš pristala v bolnici ali kar v mrtvašnici? Bolje sigurno ne bo.

Namesto, da nasilje skrivaš ga prijavi (zdravnik, policija) in skrbništvo te nima kaj skrbeti. Glede na to, da je nasilnež imaš možnost odhoda v varno hišo. Potem pa boš iskala bivališče naprej.

Samo NIKAR ne ostani, ne čakaj na jutri - kajti morda jutri ne boš dočakala.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 12:43:17   
Anonimen
Kakšen vzor hočeš biti otroku?

Da 14 dni ne moreš med ljudi - to je grozen pretep, izbruh ogromne nekontrolirane jeze, ne pa ena klofuta (saj ne, da bi bila ta opravičljiva). tega človeku, ki ga imaš rad in SPOŠTUJEŠ, ne narediš. In tega tudi ne narediš kar tako, z lepega. Verjento že prej ni vse štimalo? Si to želiš do konca svojega življenja?

Srečno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 12:44:25   
Rožica I
Ponavadi se te stvari ponavljajo..user posted image  
Prosim, zberi vso moč v sebi in pojdi proč!
Naredi vse, da se to nikoli več ne ponovi!
Pokliči (lahko tudi anonimno) na policijo in vprašaj, kako je s tem dogodkom, glede na to, da ga nisi prijavila ali lahko naknadno to napraviš. Kadarkoli se ti kaj takega zgodi, pokliči policijo! Naj agresivnež ve, da ne bo njegovo dejanje ostalo skrito in da bo naslednjič dobro razmislil, preden bo dvignil roko nadte! Tudi njemu povej, da si klicala na policijo in da si vse povedala. Povej mu, da je uničil vajino skupno življenje, zaupanje...
Pojdi stran, ker drugače se ti lahko zgodi, da te bo pretepel pred očmi lastnega otroka...user posted image
Držim pesti, da napraviš najboljše, kar lahko, zase in za svoje dete!

ROŽICA

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 12:47:19   
pikica36
groznouser posted image , pravijo da prvič najtežje udari, pol pa zmeraj lažjeuser posted image
tako da, pakiraj dokler imaš še čas!! nimaš kaj razmišljat.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 12:51:05   
andie
Ponavadi se te stvari ponavljajo..
Prosim, zberi vso moč v sebi in pojdi proč!
Naredi vse, da se to nikoli več ne ponovi!
Pokliči (lahko tudi anonimno) na policijo in vprašaj, kako je s tem dogodkom, glede na to, da ga nisi prijavila ali lahko naknadno to napraviš. Kadarkoli se ti kaj takega zgodi, pokliči policijo! Naj agresivnež ve, da ne bo njegovo dejanje ostalo skrito in da bo naslednjič dobro razmislil, preden bo dvignil roko nadte! Tudi njemu povej, da si klicala na policijo in da si vse povedala. Povej mu, da je uničil vajino skupno življenje, zaupanje...
Pojdi stran, ker drugače se ti lahko zgodi, da te bo pretepel pred očmi lastnega otroka...
Držim pesti, da napraviš najboljše, kar lahko, zase in za svoje dete!

Se podpišem...user posted image
Pa ima to kaj zveze z alkoholom al kak?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 12:53:24   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Bilo je prvič, da me je tako pretepel, da nisem mogla it 14 dni med ljudi.

Je bilo na sploh prvič da te je pretepel, ali pa te je že večkrat, samo da takrat ne tak fejst?

Kakorkoli, spokaj kufre in idi. Boljše ne bo, kvečjemu iz leta v leto slabše.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2008 12:55:53   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Kakšen vzor hočeš biti otroku?

Da 14 dni ne moreš med ljudi - to je grozen pretep, izbruh ogromne nekontrolirane jeze, ne pa ena klofuta (saj ne, da bi bila ta opravičljiva). tega človeku, ki ga imaš rad in SPOŠTUJEŠ, ne narediš. In tega tudi ne narediš kar tako, z lepega. Verjento že prej ni vse štimalo? Si to želiš do konca svojega življenja?

Srečno user posted image user posted image user posted image .

Ja, nimam kaj dodati kot da se podpišem pod to.
Ta človek ima hude probleme sam s sabo in te ni v stanju imeti rad. Zdaj mu je žal, dokler spet ne popeni. Če je v stanju te pretepsti, da 14 dni med ljudi ne moreš, te lahko naslednjič tudi ubije. Tak je to, draga moja. Čez to, ti pa res ne bo treba it....te bodo drugi nesli.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2008 12:56:58   
stellam
čimprej pojdi stran..brez razmišljanja!!!!!

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2008 12:57:26   
lelaval
Če je to naredil prvič, a res misliš in verjameš nejgovim besedam, da je bilo to tudi zadnjič? Ne slepi se, če nisi 14 dni mogla med ljudi, to ni bil 1 udarec v navalu besa, ko si mu skakala po živcih - čeprav tudi za tak udarec ni opravičila. V tvojem primeru je nasilje -  in ne bodi prepričana, da nikoli ne bo nasilen tudi do otroka - zapomni si: volk dlako spremeni, narave nikoli.
Obrni se na društvo - vsaj zavoljo otročka, nenazadnje pa tudi zaradi sebe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2008 12:58:09   
Spark
Hudo mi je zate. Sploh si ne morem zamisliti, da si bila taka, da 14 dni nisi mogla med ljudi.
Zdaj pa razmisli malo, koliko si sama sebi vredna? Zakaj misliš, da ima nekdo pravico da te tepe? Pomisli na svojega otročka, ali mu želiš da to gleda?
Prosim bodi pametna in takoj pojdi. Saj nekako bo šlo. Upam, da imaš službo in da nisi čisto odvisna od njega. Boš videla da ti bo bolje. Sploh ne razmišljaj.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2008 12:58:27   
kristinaj
a ga nisi poznala preden si zanosila? se je začelo šele potem? zakaj te pa je? saj ni normalen.........

kaj pa je pri starših tako slabega, da ne bi bila tam začasno, dokler se stvari uredijo. misliš, da hčeri niso pripravljeni pomagat, če jim razložiš situacijo? noben starš otroku ne bi obrnil hrbta....

če je pretepel tebe in je bilo prvič tako hudo, je naslednjič lahko še huje......  pa tudi na otroka se lahko spravi, grozno ne smem niti pomislit.. če bi moj taknil našo punčko ali pa mene prisežem, da potegnem mesarski nož iz predala..... si klicala policijo, si ga prijavila? zahtevaj prepoved približevanja... vse to traja, dosežeš pa le lahko....pozanimaj se kaj lahko narediš v samoobrambi brez obtožbe poskusa ne vem česa???

jaz ne bi 1x pomišljala, da ostanem z njim... spakiram še isto sekundo in grem nazaj domov ....

skrbništva nasilnež sigurno ne bo dobil......

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2008 13:11:53   
pikola
Žal ga nisem poznala pred poroko.
Skregala sva se in sem mu skakala po živcih. Ni bil pijan.
Naslednji dan sem šla samo do zdravnice.
Staršim sse ne upam povedat, saj bi odreagirali tako kot starši.
Pa še sram me je, saj niso bili navdušeni nad mojo izbiro partnerja.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2008 13:14:29   
maruškaŠ
Naslednji dan sem šla samo do zdravnice.

Pametno. Na policijo ga lahko še vedno prijaviš saj imaš vsaj dokazilo o tem, da si bila pretepena.

Bolj pametno je staršem priznat, da so imeli prav kot pa prenašati nasilje. Verjemi, sem bila v takšni situaciji kot ti - edino jaz nisem čakala, da bi tako pretepel - je blo nekaj 'posrednih' udarcev dovolj, da sem šla.

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2008 13:17:30   
maruškaŠ
Žal ga nisem poznala pred poroko.

Aja moj bivši se je tut pred poroko ful zadrževal (tko sklepam) in se dalal lepega, čeprav je včasih poskušal z ljubosumnimi 'izpadi'. Po otroku in poroki je pa mislilm, da sedaj me pa 'ima' in je začel kazati prave barve. No pa sem 'šla'.

Sedaj sem 10000000% bolj srečna z novim partnerjem. In če bi prej vedela, kako lepo je biti brez njega bi šla že veliko prej. 10000000% bolj srečna sem bila že vmes, ko sva bila s sinom sama, ker sem živela umirjeno, sproščeno, neprestrašeno življenje.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2008 13:20:30   
pikola
MaruškašŠ, kako je bilo pa z otrokom, skrbništvo??

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2008 13:24:48   
emaa
Pikola za skrbništvo se nimaš bat, sploh, če si šla do zdravnice, prosim pojdi, ker se bo enkrat znesel tudi nad otrokom, ta pa lahko zaradi tega tudi umre, a si to želiš. Za to, kar ti je naredil, ni opravičila, pa če si mu še tako po živcih skakala, verjemi sem jaz mojemu tudi, pa me ni udaril, je rekel, da kaj sploh še iščeš pri svojem. 

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2008 13:24:57   
maruškaŠ
Mal je grozil, mal je prosil, mal je lagal, ampak so ga spregledal in na CSDju in na sodišču.... Je sicer zahteval skrbništvo, vendar po tem ni nikoli plačal položnice za predujem za sodnega izvedenca.

Do naslednje obravnave si je dobil novo punco in se posledično vse dogovoril sporazumno. Skrbništva v vsakem primeru ne bi dobil. Tudi sodnica mu je povedala, da verjetno bo (če bo plačal) sodni izvedenec rekel, da sva oba sposobna starša in da bo upoštevala mnenje CSDja in skrbništvo dala meni.

(odgovor članu pikola)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.4.2008 13:25:04   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ne rabiš it čez to, ker TO bo prisotno (če ostaneš) čedalje pogosteje in v čedalje hujši obliki.

Pretepel te je tako, da 14 dni nisi mogla med ljudi? Vprašaj kaj bo naslednjič? Boš pristala v bolnici ali kar v mrtvašnici? Bolje sigurno ne bo.

Namesto, da nasilje skrivaš ga prijavi (zdravnik, policija) in skrbništvo te nima kaj skrbeti. Glede na to, da je nasilnež imaš možnost odhoda v varno hišo. Potem pa boš iskala bivališče naprej.

Samo NIKAR ne ostani, ne čakaj na jutri - kajti morda jutri ne boš dočakala.

Se podpišem pod to!

In naj te nikar ne bo sram, si pač naredila napako, ko si izbrala takega partnerja, ampak ko si zaljubljen, vidiš samo lepe stvari. Glava žal, takrat ne dela.

Srečno! user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.4.2008 13:27:25   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Pikola za skrbništvo se nimaš bat, sploh, če si šla do zdravnice, prosim pojdi, ker se bo enkrat znesel tudi nad otrokom, ta pa lahko zaradi tega tudi umre, a si to želiš. Za to, kar ti je naredil, ni opravičila, pa če si mu še tako po živcih skakala, verjemi sem jaz mojemu tudi, pa me ni udaril, je rekel, da kaj sploh še iščeš pri svojem. 

Točno tako - več dokazov kot boš imela o njegovih nevarnih, nasilnih, ipd... dejanjih - manj možnosti (oziroma nič) ima za skrbništvo (v Sloveniji ga tako in tako načeloma dobi mama - razen če ni prostitutka, zasvojenka ali alkoholičarka) in posledično tudi manj možnosti za pogoste in dolgotrajne stike.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.4.2008 13:28:33   
Anonimen
Pa še sram me je, saj niso bili navdušeni nad mojo izbiro partnerja.

Sram te nima biti za nič. Nisi ti tista, ki je nekoga pretepla, temveč je to tvoj mož. Njega je lahko sram!!!!!!

Za skrbništvo pa ne skrbet, če ti grozi za skrbništvo, so to samo in izključno grožnje, nima prav nobene podlage.

(odgovor članu pikola)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?