nana35
|
Triš,med branjem sem upala,da boš na koncu napisala da ti je tvoja krasula prinesla dosti denarja in ste nabasani z njim.Ne splača se,če moraš pa samo zalivat.Denarja pa itak ni nikoli dovolj. Me smo uživale v Europarku,res.Kar dolgo smo se zadržale,otročki pa so bili res pridni,razen seveda obveznega joka,ker pač še ne znajo govoriti,pa smo jih mame takoj razumele in je bila tišina.Res moram priznati,da so bili malčki pridni,naši januarčki pa so res fajn otročki. Obrigit,lepo da sem spoznala tudi tebe.Ne morem verjet,da je svet tako majhen in da si celo bila sošolka od Tanje,da pa se z njo nisi ravno razumela,me pa ne preseneča,ker se še nobena do zdaj ni,kar jo poznajo od prej. Ostale-lepo vas je bilo spet videt po dolgem času,pa spet kmalu,je bilo lepo,pa moramo hitro ponoviti.Martinco pa vidim večkrat,ona mi je edina zvesta in jaz njej. .Upam,da si šla v nabavo kasneje. ah,limma,vem da hormoni delujejo s polno paro,moji pa že popuščajo in postajam spet stara tečka.Tako me ima moj najrajši.Če verjameš. klepetka,naj se Domen kmalu pozdravi,vse kar premorem,so lepe želje,kak pameten nasvet pa dobiš od naše mml.Jaz sem tudi zadnjič Triš napisala, narobe,saj spet ne vem za imena,pa sem napisala za punčko,na mizi pa je bil sinko(Žan?)Upam,da imam tokrat prav,preveč nas je,pa teh imen. Še zdaj me je sram in to dvojno. Ja,sem se zagrebla zjutraj .Jutri pa ti,da te vidim. Joj,koliko bi ti še lahko povedala,kaj se je dogajalo na moji poroki,zdaj se res lahko samo temu smejem,prava komedija,najprej smo se smejali (saj veš,ko se ne smeš,je ravno najbolj smešno )matičarju,ker je imel tak velik medaljon okoli vratu,pa so ravno takrat bili ful popularni tisti raperji(ki imajo vedno velike obeske okoli navešene) in je nekdo rekel,da je tak kot "reper"s tem medaljonom. Potem pa se je še naš kamerman spotaknil na drugem stojalu od kamere,ki je imel tisti njihov kamerman,da se je komaj ujel,takrat pa je bilo konec... ,na koncu pa sva se še pozabila poljubit,saj veš od nervoze pa to...saj ni čudno,že prvi dan sva bila obsojena na propad... hvala bogu! Vijolice-jaz se z mojimi nič ne pogovarjam,pa vseeno lepo rastejo.(so te nategnili). To bom zdaj poslala,potem pa naprej.