|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
10.4.2008 10:56:30   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

a boste šle kaj ven danes? jaz razmišljam, da bi ga peljala s prevleko za dež čez, če bo deževalo, sam ne vem, če ni še premajhen

Jaz sem razmišljala, da bi šla in vzela s sabo pregrinjalo za dež in marelo. Ampak še vedno upam, da bo vreme kaj lepše. Sej so napovedali samo oblake in ne dežjauser posted image . No, upam, da posije sončekuser posted image .

Aja, San & florc - hvala za obrazložitev glede pregleda!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.4.2008 10:56:41   
perp
no nama na začetku mleko ni dobro steklo, zato mi je patronažna rekla, naj si po dojenju stisnem dojke in dam tisto tamali za spit. Je zmerej vse spila, ampak potem ni bil noben problem z mojo dojko. Je zagrabla in na polno papcala user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.4.2008 12:29:53   
tina50
včeri sploh nisem imela časa se javit. zjutraj sva izkoristila vreme, pa sva bila zunaj, potem sem kuhala, po kosilu smo imeli obiske. zvečer smo se pa kopali, potem pa spat.
spali smo do pol petih. danes je prvič spal tako dolgo v zibki!user posted image user posted image

dudo ima Lan kar rad, razen če se dere, potem je noče zagrabit!

povejte mi a vaši user posted image  sami zaspijo v postelji ali jih uspavate na rokah? moj mali sploh ne zaspi sam, na rokah ali pa na joški.

ali katera pije čaj za dojenje? katerga in kje ga kupite?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.4.2008 12:32:58   
tina50
glede user posted image , boma pa midva počakala do pregleda!

zlatenico imava pa midva še kar mal, pa je star že en mesec! mi je rekla patronažna, da ni nič narobe!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.4.2008 13:13:20   
tina50
sem mislila, da sem vas do konca prebrala, pol pa vidim, da sem celo zadnjo stran spustilauser posted image user posted image

jaz ga ponoči ne previjam ,samo, če je zlo pokakan!

Dinki kakšno lepo ime za tvojega sinčka, men je bilo Tit tud ful všeč! sem enkrat imela na praksi na pediatrije enega tako luštnega Tita, da mi je ime kar priraslo k srcu!

Lona upam, da bo vse vredu! joj kako so tako majčkeni bogi, ko so bolni

medica men je pa rekla patronažna, naj dam 1 janež, 1 kumino in eno kamilico v 1dl vode. pol je blo pa verjetno res preblago, da bi delovalouser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.4.2008 14:25:00   
*medica*
tina50..jest sem včeraj probala specialitetouser posted image pa moram reč da je bil cel popoldne miren..in celo noč nič ga ni zvijalo..edino pol k se je zbudu okol poldneva je pa spet neki začel in sem mu spet dala dozico in ker spet zaspal in je kr miren spi že dve uri in pol..mu pa nardim mal več k pa eno žlico..pa ko tisto zavre itak mal izhlapi in je manj ko deci tak da je fajn močn..no greh ni probat sam da mal odpravi bolečino ker ga je ful teško gledat da se tak muči..

drgač pa mali večkat zaspi sam..al ga položim v posteljco al pa v ležalnik..no včas ga dam tud na trebuščka na spalnico in kr sam zna zaspat..če pa je slučajno nervoze pa se mal ujčka na rokah al pa pri joški zaspi..kokr mu zapaše..user posted image ampak kr večkat sam zaspi..
čaj za dojenje pije in to hippovga..kupi se pa v dm al pa tuš drogeri..pa mislim da se celo da kupit v merkatorju..nisem ga jest še kupovala ampak mi ga je moj kupoval in to v tuš drogeriji...poleg pa spijem tud ful kompota..da sem redna na wc...sem mislila da bo nehalo zj ko nisem več nosečka..ampak je zj pomoje še bolj pogosto..
smešno kaj sem zj pogruntala v času nosečnosti sem se včasih kar prisilila da sem kaj več spila zj pa kr pijem in pijem..user posted image user posted image ko žolna..tud če nisem žejna pijem..zanimivo..a ve tud

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.4.2008 14:27:53   
ribica85
pozdravljene mamice!

pa se bom še jaz malo oglasila na tem forumu.
najprej podatki za seznamček 22.3. ob 7.49. Kristjan 3950g 55cm.

sem zasledila, da ste imele razpravo o flaškah in dudah. Pri nas prakticiramo oboje.
ker je naš Kristjan tak jedec že odkar je prišel na svet, sva imela rahlo težavo, da na začetku nisem imela dovolj mleka, da bi ga nasitila - naš pa če ni sit ne zaspi niti pod razno. in tako sem mogla začet uvajat dodatek kasneje pa sem si kupila še prsno črpalko, ker me je parkrat tako ugriznil, da nisem mogla dojiti, zato sva se hranila po flaški.od aventa so super ker imajo majhno luknjo in mora kar vleči.
sedaj se dojiva in pijeva po flaški, če imam razbolene bradavice - mleko spumpam. pa sem se tudi bala, da bo joško zamenjal za flaško, ker tako lepo teče, pa se na srečo to ni zgodilo. še vedno ko se dojiva vleče kot noruser posted image
dudo ima pa samo za tolažbo, ampak ne za veliko časa, ker jo hitro ven vržeuser posted image

glede krčev in napenjanja - včasih tudi našega močno napenja, pa ni zaradi moje prehrane, ker prov pazim kaj dam v usta.sem pa slišala, da se jim baje že po 14 dneh začne ustvarjati črevesna flora in da jih zato toliko napenjauser posted image

koliko so bili pa vašiuser posted image stari, da ste šle lahko z njimi na obisk ali pa v trgovino?

lepo se imejte kljub deževnem in oblačnem vremenuuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.4.2008 14:41:09   
Naša črtica koraka

ooj, mala spi. Danes je spet spalni danuser posted image . No, kot berem vrečke ne obstajajo ... oz. samo tiste, ki so za lulanje ...  jah, no ja ... bo že.

IZVIRNO SPOROČILO: san

včeraj: samo dojenje, dojenje, dojenje in kakaknje vsakič pred in po ... pa jok, ker je treba nehat jest takrat, ko je treba kupček podret. Uf, sem si rekla, zdej pa imamo! Zdaj pa spet: spi preveč.
Meni pa mleko uhaja v nič.

še to... pri nas je bilo tako tam okoli 4 in 10 dneva, pol se je pa umirilo.

aha, morda je res obdobje ... ker takole ja-ne se tudi ne moremo it celo mlečno obdobje.

no, kar se tiče user posted image , pri nas to še ni aktualno ... smo le 10 dni od poroda, pa itak so še šivi, pa čistim se še ...

res je smešno, ko smo tako pisane marčevke ... ene že svetlobna leta naprej, ze s prvih pregledov ... ene pa smo šele pred kratkim rodile.

Zdaj pa grem malo poležat skupaj z mojo princeso.

Lepo bodite, čimmanj krčkov, pa čimmveč podrtih kupčkov vam želim,

nčk

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.4.2008 15:26:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: ribica85

koliko so bili pa vašiuser posted image stari, da ste šle lahko z njimi na obisk ali pa v trgovino?

Ribica85, mi smo šli na obisk, ko je bila Julija stara 19 dni, v trgovino pa, ko je bila stara kakih 14 dni ali kak dan več. Samo to sem šla v svojo najbližjo trgovino in kar z vozekom, da ne bo pomote. V hipermarket pa je še nebi vlačila. Se mi zdi, da ni še tak đumbus za tako malo dete.
Ma moja itak več ali manj spi (trkam), tako da jo komot kam s sabo peljem. V soboto sva šla z možem v staro Ljubljano na pijačo ob Ljubljanico. In je bila ves čas pridkena, malce se je zbudila, pa sem z vozekom sem pa tja pozibala in je spet zaspala. Pravi angelčekuser posted image (trkam, da tako tudi ostane!user posted image )

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.4.2008 15:40:50   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

A bomo že rešili to zagato (lončki za shranjevanje mleka in flaška), samo me je flaške kar strah ... da ne bo potem zavrnila dojke?

NČK Tai včasih pije iz flaške (ker na dojki zaspi in si izčrpam, da dovolj poje), pa še vedno full rad zagrabi dojko... user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.4.2008 16:33:44   
Vilma
Tale recept s kumino in janežem bom pa tudi jaz sprobala. In kar bo ostalo od čajčka, bom spila sama. Bo pomagalo tudi meni in posledično Juliji. user posted image

Imam pa eno vprašanje glede fiziološke. Sem opazila, da vas kar nekaj uporablja to raztopino za nosek. A so vaši otroci prehlajeni, ali dajete to tekočino otrokom preventivno? Kaj zdaj obstajajo spet nova navodila s strani patronažk? Jaz ne vidim potrebe, da Juliji dajem fiziološko, če nima nobenih muck v nosu.

Kar se tiče vrečk za mleko, sem jaz uporabljala take, na katere si lahko pisal s kulijem. Sem napisala vedno na njih koliko ml mleka je notri in kdaj sem ga spumpala. Se mi zdi, da so navadne vrečke najboljše, vzamejo najmanj prostora v skrinji.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.4.2008 18:18:15   
Zofy
NČK - glede neprestanega dojenja: sem brala, da je okoli 14 dneva, 3. meseca in 6. meseca obdobje pospešene rasti in mogoče zato več pije, ker več rabi. Tvoja mlekarma (user posted image ) pa ni navajena proizvajati tako količino mleka, zato pa non stop dojenje, dojenje, dojenje... Medve sva imele tudi tako obdobje, pa je bilo zelo hitro mimouser posted image

Naša pa je čez dan ful pridna, pol pa budna od 11h do 2h zjutrajuser posted image . Cel dan pije in ko se napije pade v komo, tako da jo lahko odložim kamorkoli, zvečer pa teži in teži...in noče zaspat do 2h. No, pol spi do 5.30, ampak vseeno... Zdaj, ko smo se začeli kopat (danes smo imeli prvo kopanje in je prav uživala!!), bomo to počeli zvečer, da jo navadimo na nek ritual pred spanjem. Upam, da se kmalu pošlihta, ker pol bo pa res super dobro in super pridna. Se bom lahko celo začela učit (če bo volja).
Pa danes sem ji 1. dala neke kapljice proti krčem in spi že 3 ure kot ubita in se sploh noče zbudit, juhuhu! Upam, da je to zato, ker so ji kapljice pomagale.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.4.2008 20:50:52   
Naša črtica koraka
Ojla,

ZOFY: ja, poznam ta tako imenovani NENADNI PORAST, prav nikomur ga ne privoščim, izčrpa tudi otročke ...  user posted image user posted image . Ampak mislim, da je Anja (ima šele 10 dni) še ni tam ... na sumu imam DAKTARIN, gel proti glivicam. Ja, tudi to nadlogo sva prinesli domov (ali pa sem jo pridelala sama). Revico je včerajšni kakalno-dojilni dan kar shujšal. Sicer nimam tehtnice, a jo vidim po glavici, ko koža ni napeta ...

Pa tudi sicer se po temencu orientiram, kako je z njeno hranjenostjo ... se tudi ve?

LUCALU: user posted image  tvoj Tai je pa res car! Vse šteka user posted image , super!
ZOFY: uf, naporen ritem ima tvoja mala ... tale večerni del mi je znan ... morda bo kopel rešitev, morda pa malce kasneje, ko bo čez dan kakšno urico pokonci ... Aja, kakšne oz. katere kapljice proti krčem pa daješ?

Jutri pride patronažna in sledi prva kopel. Bah, kar nič se ne veselim- po pravici povedano. 3 babe v naši mali mini tini pini, prekurjeni kopalnici- ma, se lepše sliši kot vidi.
Aha, ko smo že pri tem:
prav gotovo je katera že "tastarejša" marčevka preizkusila čebriček ... kako se je obnesel pri novorojenčku?

Joj, joj kaj sem smotana: samo sprašujem vas za neke informacije, sama pa nič ne dam od sebe ... saj bom, nikar se ne bojte, samo malo več časa mi dajte, da se ukup spravimo domauser posted image  

Jooj, zdaj mi je pa pogled na vijolično barvo s katero je obarvana beseda čebriček spomnila na borovničevo marmelado, mmm namazano na biskvitno testo ... mmm vse skupaj zrolano v roladico ... še dobro da nimam jajc, da bi zdaj pekla ( ... pa tudi sicer si ne upam z mešalnikom zdaj ropotat, bi še sosede zbudila).

AAA, grem počesat hladilnik,
čauč!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.4.2008 21:13:50   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, ali katera ve, če obstajajo kakšne vrečke, ki si jih napopaš na prsi, da se mleko noter nateče ... ker ko se mala doji, mi iz druge lije ... po prejšnjih izkušnjah zna to trajati še kar nekja časa ... take vrečke bi bile res super ...

NČK, jaz sem zadnjič v Baby Centru vidla take nastavke za zbiranje mleka. Sem najprej mislila, da je to namesto teh blazinic za enkratno uporabo, pa sem bolje polgledala in vidla, da je prav za zbiranje mleka. Pol moraš seveda preliti v posodico ali pa vrečko, da mleko shraniš. Po moje je to dobra rešitev zate. Sej meni tudi lije mleko, samo ga imam dovolj, tako da ga ne bom še "lovila" user posted image

Sem pa razmišljala, da bi si kupila pumpico in si včasih načrpala mleka, da bi lahko kam šla za več kot 2 uri in pustila Julijo z atijem, samo se tudi jaz bojim, da bi mi potem zavrnila dojkouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  hvala ZOFY!!!!user posted image user posted image user posted image

Glede pumpice, tudi jaz razmišljam tako kot ti ... in bom jutri dobila pumpico v posodo. Me prav zanima kako bo. Oz. tudi mene dajejo iste skrbi kot tebe ... kaj pa če me potem ne bo marala več ... a, mislim, da tukaj ni neke splošne logike ... da je precej odvisno od karakterja naših malih zakladkov ... npr. moj prvorojenec tega pod razno ne bi sprejel ... že nastavka sem ga komaj odvadila ... Anja pa se mi zdi bolj prilagodljiva - glavno da je mleko.

Bom poročala, kako bo - če katero zanima.

AJa, ena (medica?) je pisala, da je te dni žejna ko žolna ... to je normalno, ker smo postale mlekarice. Iz izkušenj priporočam 2dcl čaja pred vsakim podojem. In to toplega (ne vročega, da te prekuri!).

Sicer pa v (našem) hladilniku nič novega ...

Lahko nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.4.2008 21:17:43   
Zofy
Aja, kakšne oz. katere kapljice proti krčem pa daješ?

Dala sem ji Digerstim bimbi. Mi jih je prijateljica dala, ker jih ne rabi več. Njej jih je mama iz Italije prinesla, ampak je rekla, da ji niso pomagale. Bomo vidli kako bojo nam. Zaenkrat se mi zdi, da so, ampak lahko je tudi samo naklučje, da jo trenutno nič ne napenja ali črviči...

P.S. kaj pa je, da je danes tako zatišje tu gor? In to slabemu vremenu navkljubuser posted image Pa še po TVju nič pametnega...

Neposredna povezava do sporočila: 540
11.4.2008 8:11:19   
mateja23
dobro jutro

ali sem prepozna doma imam tri sinove  14 mesečnega aljaža,10 mesečnega sergeja in 3 letnega andreja.upam da bom lahko čvekala z vami

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.4.2008 9:14:03   
Naša črtica koraka
dobrodošlaa med nami mateja23!
Krasno, da imaš 3 sinove ... čeprav je verjetno aljaž star 14 dni, ne pa mesecev?

Uf, tale dež. Saj ga maram, samo ne danes ...

Anja pa že 1 uro bedi. Čakava na patronažno, da naju user posted image  skopa ..
uf suser posted image e mi spi ...

(odgovor članu mateja23)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.4.2008 10:34:46   
tina50
ojla

joj to vreme me pa kar v slabo voljo spravlja!
včeraj sploh nisma bila nič vzunaj! zjutraj je bil ful veter, popldan sem pa dobila obiske(nenapovedano), jaz pa sama doma, pa še na zizek sma se glih prpopala!user posted image
mene ti obiski kar mal zamorijo, upam, da bo čimprej konec!

mateja23 dobrodošlauser posted image

moj mali sonček bi pa kar na dve uri jedel, sploh ko sma noter. upam, da nimam premalo mleka! ko sma se do sedaj tako lepo dojila brez dodatka!

kaj ste že pile, da je bil porast mleka! (ne lubi se mi it iskat nazaj)user posted image

spet alarm

Neposredna povezava do sporočila: 543
11.4.2008 10:35:56   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
povejte mi a vaši user posted image  sami zaspijo v postelji ali jih uspavate na rokah? moj mali sploh ne zaspi sam, na rokah ali pa na joški.

ali katera pije čaj za dojenje? katerga in kje ga kupite?

Dobro jutro.

Končno lahko pridem mal na RR. Včeraj je blo vedno nekaj, ko sem začela brat vaše posta, da nikol nisem utegnila napisat kaj.

mateja23 DOBRODOŠLA!

Končno se lahko nazajtrkujem. Smo spali od 24h do 9h, potem dojenje, sprevijanje, umivanje... no in zdaj je spet zaspal, sem ga mogla na rokah met pa mal kapljic sem na dudo dala.user posted image

Zdaj pa grem mal pospravit po stanovanju!

Moj ponavadi zaspi sam, že kar med dojenjem. Ima pa zadnje dva dni neke finte, ker se vsak večer dere od 23h-24h približno in ga nosima, dokler ne zaspi na rokah.
mama mi je včeraj še vetrovne kapljice od Koroških lekarn prinesla (menda so najboljše) in ko sem mu dala par kapljic na dudo, je v 5min zaspal user posted image

Js pijem čaj za dojenje. Reče se mu GALEX. V sanolaborju ga imajo pa ful je fajn.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.4.2008 10:49:58   
gaya24
spt sm neka zasrala,  se vidi da sm mela tamalega na rokah. Tisto nt v okvirju od Dobro jutro naprej sm js pisala

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.4.2008 10:51:52   
Zofy
Tina50, po moje ni nič narobe, če želi na 2 uri jest. Dojenje na 3 ure je menda pravi luksuzuser posted image . Meni je pediatrinja v P rekla, da je tudi na 1 uro ok. Jaz jo čez dan itak zbujam na 2,5h, tako da jeva približno na 3 ure, ker če ne bi ziher celo noč prebedela.
Včeraj oz. danes zjutraj se me je malo usmilila in zaspala že ob 1h, se zbudila ob 5h, se dojila 10 min in spala do 8.30. Pridna pupa!

Kje pa vaši user posted image spijo? A v svoji posteljici ali pri vas? Julija zaspi v svoji, vendar jo ponoči pustim pri sebi - je tako lažje meni in njej, saj se po dojenju nič ne zbuja. A jo bom razvadila?

Tole vreme danes pa res ni za nikamoruser posted image . Tudi jaz včeraj nisem šla nič na sprehod, upam, da mi bo danes uspelo vsaj na polurni...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.4.2008 10:53:28   
gaya24
Še nekaj... Katy13 za seznam. Maj se je rodil ob 20.43

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.4.2008 10:54:20   
Zofy
O Gaya, bravo, vi pa spite user posted image user posted image user posted image

Kapljice pa jaz dam v šprico in razredčim z malo vode. Bom pa probala še tvojo varianto z dudo. Ampak Julija dela take face, ko ji dam kapljice, kot da se bo zadušilauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.4.2008 11:31:37   
tina50
Gaya jaz tudi imam kapljice od koroških lekarn, pa mali takoj utihne ko jih okusi! sam ne vem kolikokrat mu jih lahko dam? kolikokrat jih ti daš?
jaz mu jih dam kar z žličko ali pa na dudo tako kot ti!

midva sva se na začetku dojila na tri ali pa štiri ure, zato sem začela študirat, da če nimam premalo mleka, ker je prešaltal na dve. no oz. sedajle spi že tri ure. prej se je samo malo jokal, potem je pa na rokah zaspal in sedaj je na rokah!user posted image

Zofy jaz ga dam v svojo posteljo-zibko spat, ko pa se zbudi ga dam k sebi, pa ne zahteva vedno zize! včasih npr. včeraj, ko  pa ni spal je pa od začetka spal pri meni!user posted image  ga bomo pač razvadile, sej bodo hitro zrastliuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.4.2008 11:33:30   
*medica*
dobro jutro mamice..
vreme je katastrofa..in če pomislim da bo še naslednji teden tak..user posted image user posted image user posted image

spali smo super..od 22.30 do 2.30 pol od 3.00 do 8.15 kr priden fantič..in zj spet spi že od 9..user posted image sem že vse pospravla user posted image user posted image ..pa juhco kuham pa kompot..no je že  kuhano samo moram ugasnt da ne prevreuser posted image user posted image sam moram ustat od compa..user posted image user posted image
moj je šel danes delat ..po očetovskem..user posted image kakko je hitro minilo..zj se pa morava znajt sama z user posted image ampak bo že..user posted image

nčk..ja jest sem omenila žejo..ja fulll me daje..vam povem da popijem cel pisker kompota pa dve velke šalce čaja za dojenje(glede šalc me vsi zafrkavajo ker so ful VELKE)pa še kak čaj..ogromno sploh ne morem verjet kam mi gre vsa ta voda...user posted image oz.tekočina..

zofy..moj spi v svoji posteljici..čez dan al je na spalnici al pa v ležalniku..čez noč pa kr v posteljico..vstanem itak enkat na noč da mi ni panike vstat..no mal je težko ampak sem se že navadla..se podoji pol podre kupčka ampak ful teško in ga položim nazaj v posteljico..pa kr spi ..sem prav vesela..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?