|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stanovanje ali avto
8.4.2008 16:26:48   
smejčica
Pozdravljeni, zanima me sledeče..

s fantom imava možnost kupiti dober avto po dokaj ugodni ceni (sedaj imava 15 let starega, vendar še vedno dobro ohranjen).  Želiva pa si urediti stanovanje, kar bi bi bilo možno prihodnje leto, če ne bi kupila avta.
Sedaj sicer imava zgornjo nadstropje v hiši, vendar sta to dve sobi, brez kopalnice, kuhinje, otroške sobe.

Oba si sicer bol želiva stanovanja, vendar glede na to, da imava 4 mesečno punčko, staremu avtu ne zaupama najbolj.

Kaj bi vi storili na najinem mestu? Uredili stanovanje in imeli še kakšna 3 leta star avto, ali bi menjali avto in počakali s stanovanjem.

Hvala za odgovore,
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stanovanje ali avto
8.4.2008 16:29:13   
baguSka
Definitivno stanovanje. Avto lahko pocaka ali se kupi nekaj cenejsega.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 16:29:59   
Lunc_a
Kaj ti je bolj pomembno??da ste v hiši brez kopalnice,kuhinje itd.
če je z avtom vse ok,potem.po ugodni ceni pa boste kupili tudi čez 3 leta ne vidim smisla ,da bi zdaj kupili avto

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 16:36:46   
Muca Copatarica
Govorim zase....
Stanovanje.....avto lahko še počaka.
Ti pa veš sama, kaj ti več pomeni in zakaj.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 16:38:38   
Anonimen
Stanovanje definitivno. Sploh nebi premišljala.
Če bi blo pa že nujno avto kupit bi pa kupla enga za jurja.
Drgač pa za prenovo stanovanja gre kar dost keša, a tolk sta nameravala za avto datuser posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 16:41:06   
smejčica
Ne, nisma mislila dati toliko z avto, vendar pa bi avto prišel toliko da ne bi mogla urejat stanovanja čez eno, temveč čez dve leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 16:45:10   
Anonimen
Jaz bi na vajinem mestu počakala to leto, oz. tako kot sem rekla, bi kupla avto za jurja.
Je pa odvisno koliko rabita avto. Če se eden daleč vozi v službo vsak dan bi bilo mogoče res kaj bolj konkretnega kupit za par tisoč, novga se pa definitivno ne splača. Najina avta sta oba stara 8 let, pa je en vreden okol 3jurje en pa okol dva. Pa nama super služita. S tem da se vozim 50km v eno smer vsak dan, moj pa 30.
Premislita še malo. Pa mal poglejta ponudbo rabljenih avtomobilov. Mogoče bi ga samo menjala za kkšnga novejšega pa še vedno poceni?

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2008 16:52:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

dober avto po dokaj ugodni ceni

Dober avto in udgodna cena pomenita kaj?

Drugace pa v principu stanovanje.

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2008 17:01:35   
baguSka

Mah dej... to je zihr kr neki... pomoje se ena taka: raje mercedes po cesti, kot kopalnica v hisi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2008 17:03:26   
Anonimen

Mah dej... to je zihr kr neki... pomoje se ena taka: raje mercedes po cesti, kot kopalnica v hisi...

Ne vem, kaj komu pomeni dober avto....

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2008 17:08:16   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No tolk da vetste, ni marcedes, je pa običajni avto. Dobila bi ga od sorodnikov, je star tri leta cena pa je 4000€, kar je precej malo za tak avto.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2008 17:14:51   
baguSka

No tolk da vetste, ni marcedes, je pa običajni avto. Dobila bi ga od sorodnikov, je star tri leta cena pa je 4000€, kar je precej malo za tak avto.

Oprosti, jaz nisem hotla bit nesramna, upam da me nisi tako vzela... ampak se mi tako vprasanje zdi ze skor nesmiselno, ker jaz bi raje pes hodila, ce nebi mela stanovanja zrihtanga... Kot je rekla karin: raj avto za jurja, glih tolk da se peljes, pa da mas doma normalno bivalno okolje... ne vem, men je to neki samoumevnega pac. Pa ni vazno kaksna cena je sploh... ampak ce je avto nujno potreben, potem vsaj neki kar gre naprej... mi je stanovanje pac na prvem mestu. In ne razumem tistih, ki sploh premisljujejo, da bi raje avto imeli...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2008 17:19:08   
smejčica
Ma ni problema... saj ne zamerim.
Vem da me ne poznaš in ne moreš vedeti kak človek sem.

Za avto pa se odločama predvsem zaradi varnosti otroka, ker je sedanji že precej star. Drugače pa mi avto ne pomeni nič, je pa seveda potreben.
Se pač gre za varnost otroka!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.4.2008 17:24:03   
Anonimen
Dobila bi ga od sorodnikov, je star tri leta cena pa je 4000€, kar je precej malo za tak avto.

To je pa res. Letnik 2005 prakticno ni avta pod 5.000€...

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2008 19:01:51   
Anonimen
Zakaj pa misliš da je novejši avto varnejši za otroka? K avto je varen glih tolk kolkr ma človk k ga vozi pameti.
Ljudje umirajo v marcedezih, v mazdah, v golfih.....in v petkah, jugotih ipd...

Drugače se mi pa zdi 4.000€ zelo ugodno za tako "mlad" avto. Mogoče kkšn kratkoročen kredit? Al pa da si sposodita od koga?
Pa da mogoče zrihtata samo kopalnico pa kuhinjo drugo leto, otroško pa pač eno leto kasnej?
No ne vem no, se bosta mogla sama odločit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.4.2008 19:10:39   
lara larissa
Jaz bi raje vzela stanovanje kot avto oziroma uredila stanovanje. Mogoče malo banalni primer ampak avto lahko razbiješ na prvem ovinku, bajta pa bo še vedno stala. Torej boste mela več od bajte kot od avta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2008 19:12:09   
Anonimen

Drugače pa mi avto ne pomeni nič, je pa seveda potreben.
Se pač gre za varnost otroka!

Jaz bi se odlocila glede na to, kam in koliko se vozim. Ce ti je avto nujno potreben (sluzba, vrtec), potrebujes zanesljiv avto. Tri leta star naj bi bil bolj zanesljiv od petnajst. Na tvojem mestu bi se vprasala se to, zakaj ti ga prodajajo toliko pod ceno...da ni z njim kaj narobe? Samo za vsak  slucaj...

(odgovor članu smejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2008 20:35:48   
cukr07
Tudi jaz bi se definitivno odločila za stanovanje. Avto lahko še počaka, ali pa bi kupila kakšnega za 1.000-2.000€, ki je lahko ravno tako dober in varen.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 8.4.2008 20:36:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.4.2008 10:03:36   
mojsoncek
Jaz sem za stanovanje. Mislim, da se da hitreje zbrati sredstva za nakup solidnega avtomobila kot pa za ureditev bivalnih razmer.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.4.2008 14:09:34   
Dadi
Stanovanje.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2008 14:20:09   
karamela
Stanovanje, definitivno. Avto lahko počaka. 

Vem pa kakšn je občutek če maš mal starejš avto. Najin je 9 let delal brezhibno, zdej po 9 letih pa je kr naenkrat treba vse zamenjat,  nama je lani crnku ko smo šli iz morja beri 4 ure vožnje, na  srečo 200 m pred domom.   Zdaj pa vsako leto je kaj za zamenjat. Vsako popravilo kr neki Eur, vrednost avta pa tko in tko vsako leto manj.

Kljub temu svetujem stanovanje, kot sva se ttudi midva odločla. Avto pa čez 1 ali 2 leti.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.4.2008 14:40:09   
Anonimen

Na to sem tud jas prvo pomislila,ko sem prebrala post.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.4.2008 15:08:52   
Lenny
S prihranki uredita stanovanje. Za nakup avtomobilov s krediti veliko bolj ugodni ot stanovanjskih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.4.2008 16:15:37   
mika
ampak se mi tako vprasanje zdi ze skor nesmiselno, ker jaz bi raje pes hodila, ce nebi mela stanovanja zrihtanga..

enako

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.4.2008 16:23:05   
rija
raje hodim peš, kot pa nimam urejene kopalnice.

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?