špelin@
|
Zdaj se bom poskusila prebiti skozi vse vaše poste - ne mi zamerit, če bom kaj pomembnega spregledala Estrella*, MARTINA25, Čmrlika za pregled Naty*, suzy85, luštkana trebuščka edinaos, kaj boš zdaj s tole tvojo nesrečno bolniško? Za popi dit!! Aha, vidim, da si uredila Ponovno en velik za tvojo osebno zdravnico! zaradi kolegice se pa ne sekiraj Soncnica Sandra ***, ne me strašit s tem snegom kodrana, hvala za obširne informacije IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Za mano je sicer relativno prespana noč, ampak mislm, da je najina neki bolana, ker je bruhala ponoč . Ampak naj vam povem, da sm dobre volje, ker mi je včeri ena s foruma, ki je mela lani fuuul težko izkušnjo, sporočila, da so spet v pričakovanju . Sicer ne bom omenjala nicka, ker se mi ne zdi fer, ampak sem res tolk vesela, ko zvem kej tazga . Aja pa tole...včeri sm zvedla za eno, ki je prejšn teden rodila drugega otroka. In to doma ! Ampak čist neplanirano... prvi porod je mela težek in se je bala it prehitro v P, da ne bi blo treba ležat predolgo. Tko da se je odločla, da bo popadke doma pač prehodila... in nazadnje ni blo več časa za it, tko da je rodila doma, potem so ju pa z rešilcem odpeljali v P. Ampak sta obe čist vredu, tko da sta ble baje že tud zuni . Mislm, kaj se vse ljudem zgodi a? Slište punce, ne predolgo odlašat, pa čakat s popadki na 3 minute ! Najprej in za neimenovano forumovko. Roditi doma... Ne me strašit!!! Naty*, kako je s ?? ****, prekleta migrena Zdrži jana81, za avto. Aja, drug teden grem z veliko piko z ZD Celje, te kontaktiram za natančen opis poti MARTINA25, o narkomansko prešpikanih rokah: še dobro, da ni poletje... Sporoči, kako je s cukrom!! TamaraJ, tebe pa v vsem tvojem delu sploh več ne dohajam katy82, aurora28, kaj je zdaj s temle vajinim bruhanjem GoYa, IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika - jaz pa grem rodit........ špelin@ moj ctg- je mimo -odpustnico prosim in to hitro......... A BI TI RADA, DA ME RES KAP SUNE??? IZVIRNO SPOROČILO: Katina Zjutraj sem imela GP, imeli smo UZ in premerili našega , ki še vedno prehiteva. Trenutna ocenjena teža je 2890g. Vse ostale mere približno enako kot prej odstopajo od povprečja. Poslali so me še v laboratorij dat urin - v njem so sledovi beljakovin. O čakanju na izvide v laboratoriju ne bom izgubljala besed. Danes mi je G povedala, kakšna je naša realna slika. Žal ne znajo napovedat ali se lahko zgodi zgodba od Naje31. Odslej bom imela preglede na 1 t. Naslednjič 15.4. imam tudi že CTG, zopet pregled urina na beljakovine, kri za pregled železa in napotitev v P na posvet z dr., ki se ukvarja s sladkornicami. Še včeraj sem trdila, da bi rada opravila vse s seznama, danes pa si želim le to, da dočakamo zdravega in živega , pa čeprav jutri. Dobila sem tudi tabelo za beleženje gibov in namig, da verjetno ne bodo čakali do PDP. Kaj več zvem naslednji teden. Popoldan sem opravila tudi pregled za krčne žile. Vidnih nimam, datum za UZ dobim po pošti. Povili so mi noge in pravijo, da moram to početi vsak dan. Se bom potrudila. Jutri šibam na ONKO dat kri, pa pokazat dnevnik z meritvami k sestram v diabetološki. Drži se, zlata moja IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin hvala bogu da je vse vredu... ti pa rečem kapo dol..jst bi se že 50x usrala vmes in pobegnila iz bolnice..ne da se bojim igel, ampak to kar si opisala da ti je šaril po zapestju in to 2x....halo???? men se utrga... dobesedno. Moj je imel ponoči more od tega - pa računaj, da je bil pri treh (no, dveh porodih) ves čas prisoten, ampak pravi, da je bilo to hujše... Ampak imam visok prag tolerance za bolečino, zato že pozabljam na vse skupaj Aja, na netu sem v povezavi s povišanim D-dimerjem našla tole KLIK in mi je rahlo rit skup stisnilo Bom poskušala pozabit. Jao, mene sramna kost noooroooo boliiiii Pa še na CSD se moram odvleči In še v laboratorij bo treba, da dam kri za toxo Pa da ne pozabim povedati še tole: čisto vse osebje v KC in porodnišnici (od strežnic, sester, zdravnikov,...) je bilo izredno prijazno, toplo, pripravljeno na pogovor, naravnost enkratno Ne najdem besed, ki bi jih vse lahko pohvalile
|