Anonimen
|
No glede tegale lahko povem js mojo izkušnjo, ki žal ni ravno preveč vzpodbudna . Ampak, ker se vsaka situacija odvija drugače, je ne želim predstaviti, kot da je povsod tko. S prejšnjim partnerjem sem bila približno deset let in bil mi je prvi. Zdelo se mi je, da je najina spolnost vredu, ko sva prišla do akcije, mi je blo seveda dobro, ampak je pa res, da sem bila zelo malokrat pobudnica. Preprosto rajši sem se crkljala z njim, kot pa sexala. Imel je telo za umret in bil mi je ful sexi na pogled, vendar sem šele po razpadu veze in začetku nove ugotovila, da mi je bil že dolgo bolj prijatelj kot pa ljubimec. Vedno, ko sva sexala, sva zaradi njega, pa to ni imelo nobene veze s tem, koliko se mi dopade. Ko sedaj pomislim nazaj in primerjam s sexom v sedanji vezi tudi vidim, da je blo vse preveč monotono. Vedno isti začetek: a bova sexala, tuširanje, ista predigra, vedno iste poze, počasi, brez strasti in domišljije... Nisva šla narazen zaradi sexa, pa vseeno zdaj vidim, da je bil tudi tu problem. S sedanjim partnerjem sva skupaj že tudi nekaj let, vendar je najina spolnost povsem drugačna. Vse je bolj spontano, strastno, ker se oba trudiva za to... Pa še nasvet ... priporočam vam, da se o sexu s partnerjem dobro in iskreno pogovorite ter že vnaprej zmenite, da po pogovoru ne bo zamer in užaloščenosti zaradi slišanega. Poslušajte partnerja, kaj in kako si želi ter se za "igrico" zmenita, da bosta mela en eksperimentni sex ter si vmes govorila, kaj vama paše . Poskusita spremeniti rutino... zmenita se za zmenek in sexajta v avtu, če si lahko privoščita - mogoče v hotelu. Upoštevajta želje drug drugega in naj vama ne bo nerodno, če so to stvari, ki jih do zdaj nista počela! Normalno je, da si po določenem času s partnerjem navajen vsakega njegovega giba in vsega in brez dvoma, bi bil veliko večji "rajc" probat kej novega. Vendar to ni rešitev, ker ti vse novo enkrat postane staro . To, da človeka dobro poznaš pa je tudi prednost, saj oba vesta, kaj ima kdo rad...to je treba samo najt in negovat. Vidim, da sem zgrešila point in povedala žensko mnenje....ampak mogoče bo tud to komu pomagalo .
|