|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolnost po določenem času
6.4.2008 13:25:32   
Anonimen
Živjo, zanima me vaše - moško mnenje glede tega, ali se moški res lahko naveliča sexa z dolgoletno partnerico? Res lahko pride do tega, da ga partnerica ne privlači več tako kot nekdaj (npr. samo še 20%) in je to razlog, da čedalje manjkrat pride pobuda z njegove strani za sex? Ob dejstvu, da jo ima še vedno rad! Zanima me vaše mnjenje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spolnost po določenem času
6.4.2008 13:32:50   
deja27
mislim,da lohka,upam pa,da ne bom nilol izkusila.Pa niso sam moški taki,tud ženska se lahk naveliča moškega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2008 13:41:10   
daddy
  Po moje se ne naveliča partnerke ( ali ženska partnerja ), ampak rutine. Ta je daleč največji hudič v spolnem delu zveze in ga velja vselej zatirati že v kali ( se pravi preprečevanje ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2008 13:47:55   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Po moje se ne naveliča partnerke ( ali ženska partnerja ), ampak rutine. Ta je daleč največji hudič v spolnem delu zveze in ga velja vselej zatirati že v kali ( se pravi preprečevanje ).

Se podpišem!

Upam,da pri nama nau tko-zaenkrat še vse ok funkcionira pr nama!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2008 14:33:06   
Anonimen
Po skoraj 20 letih ni več tako kot je bilo pred 10 leti,čeprav se oba trudiva,ampak življenje prinese svoje.(stara sva 37 in41 let).In tako kot je napisal daddi,rutina je strup za zvezo.

(odgovor članu vesel)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2008 15:40:59   
Anonimen
Jaz se v 15 letih nisem naveličal sexa z mojo partnerico še najmanj zaradi privlačnosti, se bom pa naveličal verjetno zaradi nečesa drugega.
Ona me privlači tako kot prej (celo bolj) ne glede na to kakšne spremembe je čas povzročil na nama mislim telesne.
Kar se spolnosti tiče že od začetka nimava prav pogoste, ker ji ni bilo preveč do tega, zadnje čase je sploh kriza, ker ima vedno neke izgovore in to take, da ne vem od kje jih jemlje. Več ali manj sem bil in sem pobudnik jaz, ona zelo redko. V glavnem me zavrača in zavrača, da se že prav bedno počutim, ko si želim eno čisto naravno stvar (ljubiti se z ljubljeno osebo) pa me zavrne kot psa. Nikoli nisem spolnost jemal kot rutina in si tudi ne želim tega tako jemati. Vendar opažam, da mi bo počasi potrpljenje in volja za prosijačenje pošlo, ker ne mislim več vlagati energije v slabo voljo, počutje, misli, hotenja,..... če ni efekta.
Bolje, da to energijo, ki jo zgubljaš ob premišljevanju glede spolnosti usmeriš drugam. Jaz sem začel z učenjem, ko mi bo čas dopuščal pa tudi s športom. Predvsem pa pozitivne misli. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2008 16:15:56   
vesel
Hmmm! Mi je prav žal,da se je vajina tako obrnila!
Anonimni ali si ti mogoče pomislil,kaj pa če ima partnerka kakšne zdr.težave pa si morda ne upa povedat?? Poznam en tak primer podoben vajinemu-kot ti opisuješ!
Partnerka je izvedela,da ima raka na maternici(stara 38 let) pa si ni upala povedat možu,da je ne bi v celoti zavrnil,...itd...
Lahko pa je tudi kaj čisto tretjega v ozadju.

Sem ženska in pomojem mnenju bi se moral pogovoriti z njo.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2008 16:48:26   
purple
Pri nas bi rekla da velja tisto- Bolj star bolj nor.user posted image

Če si dva znata popestriti spolnost, da ne zapadeta v rutino, potem ni panike. Seks zna biti zanimiv tudi po več letih zakona.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2008 16:58:51   
Anonimen
Sem pomislil in se večkrat skušal pogovorit. Če sem njen partner potem ne vidim razloga, da mi ne bi zaupala in ne vem zakaj bi jo v primeru zdravstvenih težav zavračal. Takrat bi vedel kaj je in zakaj je tako. Bi tudi jaz s tako situacijo lažje shajal. Pogovor ja. Sem zagovornik pogovora in sem že večkrat to počel. Kot bi se sam s sabo pogovarjal. Ni haska. Zato niti s pogovorom ne silim več, ker ko bo pripravljena bo verjetno povedala in se pogovarjala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2008 17:03:36   
Anonimen
Vseeno hvala za dodaten razmislek. Odgovor sem posredoval. Mal sem še neroden z računalnikom. 

(odgovor članu vesel)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2008 20:20:16   
vesel
Ne ne sj zastopim.Veš vsak zakon ima krizo,ki jo je treba tako ali drugače preživet.Seveda je treba velka mera strpnosti.

Če te kj tolaži--mi2 z možem bova letos poročena 6 let in sva lani imela eno krizo v zakonu. V posredi hvala bogu ni blo,da bi npr.mož mel drugo al pa js drugega--ampak enostavno zaradi spremembe hormonov pr men sm bla neki občutljiva tudi pri spolnosti(še sama nevem zakaj).Hvala bogu je bla kriza sam 1 mesec--pol sm mu pa že namignila,da bi rada ljubljenje z možem.

Sej bo!! Ne obupaj!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2008 20:25:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Pri nas bi rekla da velja tisto- Bolj star bolj nor.user posted image

Uauuuu, bravo user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2008 21:17:31   
Anonimen
Hvala bogu je bla kriza sam 1 mesec--pol sm mu pa že namignila,da bi rada ljubljenje z možem.
IZVIRNO SPOROČILO: vesel

Me veseli, da sta krizico prebredla v tako kratkem času.
Najina KRIZA v tej meri je dolga ene 4 leta tko, da z moje strani še ni druge in mislim, da sem precej strpen ali pa idiot.
Zato lepo uživajte dokler lahko jutri je lahko drugače. 

(odgovor članu vesel)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 4:34:44   
Anonimen
No glede tegale lahko povem js mojo izkušnjo, ki žal ni ravno preveč vzpodbudna user posted image . Ampak, ker se vsaka situacija odvija drugače, je ne želim predstaviti, kot da je povsod tko.

S prejšnjim partnerjem sem bila približno deset let in bil mi je prvi. Zdelo se mi je, da je najina spolnost vredu, ko sva prišla do akcije, mi je blo seveda dobro, ampak je pa res, da sem bila zelo malokrat pobudnica. Preprosto rajši sem se crkljala z njim, kot pa sexala. Imel je telo za umret in bil mi je ful sexi na pogled, vendar sem šele po razpadu veze in začetku nove ugotovila, da mi je bil že dolgo bolj prijatelj kot pa ljubimec. Vedno, ko sva sexala, sva zaradi njega, pa to ni imelo nobene veze s tem, koliko se mi dopade. Ko sedaj pomislim nazaj in primerjam s sexom v sedanji vezi tudi vidim, da je blo vse preveč monotono. Vedno isti začetek: a bova sexala, tuširanje, ista predigra, vedno iste poze, počasi, brez strasti in domišljije... Nisva šla narazen zaradi sexa, pa vseeno zdaj vidim, da je bil tudi tu problem.

S sedanjim partnerjem sva skupaj že tudi nekaj let, vendar je najina spolnost povsem drugačna. Vse je bolj spontano, strastno, ker se oba trudiva za to...

Pa še nasvet user posted image ... priporočam vam, da se o sexu s partnerjem dobro in iskreno pogovorite ter že vnaprej zmenite, da po pogovoru ne bo zamer in užaloščenosti zaradi slišanega. Poslušajte partnerja, kaj in kako si želi ter se za "igrico" zmenita, da bosta mela en eksperimentni sex ter si vmes govorila, kaj vama paše user posted image . Poskusita spremeniti rutino... zmenita se za zmenek in sexajta v avtu, če si lahko privoščita - mogoče v hotelu. Upoštevajta želje drug drugega in naj vama ne bo nerodno, če so to stvari, ki jih do zdaj nista počela!

Normalno je, da si po določenem času s partnerjem navajen vsakega njegovega giba in vsega in brez dvoma, bi bil veliko večji "rajc" probat kej novega. Vendar to ni rešitev, ker ti vse novo enkrat postane staro user posted image . To, da človeka dobro poznaš pa je tudi prednost, saj oba vesta, kaj ima kdo rad...to je treba samo najt in negovat.

Vidim, da sem zgrešila point in povedala žensko mnenje....ampak mogoče bo tud to komu pomagalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2008 13:23:47   
Anonimen
anonimni ,tisti ki je z partnerico že 15 let ali so se stvari že kaj premaknile....midva  sva poročena 18 let in še vedno sexava vsaj 3x na teden ali pa še več....ne moreš se enega naveličat če ga imaš res raduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2008 23:36:02   
Anonimen
No glede tegale lahko povem js mojo izkušnjo, ki žal ni ravno preveč vzpodbudna . Ampak, ker se vsaka situacija odvija drugače, je ne želim predstaviti, kot da je povsod tko.

Jaz ne bi mogel imeti partnerice in živeti z njo tako, ki bi bila le prijateljica pa, da to ona ne bi vedela. Že v štartu bi ji povedal kaj mi pomeni. Menim, da se je za partnrstvo potrbno poturditi.
Partnerici tudi povem kaj mi pomeni. V sexu se poskušam truditi, da je obema prijetno, da ni monotonao, da deluje domišlija......
Tako kot v ostalih stvareh se je definitivno potrbno pogovarjati tudi o sexu. Škoda, da si prejšnega prijatelja tako dolgo imela za prijatelja, ker ti potem ne bi bilo potrebno delati primerjave in trudiš se šele zdaj. Koliko časa? To je pa seveda drugo vprašanje. Dokler se človek spet ne navliča in potem spet...........
Pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2008 0:03:46   
Anonimen
anonimni ,tisti ki je z partnerico že 15 let ali so se stvari že kaj premaknile....midva  sva poročena 18 let in še vedno sexava vsaj 3x na teden ali pa še več....ne moreš se enega naveličat če ga imaš res raduser posted image

Me vesli, da imata urejeno spolno življenje. Jaz lahko le sanjam 3x ali več na teden.
Stvari se niso premaknile čeprav sem začel pogovor no saj ga večkrat. Če bi kaj blo ne bi visel za računalnikom. Zelo si jo želim pa se ne zmeni zame in moje potrebe. Po štirih mesecih bi pa.........
Se strinjam, da se ne moreš naveličat, če maš partnerja rad in če maš pri sebi pošlihtan.
Želim vama čimveč lepih trnutkov in razumevanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2008 11:18:33   
Anonimen
A veš ,da jaz tvojo ne razumem....4 mesece nič,ja saj ni tvoja sestra ,saj sta vendar mož in žena.....joj midva sva ravno sinoči probala nekaj novegauser posted image ,me je danes že vprašal kako je bilouser posted image ,ma super je bilouser posted image , midva se tako draživa z raznimi besedami vsak dan.....anonimen pa kaj je tvoji ženi ,daj reci da si normalen moški ,da hočeš user posted image ma to morata urediti drugače boš pobegnil....daj javi se še kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.4.2008 13:53:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No glede tegale lahko povem js mojo izkušnjo, ki žal ni ravno preveč vzpodbudna . Ampak, ker se vsaka situacija odvija drugače, je ne želim predstaviti, kot da je povsod tko.

Jaz ne bi mogel imeti partnerice in živeti z njo tako, ki bi bila le prijateljica pa, da to ona ne bi vedela. Že v štartu bi ji povedal kaj mi pomeni. Menim, da se je za partnrstvo potrbno poturditi.
Partnerici tudi povem kaj mi pomeni. V sexu se poskušam truditi, da je obema prijetno, da ni monotonao, da deluje domišlija......
Tako kot v ostalih stvareh se je definitivno potrbno pogovarjati tudi o sexu. Škoda, da si prejšnega prijatelja tako dolgo imela za prijatelja, ker ti potem ne bi bilo potrebno delati primerjave in trudiš se šele zdaj. Koliko časa? To je pa seveda drugo vprašanje. Dokler se človek spet ne navliča in potem spet...........
Pa brez zamere.

Sej zamere ni, ampak mislim, da mojega posta nisi razumel. V času moje prejšnje zveze sem bila prepričana, da je idealna in to, da nimam posebne potrebe po sexu sem pripisala temu, da je to pač normalno... Imela sem ga rajši kot sebe in sem se trudila tudi pri sexu zato, da bi ugodila njemu. Šele ko sem začela z drugo vezo, sem videla, da imam v bistvu rada sex. Pri prejšnjem tudi na začetku ni bilo tako. In zato ne moreš reči, da bo tko dokler se ne naveličam. S sedanjim imava pač drugačno razmerje in to je to. Velikokrat se ti stvari razjasnijo, ko jih gledaš v preteklost... najin sex verjetno ni štimal tudi zato, ker niso štimale druge stvari. On je lahko to izklopil, jaz pa ne.  

Oprosti, hotela sem pomagati s svojo izkušnjo, ampak očitno si narobe razumel. Mogoče si pa prebereš še enkrat in boš našel kak razlog, zakaj tvoji ženi ni do sexa. Veš ženske moramo biti zadovoljne v razmerju, da sexamo brez zadržkov.

Če se pa ti v moji zgodbi ne boš našel, se bo pa mogoče kak naključni obiskovalec te teme. Taka je bila pač situacija pri meni. Obstajajo pa tudi ženske, ki so frigidne po naravi in jim je nezainteresiranost do sexa prirojena. Vsekakor ni prijetno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2008 23:52:42   
Anonimen
...da mi je bil že dolgo bolj prijatelj kot pa....

...si pa prebereš še enkrat in boš našel kak razlog.....

...se ti stvari razjasnijo.....

....zato, da bi ugodila njemu....

Razumljivo je, da smo si različni in imamo različne poglede. Razlogov je lahko veliko kar je precej relativno. Nekaterim je lahko že dlačica strašen razlog pa vendar si verjetno zaslužim bi vedel na čem sem. Ni enostavno, ker imam že polno glavo pohotnih misli nanjo in ji povem, da si jo želim pa potem zaspat ves nepotešen. Ni fino. In ko se me usmili ne vem a misli resno ali zato češ "no pa daj, da se že sprazniš, da mi boš dal pol spet mir". "Saj moški itak sam s tičem mislijo".
Mogoče pa ob takih prilikah niti jaz ne bom več želel skakat in si mislil, da se mogoče igra z mano in manipulira.
Vidiš si lahko mislim marsikaj in iščem razloge. Saj mogoče imaš tudi ti prav, ker sem ža marsikaj premišljeval vendar zaenkrat še ne želim, da bi mi razni razlogi in dvomi prevladali jo imam preveč rad.
Imela si zanimivo izkušnjo in sem jo večkrat prebral tko, da ne boš narobe razumela, kar sem že prej napisal. Pač si poskušam razlagati stvari na različne načine. Tudi na račun preteklosti. Drugačno razmerje. Dobra ideja, če bo seveda odziv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2008 23:58:36   
Anonimen
A veš ,da jaz tvojo ne razumem....4 mesece nič,ja saj ni tvoja sestra ,saj sta vendar mož in žena.....joj midva sva ravno sinoči probala nekaj novega ,me je danes že vprašal kako je bilo ,ma super je bilo , midva se tako draživa z raznimi besedami vsak dan.....anonimen pa kaj je tvoji ženi ,daj reci da si normalen moški ,da hočeš ma to morata urediti drugače boš pobegnil....daj javi se še kaj.

Nič user posted image ničuser posted image ničuser posted image
Sem kot riba na suhem pa nisem želel pobegnit iz vode.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.4.2008 9:25:00   
Anonimen
user posted image ni pomoči

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.4.2008 9:05:46   
Bety upa
hmmmmmmmmmm.....

Pokojni doktor Rugelj bi Anonimnemu svetoval:"Takoj si poišči drugo samico in uživaj v seksu in žilvjenju!"

Ne vem.......

Jaz seks in spolnost nasploh imam za pomemben del živlejnja in partnerstrva nasploh. In če en dan to ne počneva, že godrnjam.....Pa sem v srednjih letih.....

Srečno pri razrešitvi problema, ki ni tako majhen!

Anonimen.....mi te razumemo.

Je pa tudi res, da sta v spora vedno udeležena dva in od obeh je razplet odvisen.

Ne vem, kaj bi naredila na tvojem mestu. Res ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.4.2008 12:14:44   
Anonimen
a je to tolk kočljiva debata da morte bit po večini anonimni?user posted image

No, sej nima veze user posted image

Tisto "prosjačenje" - dobrikanje, prilizovanje, ljubčkanje, ...mi gre na živce, ker tega običajno ne počne, kadar pa želi seksat pa vedno. In to mi je odbijajoče. Takrat najraje vidim, da me nepripravljeno "napade" in me hitro in strastno vzame...brez nepotrebnega prilizovanja.

Poskusi še ti user posted image

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
13.4.2008 13:06:53   
Meceno
Hotel si moško mnenje in ti bom povedala kaj je meni rekel enkrat moj fant.

Oprosti Meceno, ampak če bi bila debela ****, oz bi se zredila ( pa to ni mislil nosečnosti ), jaz s tabo nebi seksal. Nebi te pustil, šel bi pač na kurbo in prišel domov.

Če bi se zapustila, bi me opozoril in jaz tudi njega ( namreč zelo rad se baše s pico, toplimi sendviči, vse kar je s sirom,...) Zapustila, pomeni tudi to, da mi sicer v hecu reče o kosmatih nogah, rabiš pomoč,...ali pridi, greva v trgovinouser posted image  

Še ena njegova: ravno o tem anonimni, ki strada v seksuuser posted image
Čakal bom, če recimo res dolgo po porodu čutiš bolečino, mogoče bova kaj drugače poizkusila to nadomestit. Čakam, ker si mati mojega otroka in vem da je pomembno da se pozdraviš. Če si utrujena čakam.
Brez razloga in nekaj mesecev pa je čudno in ne se čudit, če bi te prevaral....

Sem pa zadnjič pri frizerju ( tam slišiš čuda ) pogovarjala z eno ki ima 15let starega sina in je njen mož radar po poklicu, je hodil domov samo še spat in preoblačit se user posted image  Ga je pustila in neve kaj je razlog. Pa se nekaj meniva in ona meni reče, da njega ni nikoli vprašala če je imel kakšno žensko pred njo, kako je v službi,...

Se pravi, da bi se pogovarjala, ni omenila in ji je kapnilo no. Ampak da to ugotoviš po petnajstih letih user posted image

Midva se meniva tudi o tem, kako bi bilo, če bi slučajo šla kdaj narazen. Kako bi za Taro skrbela jaz in on, bližina stanovanja,...

Mislim, da je dobro se pogovarjat o teh rečeh, da nisi potem presenečen in tudi kakšen izpad si prihraniš, ko se spomniš na pogovore, ko je še vse štimalo user posted image

Upam, da rešite težaveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?