|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
9.4.2008 9:48:49   
Barbk
Ajde Spps začni farbat roza...kr ud uzad...user posted image  Jaz bi bila res rada roza. user posted image  Pa še kera verjetn....user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.4.2008 9:50:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ajde Spps začni farbat roza...kr ud uzad...user posted image  Jaz bi bila res rada roza. user posted image  Pa še kera verjetn....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma že najmanj dveuser posted image user posted image user posted image bo mnda res najboljš,da začnem barvat od vzadi naprej-sam pol sem jaz na vrsti pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.4.2008 11:15:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Čestitke novim user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostale gremo pa za vami user posted image . Moje user posted image  še ni, zdaj je že 43 dan user posted image (imam jo od 33 do 40 dni), če do konca tedna ne pride, pa bom vseeno poskusila s testom, sam da vidim pri čem sem, ker BT imam še vedno povišano (danes je bil 23 dan), pa nekaj je drugače, joške imam očitno povečane.

Ali katera ve kdaj se že na UZ vidi plodek?

Bodite pridne in user posted image user posted image user posted image user posted image
tasa.m držim pesti,da zagledašuser posted image  ,kakor si napisala ti kaže dobrouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.4.2008 11:46:26   
fragola
tejci01 dejmo k čakamo kako je stabo, danes brž po test in povejnam veselo novico!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 9.4.2008 11:47:10 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.4.2008 11:48:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

tejci01 dejmo k čakamo kako je stabo, danes brž po test in povejnam veselo novico!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes nobena aprilka ne šmirgla našga seznamauser posted image user posted image user posted image jaz še pa kr čaaakaam ,da bom lahko kakšno roziko pofarbala....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.4.2008 11:53:40   
liam
bi blo fino ja, če bi kaj na roza barvaliuser posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.4.2008 11:59:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

bi blo fino ja, če bi kaj na roza barvaliuser posted image ...
jaz danes od 6.30 čakam,da bom barvala rozike,pa mi nobena ne naredi tega veseljauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.4.2008 12:00:58   
tinč407
pozdravljene!

Ja, nič ne bo ta mesec! user posted image  
Danes je 18 dni od ovulacije, pa test ni pokazal nič! user posted image
user posted image  še vedno nimam in nič ne kaže na to, da bi jo kaj kmalu dobila.
Zdaj mi tak več nič ni jasno...
Bom se kar pod maj javila za borke in se borila dalje!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.4.2008 12:02:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pozdravljene!

Ja, nič ne bo ta mesec! user posted image  
Danes je 18 dni od ovulacije, pa test ni pokazal nič! user posted image
user posted image  še vedno nimam in nič ne kaže na to, da bi jo kaj kmalu dobila.
Zdaj mi tak več nič ni jasno...
Bom se kar pod maj javila za borke in se borila dalje!
kolk je pa tvoj najdaljši ciklus?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.4.2008 12:04:06   
liam
tinč407 držim pesti zate, da je premalo hormona pa ti zato ne pokaže tisti magični +user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.4.2008 12:06:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

tinč407 držim pesti zate, da je premalo hormona pa ti zato ne pokaže tisti magični +user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.4.2008 12:08:08   
tinč407
zdaj ko sem nehala z KT se mi zgleda še ni uredil. Pred kt pa je bil na 28 dni točen še pri uri!
Ampak ovulacijo pa sem imela 22.3. ziher, zato sem mislila, da se mi bo zdaj uredil zopet na 28 dni. Ker logično pa bi bilo. 22.3 + 14 dni

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.4.2008 12:09:02   
tinč407
Hvala!! user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz še malo upam, čeprav ne preveč

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.4.2008 12:12:21   
liam
pri meni je danes nekje 14 dni od ovulacije, ampak sem se odločila da počakam s testkom vsaj do ponedeljka, če me seveda ne bo prehitelauser posted image . Ampak sem polna optimizma ta mesec, tako da upamo na najboljše. Če pa ni ratalo, pa zaenkrat tudi nič hudega... bo pa mogoče maja. Saj pa sem komaj v drugem krogu sedaj in se res ne mislim nič veliko žret, če ne bi ratalo, ker s tem ne bom nič izboljšala situacije.

Želja je velika, ampak če bo treba malo počakat, bomo pač še malo počakali... upamo pa seveda na najboljše (beri: na magični +).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.4.2008 12:12:47   
spps

Hvala!! user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz še malo upam, čeprav ne preveč
dokler ne dobiš M-niti ni rečeno,da jo dobiš,in upam ,da je ne dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image  se nimaš kaj selit v maj.jasno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.4.2008 12:15:52   
tinč407
OK!! user posted image user posted image user posted image  Bom poslušala in te upoštevala in ostanem še borka v aprilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čeprav je zelo mala možnost, ta še vedno obstaja!! user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.4.2008 12:17:00   
pearl_shell
mene lahko pobaravate...ne roza, ampak modro...tetka me ni zgrešila. Testi so bli negativni, tko da sem jo neučakano danes pričakala - po nekaj dneh zamude.

vsem srečkam nosečkam vse dobro v user posted image , pa velik veselja!
tiste, ki čakate, pa držim pestke in navijam, da uspe še ta mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.4.2008 12:19:01   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.4.2008 12:19:58   
spps

OK!! user posted image user posted image user posted image  Bom poslušala in te upoštevala in ostanem še borka v aprilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čeprav je zelo mala možnost, ta še vedno obstaja!! user posted image user posted image user posted image
bolje išta nego ništauser posted image user posted image user posted image user posted image  še je pa vseen več od ničuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.4.2008 12:20:17   
pearl_shell
tinč, hvala...sem si kar zapela sijaj sijaj sončece user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.4.2008 12:20:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

mene lahko pobaravate...ne roza, ampak modro...tetka me ni zgrešila. Testi so bli negativni, tko da sem jo neučakano danes pričakala - po nekaj dneh zamude.

vsem srečkam nosečkam vse dobro v user posted image , pa velik veselja!
tiste, ki čakate, pa držim pestke in navijam, da uspe še ta mesec user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.4.2008 12:21:32   
tinč407
nothing's over til the fat lady sings user posted image user posted image user posted image
And the fat lady ain't singin' yet user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.4.2008 12:22:20   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

tinč, hvala...sem si kar zapela sijaj sijaj sončece user posted image

Malo pa pomaga kaj ne?  user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.4.2008 12:25:01   
tinč407
nič dame moje, moram vas zapustiti!
Grem nekaj skuhat, potem pa v službiko!
Uživajte!

Pa tiste ki je še niste doble user posted image   kar noge skup tiščite! mogoče pa je ne bo!
Tiste ki pa ste jo dobile, pa noge zopet narazen!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.4.2008 12:25:39   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

danes nobena aprilka ne šmirgla našga seznamauser posted image user posted image user posted image jaz še pa kr čaaakaam ,da bom lahko kakšno roziko pofarbala....user posted image user posted image user posted image

spps jaz bi ti z veseljem rekla, da me pobarvaj na roza, pa ne morem. Pa tudi slabo kaže. Jutri je z mojim ne pričakujema, vendar imam pa zdaj že tretji dan tak črn izcedek. V malih količinah, samo je tudi na hlačkah. user posted image  Sicer dokler je ni je upanje, da je vseeno ne bo. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.