Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 19:54:43
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelči, a mi pošlješ prosim tvojo gsm številko na ZS (smajlikijeresen-zelo resen)!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 20:55:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Mene je pa skoz bolj strah . Hrbtenica me boli ko hudič, tako me še nikoli ni, želodec isto, pa tud trebuh ni čist nedolžen. Ne vem, če bom zdržala do UZ-ja v ponedeljek . Kaj če pikici gresta? Joj na jok mi greeeeeee Ti tamala! Vstran s črnimi mislimi.. Ti samo čuvaj in pobožaj svoji pikici v mojem imenu, pa naj samo lepo rasteta! Zmenjeno? Fuj črne misli - VSE BO OK! big hug 4 you Erin - kak kaj naš pobalinček? Brca? Kako je pa nas stunfek? Nas je čist pozabila, kaj? Upam, da lepo pestuje svojo pikico... Beybina - kaj novičk? oktavija - kaj maš to za diete? Tisto varianto, ki bi naj bila za PCO? murkica - uh, ti si tudi pridna! vsaka vama čast, da najdeta voljo - no, da jo obdržita... Jaz jo že najdem, se držim dva tedna, potem pa vse po starem ... daj me koklja v rit brcnila! Za vse ostale nagajivke - pa vsaki posebej objem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 20:59:45
|
|
|
|
Erin
|
Brca, brca...ali pa njegov lulek salutira?? Od beybe ni nič novic, stunfek se tudi ne javi...me pa sedaj še za špelko skrbi Upam da je vse ok... Z vsemi tremi...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:05:52
|
|
|
|
Erin
|
Špelkaaaaaaaaaaaaa..javi seeeeeeeeeeeeee...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:09:28
|
|
|
|
LuNa73
|
More bit vse o.k, z vsemi tremi!!!!! Se* a je res bla bolj asfalterska debata? Pa ne noooooooo, sej pa smo se pogovarjal o svemu i svašta. Mal pa je tud padla tema o asfaltekih... Vam pa morem punce priznat, da morte kmal se* spoznat... je tok fajn punca!!!! Kot klele gor! Zdej pa grem spat - že počas padam v komo.... sem dans zjutri baje mojmu, ko me je budil (baje sem spala trdno trdno) razlagala, da men ni treba dans v službo, da sem fraj... pa ko je že mislu it, mi je še enkrat reku da naj vstanem, pa sem mu rekla, da je sobota.... he he he.. pa je ugotovil, da pojma nimam kaj govorim in se je bolj konkretno lotil bujenja... Vidite kak sem čist fertik... Pridne bodte! Aja, Se*, vidva pa sta tak prikupen parček, kot midva... sam men je vćasih žal, da sva na začetku se zmenla, da ga jaz ne smem tepst, ker je manjši od mene ... ker včasih bi ga najraj.... Grem ninan nana.. nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:11:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Brca, brca...ali pa njegov lulek salutira?? Ok, zdaj sem pa uradno kot poscanažofa Od beybe ni nič novic, stunfek se tudi ne javi...me pa sedaj še za špelko skrbi Upam da je vse ok... Z vsemi tremi... Joj, punce, no malo nas pomirite - me vas mamo taaaaak rade! Špelka, mogoče le počiva, ali pa jo njen lubi malo razvaja... beyba pa stunfek sta pa geslo za RR pozabile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:13:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Joj, punce, no malo nas pomirite - me vas mamo taaaaak rade! Špelka, mogoče le počiva, ali pa jo njen lubi malo razvaja... beyba pa stunfek sta pa geslo za RR pozabile Ja, optimistične mormo bit!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:17:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* a je res bla bolj asfalterska debata? Pa ne noooooooo, sej pa smo se pogovarjal o svemu i svašta. Mal pa je tud padla tema o asfaltekih... Vam pa morem punce priznat, da morte kmal se* spoznat... je tok fajn punca!!!! Kot klele gor! No, ne gliih.. malo je pa padalo asfalterskih, ampak jaz man lada trdi asfalt... mislim asfalt..mislim (OK;tisto trdo sem mislila, ampak ne bi zdaj o tem... ) Lunca - ti si itaq faca real & virtual! Zdej pa grem spat - že počas padam v komo.... sem dans zjutri baje mojmu, ko me je budil (baje sem spala trdno trdno) razlagala, da men ni treba dans v službo, da sem fraj... pa ko je že mislu it, mi je še enkrat reku da naj vstanem, pa sem mu rekla, da je sobota.... he he he.. pa je ugotovil, da pojma nimam kaj govorim in se je bolj konkretno lotil bujenja... Ma boš jutri spala dooooolgooooo.. pa jaz tudi, ampak sama -kaj to pomeni? Da je ceeelaaa posteeeljaaa moja! Aja, Se*, vidva pa sta tak prikupen parček, kot midva... sam men je vćasih žal, da sva na začetku se zmenla, da ga jaz ne smem tepst, ker je manjši od mene ... ker včasih bi ga najraj.... Eh .. to je bilo na začetku, zveza se razvija sweet dreams!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:20:37
|
|
|
|
Erin
|
Tamali ima take akrobacije sedaj da me kar premetava na stolu Dobro da vsaj ponoč spi - zaenkrat -se zbudi takrat ko jaz, ponoči me pa tudi požgečka ne nič pa mam rahel spanec... Bi bilo fajn da se nam punce malo javijo...za beybo sem premišljevala da bi šla kar v Kranj v porodnišnico vprašat pa se dret če je tam dokler me nebi ven vrgli ali pa kam odpeljali u pišuka sedaj pa še laufam težko tako da jim nebi mogla uiti upam da je vse uredu in so ji samo internet ukinil Stunfek se bolj njenemu mesecu gotovo posveča... Špelka pa...upam da pridno aja in merka na mala nagajivčka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.4.2008 21:22:48
|
|
|
|
Erin
|
Lahko noč LuNa Ste se moral fajn nasmejat ko ste se dobil, sta obe taki faci..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.4.2008 10:33:26
|
|
|
|
Erin
|
Jutrooooooooooo... A še vse spite ? Ve kar... je tako zaspano vreme...da... ..oh ne ne grem nazaj spat...me pa mika Špelči - javi se... Samo za vas: Da malo za spremembo še jaz ledenko in ostale pocrkljam...saj smem ane?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.4.2008 10:55:49
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz ne spim. čakam že cel dopoldne da se kera pojavi tukej gor. zdej sem likala 2 uri. joj, pa še nisem konc. nimam idej za kuhat. tale čudn dan. pa še peš se mi ni dalo v knjižnico in zdej nimam čist nč za brat. katastrofa.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.4.2008 12:47:54
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro ah no, sej sem bila ze pri mesarju, pa zajttrk pojedla, tako da tko zlo zgodaj tud ni Erin, hvala za cajcek, tortica zgleda pa fenomenalna si sigurno celo noc pekla Soncek, sej si lahko kako revijo gres kupit tako hudo tudi ni, no. meni se tud citat ne da... sam RR in TV, pa se pred TV spim po 10 minutah Spelcika, upam, da si ok moje drage babe zabe, pocas moram ze kosilo it kuhat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.4.2008 15:19:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla punce! Po (pre)obilnem kosilu in siesti sledi ''fiesta'' - delam za službo ... no in se sladkaaam z jagodami vam jih kar častim - Erin - končno kavaaa! naša ajsika je sam na čajeke vdarila zadnje čase To se mi zdi dober znak, ali kavico pa vseeno rabim ajsika -kaj je bilo dobrega za kosilo? Jaz sem imela danes na kosilu starša - pa sem skuhala juhico, pečenega piščanca, cordon b., pomrfi, zeleno solato, šobsko solato, za posladek pa kavica in jagodna pita. Ja, spet preveč .. kot vedno .. če pa mislim, da so vsi tak lačni kot jaz sončece - si pregnala dolgčas? špelinka & ostale --- Vsem ogrooomeeeeeen objem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 9:55:48
|
|
|
|
sonček33
|
Špelka skrbi me zate. prosim, javi se in nam sporoči, kako si. držim pesti, da je vse ok. Počivaj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 10:02:24
|
|
|
|
Fargesia
|
mene tudi že skrbi za špelko...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 11:27:54
|
|
|
|
Erin
|
Naša Špelka je malo lumpasta... Mislim da je z njo vse uredu...se le pripravlja kako povedat družini... Špelka javi se in poročaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 12:00:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo, tud mene že skrbi za Špelko, pa hodim gor gledat vsake pol ure, če je kaka novička od nje. Sem optimist in upam in mislim, da je vse o.k.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 12:20:24
|
|
|
|
ledenka
|
sem poslala zs Beniki, da smo v skrbeh, tako da upam, da bomo dobile kako informacijo, seveda dobro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 13:16:04
|
|
|
|
benika
|
sem poslala zs Beniki, da smo v skrbeh, tako da upam, da bomo dobile kako informacijo, seveda dobro Nč ji ni, trenutno kuha kosilo doma za taščo Vse je OK, samo do kompjuterja nima časa prit. Včeraj je bila z nami v LJ, kjer je spoznala moje septembrke, tako da je bila zasedena. Nič bat, če bi bilo kaj hujšega, bi vas že jaz obvestila Hvala vsem, da tako skrbite zanjo in upam, da vas bom imela šanso zudi jaz kdaj spoznat Prima ste!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 13:18:29
|
|
|
|
sonček33
|
Joj benika hvala za informacije. super, da je super. ampak malo jo pa bomo okragale, ko se pojavi tukaj gor. mene že dva dni skrbi zanjo in za njeni pikici. O, samo da je vse ok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 13:21:59
|
|
|
|
LuNa73
|
oh........... tole zdej ko je ropotal, ni bil potres, pa v nobenem kamnolomu ne razbijajo skalovja... to je bil moj kamen, ki se je odvalil od srca.... Hvala benika, da si vsaj ti bolj odgovorna in pozorna do nas, kot pa ta naša Špelči . Mislim, ko točno ve, da sam ena kihne, da je že panika kle gor... in če ni nobenga javljanja da rata cela štala in vojno stanje.... namest mene, jo mal za uhe potegn, boš? Tak, zdej ko vemo, da je sŠpelko vse v najlepšem redu pa... evo, mal za nasmejat se... Špelči, ti pa se prprav na zagovor.... sem mal huda na tebe... Evo babe žabe še nekaj za dobro voljo TUKAJ
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 13.4.2008 13:36:24 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 13:39:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj ti špelinka! Veš kako si nas prestrašila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 14:59:48
|
|
|
|
Fargesia
|
o super novičke o špelki!! me je pa res že skrbelo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 15:38:10
|
|
|
|
murkica
|
Špelči res si nas vse prestrašila... Jaz sicer danes nisem imela nič časa, da bi kaj napisala ampak sem pa vsake toliko prišla pokukat gor, da bi videla, če si se že kaj javila. Važno, da je vse v redu.... Hvala Benika, ker si sporočila... Bodite pridne( se pravi čim več ) in uživajte v tej, sicer čisto nič sončni nedelji. LP murkica
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?