Naša črtica koraka
|
Ojla, ZOFY: ja, poznam ta tako imenovani NENADNI PORAST, prav nikomur ga ne privoščim, izčrpa tudi otročke ... . Ampak mislim, da je Anja (ima šele 10 dni) še ni tam ... na sumu imam DAKTARIN, gel proti glivicam. Ja, tudi to nadlogo sva prinesli domov (ali pa sem jo pridelala sama). Revico je včerajšni kakalno-dojilni dan kar shujšal. Sicer nimam tehtnice, a jo vidim po glavici, ko koža ni napeta ... Pa tudi sicer se po temencu orientiram, kako je z njeno hranjenostjo ... se tudi ve? LUCALU: tvoj Tai je pa res car! Vse šteka , super! ZOFY: uf, naporen ritem ima tvoja mala ... tale večerni del mi je znan ... morda bo kopel rešitev, morda pa malce kasneje, ko bo čez dan kakšno urico pokonci ... Aja, kakšne oz. katere kapljice proti krčem pa daješ? Jutri pride patronažna in sledi prva kopel. Bah, kar nič se ne veselim- po pravici povedano. 3 babe v naši mali mini tini pini, prekurjeni kopalnici- ma, se lepše sliši kot vidi. Aha, ko smo že pri tem: prav gotovo je katera že "tastarejša" marčevka preizkusila čebriček ... kako se je obnesel pri novorojenčku? Joj, joj kaj sem smotana: samo sprašujem vas za neke informacije, sama pa nič ne dam od sebe ... saj bom, nikar se ne bojte, samo malo več časa mi dajte, da se ukup spravimo doma Jooj, zdaj mi je pa pogled na vijolično barvo s katero je obarvana beseda čebriček spomnila na borovničevo marmelado, mmm namazano na biskvitno testo ... mmm vse skupaj zrolano v roladico ... še dobro da nimam jajc, da bi zdaj pekla ( ... pa tudi sicer si ne upam z mešalnikom zdaj ropotat, bi še sosede zbudila). AAA, grem počesat hladilnik, čauč!
|