|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
8.4.2008 15:43:21   
raja
Evo še ena iz seznama odpisanih.

No saj bom bolj pridna, ampak smo sredi seljenja pa v hiši še nimamo interneta. Trenutno sem na obisku pri sestri pa sem na hitro smuknila pogledat kaj se dogaja tukaj na RR.

Vidim, da ste ve zelo pridne v klepetanju sploh v teh deževnih dneh, bom zgodbe in prigode za nazaj prebrala, ko spet pridem do interneta.

Drugače smo uredu, danes praznujemo 3 mesece, (HVALA ZA VSE ČESTITKE!!!!) in jutri imamo spet posvetovalnico in verjetno dobimo prvo pikico, me je kar strah, ker ta velik je vedno po cepljenju imel reakcijo (visoka vročina, sitnarjenje...), upam, da jo bomo tokrat dobro odnesili.

Ursalina tvoj Lenar je en velik cuker, res!!!!

Drage januarčice uživajte, upam, da čim prej posije sonček in pazite nase in svoje zakladke!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.4.2008 16:38:33   
nana35
ursulina,vaš mali je že pravi korenjak,ima že prave klobasice na rokahuser posted image .Moj Klemen že tudi poskuša prijemati igračke,pa veliko se pogovarja z njimi.

Klemen že tudi pase kravice,a ne preveč navdušeno,a je že bolje kot prej,ko sploh ni hotel.

martinca,super da je vse ok,bogi Patrik,ga je sestra želela prerešetat z injekcijo,še dobro da se je pediatrinji zasmilil.
Ti se pa čisto resno pripravljaš na zakon...

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.4.2008 17:08:22   
ursulina
nana, te klobasice mi raje tretiramo kot mišice user posted image  user posted image  user posted image
na nogicah pa zanje ni izgovorov user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.4.2008 17:13:56   
mala pikica
Oh, ve zasvojenke z RR-om, zdaj pa mi boste dale branja z vsem čvekanjem, ki ste ga danes načvekale user posted image Grem raje prej jest in potem vse to brat, imam 3 ali celo 4 strani... To se je treba prej dobro najesti user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.4.2008 18:12:55   
Anchikaa
Dan.
Se malo spet javljamo.Smo imeli kar pester vikend.V soboto sma bila z mojim v Velenju,se je brat moj selil.Sta šla z njegovo narazen,6let sta bla skupaj,zdaj pa to.Malo sem žalostna ampak on že ve kaj dela.Reko mi je da ona ni pripravljena met otrok,on pa si jih zelo želi.Pa saj bo.Mala je bila tisti cajt pri 3 babici,pa je bila zelo pridna.

Ja moja2 sta tudi ločena in to mislim da je zdaj 7let.Ati je imel drugo,mama je zvedla pa sta se ločila.JA kaj čemo,smo mogli skozi dat to.

Počasi se bomo mi tudi odločili in šli k župniku in se zmenli za krst,enkrat v maju bo,upam samo da bo toplo.

Joj,kaki srčki so vsi januarčki,ampak Martinca,a ti si Patriku sadila laske??user posted image user posted image No saj Daša jih tut ma lepe,ampak posebej dolgi so zadaj,spredaj pa so zdaj postali malo temnejši,tak da je videt da jih ma,da ni pleškec mali.user posted image

Zdaj malena uživa v svojem raju z igračkami in se pogovarja z njimi,ampak vsake tolko se malo zadere na njih ker se ne oglašajo nazaj.

Sem se mogla danes res na glas zasmejat,ko sem ji kazala jezik.Tak jo je fasciniralo,da se je res na glas zasmejala in če ne bi imela ušes bi se naokrog smejala.

Urssy držima z Dašo pestke da bo z Vivien vse ok,ampak nisem zasledila kaj bi bilo narobe??

Sem dala spet nekaj slikic v album naše male mis.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.4.2008 19:50:47   
nana35
ursulina,Klemen ima tudi take mišiceuser posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.4.2008 20:54:46   
katee
Se vidi, da vse kopate in rihtate user posted image za spat. Moj pa že pančka, jaz grem pa še malo TV gledat.

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.4.2008 21:26:48   
mala pikica
Gašper že tudi panka, zdaj vas pa na hitro preberem... Sem dolgo jedla, ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

A nismo vse zasvojene? Jaz tud gror skočim, čim imam 5 sekund časa.

KAKO MI JE TALE STAVEK ZNAN

user posted image user posted image user posted image

Še ena v klubu zasvojenk user posted image

mml jaz sem tudi včeraj razmišljala o beniki, je že dolgo ni bilo med nami. Upam, da je z njimi vse v redu.

ursulina Lenart pa je pravi kodrček user posted image Pa lepo pase kravice. nana Gašper jih tudi ni hotel pasti, zdaj pa sem ugotovila, če mu dam kakšen povšterček pod trebušček, je veliko boljše. Počasi pa mislim, da se bo tudi brez navadil.

martinca čimbolj uživaj v vsem pripravljanju na poroko. Meni je to bil ful lep čas, tako kot nosečnost user posted image

nalin te pokončne igračke so res fajn, sploh ko ga obrnem na trebušček, jih zelo lepo vidi, malo še počakamo, pa bo že segel z rokico za njimi user posted image

Naši sončki pa res uživajo na teh svojih igriščih. dašabina Miha vidim je kar zaspal zraven user posted image

mml mlekca več ni pri vas? Sem zdaj ugotavljala, da nas že kar precej daje dodatek, nekaj pa je tudi takšnih, ki sploh več nimajo svojega mlekca. Mislim, da ga bo pri nas tudi kmalu zmanjkalo user posted image

urssyy Vivien pa je prava lepotička, ima to po mamici user posted image Pa še enkrat user posted image za v četrtek.

štajerske klepetulje in kofetkarce kaj bi vam odgovarjalo v petek v europarku?

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 8.4.2008 21:27:00 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.4.2008 21:47:28   
mala pikica
Moram vam pokazat, kako so ti naši mali sončki zlati. Sem že zjutraj omenila, da gremo na obisk k Lauri (hčerkica od sestrične). Lahko vidite, kako sta uživala (beri se lupčkala) z Gašperjem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Malo so zmigane slikice, se vidi, kako so otročki aktivni, ker so vse igračke zelo 'čiste' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.4.2008 22:28:05   
klepetka
živjo punce moje

jaz sem spet mobilna .

Po daljši odsotnosti iz Rr sem ugotovila ,da sem odvisnica ...hm,ne vem katere kategorijeuser posted image user posted image .
Zdajle vas v bistvu samo pozdravim ,jutri vas pa preberem za nazaj in pokomentiram ;vidim ,da bom imela veliko delauser posted image

lep večer

aja ,samo to za zdaj

katee,tebi pa en velikuser posted image .
Vidiš ,to se pa zgodi ,če se delam  preveč pametnouser posted image user posted image .Moj user posted image   ti je zelo hvaleženuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.4.2008 22:36:51   
sani1
No pa da se še jaz malo oglasim.
Sem imela spomladansko čistilno akcijo. Sem pospravljala kot nora. Vse od a do ž ampak še kar nisem gotova. Si sploh ne znam predstavljat če bi imela hišo.Po mojem bi rabila en mesec da bi vse naredila potem pa bi lahko začela od začetka...user posted image user posted image user posted image

Nisem prebrala čisto vsega ampak sunny pod tistim je bil seveda user posted image ...

Hvala za informacijo o tem lončku jaz sem si pa dva lončka sebo vzela. No pa sej je v končno fazi isto...

Drugače smo pa mi dobro. Danes je moj šel iskat slike in kaj so mi naredili. Razvili so mi vse duplo. Tako da sem namesto 120 slik dobila 240 slik. In bo šel jutri nazaj, da bo videl če se da kaj reklamirati. Noro...user posted image   Sem pa rekla, da če ni malo pogledal koliko je plačal pa je rekel kaj pa vem kolko stanejo slike in glede na količino se mu niti ni zdelo veliko....Kar je res... No sej v končni fazi bomo pa kakšno babicam dali pa bo....

No grem zdej spat, ker že komaj tipkam...
Lahko noč...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.4.2008 22:39:03   
nana35
mala pikica,po moje nisi tako dolgo jedlauser posted image ,ti povem kaj si delala??Gašperja si kopala,potem pa gledala BB!Jaz tudi!
Benika pa je pisala na eni drugi temi,mislim,da sem še včeraj nekaj zasledila.
Meni v petek odgovarja.

Gašper in Laura pa sta res prava srčka na teh slikah.

Klemen je bil danes 2x v svojem igralnem centru ful dolgo.Drugič je bil dve uri,vmes pa še zaspal,pa se spet igral.Zdaj si že z rokico večkrat vklopi tisto reč,ki igra,ko malo močneje vdariš po njej.Tiste ki imate Tiny love igralni center boste že vedele.Pa kupila sem disperzijsko posodico za shranjevanje.Ko sem tako rekla,je teta takoj vedela...

Klepetka,pozdravljena nazaj...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 8.4.2008 22:40:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.4.2008 22:40:20   
obrigit
Joj zasvojenke sem vas komaj prebrala.
Mala pikica blo bi super da vas spoznam ker sem prejšnjič prešvicala.Ali lahko pride ati zraven?Se naji drži ko klopuser posted image hoče vse not spravit.

Limma mi smo Špelo nekaj časa držali pokonci od 18 do 20 je sledilo kopanje in zvečer ji vedno dam flašo da se dobro naje. Se je navadla tega ritma in spi ko polhek do 6 zjutraj. Poskusi mogoče pa bo šlo.

Ste tak luškani vsi na slikicah da je joj.

Upam da bo jutri malo lepše vreme,pri nas je cel dan nekaj rosilo in nisem imela neke volje za ven.

Sem v album prilimala Špelo kako uživa v čebru.Ati pa pravi zdaj se Špela not kopa pol pa se bo repa kisalauser posted image .

Lepe sanje vsem in nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.4.2008 22:43:05   
nana35
Obrigit,mi imamo isto sedežno...no po barvi in materialu,mogoče je pa celo ista...

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.4.2008 23:00:05   
obrigit
Nana midva sma jo kupla v lesnini in je full fajn, zdaj imamo pa še pojstlo ven potegnjeno da se lahko vsi trije valjamo po njej user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 23:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu obrigit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.4.2008 0:41:21   
klepetka
evo ,ne bom kar tako odnehala danesuser posted image

pa pejmo po vrsti

najprej vsi slavljenčki preteklih dni ,vse lepo ob mini rojstnih dnevih
nana,super ste na slikah.iN prav fejst si ,tolk da veš,tako da se komot še slikaš.user posted image DA ti povem ,da sem se ti čisto drugačno predstavljala;tako rdečelasko ,ostriženo na kratko.Pojma nima od kje mi ta idejauser posted image .Luka je pa  čista kopija očk,se mi zdi.

mml,Lanin refluks je bolje.Sicer še poliva ,kakšen dan manj ,kakšen več,amapk bo.So nam po kontroli ukinili ranital.
user posted image ,da je MAnca ok.

lusal,objemček za vas trenutno samske punce.PA saj bo hitro čas minil do vrnitve vašega očka.Mimogrede,zelo lepo napisana tvoja zgodba v super mami.Sem jo z veseljem prebrala.Sem šla prav nalašč včeraj kupit revijo,ker si enkart omenila ,ad bo v aprilski mami.

varčevanje ;pri nas imata tako Maruša kot Domen  že od rojstvaodprt račun ,na katerega polagamo mesečno vsakemu 20e.In atko bom tudi Lani odprala račun in isto bo šlo mesečno 20€ gor.

katee,upam  in želim ti ,da se tvoja starša pobotata.Glej ,pri nas se moja dva nista  skoraj nikol ,ampak res skoraj nikol skrega la,ampak je pa vemes prišla bolezen i n je ati po tej hudi bolezni zel ona hitro umrl.Tako da te po eni strani čisto razumem.KEr očitno nekaj mora priti vmes user posted image

slikanje ;jaz se tud zeloo nerada slikam ,in posledično nimam skoraj nobene moje slike .Zelo rada pa slikam druge,to pa ja

kreganje s partnerji;midva se v bistvu ne skregava ,baje da edino jaz rada včasih potečnarim.Če pa se že kdaj ,pa hitro zgladiva spor.Saj menda da za zdrav odnos da mora bit tud kreganje ,vsaj tako pravijo

TRIŠ,pridna ti ,da si že vse rože nasadila.JAz nisem še nič ,ekr pojma nimam kaj bom dala na balkone .Rada bi kaj drugačnega ,kot standard vsako leto.

suny morning,frizura je pomembnauser posted image .Cuker tale vaša Neja.user posted image Mi se gremo pa jutri za osebno slikat.

mala pikica ,oranžna je tudi meni  zelo lepa fasada,sploh v kombinaciji s sivouser posted image .
Super tele slikce  z Gašperjem in LAurouser posted image user posted image

dašabina ,tebi oz.vam je pa res luštno:same fešteuser posted image .Čeprav je pripravljanja en
kup.
ljubljana ,lepi ste ,vsi skupajuser posted image

lunca ,ojej ,tole pa je bil Pinin pogled na uradni slikci.NA tadrugi ,na taprvi pa prav nič prestrašena -lepa bibikauser posted image

sunny,glede kompliciranja pri prvem ,drugem ,.. otroku;jaz sem že ena izmed tistih ,k i pri vsakem otroku bolj komplicira:Pri Maruši ništa kompliciranja ,potem pa zmeraj malo boljuser posted image user posted image

urssy ,z Lano obe močno stiskava pesti za v četrtek , da bo vse ok z Vivien.Prav mala damica je

vaney,tudi jaz sem kar veliko sama z otroci in to že 10 let ,ker mož kar precej dela.Ima d.o.o pa kar mora bit prisoten.JE pa re s,da je zdajle pri lAni veliko več doma in bolj je vključen v vzgojo,ampak to po lastni želji.TE pa popolnoma razumem ,ja ,in ti želim da se zadeve porihtajo tako ,da bo za vse tri prav.IN pogovor v tej smeri kaže ,da se zadeve premikajo na pozitivno .user posted image

sonček balonček,da so se vsaj krči umirili,polivanje bo pa tud že še.In res lepo Maruša napreduje ,le tako naprejuser posted image .PA ste kaj dobili ranital tud vi?

ursulina ,tole pa je pravi  pozer ,ja.Mišice tud precej pridejo do izraza.user posted image Fleten fantina ,ni kajuser posted image

katee,danes smo  dobro opravili.Vse bp.user posted image user posted image

obrigit,user posted image da špelca uživa v čebru.Ampak tvoj pa ima ideje ,da bo čebriček namenjen kasneje kisanju repeuser posted image user posted image .Ja ,naj se združi prijetno s koristnim ,kajne
user posted image

Danes smo bili pa prvič v Supernovi,in tudi jaz sem iskala previjalnico user posted image .Ampak res žalostno da niso pomislili že v štartu na to.

Domnu sem kupila crokske in je tako dober,ko tista suha noga v teh šlapah hodi.Sem se mu tako nasmejalauser posted image .Ampak hodi v njih ful lepo.
PA v city parku smo bili(mml,si potem se odločila in šla,da če se nismo celo kje srečali;mi sm obili ob 14.30)

Imela sem namen nakupiti vse kar rabim za v akvarij,ker mi še vedno prazen stoji.Ker pa teh zadev ni malo,vse od filtrov ,do peska ,rastlin ,nekih preparatov,..  smo potem ugotovili ,da bolje da sploh ne zaćnemo zbirat,ker se   je Domen že vsega naveličal in ker je postajal čedalje bolj živahen ,zato  bomo šli rajši v nedeljo še enkart v Ljubljano;zdaj ko smo prebili led.user posted image

Smo pa LAni kupili eno tako lepo kapico hello kity.PA ji tako lepo paše.user posted image

dovolj za danes ,grem spat.Jutri pa nadaljujem.
lahko noč

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.4.2008 1:20:42   
benika
Dober večer oz. še malo, pa bo dobro jutrouser posted image .

Pokorno in z vso ponižnostjo se javljam na  prvi peron. Naj najprej obrazložim, zakaj me kar nekaj časa ni bilo tule na tej temi. Razlog je čisto preprost...enostavno ste prehitre zameuser posted image  Nehala sem vas brat tam nekje na 110 strani, potem mi pa ni več zneslo. Sem se že odločila, da preneham sodelovat na tej temi, pa enostavno ne gre. Me je kar povleklo sem.

Prej sem na hitro preletela zadnjih 30 strani, da se mi sedaj vsaj malce sanja, o čem so tekle debate.

Najprej Čestitke vsemvašim malčkom, ki so zakorakali v nov mesec, še posebej pa iskrene čestitke vsem mamicam, ki so 1 leto starejše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je katera bolana oz. je bolan mali škratek....potem se čimprej pozdravite.

Nisem zasledila, a ste se mogoče menile o kakšnem bližnjem srečanju? Če se niste, bi se pa mogoče Gorenjke lahko en dan zmenile za kofe.

Sedaj pa še naše dogodivščine.

Jakob je še vedno pravi mali car doma. Razvajen je za znoret in do pred nekaj dni nazaj se je valjal samo po naročjih. Takoj ko smo ga odložili je bil že jok, in posledično nisem mogla naredit nič, še po RR-ju nisem mogla skakatuser posted image  No, ker pa se pri nas stvari rade obrnejo se je tudi Jakob začel malce samostojno zabavat in odkril je čare igralnega centra. Hvala boguuser posted image user posted image user posted image  Šele sedaj vidim, kako lepo je imeti 2 prosti rokiuser posted image  Spanje je še vedno na nivoju;zaspi okoli 22h in se zbudi okoli 8. ure zjutrajuser posted image user posted image user posted image Moj zlati sinekuser posted image

Poročilo iz Stomatološke klinike; ustnica lepa, prizadevali se bodo, da bo operiran pred dopusti.

Poročilo iz ORL; to je pa malce druga zadeva. Ravno včeraj smo imeli ponovno kontrolo. Zopet smo dali skoz 3 vrste pregledov in sluh je zopet oz. še vedno za  user posted image . Sliši cca. 50%, kar je pa še vedno boljše kot 0, a ne? No, zdravnica nas je tokrat poslala po ušesne olive (pa ne se smejat, tako piše na napotnici)user posted image . To so modelčki otrokovega ušeska, ki pripomorejo, da zvok pride v sluhovod ter na podlagi katerega bodo potem izdelali slušni aparatek. Jah, obdarjeni bomo žal s tem user posted image . Ampak sej bo bolš.

Ne vem katera je pisala, da bi lahko iz svojih izpadajočih las naredila blazino? No, iz mojih bi lahko naredila kovtr 200x200user posted image  Mislim, v šopih mi letijo iz glave. Katastrofa.

Če katero zanima, nekaj novejših slikic naših otrok najdete v mojem albumu (link je v podpisu).

To naj bo zaenkrat vse, sedaj pa obljubim, da bom bolj pogosta gostja tule gor.

OO, najpomembnejše sem pa izpustila.....TETA BOOOOOOOOOOOOOOOMuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moja draga sestrica, tudi RR-jevka (Špelka12), bo kar dvojna mamica. Po dolgih letih truda, pregledov, špikanja, jima je končno uspelo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.4.2008 8:02:01   
vaney
dobro jutro.

pa ne mi rečt, da sem to jutro prva (razen ponočnjakinjuser posted image ).
Anže je danes idealno spal od 21.20 do 7h, jaz pa z njim. Nisem se niti premaknila, dokler ni user posted image prišel iz nočne in sva se oba zbudila. Zdaj se pa Anže zabava z medvedki na ležalniku in jim razlaga "gu". Kako so zabavni, ko se igrajouser posted image

klepetka, lepo, da si se spet oglasila, zdaj pa bodi bolj redni gost tukaj.

benika, tudi od tebe lepo, da si se oglasila, Jakob je pa pravi srčekuser posted image

jaz grem pa danes k oni gospe tukaj blizu, ki šiva za otroške trgovine, pa tudi doma prodaja. je pa zelo kvalitetno in precej poceni (se mi ne splača v kik vozit).

sunny, vi imate pa v Straži eno gospo, ki šiva za BC in Pikapolonico, pa tudi doma prodaja precej cenejše. Nekaj na S... se imenuje njena trgovina oz. karkoli že ima (še nisem bila tam, mi je včeraj ena kolegica povedala).

zdaj grem pa jest....lep dan vsem mamicam, sončkom, atijem...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.4.2008 8:08:38   
Lunca1
Jutro. A sem res prva gor, pa je ura že osem.user posted image

Vse pogrešane, lepo da ste se javile.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.4.2008 8:09:21   
Lunca1
Vaney ti me pa zadnje čase prehitevaš.user posted image
A za gorenjsko tudi veš za kakšno tako teto?

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 9.4.2008 8:10:31 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.4.2008 8:24:26   
dašabina
Živjo, punce in hvala za vse čestitke, Maši so prav všeč vse te lepe slikice...Sta čisto obsedeni obe punci s temi zadevicami, in ker bolj obvladata računalnik že kot mami, sta si naredili kar datoteke...
Ne boste verjele, danes pa praznuje moja prvorojenka ANA - draga hčerka, postala si najstnica in bodi še naprej takšno sonce user posted image user posted image user posted image
Vse naj naj tudi vsem za trimesečnico user posted image user posted image user posted image

Benika me veseli, da je z Jakobom boljše, nič hudega če bo imel aparat, glavno da bo slišal.
Klepetka te pa moram pohvalit kako vsaki poimensko odogovoriš, jaz si še zapomnem ne kaj vse klepetamo tukaj, res pohvalno...
Kar pa se tiče pripravljanja fešt, prav uživam v tem, samo da mi nekdo popazi na Mihca pa gre...
Je pa Maša danes zakuhala, pa ima v petek nastop z baletom in hip hopom, v soboto pa rd zabavo, molim, da zvozi, danes je doma ostala...
Aha, pogledala sem DM plenice, nimajo trakca za raztegovat...
Naš Miha tudi sedaj približno en teden lepše spi - to pomeni, da po nočnem hranjenju (1x ali 2x) zaspi nazaj, nekaj časa se je kar pogovarjal in čul še nekaj časa. Imam pa hecen problem, ker ko se dojiva ponoči, jaz zraven zaspim in sploh ne vem, koliko časa se doji in kako intenzivno. Se mi zdi, če bi imela jaz oči odprte, bi se mogoče hranila samo 1x na noč...
Uživajte...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.4.2008 8:26:59   
dašabina
Sem malo gledala albumčke, ste prav fini vsi.
kako pa je vivien, pošiljamo objemček, če je še kdo bolan, pozdravite se user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.4.2008 8:34:24   
Lunca1
Ana in Daša čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.4.2008 8:36:37   
klepetka
jutro

vaney,Dobro je potegnil danes Anžeuser posted image .Pri nas ni bilo tak oidealno.Dva obroka vmes.KAr pa končno tud ni tako slabo.user posted image

dašabina ,a pri vas ste tud plesni;pri nas imamo tud vedno kak nastop ,tako mažoretnega kot plesnega.Zdaj pa je nekaj rekla ,da bi hodila še k hip-hopu(uči jih Denis iz Game over al kaj je že),samo bi blo pa kar mal opreveč ,se mi zdi .
Pa vse najboljše želim  tvoji najstnici

benika ,
lep oda si se oglasila.Te pa čist razumem ,da ne slediš ,ker jaz sem zdajle 5 dni manjkala na RRuser posted image ,pa sem imela včeraj ohoho delauser posted image .Če ti bo znesl o,se pa le večkart oglasi.
JAkob kje pa pravi šarmer,in važno da sliši vsaj nekaj.Kot praviš ,boljše malo kot nič.

Zdaj je pa že bujenje na vrsti,me Lana kliče.

lp

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?