|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
11.4.2008 14:07:12   
klepetka
jaz sem dobila 1 cent manj kot prejšnji mesec.
Ampak 250€ manj.... to je po moje pomota

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
11.4.2008 14:08:06   
klepetka
LENART IN ANŽE ,VSE LEPO OB MALEM ROJSTNEMN DNEVUuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.4.2008 14:37:46   
TRIŠ
Evo mene .Joj klepetulje se vidi da je slabo vreme in dežek.Midve z Lano sva dobro opravile črko S pa moramo vežbat.Potem pa sva šle v knjižnico in Žana so pol ure crkljale knjižničarke ,da sta mami in Lana izbrale svoje gradivo.user posted image Zdej grem pa dokončat kanelončkeuser posted image ker ob treh pride sestradan možičekuser posted image
Ja tistih miljon zvončkov je zelo lepa rožica samo za nas ki nam toliko pomeni RR prezahtevna ,ker ne bo časa zalivat,kaj šele da se bomo pogovarjale kajne klepetkauser posted image .Tisti recept pa mi je všeč in ga bom tudi sprobala

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
11.4.2008 14:50:32   
klepetka
triš, MA VEŠDA NE BI ŠLA RESKirat in si  nasadit miljon zvončkov.Se pa ja ne bom odpovedala RR-juuser posted image user posted image .MA najboljš da bi une umetne rože nabili tja na balkonuser posted image .Najmanj posla

Koliko pa je Lana stara ,da hodita k logopedu?
Midva z Domnom sva zdaj tud začela .Ima malo  težavic pri izgovorjavi C,S ,Z .

Samo v glavnem se sploh ne opazi oz. sliši.Tak od amarsikdo pravi ,da po kaj hodi  ko pa tako lepo izgovarja.Ampak temu ni tako.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.4.2008 15:01:11   
TRIŠ
Kleptka 5 let je stara Lana

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
11.4.2008 15:20:54   
sani1
Se vidi, da je slabo vreme in smo vse priklopljene na RRu...
No vsaj Ljubljančanke in okoličanke, ker Mariborčanke kofetkajo in delajo dež...user posted image

KAVA!!!  Ja mi pa se lahko dobimo drug teden v sredo ali v četrtek. Odvisno kakšno bo vreme. Za torek je še dež napovedan potem pa že sonce. Tako, da povejte kdaj vam odgovarja....

Sem hotela iti zdej malo ven, ker je sonce posijalo pa se je v 5 minutah zopet ulilo...Noro...

barva oči- ja pri nas je isto sivo modra. Nimam pojma po kom, ker imava midva oba rjave oči. Jaz mislim, da se bodo do 6 meseca spremenile v rjave, al pa tudi ne. Bomo videli...

sterilizator- jaz ga nimam. Sem pa kupila tisto vodo za sterilizirat in sem prvič( že pred meseci) pustila flaške not ne vem kolko ur.Seveda sem pozabila na njih, ne vem kaj bi bilo če bi jih pustila na štedilniku isto kot pri tebi klepetka...user posted image Vse bi šlo v maloro...user posted image in so flaške tako smrdele po tisti tekočini prav cuclji so imeli okus po njej. Pol sem pa namakala in prekuhavala ko nora... Burleska... in je moj že hotel iti po sterilizator pa je prišla tisti dan patronažna in je rekla, da če hočeva imeti midva sterilnega otroka... No sedaj malo prekuhavam, malo v tisti tekočini namakam ( nastavim uro) in malo perem pod vročo vodo in je...

odkrivanje- moja ne samo, da se odkrije ampak se tako obrača, da je ne najdem v postelji...user posted image user posted image user posted image

LENART in ANŽE vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
11.4.2008 15:23:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

odkrivanje- moja ne samo, da se odkrije ampak se tako obrača, da je ne najdem v postelji...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
11.4.2008 15:26:55   
sani1
klepetka zdej si me spomnila na eno štorijo. Pa da vam jo povem.
Ko je moj brat živel še sam si je omislil za na balkon umetne rože. In vse sosede so jih občudovale. Ni jim pa bilo jasno kako mu rože tako uspevajo če ga pa skoraj nič ni doma. Pa se je izgovoril na mamo, da jih ona zaliva. Pol so pa njo gnjavle kaj ima on to zaene rože in kje jih je kupil. Njej pa seveda nič ni bilo jasno. Je samo rekla, da v Avstriji. Pol so ga pa napadle, da bo moral naslednje leto še njim zrihtati te rože. No pa se je med tistim časom preselil tako, da niso nikoli zvedele....user posted image user posted image user posted image

Malo za hec...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.4.2008 15:28:34   
sani1
Ja katee ponoči to ni ravno smešno...user posted image user posted image user posted image
Sem pa oblekla zeleno posteljnino in zvečer dala še nje gor zeleno pižamo in se je moj tako režal. Je rekel zdej je pa res ne boš našla.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.4.2008 16:29:30   
s00s
Pozdravljene!

Me ni nekaj dni gor pa že napišete cel roman. Obljubim da bom zdej bol pridna in brala forum vsak dan če ne...

Sterilizacija, jst imam sterelizator doma, pa stereliziram le 10 min. tak piše v navodilih.

Celjanke, mariborčanke so se dobile na kavi, ljubljančanke se bodo, zdej se moremo pa še me zbrati, pa it kej na kavo.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.4.2008 16:50:14   
nana35
Triš,med branjem sem upala,da boš na koncu napisala da ti je tvoja krasula prinesla dosti denarja in ste nabasani z njim.Ne splača se,če moraš pa samo zalivat.Denarja pa itak ni nikoli dovolj.

Me smo uživale v Europarku,res.Kar dolgo smo se zadržale,otročki pa so bili res pridni,razen seveda obveznega joka,ker pač še ne znajo govoriti,pa smo jih mame takoj razumele in je bila tišina.Res moram priznati,da so bili malčki pridni,naši januarčki pa so res fajn otročki.
Obrigit,lepo da sem spoznala tudi tebe.Ne morem verjet,da je svet tako majhen in da si celo bila sošolka od Tanje,da pa se z njo nisi ravno razumela,me pa ne preseneča,ker se še nobena do zdaj ni,kar jo poznajo od prej.
Ostale-lepo vas je bilo spet videt po dolgem času,pa spet kmalu,je bilo lepo,pa moramo hitro ponoviti.Martinco pa vidim večkrat,ona mi je edina zvesta in jaz njej.user posted image .Upam,da si šla v nabavo kasneje.

ah,limma,vem da hormoni delujejo s polno paro,moji pa že popuščajo in postajam spet stara tečka.Tako me ima moj user posted image najrajši.Če verjameš.user posted image

klepetka,naj se Domen kmalu pozdravi,vse kar premorem,so lepe želje,kak pameten nasvet pa dobiš od naše mml.Jaz sem tudi zadnjič Triš napisala, narobe,saj spet ne vem za imena,pa sem napisala za punčko,na mizi pa je bil sinko(Žan?)Upam,da imam tokrat prav,preveč nas je,pa teh imen.user posted image user posted image Še zdaj me je sram in to dvojno.
Ja,sem se zagrebla zjutrajuser posted image .Jutri pa ti,da te vidim.
Joj,koliko bi ti še lahko povedala,kaj se je dogajalo na moji poroki,zdaj se res lahko samo temu smejem,prava komedija,najprej smo se smejali (saj veš,ko se ne smeš,je ravno najbolj smešnouser posted image )matičarju,ker je imel tak velik medaljon okoli vratu,pa so ravno takrat bili ful popularni tisti raperji(ki imajo vedno velike obeske okoli navešene) in je nekdo rekel,da je tak kot "reper"s tem medaljonom. Potem pa se je še naš kamerman spotaknil na drugem stojalu od kamere,ki je imel tisti njihov kamerman,da se je komaj ujel,takrat pa je bilo konec...user posted image user posted image user posted image ,na koncu pa sva se še pozabila poljubit,saj veš od nervoze pa to...saj ni čudno,že prvi dan sva bila obsojena na propad...user posted image hvala bogu!
Vijolice-jaz se z mojimi nič ne pogovarjam,pa vseeno lepo rastejo.(so te nategnili).

To bom zdaj poslala,potem pa naprej.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 17:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.4.2008 17:14:28   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

zdajle ta hip sem sklenila  ko sem preletela moja današnja posta ,da preden oddam post ,moram nujno prekontrolirat napisano,ekr kar mrgoli napak.In se pol težko bereuser posted image .
Imamo tud kakšno prof.slovenščine tukaj?

Klepetka,za tvoje napake ne rabiš bit profesor slovenščine,ampak profesionalec,da ugotoviš,katere črke spadajo na katero stran.Vem kaj je to,prehitro pišeš.No,meni uspeva prebrat...user posted image , brez zamere prosim,je hec.Malo pa je res.

limma,ja slike pa citiranje,vse je bilo tako strašno oddaljeno od mojih možganov,ampak danes...danes pa obvladam oboje,kakor klepetka,pa vidim da sploh ni tako hudo kot zgleda na prvi pogled.

triš,kako si spregledala prigode s poroke?Ti povem?Ne bereš mojih postov!user posted image
Kaneloni so pri nas to nedeljo!!

Sunny,letos bomo tudi me že rekorderke v čvekanju,počakaj 6 mesecev.Če verjameš.Lahko si pa kar zdaj odpremo 7.del,pa jih takoj dobimo.

katee,jaz steriliziram dude ko se mi zdi da bi mogla,bolj poredko sicer,ampak to ni nek problem,ker imam sterilizator za mikrovalovno p.in lahko dude dam not praktično kadarkoli,ker 1x na dan je sigurno sterilizator v mikrovalovni.Glede odločbe-tudi jaz sem dobila enako kot prejšnji mesec.

mml,meni je pediatrinja rekla,da lahko otročka dvignem v vozičku za 15 stopinj.
Klemen ima pri 3 mesecih in pol modre oči,vedno bolj so svetle.

Mimogrede-pri nas je bilo lepo vreme,zdaj je sicer škropilo a je zraven sijalo sonce.

NadjaB,škoda da te ni bilo.

Lenart in Anže,vse najboljše!!

sani,user posted image user posted image tvoj brat se pa znajde...

No,tu je pa še drugi del.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 17:15:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.4.2008 17:16:30   
nana35
Klemen pa spi v igralnem centru že dobro uro.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.4.2008 18:23:30   
Sunny Morning
Medve z Nejko sva bili pa zdaj zunaj ene 45 minut, malo piha, ampak je tudi sonček sijal, tako da sem jo kar naložila in sva šli.

Se mi pa počasi cefra zaradi user posted image . Imam včasih občutek, da mu je čisto vseeno za Nejo. Včeraj je prišel iz službe ob 21.30, predvčerajšnjim ob 21.00 in danes namesto, da pride domov, visi pri svoji mami, spet. Če se Neja odloči, da gre spat tako kot včeraj spet ne bo nič z njo. Ne vem, če ga ona rabi bolj kot Neja. Fuzla se mi in bi najraje njej in njemu povedala kar jima gre. Če bi bila ona "normalna" bi ga poslala domov, ker ima doma otroka, ne pa da prav uživa, če je on tam. Zgleda, da moram dobit ****is, ampak njemu sploh ne potegne, ko mu razlagam, tako da on mene ne bo peljal na večerjo, tako kot je vaney njen.user posted image
Sem si morala dat duška.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.4.2008 18:27:22   
mml
Oh Sunny saj bo boljše, čeprav bi mu jaz na tvojem mestu vseeno omenila, da mi gre takšno visenje pri mami grozno na živce...moški si včasih sploh ne zrajtajo sami od sebe...

...sej moj je pa tudi mroal še nujno v službo...tako da smo mi trije tudi sami...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.4.2008 18:37:49   
aurora6
Evo punce moj je tud moral nazaj v službo..........kr nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............se je pač nekdo zmislu da neki rab in seveda koga pokličejo.........mojga ker je kao najbljižje.....mah kr nekiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pa petek je dons halooooooooooooo eh ti dedci...............sej pol mi pa reče če bi raj da ne dela.......kr nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.4.2008 18:44:16   
mala pikica
Sem še jaz uspela najti nekaj časa za RR user posted image Gašper je končno malo zaspal, je bil že tako zaspan, da je bil zeloooo siten.

limma ja kako ti ni uspelo priletpiti slikice? Bom ti še enkrat poslala navodila, pa pozorno preberi user posted image

Mislim, da se je Gašper zbudil...

Ja, seceda... Mogoče se bo še kakšno minutko zaposlil z rokicami user posted image

klepetka jaz včasih tudi kar škilim, ko berem tvoje poste in gledam, na katero stran paše črka user posted image

Moram iti...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.4.2008 18:55:27   
martinca
nana,sva šla ja. pa še mobitel sem mu šla kupit.
glede najinega hranjenja.... je zdaj ob štirih ko ima uro za jest pojedel 120 ml na silo totega Aptamil Alergee. pa sva mu za finto naredla Milumil 30 ml. pa ga je na eks pojedel, se sploh ni jokal.user posted image tak  da zdaj ob sedmh bo tudi dobil Milumil, pa bova videla če ga bo tudi tako s slastjo pojedel, te mu bova verjetno spet mleko menjaa. samo da se ne bo tako jokal.
to s poroko pa si me sedaj nasmejala.user posted image user posted image upam da se midva ne bova pozabila poljubit. user posted image

sunny, o ti boga reva, a zdaj se je pa še pri tebi začelo? upam da bo kmalu mimo in da se bosta pogovorila.user posted image zate.

mala pikica, meni tudi pošlji, lepo prosim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.4.2008 19:05:23   
barbas
živjo
žal se vam bolj poredko javljam vas pa spremljam preko mobilnika. kolikor sem pogledala vaše albume so tudi vaši sončki luštkaniuser posted image
da se še malo pohvalim, klemen se je včeraj prav naglas zasnejaluser posted image ampak to rata samo atiju bravo atiuser posted image
kavica v ljubljani- če vas bom uspela prebrat, bi se vam zelo rada tudi jest pridružilauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.4.2008 19:56:18   
katee
Mojga še sedaj ni iz službe!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.4.2008 20:10:07   
ursalara
Čaw cvekice!user posted image
Migrena-madonca jaz tudi med nosecnostjo nisem imela enega migrenskega glavobola!Kaj naj bi zdaj to pomenilo?user posted image
Rože-se ne bom ponavljala pri meni ratujejo samo kaktusi zaenkrat upam da se ta ne bo nekega lepega dne "crknil" user posted image
Vaney no vidis kako sta se imela lepo!Lepo da sta se pogovorila!user posted image
Klepetka lahko se dobive takoj ko bo soncek se slisve a ne?user posted image
Lusa sem prebrala tvojo porodno zgodbo v super mami lepo si napisala in saj ves svaka cast!user posted image
Dasabina tudi vi ste lepi v mojemu malcku!user posted image
Dude steriliziram jo dvakrat na teden drugace jo pa skozi splhujem z vročo vodo!user posted image
Prvomajski prazniki-mi bomo kar lepo doma bo najboljse ter najlepse!user posted image
Barva oči-mi imamo modre!In upam da tudi ostanejo ker je tok cartkana!user posted image
Štajerke prevec ste klepetale pri nas je spet cel dan padal dež!
Mml ti si iz Hrusce/Bizovik no jaz imam pa v Bizoviku zlahto no moj lubi jo ima ce smo cisto natancni!Naslednjic ko bom v Zadvoru/Vevce ker je tam moj doma te poiscem in greve lahko na eno setnjo po vasem koncu si za?user posted image
Lenart in Anze vse najboljse!user posted image
Sunny povej svojemu da te to moti in da naj se malo posveca hcerkici ce bos zdaj dovolila da tako dela bo vedno tako drugace pa drzim pesti za vaju in upam da sta se ze pogovorila!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.4.2008 20:15:58   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Mml ti si iz Hrusce/Bizovik no jaz imam pa v Bizoviku zlahto no moj lubi jo ima ce smo cisto natancni!Naslednjic ko bom v Zadvoru/Vevce ker je tam moj doma te poiscem in greve lahko na eno setnjo po vasem koncu si za?user posted image

Seveda sem za...super, ti pošljem GSM številko na ZS, da se bova lahko dogovorili user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.4.2008 21:03:29   
vaney
čer.

samo, da se oglasim...mi smo bili (vsi trijeuser posted image ) celo popoldne v Novem mestu, smo šli kupit mleko v Millerja, pa Anžetu nove dude in bodije s kr. rokavi, majčke in, ne boste verjele...jaknicouser posted image user posted image user posted image (olivno zeleno s kapuco, pa 100% bombaž je). je bila zadnja in sem čisto navdušena nad njo. pa še moj je krstni boter in ima krščenka v ponedeljek rojstni dan, pa smo šli darilo kupit...v glavnem smo se imeli fajn (končno spet enkrat).

sunny, močno upam, da bo tudi tvojemu kmalu kliknilo, ker te še predobro razumem. držim pestiuser posted image

zdaj sem pa ful utrujena, grem še Anžetu dat jest in spat.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?