|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
8.4.2008 12:45:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

VSEM BO USPELO!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v to niti najmanj ne dvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.4.2008 12:51:25   
Anonimen
A ve tudi, ko NEpričakujete user posted image  in si želite ugledatiuser posted image , hodite non stop na WC preverjat, al bo kaj al ne bo. In seveda upate da ne bouser posted image  Se mi zdi da danes non stop na WC ju visim.

Al sem samo jaz tako čudna.  

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.4.2008 12:54:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A ve tudi, ko NEpričakujete user posted image  in si želite ugledatiuser posted image , hodite non stop na WC preverjat, al bo kaj al ne bo. In seveda upate da ne bouser posted image  Se mi zdi da danes non stop na WC ju visim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da je ne dobišuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.4.2008 12:58:19   
nanaa
Punce mene pa zanima koliko dni pred pričakovano M. je smiselno delati test?
Samo jo ne pričakujem 13.4., verjetno je bolje, da še malo počakam, a, ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.4.2008 13:01:16   
Anonimen

Ta mesec se še nekako držim. Sicer pa imam do prihoda M še kar nekaj dni, tako da se bo verjetno napetost in nenehno obiskovanje WCja tudi začelo. Skušam si dopovedat, da tudi če kar naprej mislim na nosečnost, ne bo nič boljše niti nič slabše. Če sem user posted image , potem super, če ne, pa mi tudi sekiranje ne bo pomagalo.

Oh, kako se tole sliši. Lep pozdrav in čim več user posted image .

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.4.2008 13:02:47   
becky
nanaa sva na istem. jaz je ne pričakujem 12.4. oz. 13.4. najraje bi že nardila test, pa se bojim, da bo -. sicer sem slišala, da BC mini pokaže ful hitro, ampak redko pred pričakovani M. jaz bom test delala v nedeljo. držim pesti, da bo pri obeh + oziroma user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.4.2008 13:03:14   
aqua77
spps, veliko sreče pri G. user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.4.2008 13:11:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

spps, veliko sreče pri G. user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.4.2008 13:16:55   
oktavija
Spps katero zdravnico pa imaš v Celju?

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.4.2008 13:22:39   
jazzz27
Ola!!

Evo se vam še tukaj mal pridružujem in se vpisujem na seznam navijačic!!

Oktavija, kako si?! Je kaj novega, zdaj pa že kar nekaj časa nismo klepetale, kaj?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.4.2008 13:35:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Spps katero zdravnico pa imaš v Celju?

gorana cvitanauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.4.2008 13:46:47   
Raguel
cina,EnaNobena,Tiki55,spps.....ter vse ostale,ki me tolažite in mi dajete upanje za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAPRAVE BABNICE STE!

Dajmo rozice,gremo lulat...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.4.2008 14:17:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da je ne dobišuser posted image user posted image user posted image

Evo pa sem spet šla in je še vedno ni user posted image user posted image .

spps....srečno na pregledu pri G.

Evo jaz bom pa anonimna user posted image  (upam, da še ni katera).

LP

anonimna user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.4.2008 14:19:24   
aqua77
Anonimna user posted image ,

stiskam pestke zate in upam da ti rata user posted image  !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.4.2008 14:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

cina,EnaNobena,Tiki55,spps.....ter vse ostale,ki me tolažite in mi dajete upanje za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAPRAVE BABNICE STE!

Aprila bo polno rozik, ampak maja... ja, maja se pazite, ker je katalina stavila na 37% in če bo tak procent priredim žur stoletja, ne gleden na to ali bom med rozikami tudi jaz! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.4.2008 14:44:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Aprila bo polno rozik, ampak maja... ja, maja se pazite, ker je katalina stavila na 37% in če bo tak procent priredim žur stoletja, ne gleden na to ali bom med rozikami tudi jaz! user posted image user posted image user posted image

To ga bova srale skupaj, ker bova skupaj user posted image  naslednji mesec!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da bo zabava do jutra!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.4.2008 14:45:16   
Pi_pi_ca
Pozdravljene "soborke" -
prosila bi, če me dodate na seznam, da M NE pričakujem 10.4., da se lahko pridružim na seznamu.

Pa seveda navijam za vse ! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pi_pi_ca -- 8.4.2008 14:46:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.4.2008 14:46:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pi_pi_ca
M NE pričakujem 10.4.,

Uuu, pol si pa na dobri posti! Še nisi delala testa?

(odgovor članu Pi_pi_ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.4.2008 14:56:28   
micamuca
Živijo punce,

Jaz bi se rada vpisala na listo BORK za user posted image  za april.
Pred mano so plodni dnevi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .
Upam da bo konec meseca user posted image  namesto user posted image .

Vsem želim čudovit danuser posted image user posted image , kljub temu, da ni sončka.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.4.2008 15:00:45   
jabi babi
me je uršika spomnila da se morm še tukaj pobarvat v roza,ker sm prejle zagledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .joj kok sm vesela,sploh nevem kva nej napišem,ker sm čist zmešana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.4.2008 15:03:49   
Rakica_80
Jabi babi.......ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.4.2008 15:03:53   
uršika***
Nič drugega ni pomembno, samo da si ti srečkauser posted image !!!!!!!!
In še enkrat ti iz srca čestitam, pa da bo vse OK!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.4.2008 15:05:53   
uršika***
Katera bo dala našo Jabibabi na seznamček? Komaj čakam, da bomo vidle, kako bo napisana z roza barvo.user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.4.2008 15:06:17   
cina
Darja30, tudi ti si TAPRAVA BABNICA!!! user posted image   user posted image

jabi babi,  ISKRENE ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost in zdravo bebico...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.4.2008 15:10:27   
lunica 85
OKTAVIJA IN OSTALE KI STE ZAGLEDALEuser posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tebi JABI BABI pa vso srečo in da boš donosila zdravpo bebico.

komaj čakam da zagledam + in ja barbk sem vesela da ima še katera iste probleme kot jaz,da ima vetrove.upam da bo enako kot pri tebi in da moi bo pokazalo +.sam ne razmišljam preveč o tem ,naj me preseneti.  vso srečo llp

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.