nana35
|
sunny m.,res ne razumem te tvoje tašče,da svojega sina ne pošlje domov k vama,še manj pa razumem njega da čepi tam.Povej mu da mu bo enkrat žal za vse trenutke ki jih bo izpustil z Nejo.Res ne vem kaj naj ti rečem,jaz bi popenila,če se milo izrazim.Ah,upam,da se kmalu vse uredi,le to ti lahko zaželim in pošljem .Ok,na frizuro pa kar pogumno,ko greste v Avstrijo. Jaz mislim,da se tile dečki kar "malo"izogibajo očetovskim dolžnostim,ali jim je vse to preveč ali jim gre na živce,res več ne vem...Ko pa bodo otroci zrasli,pa si jih bodo lastili,ker takrat pa si bodo že imeli kaj početi z njimi. martinca,mogoče pa je samo to mleko gnilega okusa.Saj če ni obvezno da je ta Aptamil alergee,potem mislim,da bi mu lahko brez problema dala Milumil.Poskusi,nima kaj bit,če ti to je raje,potem bi jaz res probala. Ja,na poroki so se vsi smejali,še na sliki se vidi moj bivši tast na eni strani,moj foter pa na drugi oba nasmeške do ušes,ko nama je matičar rekel,naj se poljubima... katee...tudi tvoj se izmika??Pa kaj je tem moškim?? vaney da ste se danes imeli lepo... Triš,saj sem se hecala glede neprebranih postov,ti verjamem! mala pikica,saj si videla,da Klemen tudi non stop tišči roke v usta,pa sitnari,sploh ni več isti stari Klemen,je mali tečko,pa moj prst mu je v ustih tudi bolj všeč,kot duda..Jedel pa je šele doma,pa še to ni hotel kjerkoli,ampak sem ga mogla dat v kinderpet na hrbet,da je gledal vrtiljak in pojedel 150ml.To ima že nekaj dni neko finto,v lupinici pa sploh noče jesti. Klemen spančka že od 19.30,me zanima kdaj se bo zbudil.Sem pa gledala BB,toliko za informacijo,za tiste ki tudi gledate to pi.... NadjaB,se bo treba dogovoriti za 1x na mesec.Zase vem,da grem pogosto kam V mariboru,pa za Martinco tudi vem,druge pa morajo same povedat.Saj če ne bo časa,se lahko tudi z nama kdaj dobiš,midve greva pa večkrat,jaz pa sploh,ker sem iz Tezna.Predlagaj kdaj,pa se bomo že poštimale,tako da bo prav. Zdaj pa grem še na orbitrek pol pa pod tuš in ajčkat...