|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 15:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Julijke II. - 2008
12.4.2008 15:54:01   
neboglasnica
sasi13, evo mene, vsake toliko časa se pofočkam. Zdaj pa res moram iti, da se pripravimo za zabavo. Je pa res, da se pozna, da je vikend...

Testenine so postale moja zelo ljuba jed zadnje čase, že kakšno leto. Hitro jih pripraviš, pa še na 100 in en način jih lahko.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3202
12.4.2008 16:16:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

jz sm mela prvi dan zadnje menstruacije 30.9 in je to prišlo na nedeljo, zdej pa imam rok 6.7 in pride spet nedelja. (je pa od tasta rojstni dan user posted image ) kdaj pa si ti mela zadnjo menstruacijo?

Zadnjo M sem imela v torek, 9.10., rok pa imam v četrtek, 17.7. Vidiš, pri tebi moja logika deluje, imaš oboje na isti dan.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
12.4.2008 16:17:30   
Blacky30
No, pa dajte malo idej, kako vse pripravljate testenine.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
12.4.2008 17:07:17   
lex
Ojla!

No mi imamo pa po novem tako tišino v hiši, da se že sama sebi čudim. Kupila sva nov pomivalni stroj, prejšnji je bil star več kot 15 let, glasen pa tako da se v kuhinji ko je pomival nisi mogel normalno pogovarjat, pa v dnevni smo mogli tv orng na glas prištimat.

blacky meni pride zadnji dan m v ponedeljek 1.10, prav tako pa mi pride pdp na ponedeljek 7.7.

naša pupa je malo boljše, ampak lahko bi bla že čisto brez vročine, bomo videli kaj bo še danes ponoči, če ne naju bo pa jutri dežurni pogledal.

Nič grem mufine delat, da porabim vse parkeljne, miklavže, božičke in zajčke.

Mhmmmmmmmmm ne vem če ne bom še prej malo kavč obiskalauser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 17:20:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
12.4.2008 19:40:16   
sasi13
No, pa dajte malo idej, kako vse pripravljate testenine.

jz jih tudi delam bolonsko, čeprav vlkrat kupim omako od dolmio in prej popražim faširano meso in je to to. mam pa zlo rada jih carbonara - z sladko smetano, pršutom ...

Neposredna povezava do sporočila: 3207
12.4.2008 20:23:32   
jocika
lex, točno. delam strokovca kot pomočnica, potem bom pa diplomirala
Ker sem sdelala volontersko pripravništvo in je tak - za pomočnice 6 mesecev, za vzgojiteljice pa 10 - no in nisem bla glih pripravljena tolk dolg zastonj delat. no, tak da sem odpikala še 3 mesece, ki so mi manjkali in to je to

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
12.4.2008 20:49:51   
jocika
UUUUUUUUUu, punce, ve mate pa tud zelo dolge veze. Meni je pa všeč ker mava točno na najino 8. obletnico 13.5. pregled pri ginekologu - pa dragi je vabljen zraven. Eno tako lepo darilce bo to...
7.7. ma pa moj prijatelj rojstni danuser posted image
punce, zarad kil se pa ne sekirat - jst jih mam +9 - 26.teden user posted image - no sej, zdej sem začela pa mal čuvat, da me na koncu ne raznese...
aha - testenine. Mam en dober(za moj okus) recept - po improvizaciji a la Jocika:
za dva: ene pol malega paketa(al pa 3/4) pistacij olupiš, pa zdrobiš - možnar, al pa v folijo zaviješ, pa z valjarjem malo zdrobiš, ne v prah.
Potem pa celo kislo smetano nad ognjem segrevaš, pa mešeš, tak da se začne majčkeno gostit, dodaš pol jušne kocke, mešaš, mogoče čisto malo bazilike. na koncu streseš not pistacije in s to omako preliješ testenine. Preprosto, pa njaaaam

Jst bom mela pa belo majčko pridem julija, ker bo verjetno vroče poletje, pa bo bela taka osvežitev...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
12.4.2008 21:14:37   
lex
testenine s tunino:

prepražena čebula, če imam malo pora, česen (lahko tud v prahu), 2 konzervi tunine, pol tetrapaka pasiranega paradižnika, origano, bazilika, pa če imam olive, še tiste not narežem. Malo pokuham - ene 20 minut, pol dam pa za zgostitev al 1 žlico kisle smetane ali pa nariban sir.

pečene testenine s tunino:

skuham testenine, dodam kislo smetano, malo skuto, nariban sir, 2-3 konzerve tunine 1 jajčko, malo soli, lahko tud koruzo, dam v steklen oval in na vrh naribam sir, ko je sir pečen (kakor ga imate radi) je pečeno in zraven paše velika skleda solate.

jocika slovenščino se uči po zapiskih, ki sem ti nalepla link. So dobri zapiski, pa na www.sviz.si poglej.

vabljene na krožnik čokoladnih mufinovuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
12.4.2008 21:22:21   
ksenci
v ponedeljek sem bila na testu za sladkorno in me je v sredo klicala g. da je rezultat pozitiven in naj pridem v čet ob 7.oo po napotnico in v laboratorij na 4-urni test. po testu sem morala počakati še 2 uri na rezultate, ki so bili OK. nato sem imela pregled- mi je zmerila MV, rekla da so kg OK, čeprav imam +10, nato sem dobila še inekcijo ker imam RH negativno kri. po inekciojio sem morala še počakat 1 uro, da vidi, če slučajno nisem alergična na injekcijo. domov sem šla ob 14.30 in sicer izmučena do amena.

v pon. so mi vzeli 2x kri iz roke+1x pik v prst za sladkorno
v čet. so mi vzeli 4x kri iz rok + 1x pik v prst+ inekcija v rit

še danes imam plavi obe roki, ker mi je kri jemala nesramna, arogantna sestra, ki ni in ni našla mojih žil!

me je vsaj pomirilo to, da je zmano in sinekom vse ok!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
12.4.2008 21:26:11   
jocika
lex, zlata si, hvala.
A je danes nenapisan dan za mafine? pred pol ure sem jst tud zadnjo rundo speklauser posted image user posted image user posted image
Pa pravkar sem zvedla, da bo moj dve leti mlajši nečak tudi atiuser posted image user posted image user posted image
Letos je pa plodno leto, ni kaj - en mesec nazaj je rodila sestrična, skupaj z mano pričakuje še moja najboljša prijateljica, pa še kolegica od mojga dragega, pa zdaj še nečakec - juhu!!!!!!!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 21:27:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
12.4.2008 21:28:17   
jocika
Boga ksenci! Upam, da nimaš fobije pred iglamiuser posted image
Sam da je vse vredu, maš prav. Držim pesti še naprej - za vse!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 21:29:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
12.4.2008 21:34:01   
ksenci
naslednji pregled pa imam 15.5.

tudi meni se ujema zadnja menst. 5.10 kar je petek in pdp 11.7 kar je petek in točno 40. dni

imam pa tudi g preglede na točno 5 tednov in vedno na četrtekuser posted image

mi je pa čudno v ringarajinem koledarčku, ko piše noseči ste 28. tednov, jaz pa sem dejansko noseča celih 27. tednov in sem v 28. tednu

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
12.4.2008 21:35:22   
lex
ksenci zate, ko si toliko pretrpelauser posted image

in med tem ko sem iskala slikico za ksenci sem naletela na tole, ki nadzorno prikazuje kako mi spimo, no 1 medvedek še manjkauser posted image  - ja mamo kar gužvo v postelji, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

joj kako mojo bebo zdaj kolca, po moje kar prevale delauser posted image

flower hvala, čeprav bi včasih piskre kar skoz okno vrgla (no tisti dan ma moj štedilnik počitnice in gremo na pizzouser posted image )

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 21:48:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.4.2008 9:53:18   
neboglasnica
Oj, dobro jutro drage moje! Najprej vsem po želji user posted image user posted image user posted image user posted image , saj veste, kava, kakav, čaj, sladko...

No, mi smo včeraj žurali na 80-letnici, nato šli spat za dve uri in moja starejša hči je odpotovala ob 03.00. Seveda od takrat naprej zame ni bilo več spanca. Jokala sempa kot dež,ko so se odpeljali. Pred sabo imajo 7-8 ur vožnje, nato pa ladja. Nič se še niso javili, jaz sem pojedla pa že vse, kar so nam dali za sabo z žurke. Kako me stiska! PA mala hči joka, da pogreša sestrico, tudi risanke niso zanimive brez Sare. Upam, da nam bo tale teden ekspresno obrnil in da jo bomo kmalu držali v objemu. NA žurki je pa tamala držala družbo pokonci s svojim plesom, igrivostjo.. Joka, grem k  njej!

Neposredna povezava do sporočila: 3219
   [Brisano sporočilo]
13.4.2008 10:07:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.4.2008 10:18:11   
Anonimen
ksenci bogica user posted image  smajlija sem zraven prilepla, ker sem bla na istem. ta teden sem tut mela test. v roku 3 dni so mi 8x vzeli kri iz žile in 1x iz prsta. Ker pri tem 3 urnem (ki se je zavlekel na 6 ur), ne smeš niti pit, so ble žile že čist posušene, in je kar pikala in pikala in nič teklo in premikala.... v glavnem rezultat je, da mam obe roki plavi kot da se drogiram user posted image user posted image  ampaaaaaaaaaaaak test je bil pa negativen na sladkorno in to je tut edino kar je pomembno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.4.2008 10:48:37   
Češnca
Čau punce, sem mal k vam pokukala, ker sem bla lani na vašem mestu (sem julijka07). Uživajte v user posted image !

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.4.2008 13:57:20   
Katy\o/
Dan julijke.

Po kratkem predahu se malo javljam.user posted image Vidim, da mamo nekaj novih. Dobrodošle.user posted image

No, jst sem končno šla na bolniško, ampak vam moram priznat, da je bla dobra odločitev. Se niti ne počutim tako zlo dobro, kot sem se prej. user posted image Spodaj me po malem špika, se mi zdi, da mi trebuh kar pogosto otrdeva, križ in hrbtenica sta me začela bolet. Tko da, hvala bogu, da sem šla. Ne vem kako bi to prenašala v službi. V torek mam pregled in bom G. kar povedala za te težavice. Upam, da bo zdaj kej pregledala moj MV. Do zdaj ga še ni. Bomo vidli. Bom poročala stanje. Upam, da se je posteljica kaj premaknila v teh dveh tednih, čeprav dvomim. user posted image

Lep dan vam želim. Pazite nase in na svoje user posted image .

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.4.2008 15:35:30   
neboglasnica
Ja, včasih se bolniška res prileže. Če ne že za kaj drugega, za to, da se uležeš in spočiješ takrat, kot to telo zahteva. Moje dete mi narekuje divji tempo: spanje okoli 11.00 dopoldne za pol ure, vajo bi ponovila okoli popoldne... ne vem, kako bi to speljala v šoli. Ponoči imam pa veliko časa za razmišljat o neumnih stvareh...

Sem odspala kitico, vstala in me je odneslo kar nazaj spat še za pol kitice. Sedaj sem pa kot zombi. Zunaj je sicer hladno a sveže, ampak jaz kar ne morem iz pižame, kar meditiram in uživam... Mož pa dela, razbija in ustvarja popolni kaos v otroških sobah..jaz ga bom pa zvečer po hiši, ko bom pomivala....

Lepo popoldne!

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.4.2008 16:21:31   
lex
Haj na tak dooooooooooooollllllllllllllgočasen dan. Alina že 2 uri spiuser posted image , jaz sem oddremala svojo kitico (čudež, da ni kdo zvonil na vratih), moški del družine je pa zunaj. Meni se bo itak počasi sfuzlalo not v bajti, ampak za zdravje otrok vse.
Neboglasnica tole je pa kar hudo kako se pogrešatauser posted image . Boš videla jutri bo že malo bolje, pa tempo in bo malo pozabila. Pojdita sami kam na sprehod, da te bo mela zase in da ne bosta doma. Pol bo hitro minilo in evo jo, bo že doma, polna spominov in razlaganja in čez 2 uri boš že jamrala, da sta se uspeli že skregatuser posted image . jaz vem, ker je moj mlajši brat treniral smučanje in so poleti kar naprej hodili v Avstrijo na ledenike. takrat ko bi bilo najbolj fajn ga ni bilo doma, ko pa je prišel sva pa po 2 urah že mami skakala po glaviuser posted image .

katyo držim pesti, da je vse OKuser posted image .  in sedaj UŽIVAJ ker tako kot uživaš na bolniški za prvega otroka (tu mislim predvsem na spanje) ti nikoli več ni dano.

24 julij kako si kaj? Joj vedno se spomnim nate ko tole našo temo odprem. drži se punca. Pa nyahrr prav tako.

Jaz sem pa že prav jezna na svoje starše. kar iz glave se mi kadi. Prejšnjo nedeljo ko je Aleks zakuhal sta po luftu priletela, sedaj pa Aline ni prišel noben pogledat, samo mati me skoz neki gnjavi po telefonu, da naj jo k dohtarju peljem. Ampak danes je že bolje. Prej sem jo skopala pa glavo umila in mi je bila kar hvaležna (prej je nisem upala ker je mela skup 39 vročine, da je ne bi prehladila ko mamo hodnik med stanovanjem in kopalnico). Upam, da prideta pol na kafe, ker če ne bo kar huda, jih bom pa jaz na ignorance dala (kar mi nikoli ne uspe). Ko smo pa mi zdravi bi mogli pa kar naprej pri njih bituser posted image . _ hvala da ste me poslušale mi je kar lažje.

nič grem na kavč gledat kako ni nič po TV

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?