|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
14.4.2008 18:52:40   
lex
na www.shrani.si se registriraš in pol si gor nalagaš slikce iz računalnika (če imaš sprintane si jih moreš skenirat) in potem ko je naložena (oz. shranjena) daš tam samo kopiraj (za objavo na forumu s preogledom) in potem daš v odgovor paste oz. prilepi. Lahko pa greš na mojo rr in si tam narediš album

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
14.4.2008 18:56:16   
lex
ko pride moj not ga bom vprašala. ok?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
14.4.2008 19:06:44   
sasi13
moj mi je tudi včeri kupu črva v dipotu je bil 20 eurov in se mi je zdel kr ugodno.
mene tud nč ne matra zgaga - a to pomeni da ima nič lasi ne rastejo user posted image
jo kok bi kej bli moški tečni če bi bli noseči user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
14.4.2008 19:12:49   
jocika
Jst sm tud misla, da peče zgaga, ko rastejo laski. Pa sem zadnjič nekje brala, da to ni res, zdaj pa ne vem. Punce, a mi lahka kera objasni, zakaj je črv fajn?
Zakaj boljš spite z njim? A si ga date pod glavo, al kam?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 19:32:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 19:44:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 20:33:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
14.4.2008 20:39:28   
Blacky30
Almera, ga. Mojca je meni napisala nazaj, da lahko naročim majčko kar v enaki številki, kot sem jo nosila prej, ker je spredaj podaljšana za trebušček, ostalo pa bi naj štimalo.

Ravno danes sem si naročila 2 majčki pri njej. Komaj čakam, da ju dobim. Eno črno, kot jo ima auroraa, drugo pa samo na naramnice v roza barvi in napis Pssst počivam. Vam bom dala slikice v album, ko ju dobim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
14.4.2008 20:44:52   
lex
4 stvari:

- da zgaga peče ko laski rastejo je vraža. Drugač bi bil moj Aleks plešats tak je bil pa ko Elvis, Alina bi mogla bit pa dolgolaska že ko je ven pogledalauser posted image

- presredek res prerežejo postrani, bivacyn ful pomaga pri celjenju ali pa aloea vera

- če ne gre ven uporabijo tud vakuumuser posted image , eni pa lahko padejo ven - le kaj bo tretjičuser posted image

- mene v petek po vsej verjetnostine bo (ve pa uživajte), ker ima Aleks spet vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz upam, da je samo prehlad in da bo jutri bolje, ampak ta teden ne gre več v vrtec. se mi zdi da se drug od drugega nalezeta.user posted image

karamela moj je rekel, da kupita uno lepilo ko je za navadni laminat.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 20:54:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
14.4.2008 21:05:29   
jocika
Flower, mislim da lahka spiš na hrbtu. Fora je v tem, da je enim nosečnicam slabo, če na hrbtu spijo, ker ti lahko otrok na neko žilo pritiska... Neki takega mi je zadnjič ginekologinja razlagala. Če ti pa paše, je pa itak ok.
Men je pa že od nekdaj najljubši položaj na boku in tudi zdaj super spim tako

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3311
14.4.2008 21:10:20   
glugluglu
naša dva sta imela oba ful las že takoj ob rojstvu, mene pa ni nič zgaga pekla,

flower, hruška debeluška sedaj pa že mene zanima ta mail o porodu, res me zanima ali zgleda na tem posnetku grozno. Jaz sem namreč bila zraven pri porodu pa sem vse videla in mi ni bilo nič grozno. Pa je bil porod kar težak. Ali ga lahko katera pošlje?

Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 21:13:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
14.4.2008 21:21:30   
lindy
Flower imaš zs!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.4.2008 21:28:13   
Anonimen
flower, hruška debeluška sedaj pa že mene zanima ta mail o porodu, res me zanima ali zgleda na tem posnetku grozno. Jaz sem namreč bila zraven pri porodu pa sem vse videla in mi ni bilo nič grozno. Pa je bil porod kar težak. Ali ga lahko katera pošlje?

Hojla punce. Jaz bi tudi rada videla porod, če ga lahko katera pošlje, prosim. Danes sva z mojim videla porod v materinski šoli. Moj dragi ga je čist fajn pogledal, mu ni bilo preveč grozno, jaz pa sem začela jokat. Eh, hormoniuser posted image
Dajte mi prosim kakšno slikco kako zgleda črv. Jaz imam blazino za dojenje iz baby centra, pa spim tako da jo imam med nogami, ampak sem ravno danes ko sem vstala iz postelje padla po tleh, ker mi je noga zaspala. Je malo trša in očitni ni dober pretok krvi.

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 14.4.2008 21:29:34 >

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.4.2008 21:29:42   
sasi13
lex mogoče pa bo do petka aleks že boljše in boš lahko prišla.
flower ga bom jutri slikala in dala v album da boš vidla kak je, če pa maš kje blizu dipo ga pa pejt pogledat.
jz pa sploh ne morm spat na hrbtu, ker že prej sm skoz spala na trebuhu in zdej to full pogrešam.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 21:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
14.4.2008 21:55:47   
lex
Punce tud če bo boljše (kar bo) bo ostal doma, zraven ga ne morem vozit, ker pol nimam itak nič od tega, ker se mu vtrga zraven 13 čvekajočih babnicuser posted image . Za pol ure se mi pa ne splača hodit, ker imam 1 uro do Trojan.

mojemu dragemu se meša, zdaj si je začel že nemške pesmice petuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.4.2008 22:00:38   
karamela6
Sem ravnokar slikala svojega črva in kar slikice, ki so bile na kartonu, priloženem paketu. Poglejte si jih v albumu.

lex, user posted image , a to je zdej dokončno, da te ne bo? Upam, da bo Alex čimprej zdrav, kakorkoli pač bo. Hvala vsem za nasvete glede lepljenja laminata - bomo videli, kako bo. Bom še malo po netu pobrskala - več glav, več ve.

se bermo jutri ... Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.4.2008 22:02:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro.

BLacky; jaz sem imela tud ZM 09/10/2007 pa mam PDP 15/07/08, s tem da sem imela M na 28 dni točno. Ne vem a štima to al ne, čeprav je naše dete glede na UZ 1 teden večje. Glavno da bodo vsi ven prišli.

No, evo, saj sem vedela, da imam tudi jaz PDP 15.7. na moj RD. Želim nama, da obe rodiva na ta dan.user posted image  Ja, tudi jaz sem imela M točno na 28 dni. Uf, še malo, pa bomo navijale. Vauuu, kako čas beži!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.4.2008 22:05:23   
sasi13
karamela6 takega črva mi je moj včeri kupu, edino mal drugač je popisan drugač je pa tud svetel.
tudi od mene lepe sanje, nočko

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 22:17:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.4.2008 22:19:52   
Blacky30
Češnca, si nam malo prišla lušte naredit s tvojim lepim otročkom na slikci, ne? user posted image  Taki bodo naši user posted image  drugo leto ob tem času. Joj, jaz se še ne zavedam čisto, kako kmalu bomo že cartale. Samo še 3 mesece, do zdaj pa mi je minilo tako hitro, kot da bi bila noseča le en mesec, ne pa že celih 6.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.4.2008 22:22:38   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Še kateri otrdeva trebuh???? In kolikokrat?

Jaz nimam pojma. Ne vem, če bi sploh vedela, kako to izgleda? Včasih mi od popka navzdol cela širina trebuha otrdi, samo imam občutek, da je to od tega, ko se user posted image  tak nastavi al kaj, ne vem. Mi pa takrat ful pritisk na mehur nastane in ni nič prijetno. A je to tak filing?user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.4.2008 22:23:03   
glugluglu
flower imaš z.s.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?