san
|
ja, perp kuham že od drugega dne, ko sem prišla iz P. v bistvu delam vse kot prej, sam se res dobro počutim. no edino pri pospravljanju se mal nazaj držim, pa raj mal rr pregledam glede 4 otroka, sem ravno rekla, mogoče čez ene 4 leta, samo v primeru, da bo ista babca zraven . ne sej se hecam, ampak nikol ne veš . sem pa drugač tud babci po porodu rekla, da z njo bi pa takoj še enkrat rodila (ponavadi sem po porodu rekla, nikol več ) aja, glede poroda, sej me je blo strah, ampak sem ta strah uspešno premagala in po tolikih letih pozabiš. no in s pomočjo res super babce, se tud ni ponovila zgodba, čeprav so mi rekli v P, da je 50 % možnosti, da se ponovi. zofy, a veš da mene tud daje , sam še ne smem zarad čišče . je še mal prisotna, zadnje dva dni res malo, ampak je. margetka, men so tud to-to krpice ok sadje jaz jem, no zaenkrat sem jedla banane, jabolka, hruške, ananas in jagode. jabolka olupim. pa ful pogrešam večje količine, pojem samo do dva sadeža dnevno, no jagod malo več. sem ugotovila, da mojag malega napenja po kosmičih čokoladnih poporodne vaje sem pridno delala, zdej pa ene par dni spet nisem, mal pozabim. kegla bi mogla mal več vadit, pa mi iz glave uide. ponoči sem ga sedaj previla enkrat, drugače ga nazadnje okoli polnoči in pol okoli šestih zjutraj. gaja, če ti albuma ne zbriše pošlji sporočilo administratorjem, pa ti ga bodo zbrisal, ker včasih šteka. kaka ponavadi po vsakem dojenju, no razen če ga napenja, pol malo manj. je pa kakec oker barve in kašast, ko ga napenja je pa zelankast pa malo sluzast, pa veliko manj ga je. azzura hvala za nasvet glede vate fiziološko jaz tud dajem vsaj 1 krat na dan, ponavadi zvečer, pa zjutraj dudo naš ima za zunaj, če se slučajno zbudi in še ni čas za hrano nasy, upam, da bo kmalu bolje in da se ti mastitis ne ponovi več florc, čestitke za napredek no, mi smo se danes ves dan potepali. od 11 pa do 16 - sva se vmes še enkrat podojila, pa pol še od 17 pa do sedaj. in danes prvič nisem kuhala, sva šla kar na ribice na trgu . no, zdej pa morm otroke spat dat
|