klepetka
|
evo ,ne bom kar tako odnehala danes pa pejmo po vrsti najprej vsi slavljenčki preteklih dni ,vse lepo ob mini rojstnih dnevih nana,super ste na slikah.iN prav fejst si ,tolk da veš,tako da se komot še slikaš. DA ti povem ,da sem se ti čisto drugačno predstavljala;tako rdečelasko ,ostriženo na kratko.Pojma nima od kje mi ta ideja .Luka je pa čista kopija očk,se mi zdi. mml,Lanin refluks je bolje.Sicer še poliva ,kakšen dan manj ,kakšen več,amapk bo.So nam po kontroli ukinili ranital. ,da je MAnca ok. lusal,objemček za vas trenutno samske punce.PA saj bo hitro čas minil do vrnitve vašega očka.Mimogrede,zelo lepo napisana tvoja zgodba v super mami.Sem jo z veseljem prebrala.Sem šla prav nalašč včeraj kupit revijo,ker si enkart omenila ,ad bo v aprilski mami. varčevanje ;pri nas imata tako Maruša kot Domen že od rojstvaodprt račun ,na katerega polagamo mesečno vsakemu 20e.In atko bom tudi Lani odprala račun in isto bo šlo mesečno 20€ gor. katee,upam in želim ti ,da se tvoja starša pobotata.Glej ,pri nas se moja dva nista skoraj nikol ,ampak res skoraj nikol skrega la,ampak je pa vemes prišla bolezen i n je ati po tej hudi bolezni zel ona hitro umrl.Tako da te po eni strani čisto razumem.KEr očitno nekaj mora priti vmes slikanje ;jaz se tud zeloo nerada slikam ,in posledično nimam skoraj nobene moje slike .Zelo rada pa slikam druge,to pa ja kreganje s partnerji;midva se v bistvu ne skregava ,baje da edino jaz rada včasih potečnarim.Če pa se že kdaj ,pa hitro zgladiva spor.Saj menda da za zdrav odnos da mora bit tud kreganje ,vsaj tako pravijo TRIŠ,pridna ti ,da si že vse rože nasadila.JAz nisem še nič ,ekr pojma nimam kaj bom dala na balkone .Rada bi kaj drugačnega ,kot standard vsako leto. suny morning,frizura je pomembna .Cuker tale vaša Neja. Mi se gremo pa jutri za osebno slikat. mala pikica ,oranžna je tudi meni zelo lepa fasada,sploh v kombinaciji s sivo . Super tele slikce z Gašperjem in LAuro dašabina ,tebi oz.vam je pa res luštno:same fešte .Čeprav je pripravljanja en kup. ljubljana ,lepi ste ,vsi skupaj lunca ,ojej ,tole pa je bil Pinin pogled na uradni slikci.NA tadrugi ,na taprvi pa prav nič prestrašena -lepa bibika sunny,glede kompliciranja pri prvem ,drugem ,.. otroku;jaz sem že ena izmed tistih ,k i pri vsakem otroku bolj komplicira:Pri Maruši ništa kompliciranja ,potem pa zmeraj malo bolj urssy ,z Lano obe močno stiskava pesti za v četrtek , da bo vse ok z Vivien.Prav mala damica je vaney,tudi jaz sem kar veliko sama z otroci in to že 10 let ,ker mož kar precej dela.Ima d.o.o pa kar mora bit prisoten.JE pa re s,da je zdajle pri lAni veliko več doma in bolj je vključen v vzgojo,ampak to po lastni želji.TE pa popolnoma razumem ,ja ,in ti želim da se zadeve porihtajo tako ,da bo za vse tri prav.IN pogovor v tej smeri kaže ,da se zadeve premikajo na pozitivno . sonček balonček,da so se vsaj krči umirili,polivanje bo pa tud že še.In res lepo Maruša napreduje ,le tako naprej .PA ste kaj dobili ranital tud vi? ursulina ,tole pa je pravi pozer ,ja.Mišice tud precej pridejo do izraza. Fleten fantina ,ni kaj katee,danes smo dobro opravili.Vse bp. obrigit, da špelca uživa v čebru.Ampak tvoj pa ima ideje ,da bo čebriček namenjen kasneje kisanju repe .Ja ,naj se združi prijetno s koristnim ,kajne Danes smo bili pa prvič v Supernovi,in tudi jaz sem iskala previjalnico .Ampak res žalostno da niso pomislili že v štartu na to. Domnu sem kupila crokske in je tako dober,ko tista suha noga v teh šlapah hodi.Sem se mu tako nasmejala .Ampak hodi v njih ful lepo. PA v city parku smo bili(mml,si potem se odločila in šla,da če se nismo celo kje srečali;mi sm obili ob 14.30) Imela sem namen nakupiti vse kar rabim za v akvarij,ker mi še vedno prazen stoji.Ker pa teh zadev ni malo,vse od filtrov ,do peska ,rastlin ,nekih preparatov,.. smo potem ugotovili ,da bolje da sploh ne zaćnemo zbirat,ker se je Domen že vsega naveličal in ker je postajal čedalje bolj živahen ,zato bomo šli rajši v nedeljo še enkart v Ljubljano;zdaj ko smo prebili led. Smo pa LAni kupili eno tako lepo kapico hello kity.PA ji tako lepo paše. dovolj za danes ,grem spat.Jutri pa nadaljujem. lahko noč