|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
10.4.2008 10:57:33   
A-N-J-A
tinaaja-upam da se tvoj nekak dogovori in boste šli za cel tedenuser posted image

Zdele sem Eli rekla naj se mal z Borčkom igra,pa pravi da se ne bo in jo vprašam zakaj pa ne,ona pa zato ker sem tok lepauser posted image user posted image .
Mislim pa da je to letel na to da sem ji ravno čopke nardila,pa špange v glavo zapelauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.4.2008 12:20:45   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Zdele sem Eli rekla naj se mal z Borčkom igra,pa pravi da se ne bo in jo vprašam zakaj pa ne,ona pa zato ker sem tok lepauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  faca mala!

Tinaaja brez Brine definitivno nebi šla, če pa tvoj dobi dopust pa bi definitivno šlauser posted image  .

Punce jaz sem pa danes čist fučuser posted image . Nič se mi ne da, vse me boli, fuuuul sem utrujena,.... Skratka mislim, da je krivo tole vreme.
Pa Živa je teeeečnaaaa. Itak da je že ob 10:30 dol padla, ker jo ni bilo več za prenašat. in še zdaj spi. Zobki jo ful matrajo. Zdaj je dobila še drugo zgornjo enko in smo na 5-ih zobkih, raste pa ji še druga zgornja dvojka. Je ful boga, ker je dobila 3 zobke zdaj skoraj naenkrat. Upam, da bo pol vsaj nekaj časa mir.

Copatki za v vrtec a ima kateri v vrtcu ala shoo shooske al imate vsi ala superfit, ciciban copate? Mi čez 3 tedne začnemo z uvajanjem in se ne morem odločit, pa še vem ne, ali mi bodo sploh pustili izbiro.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
10.4.2008 12:30:04   
A-N-J-A
Copatki za v vrtec a ima kateri v vrtcu ala shoo shooske al imate vsi ala superfit, ciciban copate? Mi čez 3 tedne začnemo z uvajanjem in se ne morem odločit, pa še vem ne, ali mi bodo sploh pustili izbiro.

Mi smo meli ta prve dvoje Superfit,sem ji  hotla dat une mokasinčke z H&M-a pa je vzg.rekla da majo full hladno po tleh....in sem ji pol rajš Superfitke nabavla.Bor pa mislim da ne bo me teh trdih copat,ampak neki druzga,sem 99,9% prepričanauser posted image .

Ela ma pa zdaj doma in v vrtcu copatke od Alenke(sej to sem ti že rekla,se mi zdi???)in smo super zadovoljni.
Bom probala najdet kakšno slikco pa jo pripopam.

Ok,tole je edina slika k ma gor copate,ker ona je skoz bosa,mamo srečo že če ma sp.hlače in majco gor ker bi bla skoz nagauser posted image .Upam da se kaj vidi

user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 10.4.2008 12:40:12 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
10.4.2008 14:22:13   
erna14
sam slabo novico sporocim matia je se vedno na infuziji in se vnetje uses ma tko da so ga zdele odpeljali v operacijsko da mu prebijejo bobniceuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.4.2008 14:25:52   
urla
Matia - drži se. Zakaj mu bodo pa predrli bobniče, saj se načeloma sami? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.4.2008 14:28:31   
Pikca
user posted image sem se nasmejala Eliuser posted image

Pri naši Živi pa že opažam vpliv reklamuser posted image , v trgovini sploh ne teži za sladkarije, ampak mormo nujno kupit Actimel, ker je zdrav (in se ne da prepričat, da je recimo Ego al pa kakšen drug podoben jogurt isto).
Pa zadnjič je hotla za večerjo jest Kinder Pingui, sem rekla, da to ni preveč zdravo, pa prav "zakaj ne, sej ma mleko not"user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.4.2008 14:29:57   
Pikca
joj bogi Matiauser posted image  drži se, pa mami tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.4.2008 14:37:21   
Anonimen
za Matia in mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa je res faca user posted image
tinaaja  upam,da tvoj dobi dopust user posted image

skrat je zaspal ob 13.30 zdaj pa ze cakam kdaj bo sirena,pa namest,da bi se ucila tu gor skacemuser posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.4.2008 14:40:24   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

sam slabo novico sporocim matia je se vedno na infuziji in se vnetje uses ma tko da so ga zdele odpeljali v operacijsko da mu prebijejo bobniceuser posted image user posted image user posted image

Ojoj bogi mali pišek.Zakaj mu morjo pa bobnčke predretuser posted image ,to pa res ne razumem.

Pikca-naša tud skos teži za Actimel,pol ga pa komi popijeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.4.2008 14:57:23   
Pikca
Pikca-naša tud skos teži za Actimel,pol ga pa komi popije
isto...glavno, da kupimo, pol pa stoji v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.4.2008 15:04:39   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pikca-naša tud skos teži za Actimel,pol ga pa komi popije
isto...glavno, da kupimo, pol pa stoji v hladilnikuuser posted image

Jaz ji že v naprej povem,če ga bom odprla ga bo popila pa če eno uro žul.Sem kar vstrajnauser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.4.2008 15:13:35   
*sonchek*
Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.4.2008 15:39:40   
tinaaja
Joj, Matia in mami, bozcka user posted image Ma sem prav zalostna, da se to dogaja .. taki mali pikci, pa starsi zraven, k nic ne moremo user posted image En kos zdravilne enrgijo posiljava na obalo user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.4.2008 15:41:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Robeezke. Če še ne hodi sama, ji nikar ne kupuj cicibank ipd - se je ful težje plazit v njih. Mi smo jih kupili praktično za v kanto (prerastel preden je shodil).

Joooj, Thaiss, Matia, držta se!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.4.2008 15:43:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.4.2008 15:58:09   
Žabika
Matia: user posted image in koš user posted image !

Ostale in ostali: mejte se!

Aja, Anja, a je to Bor zraven na sliki???

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.4.2008 16:22:30   
A-N-J-A
Aja, Anja, a je to Bor zraven na sliki???

O ne madonca user posted image ,to je en fantek,ki je isto star kot Elauser posted image .Če bi bil pa tok velik,bi bla pa res krizauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.4.2008 17:15:39   
malička
Dober dan vsem skupaj po doooolgem času:),
Evo zdaj pa imamo nekaj časa da se javimo in napišemo kaj več....
vsem ki so praznovali svoje prve rojstne dneve vse  najboljše, brat vse za nazaj se mi zdi nemogoče ker je preveč vsega in enostavno premalo časa, služba vzame 8 ur in mala sanja vzame ostalih neka ur, ma polno je vsega in res premalo časa.
Sanja je prava mala navihanka in povsod je je polno naredila je prve korake in gre kar lepo sama  le rit je pretežka user posted image user posted image user posted image , ima 6 zobkov, dolga je 74 tehta 10.300g, strigli smo jo že dvakrat in zdaj ko smo jo začeli strič, ji lasje rastejo kot nori, povedati že zna veliko seveda ne prav ampak jo že razumemo kaj želi povedati, mama, ata, baba, deda, teta, botrci je ime kaja ona ji reče kaka, kaj je zna reč, papa, duda je dida, avto brbr, kuža je gogo, kura koko, muca ma, ne zna rečt pa ja pa če bi naštevala bi se najdlo še marsikaj, zdaj ko je v varstvu(zasebnem) je veliko bolj navezana na naju in je cela zmešana ko prideva iz službe, carta se zeloooooo rada lupčka tud da, nakloftat tud zna kar fajn, za lase cuka, prava mala faca res da no to je nekaj novega o nas lepo bodite za konec pa vam še nalimam par slikic, da jo vidite kaka pupa je že......
user posted image
to je njen novi tricikel, in je čist nora nanj
user posted image
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.4.2008 18:20:33   
m a j c i k a
Hej punce!!!!user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz se vam pridružujem po dooooooooooooolgem času, končno smo popravili naš računalnik, vmes smo prestali še selitev in vse kar sodi zraven,..

Drugače pa rastemo, rastemo, imamo šest zobkov, zdaj pa nas že kaka dva tedna mučijo štirice, točno en teden pred enim letom smo naredili prve korake, zdaj sicer že hodi, ni pa še čisto stabilna, ker se kar zalaufa in sploh nič ne pazi!!!!

Pa še par slikic, saj ste nas verjetno že čisto pozabile?!user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.4.2008 18:59:49   
A-N-J-A
Bemu mast,me je Tinaaja tok zrajcala z vozički,da sem spet enga kupilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.4.2008 19:15:25   
tinaaja

Bemu mast,me je Tinaaja tok zrajcala z vozički,da sem spet enga kupilauser posted image user posted image user posted image

jaaa????????? povej user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.4.2008 19:16:27   
dskubin
Čau pupe. Se na hitrco oglašam, da ne bom več med pogrešanimi. Vidim, da so se tudi druge Obalke že javile, no thaiss ste prebrale je upravičeno odsotna (pa še računalnik ji je crknu in ga bojo baje popravljali več kot mesec user posted image ), le tejčica se res že kar nekaj časa ni oglasila, pa to ni v njeni navadi.

Vreme je tudi pr nas zanič, tko da smo doma. Diti je spet imela par dni vročino in danes je dobila pikice, vročina pa je izmaglila. Zgleda isto kot zadnjič, tko da ima verjetno drugič v enem mesecu 5. bolezen user posted image A ni, da se to navadno ne ponavlja?

Spim kot v študentskih cajtih - malo nič, razlika je v tem, da si zdej ne morem privoščit popoldanskega počitka. Sigurno bojo posledice user posted image

Ne vzamem si časa za vsakodnevno oglašanje, ker sem vsak prosti trenutek izkoristila za barvanje Draževe sobice, no, zdej je vse pobarvano, samo še par dni za obrobit mi bo vzelo. Počasi se daleč pride user posted image - se pa moram potožit, da vzame veliko več časa, kot sem mislila na začetku. Evo par slikic za dokaz.

No, to je slikano s pograda, je ful slaba fotografija, ma se mi ni ljubilo postavljat tripoda. Sej, ko bo končano, bom pa naredila eno panoramsko sliko, da bo res lepo zgledalo.

user posted image

To je pa ponosni lastnik slikarije:

user posted image

Hecaš se user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.4.2008 19:19:14 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.4.2008 19:23:26   
A-N-J-A
Ne hecam se,lohk sam povem da ni Buggsteruser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.4.2008 19:36:10   
tinaaja

Ne hecam se,lohk sam povem da ni Buggsteruser posted image

povej... takoj! na raport

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
10.4.2008 19:36:41   
dskubin
Ampak is pa res faca. Nepopravljiva. Ampak sigurno nimaš rekorda. Sm po e-bayu enkrat brskala, pa je ena mamica prodajala že svoj 14. voziček v pol leta, ker z nobenim ni bla čisto zadovoljna in je iskala naprej. user posted image Zakaj pa jokaš? Sej unga, k ne boš rabla, boš pa prodala.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.4.2008 19:37:46 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
10.4.2008 19:38:57   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Ampak is pa res faca. Nepopravljiva. Ampak sigurno nimaš rekorda. Sm po e-bayu enkrat brskala, pa je ena mamica prodajala že svoj 14. voziček v pol leta, ker z nobenim ni bla čisto zadovoljna in je iskala naprej. user posted image Zakaj pa jokaš? Sej unga, k ne boš rabla, boš pa prodala.

...TASCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Adaptirano mleko
Sanikaa

Katero adaptirano mleko dajete otroku:

Aptamil (36%)

Novalac (22%)

Milumil (3%)

Hipp (14%)

Nestle Beba (5%)

drugo (19%)

Število vseh glasov: 314

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!