Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje??
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:07:17
|
|
|
|
Lunc_a
|
Go girl go girl
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Go girl go girl Kaj navijas ?
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:11:13
|
|
|
|
lelaval
|
a gremo protestirat, da dobimo zastonj zemljišče od države, pa da jo prisilimo da na njene stroške zgradijo našo bajto? Bi res bilo najboljše, ja. Samo se ne moremo primerjat z njimi - jaz s 3 otroki nimam šans, tako, da ti z 1 takoj odpadeš (premalo otrok imamo )
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sam so res norci ej...
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi mene kdo podprl, če grem sedet pred Magistrat in zahtevat, da mi dajo neprofitno stanovanje?
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tenx, sem glih kar na Delu iskala pa ni nic. Zgleda, da je Delo odpovedalo brezplacno reklamo
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 A bi mene kdo podprl, če grem sedet pred Magistrat in zahtevat, da mi dajo neprofitno stanovanje? S kvalitetnim stajlingom bi pa mogoce slo...
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšn kvalitetn stajling? A da se en mesc ne umijem, mulce pa direkt z igrišča prvlečem?
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Kakšn kvalitetn stajling? A da se en mesc ne umijem, mulce pa direkt z igrišča prvlečem? Ni slabo
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 10.4.2008 23:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom riskirala. Za stanovanje pa že. A me bo kdo podprl?! A boste zbrale podpise in pršle pomagat protestirat?!
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 11.4.2008 7:40:05
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem za..... pa koliko je še ostalih družin, ki delajo, plačujejo davke, pa si z min plačo ne morejo privoščit normalnega bivanja....naj najprej za take poskrbijo.... potem smo mi na vrsti in na koncu, če kaj ostane, se poskrbi še za lenuhe........
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 11.4.2008 11:01:10
|
|
|
|
CUKRČEK
|
kje se prijavim za protest....jaz bi tud zemljo ali pa hišo.
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 11.4.2008 12:29:13
|
|
|
|
lotoska
|
Prav nam je. Prvič zato, ker jih država nonstop zasipa z bonitetami na račun romske manjšine in jim preko CSD in ostalih institucij vse k lenim riitm znese, drugič pa ker smo vsi civili tako neumni, da najprej hodimo v šolo, potem gremo v službo, da lahko najamemo kredit za stanovanje in nato živimo. Potem pa živimozato da lahko delamo in odplačujemo stanovanjski kredit, položnice in davke državi Kokoški. Najbolje da si še kakšne bušmane iz Afrike privlečemo in jih negujemo in spoštujemo njihovo kulturo in jim urejamo bivanjske razmere. (Zgornji komentar je mogoče sarkastičen, nikakor pa ni diskriminatoren, ker spoštujem Ustavo RS in uveljavljam pravico do Svobode govora.) Plemenita007, kar začnimo s peticijami!
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 11.4.2008 17:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Plemenita007, kar začnimo s peticijami! Samo čakam (ampak RESNO), da me bo en dan ena takale ciganarija TAKO ZELO raz*izdila, da bom RES naredila nekaj takega. Potem pa pišite na RR, kar vam srce poželi, ampak jaz se bom šla usest pred Magistrat in se ne premaknem, pa da se svet podere, dokler nečesa ne dobim. V rit pa mediji - jim bom razložila, kaj je enakopravnost v Sloveniji.
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 11.4.2008 19:35:32
|
|
|
|
mama54
|
Te podpiram.
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 12.4.2008 23:09:36
|
|
|
|
Peteršilj
|
Strojanovi so dali zgled vsem Romom, Čeferina si morajo še najeti, pa bo voda takoj pritekla iz pipe. Vsi, ki mate probleme, da še ni vodovoda....Čeferina v službo pa bo.
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 12.4.2008 23:52:16
|
|
|
|
karmy
|
Zgleda da je nekoga zapraskalo med nogami da je dal to temo pod čvekanje v tri dni.... da bo ja potem čimprej zbrisana... Ja kdo bo pa čeferina plačal? država raj vidi da slovenci crknemo od lakote kot da bi se spomnili kaj takega. Najboljše da iztrebijo vse poštene ljudi ki garajo vsak dan, pa uvozijo rome v slovenijo, da ja ne bi izumrli. Golazen
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 12.4.2008 23:59:50
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj Vsi, ki mate probleme, da še ni vodovoda....Čeferina v službo pa bo. vam povem iz prve roke, da jih boli ku*** za vodovod slovenskih državljanov, ki smo pošteni in plačujemo davke. Imam vikend v rovtah brez vode, na dolenskem in seveda smo imeli sestanek na katerem je bil sam gospod Podobnik. In ravno takrat je bila štala s Strojani. Se mu je preveč mudilo k Stojanovim , mi pa še sedaj nimamo vodovoda in ga tud kar lep čas ne bo Je, ja obljubil da bo čim hitreje in da bo zastonj, pa bomo očitno morali krepko seči v žep pa še čakal bomo še ene 5 let nanj. Najbolj da gremo res pred magistrat al pa občine. Aja ne gre mi v glavo. Mi imamo kapnice in če nam vode zmanjka jo pač drago, drago plačamo komunali. Oni jo očitno dobijo zastonj, pa še jamrajo. Ah v naši državi se očitno res splača bit rom.
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 13.4.2008 0:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mala maja, nam tudi sele zdaj gradijo vodovod na Dolenjskem, pa babi in dedi zdaj zivita dol ze 15 let, pa sta skoz se "prezivljala" s kapnico. BRezveze. Cigani so zasciteni hujs kot kocevski medvedi, Slovenci pa na robu prezivetja ...
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 13.4.2008 0:23:49
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR mala maja, nam tudi sele zdaj gradijo vodovod na Dolenjskem, pa babi in dedi zdaj zivita dol ze 15 let, pa sta skoz se "prezivljala" s kapnico. BRezveze. Cigani so zasciteni hujs kot kocevski medvedi, Slovenci pa na robu prezivetja ... jah tko pač je. Iz kje pa sta, bova na koncu ugotovili, da iz iste vasi ? Jaz vode sploh ne pogrešam , razen ko jo rabim za bazen. Takrat me pa glava boli , k jo moram 36 kubikov naročit in 6 kubikov stane pa 40 € . Pa to je že druga tema. Veš kaj je napaka nas slovencev, mah nas poštenih ljudi . Da se ne znamo upret in samo milo jamramo mal po cajtngih, mal po forumih.....Se najde kakšen ki se upa in upre, amapk ga hitro utišajo. Romi pa držijo skupaj in se ne dajo, pa bodo svoje dosegli. Ali pa ne vem izgledajo res tolk grozni, da se jih vsi bojijo. Najbolj das damo v tošel celo goro everčkov s hvalimo po TV kolk mamo denarja, pa čeprav prisluženega na nepošten način in gremo s šotori pred parlament, pa tako kot pravi Plemenita, najbolje da se ne umijemo ene 3 tedne, mulčke pa direkt iz dvorišča pripeljemo. Pa upamo na dež, da bomo še bolj umazani.
|
|
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 13.4.2008 0:35:48
|
|
|
|
karmy
|
Šotore pobasat pa kar taborit pred parlament Če cigani naredijo to, točno vejo kaj hočejo, kaj pa če bi mi to naredili, bi pa policaje nad nami poslali smešno za zjokat
|
|
RE: po strojanovih še ostali romi... 13.4.2008 0:37:20
|
|
|
|
Peteršilj
|
bote tudi mogli pred občini taborit.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.