|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po strojanovih še ostali romi...
10.4.2008 22:57:30   
karmy
so začeli protestirati in zahtevati zemljišča... jaz bi tud... a gremo protestirat, da dobimo zastonj zemljišče od države, pa da jo prisilimo da na njene stroške zgradijo našo bajto? user posted image user posted image user posted image user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po strojanovih še ostali romi...
10.4.2008 23:02:31   
Anonimen
Kje??

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 23:07:17   
Lunc_a
Go girl go girl user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 23:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Go girl go girl user posted image user posted image

Kaj navijas user posted image ?

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 23:11:13   
lelaval
a gremo protestirat, da dobimo zastonj zemljišče od države, pa da jo prisilimo da na njene stroške zgradijo našo bajto?

Bi res bilo najboljše, ja. Samo se ne moremo primerjat z njimi - jaz s 3 otroki nimam šans, tako, da ti z 1 takoj odpadeš (premalo otrok imamo user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 23:35:21   
Anonimen
sam so res norci ej...

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 23:35:26   
Anonimen
A bi mene kdo podprl, če grem sedet pred Magistrat in zahtevat, da mi dajo neprofitno stanovanje? user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 23:36:08   
Anonimen
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60120853§ion_id=1&article_id=3122483
evo mič link zate

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 23:37:32   
Anonimen
Tenx, sem glih kar na Delu iskala pa ni nic.

Zgleda, da je Delo odpovedalo brezplacno reklamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 23:40:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

A bi mene kdo podprl, če grem sedet pred Magistrat in zahtevat, da mi dajo neprofitno stanovanje? user posted image

S kvalitetnim stajlingom bi pa mogoce slo...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 23:44:33   
Anonimen
Kakšn kvalitetn stajling? A da se en mesc ne umijem, mulce pa direkt z igrišča prvlečem? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2008 23:44:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Kakšn kvalitetn stajling? A da se en mesc ne umijem, mulce pa direkt z igrišča prvlečem? user posted image

Ni slabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 23:49:37   
Anonimen
Bom riskirala. Za stanovanje pa že.

A me bo kdo podprl?! user posted image

A boste zbrale podpise in pršle pomagat protestirat?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2008 7:40:05   
kristinaj
jaz sem za..... pa koliko je še ostalih družin, ki delajo, plačujejo davke, pa si z min plačo ne morejo privoščit normalnega bivanja....naj najprej za take poskrbijo.... potem smo mi na vrsti in na koncu, če kaj ostane,  se poskrbi še za lenuhe........

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2008 11:01:10   
CUKRČEK
kje se prijavim za protest....jaz bi tud zemljo ali pa hišo. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2008 12:29:13   
lotoska
Prav nam je.
Prvič zato, ker jih država nonstop zasipa z bonitetami na račun romske manjšine in jim preko CSD in ostalih institucij vse k lenim riitm znese, drugič pa ker smo vsi civili tako neumni, da najprej hodimo v šolo, potem gremo v službo, da lahko najamemo kredit za stanovanje in nato živimo. Potem pa živimozato da lahko delamo in odplačujemo stanovanjski kredit, položnice in davke državi Kokoški.

Najbolje da si še kakšne bušmane iz Afrike  privlečemo in jih negujemo in spoštujemo njihovo kulturo in jim urejamo bivanjske razmere.

(Zgornji  komentar je mogoče sarkastičen, nikakor pa ni diskriminatoren, ker  spoštujem Ustavo RS in uveljavljam pravico do Svobode govora.)

Plemenita007, kar začnimo s peticijami!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2008 17:46:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska
Plemenita007, kar začnimo s peticijami!

Samo čakam (ampak RESNO), da me bo en dan ena takale ciganarija TAKO ZELO raz*izdila, da bom RES naredila nekaj takega. user posted image

Potem pa pišite na RR, kar vam srce poželi, ampak jaz se bom šla usest pred Magistrat in se ne premaknem, pa da se svet podere, dokler nečesa ne dobim. V rit pa mediji - jim bom razložila, kaj je enakopravnost v Sloveniji. user posted image

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.4.2008 19:35:32   
mama54
Te podpiram.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.4.2008 23:09:36   
Peteršilj
Strojanovi so dali zgled vsem Romom,  Čeferina si morajo še najeti, pa bo voda takoj pritekla iz pipe.
Vsi, ki mate probleme, da še ni vodovoda....Čeferina v službo pa bo.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.4.2008 23:52:16   
karmy
Zgleda da je nekoga zapraskalo med nogami da je dal to temo pod čvekanje v tri dni.... da bo ja potem čimprej zbrisana...user posted image

Ja kdo bo pa čeferina plačal? država raj vidi da slovenci crknemo od lakote kot da bi se spomnili kaj takega. Najboljše da iztrebijo vse poštene ljudi ki garajo vsak dan, pa uvozijo rome v slovenijo, da ja ne bi izumrli. Golazenuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.4.2008 23:59:50   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj
Vsi, ki mate probleme, da še ni vodovoda....Čeferina v službo pa bo.

vam povem iz prve roke, da jih boli ku*** za vodovod slovenskih državljanov, ki smo pošteni in plačujemo davke. Imam vikend v rovtah brez vode, na dolenskem in seveda smo imeli sestanek na katerem je bil sam gospod Podobnik. In ravno takrat je bila štala s Strojani. Se mu je preveč mudilo k Stojanovimuser posted image  , mi pa še sedaj nimamo vodovoda in ga tud kar lep čas ne bouser posted image
Je, ja obljubil da bo čim hitreje in da bo zastonj, pa bomo očitno morali krepko seči v žep pa še čakal bomo še ene 5 let nanj.user posted image

Najbolj da gremo res pred magistrat al pa občine. Aja ne gre mi v glavo. Mi imamo kapnice in če nam vode zmanjka jo pač drago, drago plačamo komunali. Oni jo očitno dobijo zastonj, pa še jamrajo.user posted image

Ah v naši državi se očitno res splača bit rom.user posted image

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.4.2008 0:13:55   
Anonimen
mala maja, nam tudi sele zdaj gradijo vodovod na Dolenjskem, pa babi in dedi zdaj zivita dol ze 15 let, pa sta skoz se "prezivljala" s kapnico. BRezveze. Cigani so zasciteni hujs kot kocevski medvedi, Slovenci pa na robu prezivetja ... 

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.4.2008 0:23:49   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

mala maja, nam tudi sele zdaj gradijo vodovod na Dolenjskem, pa babi in dedi zdaj zivita dol ze 15 let, pa sta skoz se "prezivljala" s kapnico. BRezveze. Cigani so zasciteni hujs kot kocevski medvedi, Slovenci pa na robu prezivetja ... 

jah tko pač je. Iz kje pa sta, bova na koncu ugotovili, da iz iste vasiuser posted image user posted image ? Jaz vode sploh ne pogrešam , razen ko jo rabim za bazen. Takrat me pa glava boliuser posted image , k jo moram 36 kubikov naročit in 6 kubikov stane pa 40 € . Pa to je že druga tema.

Veš kaj je napaka nas slovencev, mah nas poštenih ljudiuser posted image . Da se ne znamo upret in samo milo jamramo mal po cajtngih, mal po forumih.....Se najde kakšen ki se upa in upre, amapk ga hitro utišajo.
Romi pa držijo skupaj in se ne dajo, pa bodo svoje dosegli. Ali pa ne vem izgledajo res tolk grozni, da se jih vsi bojijo.user posted image

Najbolj das damo v tošel celo goro everčkov s hvalimo po TV kolk mamo denarja, pa čeprav prisluženega na nepošten način in gremo s šotori pred parlament, pa tako kot pravi Plemenita, najbolje da se ne umijemo ene 3 tedne, mulčke pa direkt iz dvorišča pripeljemo.user posted image  Pa upamo na dež, da bomo še bolj umazani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.4.2008 0:35:48   
karmy
Šotore pobasat pa kar taborit pred parlament user posted image user posted image user posted image Če cigani naredijo to, točno vejo kaj hočejo, kaj pa če bi mi to naredili, bi pa policaje nad nami poslali user posted image smešno za zjokat

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.4.2008 0:37:20   
Peteršilj
bote tudi mogli pred občini taborit. user posted image user posted image

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.