|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seks v sanjah
14.4.2008 8:15:44   
Anonimen
Bejbe jaz sem dans sanjala da sem seksala z bratoma iz nadeljevanke Beg iz zapora,sam mlajšega sploh nisem tok hotla met,starejši mi je dal vetra.Lincon al kako že.Kok je blo dober,mislim da mi je v sanjah prišlo,ker je blo nevrjetno,pa sploh nisva nehala,tak seks da dol padeš,če bi tazga tipa sedaj srečala,ga napadem sred ceste.Hudo je blo res,občutki kot bi bilo res!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seks v sanjah
14.4.2008 8:18:45   
Anonimen
Že nekaj časa se mi to dogaja. Le, da je v mojih sanjah čisto običajen človek, ki mi zadnje čase zelo meša glavo in misli v njej. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 8:24:19   
Anonimen
Fora je ta ,da sem čist zmešana sedaj,pa v resni vezi,halo?Ne vem če je to normalno z mano,a je to to,da sem pred odločilnim korakom v vezi,poroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2008 8:28:19   
srki
Ah, saj so samo sanjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 9:21:17   
andie
Ah, saj so samo sanje .

user posted image  Kaj še češ lepšga ko take sanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 9:22:06   
Anonimen
ja večkrat se mi sanja, zadnje čase še najbolj user posted image Seksam pa z različnimi moškimi - od znanih v vsakdanjem življenju in do popolnoma neznanih user posted image Prav s slabo vestjo vstajam zjutraj user posted image user posted image

A bi morala bit anonimna?user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 9:53:29   
Anonimen
Caffe niti bit treba anonimna,jaz sem zaradi par osebkov tukej,ker tako vsi pol vejo kaj jaz napišem,in mi je pol glupo poslušat ene brezvezene čenče.

Jaz nimam slabe vesti,jaz bi še to sanjala,ker mi je blo prav lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 10:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Caffe niti bit treba anonimna,jaz sem zaradi par osebkov tukej,ker tako vsi pol vejo kaj jaz napišem,in mi je pol glupo poslušat ene brezvezene čenče.

Jaz nimam slabe vesti,jaz bi še to sanjala,ker mi je blo prav lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zato anonimna, ker me nekatere tukej poznajo.
Drugače pa ne bi imela nič proti, če se sanje kdaj uresničijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 10:26:52   
Anonimen

Pa vseeno vem kdo si.user posted image user posted image user posted image
Bom pa kar anonimna, ker sem ena tistih osebkov, ki jih ne maraš.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2008 11:00:44   
helloKitty
Ful dobre sanje! user posted image Sam še Sucre je manjkal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2008 13:00:43   
Anonimen

Pa vseeno vem kdo si.user posted image user posted image user posted image
Bom pa kar anonimna, ker sem ena tistih osebkov, ki jih ne maraš.user posted image user posted image

A misliš?A si bla z mano v sanjah?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2008 13:01:40   
Anonimen

Jaz mam vse rada!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2008 14:01:03   
Majuska
Anonimna, zaradi sanj se pa res ne rabiš obremenjat s tem, da si v resni zvezi ipd... Sanje so pač sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2008 14:03:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Anonimna, zaradi sanj se pa res ne rabiš obremenjat s tem, da si v resni zvezi ipd... Sanje so pač sanje.

Ampak sanje so včasih želja po nečem....

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2008 14:14:01   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ampak sanje so včasih želja po nečem....

Ja in? Jaz si tudi želim da bi se poseksala z B. Willisom, pa sem poročena. Ampak te sanje o njem so samo sanje in bo tako tudi ostalo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2008 14:27:38   
snake
ja take sanje so hude, ponavadi ko vstanem se bojim da nisem kaj vriskale med spanjem da me ni kdo poslušal, pa me je vedno malo sram, ker ne vem če sem bla tiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaauser posted image

življenje je lepo

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.4.2008 14:28:51   
Katey
Še dobr, da se ne da vidt v moško glavo kaj oni sanjajo, tko da dajmo si duškauser posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj v sanjah........

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2008 14:55:55   
Anonimen
Se strinjam s Taniko.Moje sanje so bile tzok resnične,da mam še vedno vse v glavi.user posted image
Se pa ne sekiram ko so bile sanje in pač vezana,sam tok noro je blo da ne morem pozabit.

Kaj se bom sekirala,glede tipa,če vem da njega ne morem met,sam rajši ga bom gledala zdaj po Tv k vem kako seksa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer pa z mojmu ponoviva moje sanje,pa bova oba srečno,potešeno zaspala,sem mu že kr napovedla kaj ga čaka!

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.4.2008 18:43:27   
Anonimen
Jaz imam tudi dostkrat take seksi sanje, sam da večinoma to počnem z mojim (večinoma, za vse se ne spomnim) ...... je pa ful čudno, da mi v sanjah pride, ker se ponavadi takoj potem ko mi 'pride' zbudim in čutim kako mi dol vse utripa kot pri orgazmu....... pa se pol čudn a sm že jz tok zmešana, a sam sanjam da sm sanjala da mi je pršlo......
Pa drgač sploh nism neki blazni sex manijak, da brez njega ne bi mogla žvet (no ja, neki časa saj)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2008 20:39:08   
Anonimen
Zdaj pa navali narod na mojga manijaka,da se poseksava tako kot v sanjah z mojim lepotecem,bom vidla a bo isto a bo boljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2008 22:17:32   
Anonimen

Kaj se bom sekirala,glede tipa,če vem da njega ne morem met,sam rajši ga bom gledala zdaj po Tv k vem kako seksa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarad sanj se ni za sekirat, ker ne morš vplivat na njih. Je pa še neki drugega...mene je en tip skoz ful privlačil (no blo je obojestransko), ampak je bil to pač tabu, ker sva bla oba vezana. Vmes se mi je enkrat sanjalo, da sva seksala in je blo fuuuul noro!!!! No ko sm šla s tipom narazen, sva to tud v reality sprobala, pa vam povem neki??? Niti približno ni blo dobrouser posted image user posted image user posted image !!!! Bi celo rekla, da mi je žal za tisto, ampak kuser posted image , če ne bi probala, bi me še zdej žrlo, kakšen je user posted image user posted image user posted image !

Tko, da se tolaži, da tud tvoj "sanjski moški" ne sexa nujno tolk dobro, kot v sanjah user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2008 0:04:15   
* Mateja *
take sanje imam pa tudi jaz večkrat in pol se zjutraj zbudim vsa zmešana in sploh ne vem al sem sanjala al se morda res kej zgodilo! Prideš ves matast!!user posted image
Ma menda vsake sanje neki pomenijo. Ravno včeraj mi je kolega reku, da imam očitno v lajfu seksa  premalo zato pol take sanjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.4.2008 8:09:20   
Anonimen
Ja sej možno je tudi to ja, da ga je v resničnem življenju premalo, pa ga zato sanjamo. 

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.4.2008 8:26:21   
Anonimen
Možno je ja,da ga je premalo.Včasih bi kr probala še s kom drugim samo seksat,sam kaj ko mi ni da bi varala,ne morem.Sem taka razdvojena,pa še sama ne vem zakaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.4.2008 8:28:08   
kalbo
Jest sem zadnjič seksal z Rebeko Dremelj in to k pr norcih. Pa štos je, da mi ona ni lih. ne vem, kje sem lih njo najduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?